Montagne Jeunesse Black Seaweed Peel-Off gezichtsmasker

Bij mijn laatste bezoekje aan Kruidvat, zag ik ze weer hangen: de maskers in zakjes van Montagne Jeunesse. Ik ken ze al jaren en heb ook al vaker maskers van dit merk geprobeerd. Mijn oog viel op het Seaweed Peel-Off masker, geschikt om poriën grondig mee te reinigen. Ik besloot het masker mee te nemen.

In mijn tienerjaren kocht ik regelmatig maskers van Montagne Jeunesse die ik tijdens een filmavond met vriendinnen opsmeerde. Toen al vond ik het enige peel-off masker wat het merk destijds in het assortiment had, het allerleukste. Een masker van je gezicht aftrekken in plaats van wassen, is gewoon zoveel leuker!

Zwarte maskers zie ik de laatste tijd vaak voorbij komen. Leuk dat Montagne Jeunesse het ook gewoon heeft, voor een lekker betaalbaar bedrag. Prima om het eens een kans te geven.

Montagne Jeunesse Black Seaweed Peel-Off gezichtsmasker € 1,89

Voor

Het masker aangebracht

Na 20 minuten: eraf trekken maar!

Niet helemaal gelukt…

Nog even mijn gezicht wassen en klaar!

Dit masker met zeewier ruikt ook echt naar zeewier. Alsof ik een sushi restaurant zit. De substantie is gel-achtig en smeert makkelijk. Wel even bij een wastafel aanbrengen, want het kan nogal een rotzooi worden. Op de achterkant zit een sticker over de gebruiksaanwijzing geplakt, met daarop de instructies in het Nederlands, maar die zijn een beetje raar. Er staat bijvoorbeeld op vermeld dat je dit peel-off masker van je gezicht af moet wassen… hmmmm.

Helaas verwijdert het masker niet helemaal netjes, zoals je kunt zien aan de lichtzwarte waas. En echt een grondige detox? Dat lijk ik ook niet te merken. Mijn huid voelt wel frisser aan, maar mijn poriën zijn nog even verstopt. Jammer, maar helaas. Dit is niet het zwarte peel-off masker waar ik op gehoopt had.

Montagne Jeunesse is te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget Verzorging | 29 september 2017 | 18 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Loes op 29 september 2017 07:21

Jammer dat dit masker tegenvalt! Ik vind het er altijd zo tof uit zien, maar als ‘ie zijn werk niet doet..

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 september 2017 09:16

Jammer dat het masker tegenvalt!

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 29 september 2017 12:41

Jammer dat het tegenvalt. Ik vind peel-off-maskertjes ook veel leuker dan maskertjes die je van je gezicht moet wassen. Strangely satisfying, haha.

[Beantwoorden]


Door Josie op 29 september 2017 14:03

hoi ;)
maskertjes van drvdhoog zijn erg fijn en de lidl verkoopt ook prima maskertjes zeker als je een droge huid hebt :)

[Beantwoorden]


Door anna op 29 september 2017 16:17

Jammer dat ‘ie een beetje tegenvalt! Ik ben zelf ook dol op peel off maskers.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 29 september 2017 16:55

Jammer dat het niet zo goed werkt! Ik ben zelf ook fan van de peel off maskers, maar dat is vooral omdat ik veel te lui ben om weer bij te kraan te gaan hangen. Zo’n peel off gaat veel makkelijker voor een ongeduldig persoon als ik ;)

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 30 september 2017 08:16

Jammer dat het dus weinig doet voor je huid. Ik ben sowieso geen fan van peel-off maskers.

[Beantwoorden]


Door Britt op 30 september 2017 10:26

Het klonk zo goed, maar in ieder geval weet ik dan welke we moeten overslaan!

[Beantwoorden]


Door TypischKim op 30 september 2017 11:28

Hmm, jammer dat hij uiteindelijk toch wat is tegengevallen. Ik moet weer eens vaker een maskertje opdoen. Als ik er al eens eentje opdoe, is het een groene klei masker, die vind ik erg fijn voor mijn huid!

[Beantwoorden]


Door Ine op 30 september 2017 11:50

Jammer dat het niet werkt. Ik wil al een tijdje zo’n peel-off masker proberen, maar heb nog nergens een goeie gevonden. Heb jij toevallig geen tips?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2017 om 09:30:

Ben ook nog opzoek, als ik wat vind dan deel ik het uiteraard :)

[Beantwoorden]


Door daisy op 30 september 2017 17:56

Erg jammer dat het masker tegen valt! Wel fijn dat ik dit masker niet heb gekocht toen er laatst kwam en nu ook zeker niet meer ga doen.

dankjewel Vera!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 september 2017 21:24

Het zag er leuk uit, jammer alleen dat het niet werkt! Montagne jeunesse heeft altijd zulke leuke maskertjes vind ik.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 1 oktober 2017 00:36

Lekker om de hoek ook!

[Beantwoorden]


Door Ivon op 1 oktober 2017 09:07

Ik vind die goedkope maskertjes altijd ideaal om als kleinigheidje bij geld te geven op een verjaardag ofzo ;-)
En eerlijk gezegd, voor die prijs verwacht ik er ook niet van dat ze wonderen verrichten haha

[Beantwoorden]


Door Sija op 1 oktober 2017 11:48

Jammer dat het tegenvalt! Zelf ben ik een beetje bang geworden voor peel-off maskers na een nare ervaring met zo’n charcoal peel-off masker.. mijn huid is daar te gevoelig voor!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 1 oktober 2017 21:25

Peel off maskers zijn the best! Ik vind stiekem de zwarte black-head maskers ook fantastisch en die doen het echt goed voor mijn huid, al weet ik dat niet elke huid daar goed op reageert.

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 oktober 2017 21:42

Bij de Big Bazaar kan je een super sterk, zwart, peel-off masker kopen. Die moet alleen wel 45 minuten drogen.

[Beantwoorden]