The sunny site

Jullie kennen het riedeltje inmiddels wel. De zon schijnt, het strand lonkt en de vliegtickets zijn geboekt. Het is zomer! Ik heb een haat/liefde verhouding met de zomer. Ik word gelukkig van wakker worden met de zon die onder het gordijn piept, ontbijten met watermeloen, lekker bij mijn ouders in de tuin zitten en op mijn vrije dag naar het strand rijden.

Maar ik haat het ook, omdat ik niet op vakantie ga en vooral omdat ik dan mijn site en eigenlijk al mijn andere kanalen zie aftakelen. De views dalen, er worden weinig reacties geplaatst, je kent het wel. Ik ken het wel. Al jaren, en toch vind ik het elk jaar lastig. Hoe ga ik er mee om? Bovendien is het ook nog eens zo dat er minder producten gelanceerd worden, dus ik heb minder om over te schrijven. En als het dan ook nog eens 30 graden is, is een foto en – al helemaal een video – maken zonder zweet op mijn bovenlip, bijna onmogelijk.

Daarom heb ik besloten dat ik dit jaar gewoon ga kijken hoe het gaat en ik me laat meevoeren met de stroming. Komen er vet leuke producten binnen, dan review ik die. Heb ik bakken inspiratie, dan ga ik lekker aan de slag. Maar is er niks om over te schrijven, is het te warm en worden de blogposts nauwelijks gelezen, dan laat ik het even en gebruik ik die tijd om me creatief te ontwikkelen en na te denken over de dingen die ik na de zomer kan en wil gaan doen.

Ik vind het heel moeilijk, het liefst knal ik het hele jaar lekker door, maar in tijden als deze is het beter om me eraan over te geven en het proberen op een andere manier positief te gebruiken. Ik probeer het van de zonnige kant (the sunny side) te bekijken. This is the sunny site! Geen vast schema of een speciaal zomerrooster, het is hoe het is. Ik wens je een hele fijne zomer!

Twitter Facebook
Categorie: Site | 21 juli 2017 | 44 reacties

Reacties

Door Madebyuna op 21 juli 2017 06:54

Lijkt me een hele gezonde instelling en hopelijk geeft het je ruimte in je hoofd voor nieuwe ideen, gedachtes en ontmoetingen. Fijne zomer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2017 om 10:45:

Dankjewel, jij ook!

[Beantwoorden]


Door W. op 21 juli 2017 06:55

Je hebt groot gelijk! Jij ook een fijne zomer, geniet er van!

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 juli 2017 07:17

Lijkt mij een goede instelling. Go with the flow, in de zomer maanden lijkt mij dat de meest logische en handige periode.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2017 om 10:45:

Thanks Femke!

[Beantwoorden]


Door Syl op 21 juli 2017 07:42

Let it go, en geniet van de zomer.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 21 juli 2017 07:54

Ik lees al je posts en video’s met heel veel plezier. Maar ik snap heel goed dat je het op deze manier aan gaat pakken. Het klinkt als een goed idee. Hopelijk voel jij daardoor minder druk en kun je meer genieten. Mensen met een andere baan hebben toch ook vakantie. :) Let it go en geniet. Ik blijf toch wel lezen en video’s kijken. En als ik mij verveel in de zomer, kijk ik je oude video’s terug. :) Enjoy! Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2017 om 10:45:

Dankjewel Nienke :) Ben overigens wel van plan 2 keer per week een video te blijven uploaden.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 21 juli 2017 07:59

I like iT Vera!!! Sunny site!!! ☀️

[Beantwoorden]

Marlies antwoordt op 21 juli 2017 om 08:07:

Pak de rust die je nu krijgt en geniet lekker van het mooie weer! Je verdient het. Bovendien groeit je kanaal nog steeds ondanks de ‘zomerdipjes’ in beauty land. Ik blijf iig groot fan. Geniet van je zomer. ?

[Beantwoorden]


Door nancy op 21 juli 2017 08:51

En hele goede keuze (stiekem hoop ik wel dat er lekker veel blijft verschijnen) en een hele fijne zomer gewenst!

[Beantwoorden]


Door Susan op 21 juli 2017 09:30

Geniet van je zomer Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2017 om 10:43:

Dankjewel Susan, jij ook!

[Beantwoorden]


Door Sam op 21 juli 2017 09:30

Hoi Vera,

Waarom ga je niet op vakantie?

Groet Sam

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 21 juli 2017 09:36

Groot gelijk, ook jij mag zeker genieten van de zomer en inderdaad kijken wat er komt en daarop inspelen

[Beantwoorden]


Door Loes op 21 juli 2017 09:46

Heel begrijpelijk! Geniet lekker van je zomer en wij zien wel wat er verschijnt!

[Beantwoorden]


Door Lisette op 21 juli 2017 11:34

Heerlijk! Een soort verplichte zomervakantie en een beetje uit je comfort zone. Heel goed dat je gewoon kijkt hoe het gaat lopen. En je echt volgens lopen niet weg hoor! Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 21 juli 2017 12:11

Dit vind ik heel goed! Trots op je.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 juli 2017 12:39

Hee Vera,
Snap het helemaal!
Ik blijf je site checken en merk wel wanneer de komkommertijd over is :)
Hoop dat je je fijn voelt en dat je lekker kan relaxen!
Liefs!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juli 2017 13:03

Geniet van de zomer en maak je niet druk, je vaste lezers (inclusief ik) blijven vast allemaal wel rondhangen :)

[Beantwoorden]


Door Oumaima op 21 juli 2017 14:34

Genieten is ook belangrijk. kijk toch elke ochtend op de site.

Ik heb zelf een vraagje welk merk krultang is het beste? Max pro of iso. En welke dikte 25 mm of 32 mm. Ik heb jullie mening nodig .

Alvast bedankt.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 juli 2017 14:41

Hele fijne zomer Vera! Geniet ervan, heb je dik verdiend!

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 21 juli 2017 14:55

Happy summer! X

[Beantwoorden]


Door Annika op 21 juli 2017 15:23

Helpt het als ik zeg dat bij iedereen de cijfers dalen? Vast niet, hè? Het trekt vanzelf weer aan, tot die tijd, doe ik gewoon lekker waar ik zin in heb.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 21 juli 2017 15:52

Je hebt helemaal gelijk Vera! Geniet van je zomer <3

[Beantwoorden]


Door Erika Kinnigin op 21 juli 2017 17:10

Hoi Vera, hoewel ik ongeveer 30 jaar ouder ben dan je doelgroep, lees ik al je Posts en kijk ik al je video’s ? Ook nu ik op vakantie ben in Zuid-Frankrijk…. Ik geniet van je (soms kritische maar altijd eerlijke) reviews en je onbevangen manier van video’s maken, vooral die waarin je je kwetsbaar opstelt. Je bent een voorbeeld voor je generatie en soms ook voor de mijne! Geniet van de vakantieperiode, iedereen heeft zijn rust nodig, ook jij ?! Ik wacht gewoon rustig af wanneer je iets post!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2017 om 10:00:

Super lief Erika, dankjewel! En geniet van je vakantie :)

[Beantwoorden]


Door Marie op 21 juli 2017 18:10

Lijkt me een goede beslissing!

[Beantwoorden]


Door Lenthe op 22 juli 2017 09:29

Waarom ga je niet op vakantie Veer?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2017 om 10:00:

Kan niet ivm Jeffrey’s werk. Is niet erg, volgend jaar wel en misschien ergens in de herfst nog even. Maar niet deze zomer.

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 22 juli 2017 11:05

Dag Vera! Groot gelijk! Geniet maar lekker van de vakantie en het zonnetje! Ik blijf regelmatig terugkomen en ik zie wel wanneer je terug bent! Ik wens je lekker veel quality-time met de mensen die je graag ziet. Liefs xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2017 om 10:01:

Dankjewel Isabelle!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 22 juli 2017 12:01

Correct me if I’m wrong.. Maar volgens mij ben je in de afgelopen tijd zo’n ontzettend sterke vrouw geworden! Deze beslissing lijkt misschien een die makkelijk te maken is, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het een hele hoge drempel kan zijn. Als je iemand bent die graag wil presteren, bang is om anderen en/of jezelf teleur te stellen, altijd het onderste uit de kan wil halen, dan is deze keuze superknap!

Ik merk aan je blogposts en rubrieken van de laatste tijd dat je iets meer om jezelf aan het denken bent. In die ‘fase’ zit ik nu ook een tijdje. Heel eng, maar voelt zo goed, uiteindelijk!

Je inspireert me, Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2017 om 10:01:

Dankjewel Ellen ❤️

[Beantwoorden]


Door Teddy op 22 juli 2017 16:22

Ik denk dat dat een hele slimme en verstandige keuze is, ook als je er ieder jaar toch weer zo mee zit!

[Beantwoorden]


Door Rosita op 22 juli 2017 18:25

Ik snap je volkomen lieve Vera,

Genieten van het leven moet ook! En vakantie hebben we allemaal op een bepaald punt in het jaar, dus ook jij moet even van je vakantie kunnen genieten!

Lieeeeeeeeefs

[Beantwoorden]


Door Emma op 22 juli 2017 22:25

Iedereen heeft een beetje rust nodig op zijn tijd! Geniet volop van je zomer Vera, het is je ontzettend gegund!!

[Beantwoorden]


Door Ilsa op 22 juli 2017 22:36

Ik denk dat je een hele goede keuze hebt gemaakt! Ik wens je een hele fijne zomer!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 23 juli 2017 07:57

Heel begrijpelijk hoor, en goed om er zo mee om te gaan. Een dag niet bloggen is geen ramp. helemaal in deze komkommerperiode. Zie het als een extra cadeautje, waardoor je ook wat rustiger aan kan doen :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 juli 2017 12:31

ik blijf zelf lekker thuis deze zomer, dus please entertain me with blogposts <3 :D haha nee grapje! neem lekker de tijd, de zomer is gewoon nodig om af en toe wat rustiger te doen ;)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 23 juli 2017 18:44

Hey vera!

Ik wilde even laten weten dat ik elke dag je blog kijk, en juist jou zo leuk vind omdat je doorgaat met makeup en lichaamstaal etc ipv over een gaan op vloggen en leven als YouTube celeb…
ik hoop dat je blijft bloggen hihi!
Oh ja! Maakt het voor stats uit als ik je video’s kijk via YouTube? Want dan ga ik voortaan maar naar je site.
Lieeefs en fijne vakantie!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 juli 2017 om 10:02:

Dankjewel Charlotte! En het maakt me niet uit waar je mijn video kijkt, vind het super áls je kijkt :)

[Beantwoorden]


Door Virginie op 24 juli 2017 13:01

Vreemd dat er minder gekeken wordt in de zomer. Net dan heb je meer tijd, kan je rustiger naar al die filmpjes kijken waar je anders minder tijd voor hebt. Nu ja, met 3 kinderen maakt dat niet uit, tijd heb je nooit ;-)

Maar goede beslissing van je, we kijken allemaal uit naar filmpjes en blogposts, maar zijn die er niet, dan hebben we daar ook alle begrip voor. Iedereen verdient vakantie, ook bloggers!

Ik ga trouwens ook niet op vakantie, altijd beetje jaloers op mensen die niets anders doen (of zo lijkt het toch). Maar hé, je moet niet altijd ver gaan om gelukkig te zijn!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 juli 2017 20:36

Ik denk wel dat je een goede keuze maakt inderdaad! Het is zonde om je tijd en energie te steken in video’s en artikelen als die toch veel en veel minder gelezen worden. Je hebt nog mazzel dat het zoveel regent en zoveel slechte dagen zijn, haha! ;)

[Beantwoorden]