Highlighter op papier | MUA Shimmer Sheets | Eerste Indruk

Voor de highlighters die ik vandaag test, heb je geen kwast nodig. Deze highlighters zitten op papier en beloven heel makkelijk een prachtige glans op je gezicht te toveren. Je neemt ze makkelijk mee in je toilettas (op vakantie) en ze kosten slechts € 3,99 per stuk. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 20 juli 2017 | 8 reacties

Reacties

Door Susan op 20 juli 2017 07:51

Oooh wat handig voor vakantie!! Echt slim bedacht van MUA.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2017 om 10:43:

Leuk he!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 20 juli 2017 08:32

Oeeeh, ik vind de bronze kleur heel erg vlekkerig uit zien op je wang .. op de ogen ziet het er wel fijn uit omdat je het dan nog makkelijk kan blenden. De lichte highlighter brengt wel een hele subtiele glow op je gezicht, daar is totaal niet op te merken dat het via een papiertje is aangebracht! Ik hou het liever bij een poeder vorm met kwast ipv papiertjes. Het is inderdaad heel gebruiksvriendelijk als je op reis gaat maar ik ben altijd die type meid die meer makeup/skincare meeneemt dan kleding als ik op reis ga :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 20 juli 2017 09:23

Dit klinkt wel ideaal voor op vakantie! Je riskeert dan inderdaad niet dat je mooie poeders breken. Vind White Gold heel mooi staan! Die andere is inderdaad wat vlekkerig en past niet echt bij je huid, maar die staat denk ik wel heel mooi als je een wat donkerdere huidskleur hebt.

[Beantwoorden]


Door Rosita op 20 juli 2017 15:10

Ik dacht echt, dat wordt helemaal niks. Vooral toen je die eerste kleur op je wangen deed! Maar toch die lichte is echt stunning! Super handig lijkt het me voor op reis, ze zijn ook goed betaalbaar.. hmmmmm nieuwe aankoop?

Ik ben trouwens opzoek naar de meest waterbestendige mascara voor op vakantie? Wie heeft er de trick? Is dat mis een idee voor je blog vera, aangezien jij zoveel ervaring met mascaras hebt!

LIEFS

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2017 om 10:44:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet veel Waterproof mascara gebruik en als ik waterproof wil gebruiken, dan kijk ik wat ik nog heb liggen… Dus ik kan je in deze helaas niet adviseren.

[Beantwoorden]


Door Simone op 20 juli 2017 20:45

Zo mooi! White gold ziet er echt mooi uit, zeker voor zo’n budget prijs! Top voor de struggles van brekende highlighters (en andere poeders) in make-up tasjes waar ik helaas iets te veel ervaring mee heb… XOXO

[Beantwoorden]


Door Fie, hola nova op 23 juli 2017 08:34

Best grappig! De rose gold is wel erg intens zeg, wow! Dat had ik eigenlijk niet verwacht :)

[Beantwoorden]