Likes/dislikes juni ’17

We zijn alweer aangekomen in de maand juli, hoogtijd dus voor de Likes/dislikes van juni! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 2 juli 2017 | 15 reacties

Reacties

Door Vicky op 2 juli 2017 11:07

De wenkbrauwgel van Givenchy! Die doet ’t bij mij goed en ik heb naast enorm dikke, stugge wenkbrauwhaartjes, ook héél véél wenkbrauwhaartjes haha. Van Tom Ford heb ik een gekleurde wenkbrauwgel die ik ook graag gebruik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2017 om 09:32:

Bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door marrie op 2 juli 2017 11:27

Ik heb ook een hele gevoelige huid. Ik kan je de crème van Decubal aanraden, met pompje. Echt geen irritatie meer.

[Beantwoorden]


Door Laura J op 2 juli 2017 11:29

Lastig he, die zoektocht naar een goede dagcreme…
Zelf heb ik ook een hele gevoelige huid en vind nog steeds de moisturizer van Uncover (Jetske Ultee) erg fijn. Ik heb een gecombineerde huid en gebruik die voor de normale tot vette huid.
Eucerin heeft ook een fijne lijn: Eucerin UltraSensitive Kalmerende Crème. 1 variant voor de drogere huid, en 1 voor de gemengde huid. Die voor de gemengde huid vind ik fijn, de andere is te vettig voor mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2017 om 09:33:

Dankjewel voor de tips, Laura!

[Beantwoorden]


Door Janice op 2 juli 2017 13:11

Hai Vera,

Leuke video weer! Like! ;-)
Het is alsof je kan ruiken dat ik een vraag had over zonbescherming. Deze spray vind ik een hele goede tip, dankjewel!
Ik vroeg mij ook al of je ipv dagcreme zonnebrandcreme aan kunt brengen onder je makeup of is dat een slecht idee?
Leuk om te zien dat jij zo goed tegen de droogshampoo’s kunt. Ik heb het geprobeerd (ook volumepoeder) maar krijg er met mijn gevoelige huid zo’n jeuk van.
Geniet nog van de zomer!

Liefs!

(Ps, heb sinds deze week Mary-Lou van the Balm als nieuw vriendinnetje.. Omg! <3 dacht daf het niet zou werken met mijn getinte huid maar we zijn nu al bff!) ;-)

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 3 juli 2017 om 09:15:

Ik weet niet of het kan bij élke zonnebescherming maar bv Rituals heeft specifieke zonnecrème voor het gezicht en dat zijn ook volwaardige dagcrèmes! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2017 om 09:34:

Je kan zonnebrandcreme ook zeker onder je make-up aanbrengen, maar helaas beschermt het niet de hele dag. Daarom is zo’n spray zo’n handig. En ahhh jaaa, Mary-Lou is zo mooi! Super dat jij er met je getinte huid ook succes mee hebt :D

[Beantwoorden]

mandy antwoordt op 4 juli 2017 om 01:41:

Hoi Vera,
Ik heb echt een wenkbrauw fetisj! en voor mij is de browdrama van maybelline echt een holy grail. Sinds kort is deze vernieuwd en zijn mijn wenkbrauwen de hele dag strak in model.

groetjes,
Mandy

[Beantwoorden]


Door Loes op 2 juli 2017 15:16

Wat een leuke video, lekker lang ook! Er zitten een aantal hele mooie producten tussen, vooral die zonnebrand lijkt me echt ideaal. Wel jammer dat er ook aardig wat dislikes tussen zitten, zeker van de primer van UD had ik dat niet verwacht. Zonde! Ik vond je trouwens extra grappig deze video, haha. Je was zo lekker jezelf. Ik vind het leuk!

[Beantwoorden]


Door dana op 2 juli 2017 19:47

Heb je de wenkbrauwgel van NYC al eens geprobeerd? Heel budgetproof en bij mij doet ‘ie prima zijn werk terwijl ik toch flink dikke (donkere) wenkbrauwharen heb. Ook ligt hij niet zo nat op de haren zoals bijvoorbeeld die van essence dat doet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juli 2017 om 09:33:

Dankjewel voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 juli 2017 20:09

Nou je video vloog voorbij eerlijk gezegd! Ik vind het altijd wel chill om naar je te luisteren! Dat zonnebrand spul is zo ideaal! Inderdaad zeg! Waarom was dit er niet al? Ik moet ook snel zo’n bus hebben!

[Beantwoorden]


Door Julie op 3 juli 2017 09:30

Wat een fijne producten laat je weer zien Vera! Ik vind jouw video’s altijd erg fijn om te kijken. :-) Heb je de skincare van Rituals als eens geprobeerd? Sowieso zijn deze vrij goed voor een gevoelige huid maar ze hebben ook een specifieke Sensitive Skin lijn! :-)
Oh man, ik ben zo verslaafd aan parfums de laatste tijd! Die Sun Pop flesjes zien er zo leuk uit. Ik heb op vakantie getwijfeld over de roze en oranje geur en er uiteindelijk geen gekocht. Hopelijk zijn ze er in oktober nog!
Die Face Mist met zonnebescherming ziet er goed uit! Maar ik vraag me wel af hoe effectief hij is omdat het slechts een mist is… Ik heb natuurlijk wel een zonneallergie dus ik denk niet dat dit iets voor mij is! :-)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 3 juli 2017 17:23

haha, super leuke video weer Vera!!! ik word altijd zo vrolijk van jouw video’s omdat jij zelf zo vrolijk en spontaan bezig bent! xx

[Beantwoorden]