Essence Life is a Festival

Het leven is een feestje, of is het leven een heel festival? Volgens Essence is dat laatste het geval. Het leven is een festival, maar je moet wel zelf je make-up doen. In de Essence Life is a Festival collectie zitten verschillende make-upproducten en accessoires voor de festivalganger. Ik kreeg wat producten opgestuurd en probeerde die uit!

Meer accessoires dan make-up, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt! In de collectie zit van alles, van een verfrissend haarparfum, tot lipstick, matte lip topcoat en nagellak. Maar ook een concealer trio, ombre blush, tattoo’s voor het lichaam en haar(!) en een klein make-uptasje. Dat zijn de items die ik je vandaag laat zien.

Concealer trio € 2,59
Blush € 3,39

Body Jewelry Tattoos € 1,99
Hair Jewelry Tattoos € 1,99

Makeup bag € 2,99

Ga je naar een festival, dan is de kans op veel slaap erg klein. Je hebt waarschijnlijk niet veel zin in het dragen van veel make-up, maar een beetje concealer zou wonderen kunnen verrichten. Vooral dit trio, waar naast twee huidskleuren ook een roze kleur in zit voor ‘tired looking skin’.

Romig en goed gepigmenteerd.

1. Voor
2. Roze concealer aangebracht
3. Lichtste huidskleurige concealer aangebracht

Wat een mooi resultaat! De romige concealers blenden prachtig en smelten samen met mijn huid. De lichte huidskleurige concealer is ook nog eens echt aardig licht, waardoor hij prima bij mijn huidskleur past. Ik kan er weer een dag tegenaan!

Concealer trio € 2,59

Ik schreef onlangs al over de ProvoCATRICE collectie en over de ombre blush die daarin zit, maar ook Essence heeft weer een ombre blush gecreëerd. Ik begrijp het wel, het past wel bij de zomer en het lijkt net een ondergaande zon.

Links – rechts – samen

Ik heb de linkerkant en rechterkant van de blush apart en samen geswatcht. Wat een felle kleur! I like it! De blush is volledig mat.

Het effect van de blush op mijn gezicht valt me helaas een beetje tegen, het is nogal vlekkerig.

Iets meer ingeblend met een foundationkwast staat het al wat beter, maar ik ben er niet weg van. Misschien is dit gewoon geen kleur voor mij.

Blush € 3,39

Plaktattoo’s! Daar heb ik wel ervaring mee ;) In dit setje zitten drie velletjes met verschillende designs in het glimmend goud, mat babyblauw of knalroze.

Een vogeltje op mijn hand

Een veertje in mijn nek

En een pijl op de zijkant van mijn arm.

Superleuk die tatoo’s! Mega makkelijk in gebruik en als je er een beetje voorzichtig mee bent met douchen, dan blijven ze wel een paar dagen zitten.

Body Jewelry Tattoos € 1,99

En dan zijn er ook nog deze tattoo’s voor op je haar. Die breng je op vrijwel dezelfde manier aan als de plaktattoo’s voor je lichaam. Ik had nog nooit zoiets geprobeerd en was heel benieuwd hoe het eruit zou zien.

Maar helaas… Ik kreeg de tattoo niet op mijn haar. Er wordt aangegeven dat je haarspray op je haar moet sprayen voordat je de tattoo aanbrengt, maar ik ben bang dat je echt héél veel haarspray moet gebruiken wil de tattoo een beetje blijven plakken.

Hair Jewelry Tattoos € 1,99

Tot slot wil ik je nog dit make-uptasje laten zien. Een klein, katoenen tasje met aztecprint. Vrolijk, zomers en perfect passend binnen de collectie.

Makeup bag € 2,99

Wat een vrolijke collectie! Ik vind het leuk dat de collectie zo veelzijdig is en net even anders dan de meeste Limited Edition collecties die Essence door het jaar heen uitbrengt. Mijn favorieten zijn de concealer trio en de body tattoo’s.

Essence Life is a Festival is vanaf eind mei tot en met juni 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 7 juni 2017 | 31 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Tineke op 7 juni 2017 06:09

Die haar tattoos! Daar had ik nog nooit van gehoord. Ziet er mooi uit maar jammer dat het niet werkt.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 juni 2017 06:27

De concealer heeft mij verrast en het make-up tasje vind ik erg leuk zeg!

[Beantwoorden]


Door Danique op 7 juni 2017 07:16

Heel tof die tattoos! Inderdaad erg leuk voor een festival. Nu ben ik toch benieuwd hoe die haartattoos werken en hoe ze eruit zien. Vreemd dat ze niet goed werkten.

[Beantwoorden]


Door Susan op 7 juni 2017 07:24

Heeel leuk! Vind die blush je nog best goed staan hoor! Het tasje vind ik ook tof.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2017 om 10:44:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 juni 2017 07:50

Goedemorgen! Leuke tattoos, ga ik zeker halen voor t festivalseizoen:) en volgens mij zijn die haartattoos bedoeld voor op je scheiding, dan ‘plakken’ ze ook nog enigszins aan je huid en zie je de hoeveelheid haarlak niet zo omdat je niet 1 harde streng haar hebt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2017 om 10:45:

Ohhh, dat vind ik veel logischer! Op de beschrijving stond het aangegeven zoals ik het geprobeerd heb.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 juni 2017 07:50

Jammer dat de producten tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 7 juni 2017 07:59

Van de verpakkingen word ik echt heel vrolijk, ik ben heel gevoelig voor deze kleurtjes en printjes haha! Maar jammer dat niet alle producten werken!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 7 juni 2017 08:58

Wat een leuke collectie! Ik vond de tattoo’s en de concealer er gelijk goed uitzien. De dekken van de concealer is wel fijn en goed dat ze diverse kleuren in hebben opgenomen om diverse kleuren onder je ogen goed te kunnen bedekken. De blusher vind ik wel mooi maar niet heel speciaal, de kleur is wel een fijne fel roze die voor festivals wel heel mooi is. De haar tattoo klinkt misschien wel heel leuk maar ik wist al ene beetje wel dat die niet goed zou werken. Zo te horen moet je haar echt in de juiste conditie zijn zodat de tattoo blijft plakken. Wel jammer zou heel leuk uitgezien hebben. Daarnaast zijn de kleinere tattoo’s super schattig!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 7 juni 2017 09:00

Deze collectie is erg leuk, het geheel ziet er zo vrolijk uit! Ik heb de blush, het concealer palette en de tattoos ook. Het concealer palette is inderdaad erg romig. De blush moet ik nog proberen :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 7 juni 2017 09:35

Die haartattoos, wat jammer dat het een flop is…zou zo leuk geweest zijn.

[Beantwoorden]


Door Loes op 7 juni 2017 09:56

Vind het wel een leuke collectie! Alles past mooi bij elkaar. Jammer van die haartattoo’s, had heel tof kunnen zijn!

[Beantwoorden]


Door Liset op 7 juni 2017 10:04

De blush vind ik wat te fel, maar de plakplaatjes zijn wel heel erg leuk voor kids! Ik denk dat mijn dochter dat erg leuk zou vinden. De concealer ziet er ook erg goed uit, verrassend!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 juni 2017 10:31

Vind vooral die blush echt mooi! Die stickertjes zijn ook leuk :D

[Beantwoorden]


Door Melissa op 7 juni 2017 10:45

Wat een leuke en vrolijke collectie! Die concealer ziet er inderdaad goed uit :) De blush zou ik ook overslaan, maar de tattoo’s en het tasje zou ik wel kopen! Erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 juni 2017 11:15

Ik vind de collectie er lekker vrolijk uitzien! De concealer ziet er zeker goed uit! Dat had ik eigenlijk niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 juni 2017 11:36

Op zich een leuke collectie maar niet echt iets voor mij!

[Beantwoorden]


Door Donna op 7 juni 2017 11:55

Wat jammer dat de haartattoo niet werkte! Daar is een festival echt de perfecte plek voor om zoiets te gebruiken. De concealer ziet er wel heel fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Leah op 7 juni 2017 13:28

Dit ziet er uit als een leuke collectie, alleen inderdaad wat weinig make-up producten. De ombre blush lijkt me prachtig!

Is het bij de haartattoo niet alsnog de bedoeling dat je het velletje nat maakt met een beetje water? Dan pas zal de tattoo namelijk goed loslaten. Volgens mij is er namelijk geen verschil tussen ‘normale’ plaktattoos en ‘haar’ plaktattoos.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juni 2017 om 10:45:

Klopt, heb het ook nat gemaakt maar zonder succes :(

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 juni 2017 13:34

Het tasje vind ik het meest leuke van de collectie denk ik, al vind ik die tattoos ook wel iets leuks hebben. Concealer gebruik ik zelf niet echt, maar het ziet er wel echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Claire op 7 juni 2017 14:38

De tattoos zijn echt mijn favoriet! De collectie is erg goed bedacht van Essence. Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 7 juni 2017 14:38

ik vind het allemaal leuk vormgegeven, maar ik ben niet zo weg van de producten die ik zie. de tattoos zijn we heel schattig maar ik zie mezelf dat niet gebruiken

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 juni 2017 15:09

Leuke collectie!
Misschien is als je licht bent zelfs de roze concealer als blush en de donkere concealer voor shapen te gebruiken. Heb eerder gezien dat gewone plaktattoos in het haar gebruikt werden, jammer dat deze niet werken.

[Beantwoorden]


Door Britt op 7 juni 2017 16:32

Hele leuke vrolijke collectie inderdaad, snel in de winkel kijken!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 juni 2017 16:35

Ik was heel erg benieuwd naar die haartattoo’s maar jammer dat het niet werkt, had echt heel erg tof kunnen zijn! Het make-up tasje vind ik erg leuk en vrolijk!

[Beantwoorden]


Door Marie op 7 juni 2017 20:57

Wat een tof concealer paletje! Die moet ik maar snel gaan halen. Mooie foto’s heb je weer gemaakt Vera.

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 8 juni 2017 12:03

Leuke collectie! Ik zag hem al bij Kruidvat en moest mezelf inhouden om dat leuke tasje niet te kopen.

[Beantwoorden]


Door Nopie op 9 juni 2017 23:23

Leuk idee,maar niet voor mij.

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 juni 2017 01:15

Vrolijke collectie! Ik vind de blush vooral mooi en de tattoo’s zien er wel lief uit ook voor naar een feestje, ’t tasje vind ik ook best wel schattig. Ik heb wel al genoeg tasjes alleen :P

[Beantwoorden]