Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm

Ik zal mijn eerste Yves Saint Laurent lipstick nooit vergeten. Ik besloot mezelf dankzij een kortingsactie in de parfumerie, een lipstick kado te doen. Het werd een lipstick van YSL, mijn eerste ‘echt chique’ lipstick. Prachtig vormgegeven, zoals geen ander merk dat kan. De nieuwe Volupté Tint-In-Balms zijn net zo chic, maar ook speels en zoet.

De Volupté Tint-In-Balms hebben heldere, glanzend en subtiele kleuren. Ze brengen heel makkelijk aan, je hoeft niet precies te werk te gaan; je hebt zelfs geen spiegel nodig. En zoals de naam al verraadt, zijn de Volupté Tint-In-Balms uiteraard ook heel zacht en verzorgend.

Heb je het ‘mondje’ in de lipsticks al gespot? In de kern van elke lipstickkleur zit een andere kleur. Het pigment komt voornamelijk uit de rand vandaan.

Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Balm € 37,50

8 Catch Me Orange – 9 Tempt Me Pink – 10 Seduce Me Pink
11 Play Me Fuchsia – 12 Desire Me Pink

8 Catch Me Orange

Een frisse koraalkleur. Echt heel oranje vind ik hem niet, maar vooruit.

9 Tempt Me Pink

Een lieve roze tint. My lips but better.

10 Seduce Me Pink

Iets meer rood…

11 Play Me Fuchsia

En nog wat meer watermeloen-roze.

12 Desire Me Pink

De meest opvallende kleur van de vijf, een sappige fuchsia.

De YSL Volupté Tint-In-Balms smelten op je lippen. Ze zijn ongelooflijk zacht en wanneer ik mijn lippen over elkaar wrijf ben ik haast bang dat ik uitglij. De kleuren zijn fris en het pigment is zoals beloofd subtiel, maar er had best iets meer variatie in verschillende tinten mogen zitten.

Ze brengen makkelijk aan en zitten mooi. Heb je inderdaad niet eens een spiegel bij nodig! Na 1 tot 2 uur is de glans van mijn lippen gesleten, maar is de kleur in mijn lippen getrokken. De kleur blijf ik de rest van de dag nog zien. Erg fijn! Ik denk dat de YSL Volupté Tint-In-Balms heel fijn zijn voor de zomer. Fris, helder en verzorgend en je hebt er geen omkijken naar.

YSL beauty is te koop bij de parfumerie.


Reacties

Door Elles op 5 april 2017 06:29

Prachtig product zeg! Staat om een of andere reden best wel naturel. Ook chill dat de kleur eigenlijk de hele dag op je lippen blijft!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 5 april 2017 06:33

Ik ben erg benieuwd naar deze Tint-In-Balms ze klinken namelijk heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 april 2017 06:36

Ik vind sheer lipsticks altijd zo mooi staan bij andere mensen. Als ik hetzelf opsmeer lijkt elke kleur hetzelfde.

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 april 2017 07:11

Wauw, wat zien deze er goed uit. De vormgeving is altijd geweldig en die lipjes, zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:07:

Vind het ook zo cute!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 april 2017 07:15

Ik vind de lipsticks van YSL altijd erg fijn. Mijn eerste dure lipstick was ook van YSL, toevallig.

[Beantwoorden]


Door Princess op 5 april 2017 07:17

Haha, mijn eerste YSL lipstick was ongeveer hetzelfde verhaal! Had een Ici Paris voucher gekregen voor mijn verjaardag, en het winkel personeel adviseerde me een fuxia YSL lipstick. Wel heel mooi ja.
Deze zien er wel heel goed uit… vind het altijd moeilijk om veel geld uit te geven aan dingen die je niet goed ziet zitten, maar aan de andere kant… less is more…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:07:

Ah leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 april 2017 07:41

Wat een mooie natuurlijke kleurtjes, maar het blijft natuurlijk veel geld voor een lippenbalsem.

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 april 2017 08:51

Wat zien de lipsticks er toch mooi uit, echt een plaatje.

[Beantwoorden]


Door Roxane op 5 april 2017 08:59

Oeh! Nummer 12 – Desire me pink is mijn favoriet. Wat een mooie balsems van YSL en wat fijn fat de kleur wel de hele dag blijft zitten.

[Beantwoorden]


Door Susan op 5 april 2017 09:05

Ik vind deze zo mooi! Heel natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 5 april 2017 09:08

Ze zien er heel zomers uit! Leuk gedaan zo met die lipjes erin verwerkt. Ik denk dat deze inderdaad heel fijn zijn voor iedere dag en een mooie glans.

[Beantwoorden]


Door Amy op 5 april 2017 09:33

Mooie, natuurlijke kleuren… prachtig! Daar houd ik van :) De laatste kleur past mij denk ik het beste: iets opvallender dan de rest en toch goed draagbaar voor iedere dag.

[Beantwoorden]


Door Loes op 5 april 2017 09:37

Hele mooie producten! Ben het er wel mee eens dat er iets meer variatie in had mogen zitten in de tinten!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 april 2017 09:43

Heel mooi! Ik heb 2 gewone lipsticks uit die lijn en die vind ik ook heel fijn. Deze lijken mij ideaal.

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 5 april 2017 10:21

Ik vind serieus elke shade prachtig! Het is lang geleden dat ik van een collectie alles mooi en passend vond. De verpakking van YSL is always on point, ik kan me goed herinneren dat ik vroeger een blush van YSL had gehaald alleen maar voor de mooie verpakking. De lipjes in de stick zijn echt super schattig, zeker Instagram worthy om enkele mooie shots van te maken. Wat wel ietsss minder is, is dat ik meer een echte matte lipstick/dekkend effect persoon ben. Maar voor YSL maak ik zeker een uitzondering!

[Beantwoorden]


Door LvanR op 5 april 2017 11:00

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Chill dat de kleur ook blijft zitten nadat de glans eraf is. Dat maakt het wel interessant!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:08:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 5 april 2017 12:12

Ik vind de verpakking echt prachtig! De balsems zelf… Mooie kleurtjes, maar weinig verschil helaas! Het was toch leuker geweest als de kleuren wat sprekender waren, hiervoor zou ik het niet kopen helaas. Malou x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 april 2017 14:43

Eerlijk? Herinner je je die lipsticks met die appeltjes nog van NYC? Dit is precies hetzelfde, maar dan zeer overpriced voor een tinted lipbalm. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:08:

Ja, die herinner ik me nog maar vind het effect van dit product wel anders.

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 april 2017 15:31

Zoals joyce zegt lijkt inderdaad op die van NYC alleen dan overprized haha. Ik vind ze er wel mooi uitzien

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 5 april 2017 16:36

Ik vind ze echt prachtig. Ook stuk voor stuk prachtige kleuren.

[Beantwoorden]


Door Britt op 5 april 2017 16:54

Ik vind ze heel mooi! Zulke subtiele lipsticks en -balms vind ik zo prettig altijd voor in warme dagen en de warmere seizoenen!

[Beantwoorden]


Door Cora op 5 april 2017 18:37

Het was ook mijn eerste echte mega luxe beauty product. Ik vond het zo speciaal om mezelf hierop te trakteren. Dus de ici paris medewerkster hielp me en kwam vervolgens aan met een shiseido lipstick. Maar ik kwam voor een ysl rouge volupte. Zei ze lacherig, oh vanwege de verpakking zeker. Beetje kleinerend. Ik zei ja!! Heb het maar niet verder de ervaring laten beïnvloeden maar vond het wel wat flauw. Alsnog blij als een kippetje de zaak uitgelopen mét mijn ysl :)

[Beantwoorden]


Door Annika op 5 april 2017 22:46

Ziet er erg mooi uit, ik vind ze alleen erg duur voor een lipbalsem.

[Beantwoorden]


Door Syl op 6 april 2017 07:10

Ik vind ze heel mooi… maar ik twijfel nog te veel welke kleur ik zal nemen

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 april 2017 21:39

Dit vind ik echt prachtig. Ik houd echt van dit soort niet al te gepigmenteerde lipstick balm dingen. Zo kun je toch een vrolijk en redelijk fel kleurtje dragen zonder dat het te onnatuurlijk wordt. Ze lijken me ook heel erg lekker op de lippen. Dat zijn de normale lipsticks van YSL al, dus deze waarschijnlijk al helemaal!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 10 april 2017 15:46

Ik houd echt van deze finish! Staat zo mooi naturel en fris. Persoonlijk houd ik hier veel meer van dan de matte liquid lipstick trend. Heb je de nieuwe dior lacquer sticks al geprobeerd? Die zijn ook geweldig! En de huls is zoooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Hellokes op 30 april 2017 17:26

Enorm veel spijt dat ik dit gekocht hebt, het stinkt enorm! Naar rot fruit of zo.

[Beantwoorden]


Door Ank op 23 mei 2018 13:16

Ik heb er ook een, alleen dan met de goude verpakking.
Had hem gehaald, bijna veertig euro lichter maar pigment is heel naturel wat ik persoonlijk jammer vind.
Echter is hij wel echt heel glad, en ruikt hij heerlijk naar watermeloen.
De verpakking is mooi, dus staat mooi op mijn makeuptafel

[Beantwoorden]