5 opvallende beauty tools & gadgets | Eerste Indruk

Niet 1, niet 2, niet 3, maar 5 producten test ik in de Eerste Indruk video van vandaag. Leuke, opvallende beauty tools en gadgets die ik voor het eerst probeer. Van een iPhone hoesje met parfum tot papieren nep wimpers! Klik verder voor linkjes naar de webshops. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

1. Liu Jo Fragrance Case € 40,46 – koop je hier*

Topnoten: lychee, framboos, verfrissende bergamot, Italiaanse mandarijn
Hartnoten: lelietje-vandalen, perzik, egyptische jasmijn, ylangylang
Basisnoten: vanille, muskus, sandelhout, patchoeli

2. MAC Duo-Sided Sponge € 7,00 – koop je hier*

3. Etos Nail Polish Holder € 3,99 – koop je hier

4. Tweezerman No Mess Mascara Guard € 14,95 – koop je hier*

5. Paperself Eyelashes € 15,50 – koop je hier*

Twitter Facebook
Categorie: Video | 6 april 2017 | 20 reacties

Reacties

Door Suzanne op 6 april 2017 07:40

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 6 april 2017 08:21

Bijzondere tools, heb er nog niet eerder van gehoord! de nail polish holder lijkt mij wel handig!

[Beantwoorden]


Door Susan op 6 april 2017 08:32

Wat een ontzettend leuke video! Die nageltool heb ik zelf ook. Dat telefoonhoesje lijkt me niet echt wat haha, zo dik!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 6 april 2017 08:49

Dat is grappig! Ik had gisteren mijn “Hoe doe ik mijn wimpers” routine op mijn blog geplaatst met de Tweezerman No Mess Mascara Guard! Serieus, waarom hadden ze deze tool niet tijdens mijn studie jaren? Ik had altijd zoveel problemen wanneer ik in de trein mijn mascara deed omdat ik dat vaak uitschoot en dan met zwarte vlekken op mijn oogleden rondliep. Nu gebruik ik het omdat ik ouder ben geworden en elke dag dikke wallen heb. Zo komt de mascara niet onder mijn ogen terecht. De Nailpolish houder ken ik ook al, heel handig want de plekken waar ik mijn nagels altijd doe komt mijn kat vaak langs en gaat ze met het potje lopen spelen ;p

[Beantwoorden]


Door Malou | Blonde Blossom op 6 april 2017 09:06

Dat telefoonhoesje! Wel een huge ding maar zo leuk en wat fijn dat het parfum ook nog eens lekker ruikt. Dan valt de prijs best wel mee. Wat me wel lastig lijkt aan die nagellakhouder is dat je ‘m toch om je vinger moet houden tot de nagels gedroogd zijn. Anders verpest je je nagels weer…Malou x

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 6 april 2017 om 09:41:

Het verpest je nagellak niet want je kunt hem er zo aftrekken, je hoeft hem dus niet over je vingers te schuiven. Toch lijkt het ook mij geen handig ding.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 6 april 2017 09:43

Wat een leuke video! Tof om te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:11:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 6 april 2017 10:18

wat een leuke video!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 6 april 2017 10:52

Leuke video! Die Nail polish holder lijkt me nu ideaal voor onderweg. Als je bijvoorbeeld in de auto zit (wel als bijrijder natuurlijk, haha), dan schuift dat potje altijd weg. De mascara guard zal wel even wennen zijn, maar uiteindelijk zou ik deze wel eens willen proberen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2017 om 10:11:

Oh slim, inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Mer op 6 april 2017 11:04

Lol ik dacht aan het begin van de video dat er een 100 laagjes mascara challenge in verstopt zat, haha. Ik pas voor de wimpers! Leuke video <3

[Beantwoorden]


Door Julie op 6 april 2017 11:09

Wauw! Dat telefoonhoesje vind ik zo cool! Het ziet er mooi uit én een lekker parfum is altijd fijn! Echt erg slim bedacht! :-) Dat nagellakhoudertje ziet er mij ook wel handig uit. Hoewel het inderdaad niks onmisbaar is, is het wel een leuk gadget! Van de overige producten ben ik niet zo’n fan… :-)

[Beantwoorden]


Door Teddy op 6 april 2017 11:34

Ik wist helemaal niet dat er telefoonhoesjes met parfum bestonden! Erg leuke tools allemaal!

[Beantwoorden]


Door Loes op 6 april 2017 12:34

Heel leuk filmpje weer! Die tool van Etos om je nagellak mee vast te houden lijkt me wel handig, niet heel duur ook. Die voor mascara van Tweezerman vind ik echt veel te duur en lijkt me ook totaal niet handig? Zeker niet als je oogschaduw oid op hebt, dan smeer je dat toch allemaal uit..

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 6 april 2017 17:52

Leuke video! Ik herken wel wat je zegt over die kriebels als je de mascara tool aan het testen bent haha, ik krijg dat soms ook als ik iets bij mijn oog moet doen. De wimpers vind ik er heftig uitzien, maar voor een shoot zouden ze wel tof zijn inderdaad! Voor een feestje zou ik ze denk ik niet zo snel opdoen of het moet een thema hebben.

[Beantwoorden]


Door Laura - LvanR op 7 april 2017 14:12

Grappige gadgets weer! Alleen niet echt iets wat ook echt fijn is om te hebben helaas in mijn geval.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 april 2017 22:21

Ohjee die wimpers! In het begin dacht ik echt: wat heeft zij nou weer gedaan met haar wimpers? Maar ik vind ze wel heel tof en indrukwekkend, zeker van dichtbij. Leuke tools allemaal, zo een leuke video!

[Beantwoorden]


Door Fie, hola-nova op 9 april 2017 09:19

Zoveel mensen vinden die houder voor nagellak helemaal geweldig, ik snap helemaal niet wat er zo handig aan is.. (maar ik heb ook niks met nagellak). De parfumhoesjes zag ik ook al in Ici Paris, wat gek! Ik zou schrik hebben dat ze uitlopen… of dat ik het hem laat vallen en er een barst in komt of zo…

[Beantwoorden]


Door Anna op 20 april 2017 13:21

Hoi Vera! Ik kan het misschien gemist hebben maar welke mascara gebruik je in deze video. Qua borsteltje ziet hij er echt perfect uit voor mij dus vandaar dat ik er benieuwd naar ben. :)

[Beantwoorden]