StylPro Makeup Brush Cleaner and Dryer | Eerste Indruk

De StylPro belooft je kwasten schoon en droog te maken in slechts een paar seconden… Dat klinkt te mooi om waar te zijn! Ik probeerde het uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 16 maart 2017 | 18 reacties

Reacties

Door Suzanne op 16 maart 2017 07:38

Leuke video. Ik kende dit item nog niet!

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 16 maart 2017 08:02

Grappig setje, lijkt mij wel wat!! Nu was ik mijn borstels met babyshampoo en laat ik ze een dagje drogen.

[Beantwoorden]


Door Susan op 16 maart 2017 08:15

Ik wil dit ook!! Alleen de prijs vind ik echt te hoog haha. Fijne informatieve video Vera!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 maart 2017 09:24

Hele leuke video!!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 16 maart 2017 10:05

Ik zag net een ander filmpje op YouTube en tot tweemaal toe brak daarbij het ding af. Niet die rubber houder, maar het pinnetje dat ronddraait. En ook zij kreeg haar oogschaduwkwasten er niet mee schoon. Ik blijf het wel lekker met de hand doen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 16 maart 2017 10:31

Oh niks voor mij dit..Ik ben super onhandig dus ik denk dat als ik dit ding ga gebruiken het een groot slagveld wordt. Ik blijf het wel met de hand doen en heb een nachtje geduld.

Ik weet niet of je vaker problemen hebt met het schoon krijgen van oogschaduw kwasten, maar ik vind een stuk zeep beter werken. Ben zelf erg tevreden over de kwastenzeep van Leco. Breekt de pigment goed af.

De mac kwast heb ik ook al een tijdje en de haren gingen wijd uit elkaar staan na gebruik en wassen. Volgens mij zag ik dat bij jouwe ook. Heb nu sinds een weekje brush guards om m’n kwasten en de vorm is weer zo goed als vanouds. Ook met een paar andere kwasten is het weer goed bijgetrokken. Vooral Morphe was bij mij wel extreem kwa vorm verliezen.
Heeft verder niks met deze video te maken maar misschien een idee :)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 maart 2017 12:35

Wat een grappig ding ^^ Maar mij lijkt het niet zo goed voor de haartjes van je kwasten?

[Beantwoorden]


Door Laurie op 16 maart 2017 13:27

Het eerste idee is leuk en het lijkt wel handig. Toch heb ik de indruk dat je ze makkelijker schoon en ook schoner krijgt als je ze met de hand reinigt. Inderdaad zoals je zegt, je verspilt er ook veel water en zeep mee.
Het enige echte voordeel voor mij is dat ze onmiddellijk droog zijn. Maar daar zou ik nooit die prijs voor willen betalen, vrees ik!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 16 maart 2017 13:36

Ik zag volgens mij dat Sigma ook een soort gelijke ding had, of ieder geval een grote brush merk. Dat ding was HUGE en volgens mij had een meisje dit uitgetest en zag het er wel okay eruit … Ik weet niet wat er ervan vind. Kwasten schoonmaken is toch soort van therapie voor mij en vind het wel leuk om te doen. Ik blijf het dus lekker op de ouderwetse manier doen!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 16 maart 2017 13:52

Wat een leuk ding! Maar inderdaad, als je al je kwasten ermee moet doen… Ik denk dat het vooral handig is wanneer je snel een kwast nodig hebt! Wat heb je trouwens mooie lipstick op! Welke is het? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 maart 2017 om 09:03:

Ja, dat denk ik ook… En ik draag Ofra Charmed volgens mij.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 maart 2017 17:11

Haha wat een leuk ding! Ik had er nog nooit van gehoord. Ik zou het denk ik toch niet kopen. Af en toe vind ik het zelfs leuk om uitgebreid mijn kwasten schoon te maken haha.

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 maart 2017 18:11

erg fijne duidelijke video :D ik twijfel nog of ik het de prijs echt waard vind of dat ik gewoon geduldig ga wachten tot mijn kwasten droog zijn XD

[Beantwoorden]


Door Inkie op 16 maart 2017 20:01

Ik gebruik dan liever mijn eigen manier: een scrubhandschoen in mijn linkerhand, de kwast over een stuk zwitsalzeep halen; een paar keer over de scrubhandschoen en brandschoon! Bij dit apparaat vraag ik me af of je geen zeepfilmpje om de haartjes van de kwast houdt, omdat je helemaal niet uitspoelt..

[Beantwoorden]


Door charlotte op 16 maart 2017 23:10

cool ! dat zou ik ook wel willen doen !

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 18 maart 2017 10:24

Ah dit heb ik al eens ergens voorbij zien komen! Wat tof dat je het getest hebt :) Misschien ga ik het ook wel aanschaffen, haha.
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Fenna op 19 maart 2017 06:41

Super leuke video Vera ! Wat ben je toch een leuk en prachtig mens! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Shyl op 13 oktober 2017 17:32

Ik heb een neppe gekocht op wish.com voor een tientje. Werkt prima!

[Beantwoorden]