Mijn workout playlist

Het duurde even voordat ik mijn draai vond in de sportschool, maar toen ik eenmaal de kleding had die goed zat en de afspeellijst had samengesteld met de lekkerste nummers, was ik niet meer te stoppen. Voor wie net zoals ik aan het sporten is in de sportschool en/of voor wie nog een duwtje nodig heeft, deel ik vandaag mijn workout playlist zodat de tijd op de loopband voorbij vliegt. Want fijne muziek tijdens het sporten kan in mijn ervaring ontzettend helpen.

Beyonce, DJ Khaled & Jay – Z – Shining

De nieuwste Beyoncé, super lekker vind ik hem. Hier begin ik mijn workout mee. Ik moet me inhouden niet mee te zingen wanneer ik dit nummer opzet. De drang om te bewegen terwijl ik naar Shining luister, hoef ik dan gelukkig weer niet te onderdrukken.

Britney Spears – Work B*tch

Dit is misschien wel hét workout nummer. Je moet werken voor wat je wilt, van de bank af, aan de slag! En ookal train ik niet voor een ‘hot body’ zoals Britney zingt, wil ik me wel fitter voelen en dat lukt niet terwijl ik in bed lig en niet mijn draai kan vinden dankzij alle pizzakruimels.

Destiny’s Child – Bootylicious

Zoals ik al zei train ik niet voor een ‘hot body’ en daarom draai ik na Work B*tch graag Bootylicious van Destiny’s Child. Een gouwe ouwe, I don’t think your ready for this jelly.

Jennifer Lopez – Jenny From The Block

Ik vind het gewoon heel fijn nummers te luisteren waarop ik wil dansen en die ik stiekem mee-playback terwijl ik op de ergometer zit (roeien). Jenny From The Block is zo’n nummer, als ik hiernaar luister voel ik me echt even diva V.lo.

Sean Paul – Temperature

Ik heb na jaren nog steeds geen idee wat Sean Paul precies allemaal zegt in zijn nummers, maar Temperature is wel een hele lekkere om op te bewegen.

Snoop Dogg – Drop It Like It’s Hot

Ik wil niet alleen maar up-beat nummers luisteren, er mag ook echt wel iets rustigers tussendoor. Drop It Like It’s Hot is een goeie, die ik graag op de ergometer luister.

Nick Jonas ft. Nicki Minaj – Bom Bidi Bom

Dit nummer is ook best rustig, maar ik vind hem gewoon heel fijn (ben sowieso momenteel helemaal gek van de Fifty Shades Darker soundtrack) en tijdens het sporten ben ik niet de hele tijd op de 10e versnelling bezig, soms doe ik het wat rustiger aan en dan is een nummer als deze heerlijk.

Ik luister ook nog…

Ciara – One, Two Step

A$ap Rocky – F*ckin’ Problems

Nicki Minaj ft. Drake, Lil’ Wayne & Chris Brown – Only

David Guetta & Nicki Minaj – Hey Mama

Nicki Minaj ft. Ariana Grande – Side to Side

Het zijn misschien niet allemaal typische workout songs, maar ik denk dat het ook heel persoonlijk is waar je graag naar luistert. Ik wil naar leuke muziek luisteren waarop ik graag beweeg. Veel R&B en pop, soms wat rap en hiphop. Dit zijn allemaal nummers die ik ook achter de computer kan luisteren, maar als ik ze beluister terwijl ik aan het sporten ben sla ik twee vliegen in één klap. Ik hou wel heel erg van muziek en van bewegen op muziek.

Heb jij nog tips voor lekkere workout nummers? Deel ze vooral!

Twitter Facebook
Categorie: Elektronica, gadgets, muziek etc | 17 maart 2017 | 23 reacties

Reacties

Door Femke op 17 maart 2017 06:03

Heerlijke playlist. Dit zou, op enkele nummers na, zo mijn playlist kunnen zijn voor een workout :-)!

[Beantwoorden]


Door Nicoleswereld op 17 maart 2017 06:31

Heerlijke playlist, shining van Beyoncé vind ik een heerlijk nummer!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 maart 2017 06:34

Ik doe lekker Les Mills lesjes in de sportschool dus ik hoef mijn eigen muziek niet uit te zoeken. Maar dat zijn meestal ook wel erg lekkere nummers.

[Beantwoorden]


Door Heleen op 17 maart 2017 07:06

Missy Elliot – 4 my people (Basement Jaxx remix) is bij mij een succesnummer, net als Black Skinhead van Kanye West. Goed van je dat je aan het sporten bent!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2017 om 10:05:

Ook lekkere nummers!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 maart 2017 07:41

Leuk om te lezen en te horen!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 17 maart 2017 08:02

Ik luister ook graag naar Sean Paul tijdens het sporten, maar ik heb inderdaad geen flauw idee wat hij nou allemaal zegt ????

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2017 om 10:05:

Ben benieuwd wie wel weet wat hij allemaal zegt ;D

[Beantwoorden]


Door Susan op 17 maart 2017 08:18

Leuk om te lezen! Ik luister eigenlijk altijd ”mijn nummers” op Spotify of ”Top 40″

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 maart 2017 08:59

Yay temperature! Staat er bij mij ook tussen

[Beantwoorden]


Door Danique op 17 maart 2017 09:00

Heel leuk dat er ook een aantal ‘oudere’ liedjes tussen zitten!

[Beantwoorden]


Door lois op 17 maart 2017 11:43

Leuk om te zien wat je dan luistert! Als ik ga sporten heb ik alleen op de loopband muziek aan. Mijn favorieten zijn: Galantis – no money, Sash! – encore une fois, Sash! – ecuador, Glee – hall of fame, Little mix – wings, Darude – sandstorm, Kesington – do I ever, Within temptation – faster, Safri duo – Played-A-Live, Gigi D’Agostino – L’Amour Toujours, Fleur East – Sax.
In veel van deze nummers zitten goede versnellingen wat ik fijn vind om een goede interval training op te doen. Zolang de muziek sneller gaat blijven rennen/sprinten!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 17 maart 2017 12:36

Ik kende nog niet alle nummers, leuk dat je ze op een rijtje zet!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 maart 2017 18:05

Wow! Dat is bijna eng. Dat zijn precies de liedjes die ik ook graag luister (en booty shake op doe met uitgaan ;)). Goede smaak! :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 maart 2017 20:04

Work this body – walk the moon.

Dit nummer is echt een motivator!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 maart 2017 om 10:05:

Ik ga hem opzoeken!

[Beantwoorden]


Door Loes op 17 maart 2017 21:24

Super leuk artikel, knap dat je zo goed bezig bent met sporten! Vind vooral bootylicious erg toepasselijk haha.

[Beantwoorden]


Door Angela op 18 maart 2017 10:33

Klinkt als goede work-out muziek! Ga ik zeker toevoegen aan mijn afspeellijst. De nummers van Sia vind ik ook heerlijk motiverend werken!

– Titanium
– Never give up
– The greatest

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 18 maart 2017 11:33

Heerlijke muziek!! De nummers van Sean Paul doen het ook altijd goed in de sportschool

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 18 maart 2017 12:37

Ik heb mijn fitnessabonnement vorige maand opgezegd, oeps. O:-)

[Beantwoorden]


Door Laurence op 20 maart 2017 00:10

Ik luister vaak salsa en dan dans ik op de loopband haha :p ik blijf wel lopen maar meer al huppelend dan ;-) leuk tussendoor!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 20 maart 2017 22:44

Als ik aan het inwerken ben voor een schaatswedstrijd en ik zit op zo’n fiets luister ik altijd naar Kensington. Dat werkt voor mij perfect! Ook als ik ga hardlopen en ik heb muziek op dan is dat 9 vd 10 keer muziek van Kensington: de beats hebben voor mij precies het goede tempo om op hard te lopen :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 maart 2017 16:41

Pfoe, workout muziek, wat een leuke nummers staan er bij! Ik hou zelf van een beetje up-tempo nummers tijdens mijn workout. Op het moment vind ik One More Time van Daft Punk, Danza Koduro van Don Omar, Cant Hold US van Macklemore & Ryan Lewis en Scared To Be Lonely van Martin Garrix. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb gegeven!

[Beantwoorden]