Essence live.laugh.celebrate palette

Essence is een van mijn favoriete low-budgetmerken en bestaat alweer 15 jaar! Dat wordt gevierd met de collectie live.laugh.celebrate, waarmee je zelf een heel leuk feestelijk palette kan vullen met verschillende producten. Poeder, blush, highlighter, oogschaduw… Uiteraard bedolven onder de confetti.

In de Eerste Indruk video van vorige maand liet ik je veel nieuwe Essence producten zien, waaronder ook een leeg palette en oogschaduws die je los kon kopen om in het palette te doen. Voor de live.laugh.celebrate collectie is het lege palette feestelijk uitgevoerd met confetti in de deksel dat alle kanten op rolt. En ook de vullingen voor in het palette zitten in een feestelijk jasje met confetti.

Leeg palette € 1,99

Highlighter € 1,59
Lip Base € 1,59
Blush € 1,59
Ooogschaduw € 1,59
Setting Powder € 1,59
Lip Powder € 1,59

Wat ziet dit er super leuk uit! Ik word er gelijk vrolijk van. De confetti zit overigens niet los in de hoesjes (iets waar ik bang voor was). Het blijft veilig op zijn plek zitten, ook als je de make-up eruit haalt.

Highlighter 01 – Lip Base 01 – Blush 01 – Oogschaduw 07
Setting Powder 01 – Oogschaduw 04 – Oogchaduw 06 – Lip Powder 01

Tadaaa! Zo is het palette gevuld. Maar. Iets wat ik niet doorhad: het zijn niet allemaal oogschaduws. Dat dacht ik in eerste instantie wel. Pas toen ik met mijn vinger in de lip base zat (oeps), begon het te dagen dat het allemaal verschillende soorten poeders zijn. Daarom zit alles door elkaar in het palette, niet heel handig, maar dat had ik dus niet door. Sorry!

Highlighter 01 – Lip Base 01 – Blush 01 – Oogschaduw 07

De highlighter is zacht en heeft een subtiele warme ondertoon. De lip base is transparant. De blush heeft veel glans en een lieve perzikkleur, de pastelgele oogschaduw sluit daar mooi op aan.

Setting Powder 01 – Oogschaduw 04 – Oogchaduw 06 – Lip Powder 01

Een setting powder, nog twee oogschaduws en een lip powder die gecombineerd dient te worden met de lip base. Maar die me ook wel heel mooi lijkt op mijn oogleden…

Highlighter 01 (binnenste ooghoek en wenkbrauwbot)
Oogschaduw 07 (eerste deel bewegend ooglid)
Oogschaduw 04 (tweede deel bewegend ooglid)
Oogschaduw 06 (geblend in arcadeboog)
Lip Powder 01 (Outer V)

Kat Von D Tattoo Liner Trooper – review
Guerlain Lashdress Mascara – review

Ik heb een look gemaakt met de oogschaduws, maar ook met de lip powder. Ik kon het niet laten, die zag er zo mooi en intens uit! De ooglook is heel zacht geworden. De oogschaduws zijn niet heel bijzonder, maar pakten wel goed uit. Het aanbrengen en blenden ging gemakkelijk.

Foundation, Setting Powder en bronzer – Blush aangebracht – Highlighter aangebracht

Ik poederde mijn gezicht af met de Setting Powder uit het palette en bracht toen de blush en highlighter aan op mijn jukbeenderen. Hallo glans! De blush is al wel heel glanzend van zichzelf, de highlighter valt daardoor een beetje weg Gelukkig kon ik hem ook mooi gebruiken in mijn ooglook en zie je hem daar wel goed.

Lip Base + Lip Powder

Het aanbrengen van de Lip Powder was wel even gek, maar het werkte super goed. De kleur is heel intens en mooi mat! De Lip Base voelt zacht aan en houdt de kleur stevig op zijn plek. Zo blijft de lipcombinatie twee tot drie uur zitten. Want het enige nadeel: de Lip Powder geeft wel veel af.

Complete look met het palette

Wát is dit super leuk en goed gedaan! Het palette en de losse make-up ziet er zo schattig en feestelijk uit met al die kleurtjes, glimmers en confetti. De make-up voor in het palette is heel gevarieerd. De tinten zijn over het algemeen vrij zacht, maar er is ook genoeg glans en een prachtige sprekende lipkleur. Essence is lekker bezig en had wat mij betreft zijn verjaardag niet beter kunnen vieren. Gefeliciteerd Essence!

Essence live.laugh.celebrate is vanaf april 2017 bij Kruidvat en Trekpleister te koop.


Reacties

Door Femke op 28 maart 2017 06:15

Wat een leuk palette en mooie producten. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat dit zo mooi uit zou gaan pakken op je ogen en gezicht. De lip powder vind ik zowel op je ogen als op je lippen erg mooi. Wel jammer dat deze zo veel afgeeft, maar ach.. daar doen we het maar mee :-).

[Beantwoorden]


Door Elles op 28 maart 2017 07:12

Ohh, dat heeft Essence oprecht ontzettend leuk gedaan. Ben nu vooral héel nieuswgierig naar de lipbase en poeder. Dat zag er heel goed en mooi uit!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:49:

Leuk he!

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 maart 2017 07:36

Dat ziet er leuk uit! Mooie look heb je gemaakt, die zachte kleuren staan je goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:50:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Susan op 28 maart 2017 07:37

Zo ontzettend leuk! Die highlighter is echt geweldig zeg.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 28 maart 2017 09:35

Heel erg tof!!

[Beantwoorden]


Door Roxane op 28 maart 2017 09:38

He ooglook ziet er echt mooi uit! Ik zou de lippowder eerlijk gezegd alleen gebruiken voor de ogen, want daar vind ik hem het mooiste.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 maart 2017 09:39

Die lip base/ lip powder combi vind ik heel verrassend. Best mooi nog ook en je zou niet zeggen dat dat een poeder is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:50:

Cool he! Vind ik ook.

[Beantwoorden]


Door Jewelsite op 28 maart 2017 09:50

Wat een ontzettend leuke producten heeft Essence weer uitgebracht! En die kleur van die pil powder, ben daar heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Glamourista op 28 maart 2017 10:54

Ooh wat een leuke look heb je ermee gemaakt :D

[Beantwoorden]


Door marleen op 28 maart 2017 11:02

Ik vind Essence heel verschillend in kwaliteit maar dit ziet er prima uit!

[Beantwoorden]


Door Meryem op 28 maart 2017 11:13

Hoi Vera ik had een vraag met wat heb jij de lip powder aangebracht. Ik heb alle lip powders, maar ik heb geen idee met wat ik ze moet aanbrengen.

[Beantwoorden]

Maxy antwoordt op 1 april 2017 om 19:02:

Ik denk dat ze het met een kwastje heeft aangebracht. Lijkt mij wel het makkelijkste :)

[Beantwoorden]

Marie antwoordt op 4 april 2017 om 18:43:

Ik denk dat je het ook wel gewoon met je vingers zou kunnen aanbrengen! :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 maart 2017 11:29

Wauw die lip powder is inderdaad heel erg mooi! Ik zou niet weten hoe je zoiets moet aanbrengen, maar ik zou hem wel graag willen uitproberen. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:50:

Kan met een kwastje of gewoon met je vingers!

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 28 maart 2017 11:58

Ik vind de lege palette er super leuk uitzien! Zo schattig dat de kraaltjes erin mee bewegen. De losse items zitten ook in een feestelijke leuke verpakking, hebben ze goed gedaan met hun hele 15jarig bestaan. Ik vind de kleuren heel goed uitkomen op je swatches, wel iets minder dan op de look maar dat kan je altijd meer intenser maken. Wat ook zo fijn is, is dat al deze spulletjes zo betaalbaar zijn voor deze speciale party!

[Beantwoorden]


Door Loes op 28 maart 2017 15:00

Essence is zich echt aan het ontwikkelen! Mooie producten dit, vind de lip powder echt heel apart maar ook super mooi.

Veel plezier vanavond bij Drake trouwens!

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 maart 2017 16:14

Voor het lezen hiervan en bij het zien van de persfoto’s van deze collectie was ik wel een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen dat je me goed hebt weten te overtuigen want hij ziet er toch wel heel erg mooi uit vind ik!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 28 maart 2017 17:41

Wat ziet deze er ongelofelijk tof uit. Ik heb het standaard palette uit de collectie en vind die erg fijn om te gebruiken. Maar deze ziet er toch net even iets gaver uit.

[Beantwoorden]


Door nicoleswereld op 28 maart 2017 17:57

Wauw wat een prachtige ooglook heb he gemaakt! Ik ben dol op die kleurtjes

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 maart 2017 19:10

Mooie ooglook heb je gemaakt zeg wow! Ik vind de lipkleur ook echt heel erg goed bij je staan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:50:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door emily op 28 maart 2017 20:59

supper mooie oog look en een mooi palette
ik ga het zeker kopen

xoxo

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 maart 2017 21:26

Wat een leuke verpakkingen! Alleen hiervoor wil ik al iets kopen haha.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 maart 2017 07:39

Hoi hoi
Volgens mij heb jij de feest versie gekregen want ik heb weken geleden deze palletjes al gekocht en daar zaten geen glitters in of dergelijke. Maar het ziet we wel veel leuker uit dan wat ik heb gekocht.

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 5 mei 2017 om 19:41:

Normaal hebben ze inderdaad gewoon hetzelfde zonder glitter, maar omdat ze 15 jaar zijn hebben ze alles beglitterd!

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 7 mei 2017 om 23:11:

Helaas heb ik die dan nog nergens kunnen vinden ?

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 maart 2017 12:23

Ziet er mooi uit! Al zijn het niet echt mijn kleurtjes. Die laatste foto van jou met je haar aan één kant naar achter vind ik trouwens erg mooi. Zou zeker niet misstaan op de cover van één of andere glossy!

[Beantwoorden]


Door Laura - LvanR op 29 maart 2017 16:20

Dat doosje is echt pretty! Wat een geinige producten zitten er zo in, met wat meer neutrale kleuren ideaal voor onderweg!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 29 maart 2017 17:39

Ik vind het er ook erg leuk en bijzonder uitzien, echt feestelijk ook! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 1 april 2017 16:03

Oehhh, heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sarah - Nap Queen op 25 april 2017 23:31

Ooohh, zo mooi. Die look die je maakte is echt heel mooi

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 mei 2017 17:11

Klopt het dat ik deze maar niet kan vinden bij kruidvat?? Kan ik het ergens bestellen ofzo, ik heb geen trekpleister is de buurt?

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 mei 2017 17:53

Wat een leuke review, Vera❣️❣️

[Beantwoorden]