Kruidvat Colors to Play | Mijn koraalkleurige dip dye!

Misschien had je het de afgelopen tijd al ergens op instagram of in een video gespot, mijn koraalkleurige dip dye! Ik gaf mijn haar een nieuwe look met een vrolijke koraalkleur en dat deed ik met een van de nieuwe Kruidvat Colors to Play kleurcrèmes. Vijf verschillende kleuren, uitwasbaar en heel betaalbaar!

De Colors to Play kleurcrèmes van Kruidvat zijn nieuw in het assortiment. Er is keuze uit de twee pasteltinten Flamingo en Violet en de drie intensere kleuren Turquoise, Plum en Coral. Heel makkelijk te gebruiken en leuk om eens een tijdelijke andere haarkleur of dip dye mee te proberen.

Kruidvat Colors to Play € 3,99

Ik koos ervoor om Coral in mijn haar te gaan gebruiken. En eerlijk: dat vond ik best een beetje spannend. Mijn haar is heel belangrijk voor me en ik wijk niet van mijn vaste kapper af en mezelf vertrouwde ik ook eigenlijk helemaal niet.

Ik heb eerst een lok in mijn nek gekleurd en die was na 10 minuten al aardig fel. Daarna heb ik Coral in de gehele onderkant van mijn haar aangebracht. Sommige plukjes zette ik iets hoger in, andere iets lager. Ik probeerde een natuurlijke overgang te maken door de crème in de punten toe het dikst aan te zetten en langzaam naar boven wat subtieler. Met mijn gebrekkige ervaring hoopte ik maar dat het goed uit zou pakken…


Voor – Na

Na 10 minuten spoelde ik de kleurcrème uit en föhnde ik mijn haar droog. Het resultaat werd zichtbaar en het zag er helemaal niet slecht uit! Het dip dye effect was nog mooi gelukt ook! En de kleur vond ik ook heel erg gaaf. Sprekend, maar toch ook fris.

Ik vond mijn koraalkleurige dip dye echt heel gaaf. Op de verpakking staat dat de kleur 3 tot 10 wasbeurten blijft zitten, afhankelijk van de conditie van je haar (en een product als conditioner zorgt bijvoorbeeld ook dat de kleur sneller vervaagt). Mijn koraalkleurige dip dye was na 3 wasbeurten uit mijn haar verdwenen.

Ik vond het spannend mijn haar te kleuren met de kleurcrème, maar achteraf viel het me ontzettend mee. Het was zo gedaan en de kleur en het dip dye effect vond ik echt heel tof geworden. Ik zit er zelfs over na te denken binnenkort mijn haar nog eens een andere kleur te geven, of een paar plukken te verven. Het is tijdelijk en dat maakt het zo leuk en toegankelijk.

Voor het gebruik van dit product is het wel belangrijk te onthouden dat de kleur het beste uitkomt op lichtblond of gebleekt haar. Nieuwsgierig geworden? Je koopt de Kruidvat Colors to Play kleurcrèmes natuurlijk in Kruidvat winkels of in de webshop.

Welke kleur zou jij willen proberen?

Deze blogpost is gesponsord door Kruidvat.


Reacties

Door Nicky op 27 maart 2017 15:26

Wat een leuk effect! De andere kleuren zien er ook erg tof uit. Ik hoop dat ze misschien nog wel een keer komen met een grijze variant.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2017 om 10:42:

Grijs zou inderdaad ook super tof zijn!

[Beantwoorden]

By Noucha antwoordt op 31 maart 2017 om 21:49:

ik heb er ook een gekocht, in de kleur violet. Moet het alleen nog even uitproberen!

[Beantwoorden]

Maxy antwoordt op 1 april 2017 om 19:08:

L’Oreal colorista heeft een grijze variant ! Is wel wat permanenter dan deze kleuringen. Maar dat wil nog niks zeggen, bij sommigen is de kleur na 4 wassingen weg. Misschien toch het proberen waard ?

[Beantwoorden]


Door Catherine op 27 maart 2017 15:27

Deze zag ik laatst liggen en ik was zó benieuwd naar de kwaliteit van deze verf! Ziet er echt prachtig uit Vera :) ik ga ze zeker snel eens proberen! Lekker goedkoop ook!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 27 maart 2017 15:35

Waaaah dit is zo leuk! Staat je echt super goed! Moet je nagaan, zo goedkoop. Maar, die flesjes, hoe vaak kun je die gebruiken dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2017 om 15:38:

Ligt er net aan hoeveel en hoe lang haar je hebt en hoeveel je gebruikt (doe je een dip dye of je hele haar).

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 27 maart 2017 om 16:14:

Ik heb de onderkant gedaan in totaal kanik 3x mijn haar ermee verven ????

[Beantwoorden]


Door Anouk op 27 maart 2017 15:35

Superleuke kleur! Zelf heb ik nu de blauwe kleur in mijn haar en het ziet er echt supertof uit zelfs na een paar wasbeurten zie je de kleur nog steeds !!

[Beantwoorden]

Kyra antwoordt op 27 maart 2017 om 16:28:

Kan dat ook op bruin haar

[Beantwoorden]

Engelina antwoordt op 27 maart 2017 om 18:35:

Nee je hebt echt gebleekt of zeer licht blond haar nodig.

[Beantwoorden]


Door Janne op 27 maart 2017 15:35

Ik heb de turquoise 2 weken geleden in mijn haar gedaan en 30 minuten laten zitten omdat ik wat donkerder blond haar heb,en er zit nog altijd een blauw-achtige kleur in de punten van mijn haar.Ik vind het resultaat zeer mooi en zal het zeker nog eens doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2017 om 15:37:

Nice! Ben stiekem wel een beetje benieuwd naar een foto nu.

[Beantwoorden]

Ingrida antwoordt op 31 maart 2017 om 17:04:

Hoi, deed jij op het droog haar, ik snap niet helemaal hoe het moet gebruiken. Bij mij helemaal niet gelukt. ????

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 1 april 2017 om 11:39:

Ja ik heb het op droog haar aangebracht en omdat ik wat donkerder haar heb heb ik het er wat langer in laten zitten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 maart 2017 15:48

Wauw ik vind het wel erg gaaf staan!

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 maart 2017 15:50

Na hoeveel wasbeurten is het er bij jou uitgegaan en welke kleur haar heb je?

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 maart 2017 15:51

Srry verkeerd xxx

[Beantwoorden]


Door Denise op 27 maart 2017 15:53

Ik zat net door de kruidvat folder te bladeren, zag ik jou ineens voorbij komen haha. Gelijk zoeken naar de revieuw natuurlijk ;p. Ik ga deze voortaan halen ipv die van L’Oréal, meer dan de helft goedkoper!
Ga je ook een revieuw schrijven over het kruidvat wimperserum?

Groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2017 om 15:58:

Ah jaaa, super leuk! Heb het ook net op instagram stories gezet. Wimperserum review volgt volgende week!

[Beantwoorden]


Door Ellaa op 27 maart 2017 16:10

Iemand emig idee of het ook werkt op donker bruin haarr???

[Beantwoorden]

Lizz antwoordt op 27 maart 2017 om 23:21:

Nee werkt niet je ziet dan een gloed is er na 1 keer al uit of je wast het er meteen uit ik heb redelijk licht bruin har met donkere plukken van mezelf maar heb het gebleekt om te verven omdat je het anders niet zag.

[Beantwoorden]

Larissa antwoordt op 30 maart 2017 om 07:56:

Ik heb bruin haar en bij mij werkt het wel! gewoon wat langer in laten trekken!

[Beantwoorden]

Reen antwoordt op 5 april 2017 om 13:11:

Heb het bet op bruin haar gedaan.
Gister avond heb ik het een half uurtje laten zitten en kreeg een lichte gloed (alleen geen mooie gloed)
Vanochtend nog eens gedaan (had nog half flesje) en de kleur is nu wel beter zichtbaar! Ben nog niet helemaal blij met het resultaat dus twijfel of ik nog een flesje haal en nog eens verf????.
Dus ja het kan, kost alleen wel extra moeite


Door Loes op 27 maart 2017 16:10

Dit staat je zo tof! Ik wil dit ook een keer proberen, maar ben benieuwd of dit uberhaupt pakt op mijn donkerblonde haar..

[Beantwoorden]


Door Kyra op 27 maart 2017 16:29

Kan het ook op licht bruin haar

[Beantwoorden]


Door Rachel op 27 maart 2017 16:33

Wat onwijs leuk, jammer dat ik nu helemaal donkerbruin ben ahah

[Beantwoorden]

Nele antwoordt op 27 maart 2017 om 17:17:

Ik dacht net hetzelfde pfff hahhah

[Beantwoorden]


Door Samantha Wijchers op 27 maart 2017 16:56

Wat leuk! Ik heb van Kruidvat ook twee gekregen. Binnenkort ga ik ze ook testen, ben benieuwd met mijn donkere haar!

[Beantwoorden]


Door Annika op 27 maart 2017 16:58

Staat je goed! Mij lijkt de blauwe wel leuk om te proberen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 27 maart 2017 17:17

Wat gaaf dat Kruidvat dit nu heeft! Dat vind ik echt heel erg tof. De koraalkleur staat jou echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door amy op 27 maart 2017 18:08

Geeft je gezicht een super frisse look! Kei mooi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2017 om 19:09:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 27 maart 2017 18:18

Staat je super goed! ziet er mooi uit bij je

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 27 maart 2017 18:19

Wat tooooof! Weet niet of ik het zelf zou durven hihi!!

[Beantwoorden]


Door Engelina op 27 maart 2017 18:34

Mooi he ! Ik heb de turkooise en de violet geprobeerd. Ik ben net zo blond als jij, maar de violet was niet zichtbaar in mijn haar . De turkooise vind ik wel erg prachtig . Ik ga de coral binnenkort ook proberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2017 om 19:10:

Leuk! Ben benieuwd hoe Coral je bevalt :D

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 maart 2017 19:34

Wauw, echt heel mooi!
Ik vraag me alleen af of er niet een gloed van de kleur in je haar blijft als de hele kleur er al uit is gewassen.
Ik heb dit namelijk een keer met een kopertint gedaan en mijn haar sloeg nog een half jaar rood uit… dat was niet zo’n succes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 maart 2017 om 20:45:

Ik heb geen last gehad van een gloed, maar ik denk dat dat ook komt omdat dit een uitwasbare kleuring is, geen permanente kleuring.

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 27 maart 2017 20:32

Ohhh wat had ik gehoopt dat je voor blauw zou gaan. Dit kleurtje staat je er goed, maar ben erg benieuwd naar die kleur hihi

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 27 maart 2017 20:42

Dat ziet er heel gaaf uit. Ik heb net mijn haar donker geverfd, dus wie weet voor als ik het weer een keer mooi licht heb.

[Beantwoorden]


Door Annerie op 27 maart 2017 20:58

Ik had hier van de kleur turquiose gekocht en in mijn hele haar gedaan. Ik heb krullen van mezelf en mijn haar ging hier enorm van pluizen en het werd ook stijler om de een of andere manier. De eerste dag was het heel mooi blauw groenig, maar de tweede dag toen ik het ging wassen werd m’n haar echt heel lelijk groen. Ik vond het zo lelijk dat ik m’n haar vanaf toen af aan bijna elke dag ben gaan wassen, en nu, 1.5 week later zijn mijn punten nog steeds licht groen. Mijn ervaring is dus helaas niet zo goed. Deze kleur vind ik wel mooi tho!!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 27 maart 2017 22:04

hahaha, zag je er net mee in de kruidvat folder staan!!

[Beantwoorden]


Door Thebeautyblognl op 27 maart 2017 22:27

De kleur staat je echt heel erg goed! Ik vind het inderdaad fijn dat het maar tijdelijk is en ik wil het zeker eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Roxane op 28 maart 2017 09:32

Wauw, heel vet. Kan je die donkerpaarse ook op donkerbruin haar gebruiken?

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 28 maart 2017 09:34

Oeh staat je heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 maart 2017 09:50

Normaal houd ik niet zo van dip-dyes, maar eigenlijk ziet deze er bij jou super leuk uit! Ook fijn dat ze maar een paar wasbeurten blijven zitten, als je er dan niet blij mee bent is ie zo weer weg :)

[Beantwoorden]


Door Kimdy op 28 maart 2017 11:47

Ik vind het echt heel tof eruit zien! Ben benieuwd of het op mijn haar ook te zien is. Ik vind het erg leuk dat het ook tijdelijk is, dan ben je het niet zo snel zat. Trouwens super tof om je in het Kruidvat boekje te zien :D

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 28 maart 2017 11:54

Dit lijkt me enorm tof maar kan het zelf niet gebruiken daar ik bruin haar heb :(

[Beantwoorden]


Door An, TheBeauParlour op 28 maart 2017 12:03

Ik zag gisteren al je Instastory dat je in de Kruidvat krantje stond! Super leuk dat nu heel Nederland je kan zien terwijl ze op zoek zijn naar leuke aanbiedingen! Natuurlijk was ik gelijk benieuwd naar de producten die je voor hen had uitgetest. Ik vind de Coral kleur je heel leuk staan, ook knap hoe je het zo natuurlijk hebt laten uitzien. Ik gebruik zelf een roze kleuring voor mijn blonde highlights maar die is wel wat duurder dan deze van de Kruidvat. Ik ga deze daarom zeker op mijn lijstje zetten (:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 maart 2017 13:03

thanks for the review. Ik stond deze week er al voor te kijken te denken ga ik het doen want ik doe dit vaker. maar vond het dan best prijzig om meerdere kleurtjes te nemen want ik zou graag alle lokken onder met verschillende kleuren willen doen…hmm ziet er wel mooi uit dus ik denk er nog even over na en mijn portemonnee ook ????

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2017 om 13:31:

Ze zijn deze week wel een euro goedkoper, in de aanbieding voor € 2,99 :)

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 28 maart 2017 om 13:51:

Van 8,99 naar 2,99? Ik ga eens kijken thanks ♡

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 maart 2017 om 14:46:

De oorspronkelijke prijs is € 3,99.

Marieke antwoordt op 28 maart 2017 om 15:04:

Huh? Echt? Dan heb ik denk ik naar de spuitbussen gekeken. Bedankt. Ik ga snel kijken ♡


Door Melissa op 28 maart 2017 15:02

Ah wat leuk zeg! Helemaal niet duur ook :D Ik wil het ook écht proberen, maar ik heb net een paar maanden terug m’n haar bruin geverfd. Ik ben donkerblond van mezelf en verfde het voorheen altijd een stuk lichter. BALEN D: Ik wil ben er nog niet helemaal over uit of ik weer naar licht wil of dit wil houden, dus ik ga nog even twijfelen, maar mocht het weer een stuk lichter zijn dan ga ik dit ZEKER proberen.

[Beantwoorden]


Door Britt op 28 maart 2017 16:15

Wauw, voor zo’n prijs is het zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door emily op 28 maart 2017 21:02

supper mooi dat haar staat je mooi
ik zou het houden echt top
xoxo

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 29 maart 2017 09:26

Ziet er leuk uit! :) Zelf heb ik een gekleurde haarverf van Directions, die werken erg goed en blijven wat langer zitten.
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Ester op 29 maart 2017 12:21

Ik zag je al voorbij komen in de Kruidvat folder inderdaad! Lijkt me een erg tof product, maar ook wel een beetje ‘eng’, zeker omdat ik lees dat het wel tot 3 wasbeurten kan blijven zitten. iets als haarkrijt vind ik dan voor m’n gevoel veiliger, maar wie weet dat ik het toch eens probeer. Al zou ik dan ook eerder voor een soort ombre-look gaan zoals jij gedaan hebt en niet opens een hele blauwe or roze coupe of zo.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 maart 2017 11:17

Staat je echt goed! Ik denk dat ik dit eens voor een festival ga proberen :)

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 30 maart 2017 14:19

Wauw echt super gaaf roze/rood licht

[Beantwoorden]


Door Colinda op 31 maart 2017 05:55

Terquoise lijkt me super leuk om te testen

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 maart 2017 17:46

Wauw goed en gaaf effect!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 april 2017 20:58

Het ziet er inderdaad wel heel erg leuk uit, mooie kleur ook.

[Beantwoorden]


Door kari op 19 juni 2017 20:49

Ziet er mooi uit!! heb je de kleur gemengd met conditioner??

[Beantwoorden]


Door Isabel op 16 december 2018 16:49

Wil het ook op donkerblond haar?

[Beantwoorden]