L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara

Elk jaar verschijnen er tientallen nieuwe mascara’s op de markt, maar de nieuwe L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara belooft anders te zijn dan andere mascara’s. Is deze mascara XXX-tra goed met X-treme volume, X-treme lengte en X-treme opbouwbaarheid? Ik probeerde het uit!

De mascara heeft twee kanten, oftewel: twee borstels en twee stappen. Je kunt het effect van de mascara opbouwen met meerdere laagjes, net zoals jij het mooi vindt. De substantie van de mascara wordt niet hard, waardoor je zelfs later op de dag nog meer laagjes kan aanbrengen. Bijvoorbeeld wanneer je ’s avonds uiteten gaat of een feestje hebt.

L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara € 17,99

Stap 1

Stap 1 heeft een korset borstel. Dit is de basis, de primer. Hiermee maak je de wimpers zwart en geef je ze volume.

Stap 2

Stap 2 heeft een push up borstel. In deze mascara zitten vezels (die kan je al een beetje zien zitten op de borstel). Hiermee lift je de wimpers en geef je ze meer lengte.

Voor
Na stap 1
Na stap 2

Wow, na stap 1 zien mijn wimpers er al zo goed uit! Met stap twee worden ze nog net iets langer en ziet het overall effect er nog wat beter uit. Ik was bang dat de vezels voor klontjes zouden zorgen, maar dat is gelukkig absoluut niet het geval.

Allebei mijn ogen met de mascara. Love it!

Je kunt de stappen tot zeven keer herhalen en zo het effect steeds meer opbouwen, maar je kunt bijvoorbeeld ook alleen stap 2 nog een paar keer aanbrengen als je extra veel lengte wilt. Je kunt het effect van de mascara aanpassen aan jouw behoeftes en wimpers.

Ik vind het effect heel mooi. Ik houd ervan als mijn wimpers stevig aangezet en lekker zwart zijn, haast een beetje alsof ik nep wimpers op heb. Klontjes wil ik niet, maar mijn wimpers mogen zeker gezien worden. Daar past de L’Oréal Paris False Lash Superstar X-Fiber mascara heel goed bij. De mascara blijft de hele dag zitten, vlekt niet, brokkelt niet af en is makkelijk op te bouwen voor overdag en ’s avonds.

Deze blogpost is gesponsord door L’Oréal Paris.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget Sponsored | 29 maart 2017 | 36 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 29 maart 2017 06:15

Wauw, deze wil ik proberen! Wat is het effect na stap 1 al mooi, na stap 2 vind ik je wimpers echt ge-wel-dig. Ja, deze wil ik proberen :-)!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:51:

❤️

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 4 mei 2017 om 08:49:

Me2

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 maart 2017 06:37

Goedemorgen
Je blog staat er mooi op tijd op. Wat een top review van een geweldige mascara. Ik zal eens kijken wat hij kost want ik zocht al een tijdje naar een nieuwe en deze lijkt perfect. Thanks en een fijne dag vandaag ♡

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjes op 29 maart 2017 06:54

Ja dit is nu ook mijn favoriet!! Fijne mascara

[Beantwoorden]


Door Liset op 29 maart 2017 06:59

Heel eerlijk heb ik het gevoel dat ik bij stap twee naar bijna dezelfde foto kijk (zoek de verschillen). Ik had graag gezien wat er gebeurt als je inderdaad meer keer stap 1 &2 herhaalt versus alleen stap 2. Nu voelt het wat incompleet. Het lijkt wel een mooie mascara maar ik vraag me nu af of die stap 2 wel iets toevoegt en hoe het opbouwt. Ook zeg je: de mascara wordt niet hard, in je introductie, maar daar kom je nooit meer op terug. Ik was er niewsgierig naar hoe dat door de dag heen werkt. Geen stempels of afdrukken? En kun je echt na een dag werken va-va-voom wimpers voor een date toveren ;)?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:53:

Aan het einde vertel ik dat hij niet vlekt en de hele dag blijft zitten. Dat de mascara niet hard wordt betekent ook dat je hem door de dag heen nog kunt opbouwen en meer kan aanbrengen als je dat wilt.

[Beantwoorden]

Liset antwoordt op 30 maart 2017 om 06:51:

Oeps, daar heb ik overheen gelezen. En ik begreep vanuit die woordkeuze dat dit kom, maar ik had het graag gezien, that’s all. Thanks voor je reply!

[Beantwoorden]


Door Susan op 29 maart 2017 07:29

Prachtige mascara! Ik ga deze onthouden!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 maart 2017 08:12

Wauw, wat een onwijs mooi effect Vera <3 Je krijgt echt onwijs mooie lange wimpers van deze mascara. Ik gebruikte vroeger ook altijd zo een mascara van L'oréal met twee stappen, en ik was daar helemaal enthousiast over. Ben nu dus ook heel nieuwsgierig geworden naar deze variant!

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 maart 2017 08:26

ik vind het geen verkeerd effect :D

[Beantwoorden]


Door Sharon - Choose to Shine op 29 maart 2017 08:30

Wauw je wimpers zien er echt goed uit! Ik ga deze mascara zeker een keer proberen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 maart 2017 om 10:53:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 maart 2017 08:41

Ziet er erg mooi uit! Fijne review.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 29 maart 2017 09:55

Ziet er super mooi uit! Het effect is na de eerste stap inderdaad echt al prachtig, stap 2 lijkt bijna niet meer nodig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 maart 2017 om 09:36:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 29 maart 2017 10:59

Wauw, ziet er goed uit zeg!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 29 maart 2017 10:59

Wauw ik vind het effect echt bizar mooi! Deze mascara ga ik onthouden :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 maart 2017 12:14

Wauw, het ziet er echt goed uit! Normaal kies ik altijd voor goedkope mascara’s omdat ik vind dat de meeste dure mascara’s niet echt veel beter zijn, maar deze ziet er wel veelbelovend uit :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 maart 2017 12:27

Wauw, wat een prachtig effect! Ik weet alleen niet of het iets voor mij is, bij mij werken alleen waterproof mascara’s helaas :-(

[Beantwoorden]


Door Annika op 29 maart 2017 13:15

Wauw, dat ziet er goed uit, ik zet hem op mijn lijstje!

[Beantwoorden]


Door LvanR - Laura op 29 maart 2017 16:16

Wauw! Wat een mooi resultaat!

[Beantwoorden]


Door Loes op 29 maart 2017 16:33

Wauw, wat een resultaat! Ik zie zelf niet veel verschil tussen stap 1 en 2 eerlijk gezegd haha.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 29 maart 2017 17:37

Oeh wow, wat zijn je wimpers mooi op de foto’s, prachtig om te zien!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 maart 2017 18:30

WOW dit effect is wel heel erg mooi moet ik zeggen!

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 maart 2017 18:41

Dit effect is echt waanzinnig! Heel erg mooi zeg, deze moet ik echt gaan proberen!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 maart 2017 19:14

Wat een prachtig effect ! Alles is beter dan de mascara die ik op dit moment gebruik. Maar deze ziet er wel heel mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 maart 2017 07:40

Ik vind het effect erg mooi. Een fijne mascara zo te horen!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 30 maart 2017 11:05

Super mooi resultaat! Ik denk dat je het ook echt moet hebben van je type wimpers want die van mij pakken nooit zo goed de volume op, ook al gebruik ik de primer. Nou moet ik wel zeggen dat ik nog nooit een zwarte primer heb gebruikt, misschien toch maar eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 maart 2017 11:44

Wauw dit effect is echt prachtig! Je wimpers zijn zo mooi lang, ik ben ook echt benieuwd naar het serum!

[Beantwoorden]


Door ghizlane op 30 maart 2017 13:55

heey,

wat een goeie mascara zeg, staat echt mooi bij je wimpers.
ik had een vraagje, wanneer komt er een blogpost online over het serum van de kruidvat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 maart 2017 om 12:34:

Die komt maandag!

[Beantwoorden]


Door Roxane op 30 maart 2017 18:34

Wauw! Ik zou stiekem alleen stap 1 gebruiken. Daar vind ik je wimpers echt heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Petranne op 30 maart 2017 19:58

Wow wat een mooie mascara, en het geeft ook super mooi effect op jouw wimpers. Ik koop eigenlijk nooit mascara van L’Oréal Paris maar ik denk dat ik deze zeker ga proberen!

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 maart 2017 20:11

Wat mooi! Die ga ik zeker halen!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 11 juni 2017 12:00

Hoi, wat heb je een prachtige makeuplook gemaakt! Staat super mooi! Wat heb je allemaal gebruikt?
Groetjes!

[Beantwoorden]