Nabla Blossom Blush Regal Mauve + Shade & Glow Baby Glow

nabla_blossom_blush_shade_glow01

Het merk Nabla is nog maar net nieuw in Nederland, maar de afgelopen weken kreeg ik steeds vaker de vraag of ik producten kon reviewen van het Italiaanse merk. Zelf was ik eigenlijk ook wel benieuwd naar de Italiaanse en veganistische make-up. Daarom review ik vandaag Nabla Blossom Blush in Regal Mauve en Shade & Glow in Baby Glow.

nabla_blossom_blush_shade_glow02

nabla_blossom_blush_shade_glow03

De verpakking van zowel de Blossom Blush als Shade & Glow is heel simplistisch vormgegeven. De doosjes sluiten magnetisch en zijn mat afgewerkt. De koper- en bronskleur van het metaal vind ik erg chic.

De poeders zijn in een doosje, maar ook los te koop. Los kunnen ze in een magnetisch palette worden geplaats en gecombineerd worden met andere poeders en oogshaduws.

Nabla Blossom Blush Regal Mauve € 13,90
Nabla Shade & Glow Baby Glow € 13,90

nabla_blossom_blush_shade_glow04

nabla_blossom_blush_shade_glow05

Regal Mauw – Baby Glow

nabla_blossom_blush_shade_glow06

Regal Mauve is een prachtige mauvekleurige blush. De kleur is erg zacht en natuurlijk en heeft een subtiele glans. Baby Glow is een prachtige highlighter met warme ondertoon. Doet me erg denken aan Mary-Lou Manizer van The Balm. Het gevlochten patroon in allebei de poeders vind ik een schattig detail.

nabla_blossom_blush_shade_glow07

Foundation & bronzer
Regal Mauve aangebracht
Baby Glow aangebracht

nabla_blossom_blush_shade_glow09

Full-face met Regal Mauve en Baby Glow

De blush geeft een prachtig, naturel effect. De poeder is zijdezacht waardoor de blush mooi aanbrengt en goed blendt. De kleur en glans maken het resultaat alleen maar mooier.

Baby Glow is een hele fijne highlighter. De zachte poeder verkorrelt nauwelijks, brengt gelijkmatig aan en glanst intens.

nabla_blossom_blush_shade_glow10

Mijn eerste indruk van Nabla is erg positief. De Blossom Blush in Regal Mauve en Shade & Glow in Baby Glow vind ik beiden heel mooi. Kwalitatief zijn allebei de producten erg sterk en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik dan ook erg goed. Ik heb er vrijwel niets aan op te merken.

De oogschaduws van Nabla zien er ook prachtig uit, ik kan niet wachten om die ook te proberen. Ik ga dan ook mijn best doen die zo snel mogelijk te reviewen.

De make-up van Nabla koop je online hier* en hier.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 9 december 2016 | 40 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 9 december 2016 06:06

Ik kende dit merk nog niet. De vormgeving vind ik mooi, precies de vormgeving en kleuren waar ik van hou. De swatches zagen er al goed uit en als de producten eenmaal aangebracht zijn op je gezicht zien ze er nog steeds goed uit. Wel had ik de blush een klein beetje intenser verwacht op je gezicht.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 december 2016 06:43

Dit ziet er goed uit, ik kende het merk nog niet.

[Beantwoorden]


Door Susan op 9 december 2016 06:54

Ik kende het merk nog niet maar ik vind het er prachtig uit zien! Vooral de blush.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 9 december 2016 07:08

Ik vind ze er verrassend mooi uitzien! Het zijn ook helemaal mijn kleuren.

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 december 2016 07:27

Chique Cosmetique in Rotterdam verkoopt dit merk ook. ik heb ze in de winkel getest en ik vind ze erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 december 2016 07:36

De verpakkingen zien er sowieso heel erg mooi uit, daar hou ik van! Wel twijfel ik na de swatches te gezien te hebben of het echt iets voor mij zou zijn. Ik ben benieuwd hoe de blush bij mij uit zou pakken omdat hij wat subtiel van kleur is :).

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 december 2016 08:15

Wauw, ik vind ze verrassend mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Isabella op 9 december 2016 08:35

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nora op 9 december 2016 08:52

Jaaa, Nabla! Ik ben Italiaanse en dit is één van mijn favoriete merken make-up, dat ik sinds dag één volg en support – misschien leuk om te weten: Het is de lijn van een jonge Italiaanse mua die een youtubekanaal heeft, MrDanielMakeup :)). Ik heb zelf de highlighter Angel en ben er smoorverliefd op, en kan de oogschaduws, lipsticks en wenkbrauwproducten ook zeker aanraden!

[Beantwoorden]

soraya antwoordt op 10 december 2016 om 21:00:

als je nog aanraders hebt hoor ik het graag

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 december 2016 om 12:32:

Leuke info, thanks!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 december 2016 08:52

Wat een beauty’s om te zien! Alleen de mat bronzen verpakking vind ik al heel pretty. Op je huid aangebracht zien de blush en highlighter er ook super uit. Ik ga dit merk zeker in de gaten houden want het ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 9 december 2016 08:53

Ik zag dit merk volgens mij laatst op een Nederlandse webshop, het heeft beetje dezelfde uitstraling als het merk Kiko Milano. Ik vind het niet echt een budget merk, maar voor de prijs die je betaald krijg je inderdaad een mooi product! Misschien iets te natuurlijk voor mij de kleur, maar door wat meer poeder te gebruiken zal het vast wat meer gaan poppen! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 december 2016 09:25

Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er goed uit. Ik vind je reviews altijd heel duidelijk en mooi vormgegeven.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 9 december 2016 09:26

Boozyshop verkoopt hier producten van.

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 december 2016 09:53

Oh wauw, die blush zit er echt goed uit. Ik kende het merk niet maar ik ga het even checken :-)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 december 2016 10:23

Oh best mooi! Ik ken het merk niet.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 9 december 2016 10:28

Ik vind de producten er erg mooi uitzien! Zou je misschien ook de brow pot kunnen reviewen? Ik ben heel benieuwd of deze een beetje op de anastasia dipbrow lijken :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 december 2016 10:35

Ze verkopen deze producten sindskort bij een winkel bij mij in de stad. Dus als je in de buurt van Leiden woont/ bent, dan kun je eens gaan snuffelen bij MakeUpByTatou, voor degenen die willen swatchen voordat ze kopen. Heel toevallig heb ik zelf een oogschaduw in Selfish en een Shade & Glow in de kleur Angel hiervan gekocht deze week. Zo mooi! Er zitten veel unieke kleuren in de lijn zowel van de oogschaduws als van de highlighters.

[Beantwoorden]


Door Arnie op 9 december 2016 10:36

OMG hier ben ik zoooo blij mee!!!! Ik gebruik alleen maar vegan make-up en ik kende dit merk nog niet en dankzij jou nu wel! Het ziet er prachtig uit en je review is ook alleen maar positief! Dat belooft wat. DANKJEWEL VERA! Ik kijk uit naar de review van de oogschaduw!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 december 2016 om 12:32:

Vind ik leuk om te horen ❤️

[Beantwoorden]


Door jonna@burgertrutjes op 9 december 2016 10:39

Oh deze wil ik hebben!! Niet te veel glim, precies goed.

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 december 2016 11:06

Wings on fleeeeeekk! ♥♥

[Beantwoorden]


Door Liza op 9 december 2016 11:31

Wauw! Die komen op mijn verlanglijstje.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 9 december 2016 11:33

Supermooie producten! Ik had nog nooit van het merk gehoord, ga ik zeker eens checken =D

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 december 2016 12:38

Wat super fijn dat je ze gereviewd hebt! Angel is ook een hele mooie highlighter! Draag hem nu elke dag

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 december 2016 13:06

ze zien er niet verkeerd uit ;D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 december 2016 13:51

Dit merk zie ik vaker langs komen op facebook en ik was er altijd benieuwd naar. Beide producten vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 december 2016 13:58

Mooie producten! Interessant ook dat het een veganistisch merk is :) Vooral de highlighter vind ik er heel goed uitzien.

[Beantwoorden]


Door anna op 9 december 2016 14:33

Ik kende dit merk nog helemaal niet! Maar deze highlighters zien er echt prachtig uit <3

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 december 2016 17:15

dit merk heb ik de afgelopen weken veel voorbij zien komen. Ziet er ook mooi uit op de foto’s. Maar de highlighter vind ik helaas niet van het scherm afspatten. Ik ga het merk zeker in de gaten houden. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 december 2016 17:43

Ik zie het merk steeds vaker voorbij komen en ik ben best wel nieuwsgierig na wat ik ervan vind. Ik vind deze producten mooi, maar niet super speciaal! de verpakking vind ik wel weer helemaal mooi

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 december 2016 18:24

Wauw wat mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 9 december 2016 19:34

Heeel mooi zeg! Het is ook mooi natuurlijk die glow. Niet te shiny als een paspopje hihi!

[Beantwoorden]


Door Ronny op 9 december 2016 19:48

Wat een mooie foto’s weer Vera! Ook weer mooie producten, ik vind die subtiele glans erg mooi uitpakken!

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 10 december 2016 10:36

Ik heb de highlighter en die is idd super mooi….

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie op 10 december 2016 20:11

Dit is mijn favoriete make-up merk :) baby glow is een prachtige highlighter! Fijne review.

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 december 2016 03:00

Ik koop zelf alleen vegan make-up en Nabla is echt geweldig! Ik heb meerdere oogschaduws van dit merk en je kunt zelf je palette samen stellen…. pigment is ook heel goed! Leuk dat je aandacht aan dit merk besteed.. :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 15 december 2016 07:48

Ik zie deze producten altijd bij iemand op Instagram en ik vind ze dan altijd zo mooi. Gelukkig zijn ze ook echt heel erg fijn. Ik wil ze echt graag eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 17 december 2016 12:40

Ik ken het merk helemaal niet. Het ziet er goed uit! Beide producten die bij me zouden passen, super mooi!

[Beantwoorden]