I Heart Makeup Golden Bars & Unicorn Hearts Highlighter | Eerste Indruk

Vanaf de eerste foto die ik voorbij zag komen, ben ik in de ban van de nieuwe I Heart Makeup producten. Het Golden Bar oogschaduwpalette, de Light and Glow en Bronze and Glow bronzer, blush en highlighter duo’s en de Unicorn Hearts highlighter. In de video van vandaag probeer ik al deze nieuwe producten uit. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 8 december 2016 | 24 reacties

Reacties

Door Susan op 8 december 2016 07:14

Die highlighter is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 december 2016 07:15

Wauw, ik vond de producten van I Heart Makeup al geweldig, maar nu ben ik nog enthousiaster! De highlighter van de Brons en Glow vind ik echt super pretty, perfect setje voor de aankomende feestdagen. De Unicorn highlighter zou ik alleen vanwege de te mooie vormgeving al willen hebben, maar het effect op de huid ziet er ook top uit. Fijne review weer Vera <3

[Beantwoorden]


Door Sandra op 8 december 2016 07:44

Jeetje wat een prachtige producten zeg! En ook nog eens een hele goede kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 8 december 2016 08:19

Oeh hele mooie producten, vooral de highlighter vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door An Dang, TheBeauParlour op 8 december 2016 08:20

Die regenboog highlighter zag ik gisteren ook op iemand blog staan, wat een geweldige item is het en ook zo betaalbaar! I Heart Makeup is een goede dupe merk voor bijna alle Too Faced producten, maar ik hou het liever bij de echte merk. Wel leuk voor andere personen die niet zoveel geld willen uitgeven aan makeup, de Golden Bars zien er ook heel fijn uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 december 2016 09:25

Wat een gave producten zeg! Echt super leuk om te zien. Ik vind die gouden paletten er zo mooi uitzien! Vooral die met de bronzer/highlighter.

[Beantwoorden]


Door Cher Camilla op 8 december 2016 09:31

Prachtige paletten! Alleen die unicorn lijkt me nog wel een uitdaging om met het kerstdiner niet op een smurf te lijken :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 december 2016 om 12:32:

haha :D

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 8 december 2016 09:45

Wat een mooie producten! Ik ben verkocht ;) Misschien moet ik deze palettjes toch ook maar eens gaan proberen…

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 december 2016 09:53

Prachtige producten, zelf heb ik alleen blushpalette niet maar die wil ik ook nog graag aan mijn stash toevoegen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 december 2016 10:42

Het palette lag er bij mij nog afgelopen maandag. Dus die heb ik meegenomen. De Unicorn Hearts heb ik online bij Boozygeshopt en vandaag binnengekregen. Ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 8 december 2016 12:21

Aww blij dat je hier een review over maakte, was al erg benieuwd naar de producten! Het golden bar palette lijkt me heel mooi, maar ook de andere zou je alleen al voor de vormgeving willen aanschaffen, of cadeau geven want hier maak je toch elk beautymeisje blij mee haha :D

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 8 december 2016 14:57

Oh, wat een prachtige producten! Ik wil ALLES! =D

[Beantwoorden]


Door Kelly Mulder op 8 december 2016 16:56

Oeh die highlighter, heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Kim schoonbeek op 8 december 2016 17:27

Oooooh zulke mooie palletjes! Dit oogschaduw palletje wou ik heel graag maar was helaas uitverkocht bij ons… Lijkt me ook super leuk om hem te riviewen op mijn insta acc. Leuke video weer Vera! <3 ;D

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 december 2016 19:48

Ik stond er maandag mee in mijn handen, maar ik heb het uiteindelijk niet gedaan.
Op mijn ogen draag ik eigenlijk bijna altijd matte oogschaduw.

[Beantwoorden]


Door Petra. Rijkenbarg op 8 december 2016 20:51

Vind het een heel leuk merk, wil er telkens wat van kopen, maar kan nooit beslissen. Zou leuk zijn om te winnen, hoef ik niet meer te kiezen.

[Beantwoorden]


Door Esther op 8 december 2016 21:52

Vera, je spreekt palette uit als pa-let, niet als pa-let-tuh.

[Beantwoorden]

Ashley antwoordt op 9 januari 2017 om 14:55:

Wat maakt dat uit ? Je weet wat ze bedoelt toch? En als zij hoe zo uit spreek en uitspreken wil, dan mag ze dat toch doen ! Kijk anders niet naar het filmpje als je negatief commentaar heb !

Vera, je doet het top ! Ik ben via Youtube bij jou terecht gekomen, en volg je iedere dag volop, op de been ! Ga zo door meid !

[Beantwoorden]


Door Anita te Gussinklo op 8 december 2016 23:06

Prachtig palette, Love it!

[Beantwoorden]


Door Ester op 9 december 2016 00:14

Zo te zien heb je nog wat aan m’n tip gehad om het Golden Bar oogschaduw-palette op de website van Kruidvat te bestellen! Die Unicorns highlighter is ook wel erg gaaf, eens kijken of die hier nog ergens in het schap ligt.

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 9 december 2016 19:30

wat een leuke hoghlighter zeg, dit vind ik wel een must voor mij persoonlijk. En de bronzer en highligher palette heb ik ook in mijn bezit, en ben daar ook erg over te spreken. Maar die oogschaduw, wouw die moet ik hebben zeg. Wat een mooie kleuren, en dan is mijn setje ook nog is compleet. Ja dit gaat mij weer geld kosten. liefs Soraya

[Beantwoorden]


Door anna op 9 december 2016 22:07

Ze zijn ook bij het Kruidvat! Ik zag ze laatst liggen. Toevallig heb ik deze prachtige producten gewonnen, ik krijg ze binnenkort, ik kan niet wachten! Het roze/witte paletje zijn trouwens twee highlighters. De roze is volgens mij geen blush. Dus vandaar dat ze niet zo mooi zijn als je ze beide aanbrengt, haha!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 10 december 2016 10:20

Amazing stuff! <3

[Beantwoorden]