Urban Decay Naked Ultimate Basics

urban_decay_naked_ultimate_basics01

Je zou verwachten dat na talloze Naked producten, de hype wel een keer over is. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik toch een sprongetje van geluk maakte toen ik het Naked Ultimate Basics oogschaduwpalette in handen kreeg. Toch weer anders dan de andere Naked paletten en tóch weer hartstikke mooi. Let’s get Naked (again)!

urban_decay_naked_ultimate_basics02

urban_decay_naked_ultimate_basics03

Naked oogschaduw, Naked foundation, Naked concealer… Erg kan ik het niet vinden. De Naked oogschaduwpaletten zijn heel populair en persoonlijk vind ik de concealer ook heel fijn (hij maakt momenteel zelfs deel uit van mijn dagelijkse routine).

Het Naked Ultimate Basics zit in de holiday collectie en is dus officieel uitgebracht voor de feestdagen. Daar is UD in oktober aardig vroeg mee. Het palette is prachtig vormgegeven in een rosékleurig doosje. Wat zal die straks mooi onder de kerstboom liggen.

Urban Decay Naked Ultimate Basics € 51,90

urban_decay_naked_ultimate_basics04

urban_decay_naked_ultimate_basics05

In het Naked Ultimate Basics oogschaduwpalette zitten enkel matte oogschaduws. Hoewel UD een beetje steggelt, want in de eerste oogschaduw zit wel glans. Er zijn twaalf oogschaduws in totaal. Van heel lichtbruin, tot gitzwart. Koel, warm, neutraal.

urban_decay_naked_ultimate_basics06

urban_decay_naked_ultimate_basics07

In het palette zit een kleine, dubbelzijdige kwast met synsthetische haren. Met de ene kant kun je oogschaduw aanbrengen op het bewegend ooglid en in de arcadeboog. Met de andere kant kun je heel precies te werk gaan. In de binnenste ooghoek en langs je wimperrand bijvoorbeeld.

urban_decay_naked_ultimate_basics08

urban_decay_naked_ultimate_basics09

Blow – Nudie – Commando – Tempted – Instinct – Lethal

urban_decay_naked_ultimate_basics10

Pre-Game – Extra Bitter – Faith – Lockout – Magnet – Blackjack

De oogschaduws hebben een hele fijne en zachte textuur. Wel lijkt het alsof de oogschaduws zo zacht zijn, dat de poeder soms wat uit elkaar valt als er teveel druk op komt. De eerste rij oogschaduws zijn vooral heel licht, in de tweede rij zitten de diepere en donkere oogschaduws. Het pigment is goed, alleen Lethal vind ik als enige oogschaduw korrelig en ongelijk aanbrengen.

urban_decay_naked_ultimate_basics11

urban_decay_naked_ultimate_basics12

Producten gebruikt:
MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Blow (binnenste ooghoek + wenkbrauwbot)
Nudie (bewegend ooglid)
Tempted (geblend in arcadeboog)
Extra Bitter (arcadeboog)

Lancome Grandiose Liner
Estée Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift & Fan Mascara

urban_decay_naked_ultimate_basics13

urban_decay_naked_ultimate_basics14

L’Oréal Color Riche Nude Gold Obsession Lipstick

De glans in Blow vind ik heel mooi, heel zacht. De andere oogschaduws zijn volledig mat en blenden soepel met elkaar in. Een basic ooglook in een handomdraai.

urban_decay_naked_ultimate_basics16

urban_decay_naked_ultimate_basics17

Producten gebruikt:
MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Blow (binnenste ooghoek + wenkbrauwbot)
Extra Bitter (bewegend ooglid)
Faith (geblend in arcadeboog)
Lockout Bitter (arcadeboog)

Lancome Grandiose Liner
Givenchy Phenomen Eyes

urban_decay_naked_ultimate_basics18

urban_decay_naked_ultimate_basics19

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick 500 Take The Stage

Een draagbare ooglook met een herfstig tintje. Een sprekende ooglook die makkelijk te combineren is.

urban_decay_naked_ultimate_basics20

urban_decay_naked_ultimate_basics21

Producten gebruikt:
MAC Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base

Blow (binnenste ooghoek + wenkbrauwbot)
Pre-Game (bewegend ooglid)
Instinct (geblend in arcadeboog)
Lethal (arcadeboog)

Lancome Grandiose Liner
Givenchy Phenomen Eyes

urban_decay_naked_ultimate_basics22

urban_decay_naked_ultimate_basics23

OFRA Long Lasting Liquid Lipstick Charmed – review

Ik moest natuurlijk ook een ooglook maken met Lethal. Helaas brengt de oogschaduw op mijn oogleden net zo ongelijk aan als met het swatchen. Ik kon blenden wat ik wilde, egaler dan dit kreeg ik het niet. Pre-Game op het bewegend ooglid aanbrengen was ook niet zo’n slimme zet. Op mijn huid valt deze lichtgeel net teveel weg. Met een witte oogschaduwbasis (ik gebruikte voor al deze looks een kleurloze basis) zal het effect mooier zijn.

urban_decay_naked_ultimate_basics15

Ik maak en draag regelmatig matte ooglooks. Ik vind dat effect gewoon heel erg mooi, het oogt natuurlijk en staat fantastisch bij elke kleur lipstick. Ik maak mijn matte ooglooks bijna altijd met het The Balm Meet Matt(e) palette, maar die heeft er nu een geduchte concurrent bij.

Ik vind dit palette heel erg mooi. De kleurkeuze van koele roze en grijstinten, maar ook warme roestbruine en oranje oogschaduws. En de kwaliteit is (op één oogschaduw na) heel goed, de tinten werken erg makkelijk. Wat mij betreft doet het palette zijn naam eer aan.

Urban Decay is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL filialen en hier *online.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 11 oktober 2016 | 44 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 11 oktober 2016 06:35

Ilk vind de vormgeving van het palette echt prachtig, die ligt overal mooi.. onder de kerstboom, op mijn make-up tafel noem het maar op. Prachtige looks heb je gemaakt. Altijd jammer als een kleur wat minder goed blend, maar ik vind de look met Lethal hartstikke mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 oktober 2016 om 10:52:

Haha, dat is waar!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 oktober 2016 06:41

Mooi palette, maar voor mij geen musthave. Als je al andere matte paletten heb voegt dit niet heel veel toe. Extra bitter is wel een hele mooie tint, maar om nou een heel palette te kopen voor 1 kleur…

[Beantwoorden]


Door Susan op 11 oktober 2016 06:49

Mooi palette, maar ik zou hem niet willen. Vind het niet heel veel extras toevoegen. Je looks zijn wel weer heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Style Teen op 11 oktober 2016 06:49

Ziet er uit als een heel mooi palette. Ik vind de tinten heel mooi & zoals je zegt – prima voor onder de kerstboom! x

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 11 oktober 2016 07:23

Ziet er toch weer mooi uit, hoor. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen enkel 100% mat palette heb, enkel shimmery dingen!

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 oktober 2016 07:38

Jaaa heel mooi! Ik heb hem sinds gisteren ook! Binnenkort maar eens mee spelen :-)

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 11 oktober 2016 07:45

Een ontzettend fijne review met prachtige looks erbij!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 oktober 2016 08:16

Ontzettend fijne review en mooie looks heb je ermee gemaakt

[Beantwoorden]


Door Jonna@burgertrutjes op 11 oktober 2016 08:19

Ik heb het 1e palette gebruik het nog steeds elke dag

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 oktober 2016 08:53

Het is een mooie palette met kleurtjes voor iedere dag!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 11 oktober 2016 08:56

Mmm ik vind het wel een mooi palette, maar ik gebruik dit soort tinten niet zo vaak. En dan is het natuurlijk zonde van het geld!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 11 oktober 2016 09:08

Wauw, wat een pareltje weer van Urban Decay! Tot nu toe bevallen alle UD paletten mij erg goed en deze ziet er ook weer top uit. Mooie zachte nude tinten en wat opvallendere kleurtjes, heel mooi. De looks die je hebt gemaakt zijn ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 11 oktober 2016 09:19

Ah wauw, Urban Decay komt toch altijd weer met prachtige dingen.
Dit palette is ook echt prachtig <3
liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 11 oktober 2016 09:24

Wat een prachtig palette van UD, de verpakking is heel tof!! Ik hou echt van de neutrale zachte tinten die zijn zo makkelijk elke dag te gebruiken. Zelf heb ik het Naked palette van UD en die gebruik ik erg graag.

Ik vind de look die je hebt gemaakt erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 11 oktober 2016 09:31

Fantastisch! Ik heb de Naked paletten bijna allemaal, deze moet nog even in mijn collectie komen! =D

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 oktober 2016 10:21

Ik heb dit palette uitgebreid geswatched in Amerika. Uiteindelijk heb ik hem niet gekocht omdat ik al super veel nude palettes in mijn stash heb. Mocht je dit nog niet hebben dan raad ik hem inderdaad ook echt aan. Het is een prachtig palette!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 11 oktober 2016 10:50

Vooral de onderste reeks swatches zijn echt prachtig! Het palet staat op mijn wish list.

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 11 oktober 2016 11:08

Oeeeh, zulke mooie warme kleuren <3

[Beantwoorden]


Door Linda op 11 oktober 2016 11:58

Ik word zo intens blij van een groot Naked palette gevuld met matte oogschaduws. Dit gaat echt mijn ultieme to-go-to palette worden zodra ik hem bemachtigd heb <3 Vooral de veelzijdigheid van het palette spreekt mij aan, net als de looks die jij ermee hebt gemaakt. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 oktober 2016 12:45

ik vind het echt een awesome palette :D

[Beantwoorden]


Door Eveline op 11 oktober 2016 14:01

Op t eerste gezicht een mooi pallet maar de kleuren commando temted en instinct
Komen anders over op je hand dan in t doosje in t doosje lijken ze rozer ????

[Beantwoorden]


Door Emke op 11 oktober 2016 14:45

Ik heb hem al bij Jessie Maya tegengekomen en ik vond hem al erg mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Sien op 11 oktober 2016 18:28

Wauw , wat een mooi palet! De kleuren lijken me ook heel erg mooi in de winter en tijdens de feestdagen door de afwisseling tussen koele en warme kleuren!!!

[Beantwoorden]


Door Sara | MevrouwMiauw op 11 oktober 2016 18:45

Wat een mooi palette is dit. Ik vind de vormgeving van het palette ook echt veel mooier dan van de voorgaande palettes. En wat een ontzettend compleet artikel met 3 ooglooks. Heel erg mooi gedaan!

[Beantwoorden]


Door Lifeaholic.nl op 11 oktober 2016 18:51

Wooow wat een mooi palette! Heel erg mooi jouw ooglooks! Dit palette wil ik ook nog wel toevoegen aan mijn stash!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 11 oktober 2016 19:06

Wauw mooi zeg. En m’n complimenten voor je reviews!
Duidelijk, mooie foto’s en verschillende looks. Dat is ook echt fijn dat je 3 manieren laat zien waarop je de oogschaduw kan dragen.
Go girl!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 oktober 2016 om 12:58:

Dankjewel :D

[Beantwoorden]


Door Annick op 11 oktober 2016 20:28

Steggelt? Sjoemelt bedoel je denk ik? Rare woorden als ik het zo terug lees, haha.

Fijne review verder hoor Vera, mooie looks, wordt er hebberig van!

[Beantwoorden]


Door Annick op 11 oktober 2016 20:30

Ps. Mooooie mascara! Komt daar een review van?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 oktober 2016 om 12:57:

Thanks! En nee, denk het niet maar hij komt wel in de likes/dislikes.

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 11 oktober 2016 20:30

Heb je deze ooglook gemaakt met het kwastje uit het palette zelf?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 oktober 2016 om 12:58:

Onder andere, ja :)

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 11 oktober 2016 22:11

Echt een mooi palette! Wel jammer dat 1 oogschaduw wat minder is qua kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Roos op 12 oktober 2016 03:11

Haha, grappig kronkeladertje links in je oog!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 oktober 2016 om 12:58:

:O

[Beantwoorden]


Door Tessa op 12 oktober 2016 10:23

Vera wat zie je er goed uit en wat zit je haar mooi!
Fijne dag!
Liefs Tessa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 oktober 2016 om 12:58:

Mega lief, dankje!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 oktober 2016 13:28

Ik vind de oogschaduws van UD echt zo fijn! Van de basics serie heb ik er nog geen maar deze ga ik zeker kopen.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 14 oktober 2016 12:29

Op vakantie heb ik Naked Basics 2 gekocht. Heel blij mee, maar nu ik dit doosje zie, had ik eigenlijk wel deze gewild… Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 14 oktober 2016 19:54

Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduw van ud. Ik heb er geen een in eigen bezit en wilt dit toch wel veranderen hoor. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Kim op 15 oktober 2016 17:53

Ik vind je reviews altijd zo fijn, echt super nuttig allemaal! Wil nog even kwijt dat je echt een super mooie gezicht hebt.

[Beantwoorden]


Door Hanna op 16 oktober 2016 15:16

Ah deze komt op mijn verlanglijstje voor kerst denk ik!

[Beantwoorden]


Door Nynke op 17 oktober 2016 13:09

Heyhey!
Ten eerste wat een ontzettende gave blog en youtubekanaal heb je. Ik kijk en lees regelmatig al je video’s en heb al veel gehad aan al je uitleg.

Via Aliexpress heb ik laatst een echt heel mooi en goedkoop kwastenset besteld.

https://m.aliexpress.com/item/32490916175.html

Eigenlijk heb ik geen idee of die goed is. Dus bij deze een tip of een uitdaging voor jou: Producten bij Aliexpress bestellen en reviewen. Ben benieuwd!

[Beantwoorden]