Real Techniques Multitask Set | 3 nieuwe kwasten!

real_techniques_multitask_set01

Vraag je mij wat mijn favoriete merk voor make-upkwasten is, dan hoef ik niet heel lang na te denken. Hoewel ik verschillende merken gebruik, is Real Techniques mijn grote favoriet. Ik gebruik de kwasten nu al een aantal jaar en ik vind ze nog steeds heel erg fijn. Onlangs werd ik blij verrast toen ik de nieuwe Multitask Set met 3 nieuwe kwasten in handen kreeg.

real_techniques_multitask_set02

real_techniques_multitask_set03

Real Techniques brengt niet zo heel vaak nieuwe kwasten uit. Heel soms wel en dan meestal in een speciale set, zoals nu. Deze kwasten kun je dus niet los verkrijgen en de set is Limited Edition. Op = op.

Bij de drie kwasten zit een etui met vrolijke grafische print. Daar kun je vijf kwasten in kwijt.

Real Techniques Multitask Set € 26,99

real_techniques_multitask_set04

Multitask Face Brush

De naam zegt het al: multitask. Je kunt er meerdere dingen mee. Met de Multitask Face Brush wordt aangraden er gezichtspoeder en bronzer mee aan te brengen. Voor poeder vind ik de kwast niet handig. Hij heeft daarvoor naar mijn smaak te weinig haren en ik vind de vorm niet prettig werken.

Voor bronzer en contouring vind ik hem een stuk fijner. De kwast brengt makkelijk een warme gloed of iets meer kleur aan langs mijn voorhoofd en onder mijn jukbeenderen. Het effect is met deze kwast zacht en egaal. Wil ik echt scherp contouren (bijvoorbeeld bij mijn neus), dan heb ik een preciezere/smallere kwast nodig.

real_techniques_multitask_set05

Multitask Cheek Brush

De Multitask Cheek Brush doet mij denken aan een kleine versie van de Blush Brush. Deze kan gebruikt worden voor alles op en rondom je wangen. Contouren, blush en highlighter. Vooral voor blush en highlighter twee vind ik hem erg prettig werken. De zachte kwast brengt prachtig kleur en glans aan.

real_techniques_multitask_set06

Multitask Eye Brush

Deze kwast kan gebruikt worden voor het aanbrengen van kleur in de arcadeboog, op het wenkbrauwbot en het vervagen langs de wimperrand. Ik vind de kwast het fijnst om oogschaduw in de arcadeboog mee aan te brengen en te vervagen. Als blendingkwast dus eigenlijk. Het formaat is goed en de haren zijn heerlijk zacht en luchtig.

real_techniques_multitask_set07

Ik ben blij met deze set. De Multitask Cheek en Eye Brush zijn kwasten die ik goed kan gebruiken. Zoiets had ik nog niet en ik vind ze heel prettig werken. Ze zijn ook net weer even anders, dat vind ik goed gedaan van RT. Dat kan het merk sowieso goed, iets nieuws maken waarvan je nog niet wist dat je het nodig had. Maar als je het dan ontdekt, ervaar je hoe mooi en fijn het werkt en wil je niet meer zonder. I love it!

De Real Techniques Multitask Set koop je hier* of hier*.

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten | 19 oktober 2016 | 39 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Maaike op 19 oktober 2016 06:19

Ik hou van Real Techniques! Ze hebben veel goede kwasten in het assortiment zitten. Ik heb een aantal Limited Edition sets gekocht, maar dat vind ik dan ook het enige nadeel aan het merk. Alles is alleen in sets te krijgen. Het zou zoveel handiger zijn als alle kwasten ook los te koop zouden zijn.

[Beantwoorden]

Antonia antwoordt op 20 oktober 2016 om 18:17:

toen ik een half jaartje in Engeland studeerde heb ik ze daar wel los gekocht! :) dus als je een keertje naar Londen gaat een bezoekje aan Boots brengen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 oktober 2016 06:36

Wat een fijne set.. ik ben gek op de kwasten van Real Techniques dus van deze set zou ik ook erg blij worden!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 19 oktober 2016 07:06

Ik vind deze set echt een aanvulling op mijn stash en het assortiment van RT. Ik gebruik de twee kleinste kwasten nu elke dag en zijn ontzettend prettig. Aan de poederkwast moet ik zelf nog een beetje wennen, maar kwalitatief is hij wel dik in orde!

[Beantwoorden]


Door Susan op 19 oktober 2016 07:07

Zeker weer een mooie set, alleen ik vind bet niet zoveel toevoegen aan de kwasrten die ik al heb. Misschien alleen de kwast voor bronzer!

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 oktober 2016 08:02

Wat ziet het setje er leuk en vrolijk uit! Het word voor mij ook hoog tijd om eens in goede kwasten te gaan investeren, en kwasten die je voor meerdere dingen kan gebruiken zijn dan extra handig. Doen ze goed!

[Beantwoorden]


Door Thebeautyblognl op 19 oktober 2016 08:11

Ik zag deze set al voorbij komen in m’n mailbox en ik was gelijk enthousiast! Voor mij niet onmisbaar want ik heb genoeg kwasten van RT. Maar misschien wel handig voor de afwisseling… Fijne review! Xoxo

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 oktober 2016 08:42

Ik vind de kwasten van Real Techniques heel fijn! Zo’n set kan handig zijn, maar voor mij zit er altijd wel een kwast tussen die ik weinig of niet zou gebruiken en dan is het soms beter om ze gewoon los te kopen.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 19 oktober 2016 08:53

Lijken mij fijne kwasten! En ze hebben een leuk kleurtje :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 oktober 2016 09:25

Oh, wat een mooie set! Dit zijn echt drie kwasten die ik zelf vaak zou gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 oktober 2016 09:32

Dit setje lijkt me onwijs handig en fijn! Die ga ik onthouden :)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 19 oktober 2016 09:45

De kwasten van Real Techniques zijn zo fijn! Verleidelijk om deze ook aan te schaffen. Vooral de kleine cheek brush lijkt me erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 oktober 2016 10:05

Dit lijkt mij een ontzettend fijn setje!

[Beantwoorden]


Door Style Teen op 19 oktober 2016 10:11

Wauw, hele mooie set! Deze kwasten lijken mij ook heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 oktober 2016 10:27

Wat een mooie set! Ik ben erg fan van Real Techniques

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoriapourtoi op 19 oktober 2016 10:47

Hun felle kleurtjes laten de kwasten er tien keer zo fijn uitzien :)

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 19 oktober 2016 10:51

Mooie set! De brushes zien er goed uit en ook de etui is erg leuk.

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 19 oktober 2016 10:57

Heel mooi. Ik wil dus nog steeds een keer RT proberen maar ik ben soms echt te skeer hahaha!

[Beantwoorden]

Dewi antwoordt op 20 oktober 2016 om 13:33:

Ik klikte even op je naam en je blog lijkt me leuk! Ik ga zeker wat artikelen lezen.

[Beantwoorden]

marleen@burgertrutjes antwoordt op 23 oktober 2016 om 12:50:

Wat leuk! Dank je wel <3

[Beantwoorden]


Door Demi op 19 oktober 2016 11:10

Ziet er goed uit! Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 oktober 2016 11:23

Veelzijdige kwasten, heel interessant!

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 oktober 2016 11:28

Wat een mooie set! Ik ben ook dol op RT <3

[Beantwoorden]


Door Charile op 19 oktober 2016 11:33

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door DisneyChicks.nl op 19 oktober 2016 12:24

Dat lijken me stuk voor stuk hele fijne kwasten! RT is natuurlijk toch een van de betere merken op kwastengebied. :)

[Beantwoorden]


Door Sara | MevrouwMiauw op 19 oktober 2016 15:05

Wat heeft Real Techniques toch weer een prachtige set uitgebracht. Knap dat zo’n merk maar met nieuwe dingen blijft komen die je blijven verrassen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2016 om 10:53:

Vind ik ook!

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie op 19 oktober 2016 18:17

Mooie set! Ik heb zelf het oogschaduw setje en gebruik die ook vaak, al vind ik niet alle kwasten even fijn.

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 oktober 2016 19:18

die fluffy eye brush lijkt me wel wat :)

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 19 oktober 2016 19:43

Ik heb zelf nog nooit borstels van Real Techniques uitgetest, maar ik heb er al heel veel goede dingen over gehoord!

[Beantwoorden]


Door saarous op 19 oktober 2016 20:46

Ik vraag me af hoe de multitask cheek brush in vergelijking is met de contour brush uit de base set. Kun je daar iets over zeggen ? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2016 om 10:53:

Ze lijken veel op elkaar, maar zijn toch heel anders. Ik vind de Multitask Cheek Brush wat zachter en minder stevig.

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 19 oktober 2016 23:22

De kwasten van RT stellen nooit teleur, en ook hun sets bieden altijd een meerwaarde vind ik!

[Beantwoorden]


Door mieke | mieksmind op 20 oktober 2016 22:36

Hele leuke set! De kwasten van RT vind ik altijd enorm goed er uit zien. Stellen me eigenlijk vrijwel nooit teleur. Deze zou ik ook willen!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 21 oktober 2016 16:00

Real Techniques heeft echt de allerbeste kwasten! Ik heb er zelf 4 en ik ben er heel blij mee!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 oktober 2016 03:50

Hi Vera
Bij de eye brush staat wenkrbauwbot, twee letter omgedraaid en je hebt een heel nieuw woord ;)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 24 oktober 2016 14:40

Ik heb deze kwastenset ook aangeschaft omdat ik wat meer make-up wil gaan gebruiken naast alleen maar mascara. Bronzer en blush fatsoenlijk aanbrengen zonder dat het vlekkerig of streperig wordt, wil me nog niet echt lukken. Highlighter gaat wel goed. Weet iemand of het normaal is om alleen highlighter te dragen zonder bronzer/blush of moet dat echt in combinatie met elkaar omdat het er anders raar uitziet?

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 24 oktober 2016 21:28

mooie set alweer zeg, dit merk is echt goed bezig. een pluim voor de twee zussen hoor. en weer een duidelijk review. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 november 2016 15:45

RT heeft altijd zulke leuke en handige setjes. Hun kwasten zijn ook gewoon echt goed en ze zien er altijd zo leuk uit!

[Beantwoorden]