Chopstick Curler | Eerste Indruk

Twee weken geleden kreeg ik de Chopstick Curler van Carmen binnen. Een hele dunne krultang die hele dunne krullen belooft te maken. Ik raakte gelijk enthousiast en nam de volgende dag een eerste indruk review op. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 oktober 2016 | 33 reacties

Reacties

Door Maaike op 18 oktober 2016 07:29

Ik vind het je eigenlijk best leuk staan hoor Vera!
Snap wel dat het heel erg wennen is als je opeens een bos kleine krulletjes hebt!
Ik ben stiekem toch een beetje nieuwsgierig hoe dit mij zal staan….

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 oktober 2016 07:39

Haaa, wat een bos krullen! Staat je best leuk eigenlijk :). Lekker opvallend!

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 oktober 2016 08:03

Ik vind dit echt best wel tof haha! En dat voor maar 30 euro, echt niet duur.. Zou het bijna willen kopen om te kijken hoe het staat.

[Beantwoorden]


Door Maris op 18 oktober 2016 08:22

Het idee vind ik wel erg leuk. Ik denk dat het wat anders staat dan verwacht omdat je haar natuurlijk geknipt is voor een stijlkapsel en niet een echt krullenmodel heeft.

[Beantwoorden]


Door anneloes op 18 oktober 2016 08:30

Ik vind het wel leuk staan hoor! Het is vooral even wennen denk ik.
Ik heb de krultang zelf ook sinds dit weekend en bij mijzelf vind ik het echt heel erg tof staan! Ze ziten er ook gewoon al drie dagen in en de tweede en derde dag zakken ze iets uit, maar daardoor heb je een hele glamour bos met krullen en veeeel volume.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 oktober 2016 08:50

Het staat je eigenlijk best leuk! Lijkt me grappig om eens te proberen :)

[Beantwoorden]


Door Anke op 18 oktober 2016 09:04

Het staat je stiekem best leuk! Voor maar dertig euro wil ik dit product misschien wel een keer proberen…

[Beantwoorden]

Annemarie antwoordt op 20 oktober 2016 om 19:22:

En maar 24 bij de Mediamarkt zie ik nu :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 oktober 2016 09:11

Wat een krullen! Ik denk dat ik zoon tang als dit zelf niet zo snel zal gebruiken haha.

[Beantwoorden]


Door Emilie op 18 oktober 2016 09:13

Hihi, al die krulletjes! Wel stom dat er zo geen handschoen ofzo dan bij zit… Ik ben alleen al benieuwd wat zo’n tang bij mijn haar zou doen!

[Beantwoorden]


Door Style Teen op 18 oktober 2016 09:57

Ik vind het eigenlijk best wel heel mooi staan! Hij werkt ook heel goed, vind ik zelf. Vraag me af hoe het mij zal staan haha

[Beantwoorden]


Door Amina op 18 oktober 2016 11:24

Tip voor de volgende keer, of voor anderen die het ook willen gebruiken. Maak eerst een diepe scheiding naar rechts of links met je haar, dan vallen je krullen beter op zijn plek zeg maar. En Vera je zei dat je een andere tang had met een handschoentje, je kan gewoon gebruik maken van die handschoen bij andere tangen. Want als je het tot het eind had gekruld zou het er ook veel mooier en natuurlijker eruit zien.

[Beantwoorden]


Door Selfie op 18 oktober 2016 11:30

Ik denk dat het heeeeel mooi zou staan als je de tang had gebruikt op je lange haar. Ik denk overigens wel dat je haartype er geschikt voor is omdat je volgens mij best dik haar hebt en niet dat futloze waarbij krullen er snel uitzakken.

Echt leuk de eerste indruk filmpjes!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 18 oktober 2016 11:35

Hahaha verschrikkelijk! Wees maar blij dat je haar niet zo van nature is

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 oktober 2016 11:58

Het is even wennen maar ergens vind ik het je wel staan! Ik denk dat het mezelf niet staat en dat mijn haar ook te lang is voor deze tang. Maar het lijkt mij wel grappig om het eens te proberen.

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 18 oktober 2016 12:14

Kan mooi zijn als je het haar omhoog houdt tijdens het krullen. Maar het past niet zo bij je gezicht en je kapsel. Bij gezichten met een mooie scherpe kaaklijn en mooie hoge jukbeenderen staan dit soort krullen mooier vind ik. Als je een dik gezicht hebt wordt het wat engelachtig.

[Beantwoorden]

Annebeth antwoordt op 19 oktober 2016 om 16:04:

wat sympathiek, zeggen dat vera een te dik gezicht heeft voor deze krulletjes. ik snap mensen soms echt niet hoor.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 18 oktober 2016 15:46

Wat een strakke krullen! Van zo veel rook zou ik toch een beetje bang worden ;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 oktober 2016 16:05

Ik denk dat het gewoon even wennen is omdat je vaak gewoon steil haar hebt. Ik vind het je wel staan

[Beantwoorden]


Door Esmé op 18 oktober 2016 16:59

Haha, dat lachje op het begin :D
Maakt deze druilerige dag weer goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2016 om 18:20:

Haha <3

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 18 oktober 2016 19:41

Hahah super grappig! Het zou niks voor mij zijn maar wel gaaf om eens te proberen! x

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 oktober 2016 19:46

die zou ik ook nog wel eens willen uitproberen :D dan heb ik denk ik echt een HUUUUGE fluffy blonde afro haha :3

[Beantwoorden]


Door Pelin op 18 oktober 2016 21:39

Hoi Vera,
Ik vind die lieve kleine dunne schapenkrullen ZO mooi. Ik hoop dat het niet onbeleefd is, durf het haast niet te vragen, maar zou ik die tang van je mogen overnemen? Dit vraag ik omdat je in je video aangaf het niet nog eens denkt te gebruiken. Mij lijkt het heel prettig en daaron wilde ik dit toch uitspreken en vragen. Overigens vind ik die krullen bij je echt mooi staan, lieflijk!

Liefs,
Pelin

[Beantwoorden]


Door me op 18 oktober 2016 23:53

Een borstel en krullen gaan niet samen, beter had je een grove kam kunnen gebruiken….ervaring van iemand met natuurlijke krullen. ;)

[Beantwoorden]


Door hopper op 19 oktober 2016 06:18

Dit resultaat krijg ik zomaar gratis en voor niks als ik met nat haar ga slapen. Arme meid. Je kan er dan echt helemaal niks meer mee. Je kan ze beter zo draaien dat de scheiding meteen goed zit. Toen ik dat met elastiekjes alle kanten zag opdraaien had ik je heel graag meteen willen vertellen dat dat niet verstandig was. Maar ook ik moet bekennen dat ik je zo ook meer een poedel vind ja. Sorry. Maar ik vind je dit echt niet mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 oktober 2016 09:37

Ik vind het eigenlijk wel leuk, haha =D

[Beantwoorden]


Door Tamina op 19 oktober 2016 18:26

Beste Vera,

Mijn dochter van 2 was zeer gefascineerd naar jou aan het kijken wij hebben van nature krullen ze vond gek dat jij ze moest maken. :)

groetjes

Tamina en Caiomhe

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2016 om 10:51:

Groetjes! <3

[Beantwoorden]


Door Angela op 19 oktober 2016 21:12

Cynthia van miss lipgloss heeft hier ook een revieuw over gemaakt. En die had haar haar beter gekruld, tot in de puntjes, en in de eerste instantie de krullen losgemaakt met haar vingers. Dat stond hartstikke gaaf.
En als persoon met krullen van nature deed het me bijna pijn om je een borstel te zien gebruiken. NOOIT een borstel gebruiken bij krullen. Maar een kam met grove tanden, of gewoon je vingers. Ik borstel mijn haar zelden tot nooit. Maar doe het altijd met mijn handen. En anders voor het douchen.
Krullen en een borstel zijn een dikke no go.

[Beantwoorden]

steffi antwoordt op 22 oktober 2016 om 20:32:

Inderdaad, begrijp helemaal niet waarom je (=Vera) je haar aan het kammen was, totaal niet logisch.

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 oktober 2016 17:33

Wat tof zo’n tang! Ik doe dat wel eens met rietjes, maar dit is natuurlijk veel handiger. Vind 30.- een prima prijs. Hoe lang was je bezig met het zetten van de krullen?

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 24 oktober 2016 21:26

Wat een bos krullen zeg, nee dit gaat mij persoonlijk ook echt te ver. wel een erg leuke video. liefs soraya

[Beantwoorden]