Jeffrey wordt er soms helemaal gek van, hoe ik van bijna elke maaltijd eerst een foto móet maken. Ik stop eten liever niet in mijn mond als er nog niet gefotografeerd is. Van de sushi in een restaurant, tot het lekkere ontbijtje met yoghurt, Quaker havermout granola en fruit, dat ik zelf ’s ochtends in de keuken bereid heb.
Ik sla geen dag over zonder te ontbijten, het is zelfs zo erg dat als ik ’s ochtends wakker word, mijn maag al aan het knorren is. Voor fans van ontbijt is er de website quaker.nl/datbegintgoed, waar je elke ochtend inspiratie op kunt doen voor een lekker ontbijtje. Zo kun je steeds weer wat nieuws proberen.
Ik ontbijt graag met yoghurt, granola en fruit. Ik gebruik de Quaker Havermout Granola Original. Heel basic, knapperig en perfect om zelf nog van alles aan toe te voegen. Ik varieer met verschillende soorten fruit. Kiwi, banaan, en nu het zomer is vind ik frambozen ook erg lekker. Alles samen ziet er vrolijk uit en smaakt ook nog eens goed!
Laat je inspireren door de recepten van andere ontbijtliefhebbers. Zij delen hun recepten op de speciale website.
Advertorial.
Hey, het merk ‘eat natural’ heeft een gluten vrije ontbijtverrijker. ‘Toasted muesli’ heet het. Je kunt het als granola of muesli gebruiken. Ik heb zelf geen problemen met muesli maar zelfs ik vind het heerlijk. Er zit alleen maar rozijntjes, krenten, pitjes, sesam, amandelen en heel veel gepofte rijst in. Je hebt ook een variant met boekweit maar die heb ik niet geprobeerd. Zon pakje kostte €3,89 en ik doe er ongeveer 3 a 4 weken mee. Super lekker! Misschien een tip?
[Beantwoorden]