Een dag uit mijn leven | Fotoshoot schoenencollectie + eten met vrienden

Ik heb weer eens ‘een dag uit mijn leven’ gefilmd! In de zomer is het een stuk rustiger en ziet mijn schema er vaak anders uit. Ik had een leuke fotoshoot voor het magazine van Omoda, waarvoor mijn schoenencollectie werd vastgelegd (en ik je mijn super mooie nieuwe Adidas sneakers kan laten zien) en ’s avonds ging ik eten bij en mét vrienden. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

♡ Adidas sneakers – vind je
♡ Shabbies laarsjes – vind je
♡ Tommy Hilfiger chelsea boots – vind je

Deze video is gesponsord door Omoda.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 18 augustus 2016 | 20 reacties

Reacties

Door Charile op 18 augustus 2016 07:32

Leuke video :)

[Beantwoorden]


Door Jamey op 18 augustus 2016 07:36

Loooovvve shabbies!

[Beantwoorden]

Elke antwoordt op 18 augustus 2016 om 07:44:

Oh wat leuk! Ik vind de adidas schoenen heel gaaf❤️

[Beantwoorden]


Door Susan op 18 augustus 2016 08:08

Heel tof! Ik vind shabbies ook zo gaaf.

[Beantwoorden]


Door Lesley op 18 augustus 2016 08:37

Wat een leuke schoenen! Die nieuwe van Hilfiger vind ik ook echt super gaaf!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 augustus 2016 09:16

Leuk om een dagje uit je leven te zien Vera! Wat heb je toch een heerlijke schoenencollectie! Laarsjes van Shabbies staan ook nog hoog op mijn wishlist! Super gezellig ook zo pannenkoeken avondje met vrienden, dat was vast genieten!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 augustus 2016 09:27

OMG ik ben verliefd op je Adidas schoenen, wat een prachtige schoenen!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 augustus 2016 10:36

Wat een leuke dag. Zo’n fotoshoot met al mn schoenen lijkt mij ook wel wat. Toch maar weer eens een schoenenstash maken.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 augustus 2016 10:45

Superleuk om weer een dagje met je mee te kijken! Ik vind je roze badjas zo cute. Zo leuk dat je een fotoshoot van je schoenencollectie had. Fijn om je dag af te sluiten met een gezellig etentje bij vrienden. Ik vind je nieuwe laarsjes trouwens heel mooi!

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 18 augustus 2016 10:47

Met dit soort video’s krijg ik beide dochters weer achter mij aan die ook die schoenen willen! hahaha. Al moet ik zeggen dat ik voor Shabbies ook een zwak heb. ;-) Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 augustus 2016 11:46

Leuk om zo een dagje in je leven te kijken. Grappig om te zien hoe zo’n fotoshoot gaat. Ik wist ook helemaal niet dat je Teske kende. Nice! Maar ik vind dat je schoenencollectie nog wel meevalt!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 augustus 2016 12:41

oehhh pannekoeken :D super leuke vlog!

[Beantwoorden]


Door laura op 18 augustus 2016 13:26

leuke video! Ik krijg alleen altijd de rillingen van koude pannenkoeken eten, eet ze altijd gelijk uit de pan als ze vers en warm zijn inplaats van zo’n hele stapel te maken.

[Beantwoorden]


Door marleen@burgertrutjes op 18 augustus 2016 15:46

Die adidasjes zijn te gek!!!

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 18 augustus 2016 19:32

Een paar Shabbies laarzen staat ook nog op mijn wishlist. <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 augustus 2016 19:49

Erg leuk om te zien Vera!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 19 augustus 2016 16:42

Leuke video. Gezellig met zijn alle eten! Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 augustus 2016 07:57

Die adidasjes zijn te gek! Heb ze gelijk besteld bij omoda! Maar Alwin heeft wel degelijk gelijk, ananas is geel van binnen maar bruin van buiten. :)

[Beantwoorden]


Door Diyana op 16 oktober 2016 11:39

Hoi Vera! Dringende vraag; ik heb nadat ik jou filmpje heb gezien lang getwijfeld of ik de hilfiger laarsjes zou kopen.. Uiteindelijk toch maar gedaan en heel blij mee! Maar ze zitten enorm strak en het doet zeer als ik erop loop.. Weet jij of ze erg uitlopen toevallig? Ik heb van elke schoen 37 bij alles en ik zag op de site dat 38 alleen langer is en niet breder.. Terwijl ze bij mij juist iets te lang zijn maar gewoon smal.. Ik hoop dat je me uit de brand kunt helpen! :-) xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 oktober 2016 om 09:45:

Ja, ze zijn van leer en lopen uit! Maar mocht je twijfelen, neem dan even contact op met Omoda zij kunnen je ook adviseren.

[Beantwoorden]