Blogger Dilemma TAG

blogger_dilemma01

Als (beauty)blogger heb ik dagelijks te maken met dilemma’s. Vandaag dat oogschaduwpalette reviewen, of toch mijn nieuwe foundation? Zal ik bruine of rode lipstick dragen? Geen hele vervelende keuzes, dat zeg ik eerlijk ;) Daarom maak ik het mezelf vandaag wat moeilijker met de Blogger Dilemma TAG!

Nooit meer tekst of nooit meer foto’s op je blog?

Hoewel ik dol ben op beiden, wist ik eigenlijk meteen dat ik liever de tekst dan de foto’s zou behouden op mijn blog. Foto’s kan ik namelijk ook prima elders laten zien, zoals op Instagram. Hoewel de foto’s op mijn blog natuurlijk ook belangrijk zijn, kan ik echt niet zonder tekst. Via mijn toetsenbord kan ik me het beste uitdrukken.

Altijd een huilbui als je je blog bezoekt of altijd 30 minuten moeten wachten op je blog?

Dan wacht ik wel 30 minuten. Toen mijn vorige computer wat ouder en dus langzamer begon te worden, liet ik hem altijd eerst even rustig opstarten en ging ik ondertussen mijn ontbijt klaarmaken. Dat werkte prima. Elke keer moeten huilen lijkt me niets, begint m’n dag gelijk zo somber en loopt mijn mascara uit.

blogger_dilemma03

Je blog bestaat voor een groot gedeelte uit advertenties of je kunt niet meer reageren op de reacties die je ontvangt.

Ik kies voor veel advertenties. Met de bannering op mijn blog verdien ik toch al bijna niks meer, omdat steeds meer mensen Adblocker downloaden. Een groot deel van jullie zou de advertenties daarom niet eens zien. Ik voorzie daarmee een stuk minder problemen dan wanneer ik niet meer op jullie reacties zou kunnen reageren, dat zou ik echt heel jammer vinden.

Geen social media of geen mailbox?

Geen mailbox! Ik probeer mijn mail zo goed mogelijk bij te houden, maar vaak loopt mijn mailbox ongezien toch heel snel vol. Mijn social media hou ik altijd bij, terwijl ik mijn mailbox ’s avonds en in het weekend lekker links laat liggen.

blog_your_dreams_bershka_tasje10

Je foto’s zijn onwijs wazig of je hebt altijd witregels tussen de zinnen op je blog.

Ik denk dat wazige foto’s vervelender zijn om naar te kijken dan extra witregels. Ook irritant, maar ik denk toch iets minder vervelend.

Je artikel blijft maximaal 12 uur staan op je blog of je mag maar twee uur in de week bloggen.

Pfoe, deze vind ik echt lastig. Twee uur per week is veel te weinig, dan kan ik geen volledige reviews meer maken en komt er waarschijnlijk maar één artikel per week online. Dan heb ik liever dat een artikel maar 12 uur blijft staan, wordt het een soort Snapchat blog!

blogger_dilemma04

Je mag niks persoonlijks kwijt op je blog of je layout is heel simpel en wit.

Een simpele en witte lay-out, dat lijkt me niet zo’n ramp.

WordPress of Blogger houdt geen spam tegen of Bloglovin werkt niet.

Bloglovin gebruik ik niet meer en volgens mij heeft deze website sowieso zijn beste tijd wel gehad. Terwijl als WordPress alle spam toe zou laten… Dan zou ik geen normale reactie meer kunnen vinden.

blogger_dilemma02

Je artikelen moeten altijd rijmen of je hoort alleen maar negativiteit in je hoofd als je een artikel schrijft.

Van dat tweede heb ik toch al last ;-)

Je moet reclame maken over je blog aan iedereen die je spreekt op een dag of je moet elke dag een shirt aan met: ‘bezoek mijn blog [naam van je blog].

Doe dan maar dat shirt! Als ik hem maar wel in verschillende kleuren mag dragen.

Dit was de Blogger Dilemma TAG! Neem hem vooral ook over voor je eigen blog als dat je leuk lijkt.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 19 augustus 2016 | 40 reacties

Reacties

Door Femke op 19 augustus 2016 06:41

Wat een grappige vragen, leuk beantwoord ook :-). Ik gebruik nog wel heel vaak WordPress, maar ik vind het dan ook leuk om veel blogs bij te houden en via WordPress te kunnen selecteren welk artikel ik wel of niet wil lezen :-).

[Beantwoorden]


Door Susan op 19 augustus 2016 07:18

Wat een leuke tag Vera! Zitten een aantal leuke dilemma’s tussen.

[Beantwoorden]


Door Paula op 19 augustus 2016 07:42

Ik gebruik wel nog steeds bloglovin om alle blogposts in 1x te kunnen overzien.

[Beantwoorden]

Nikki antwoordt op 21 augustus 2016 om 23:04:

Ja ik ook! Super handig. Ik lees dit artikel nu ook via bloglovin.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 augustus 2016 07:42

Leuke tag, leuk om zo je antwoorden te zien. Ik ben het met veel dingen eens

[Beantwoorden]


Door Aranka op 19 augustus 2016 07:44

Wat een super leuke TAG, lastige vragen zeg, zou zelf bij sommige niet weten wat ik moest kiezen. En van Bloglovin’ klopt inderdaad wel, vroeger gebruikte iedereen het en volgens mij is het nu een beetje uit.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 augustus 2016 08:02

Wat een grappige tag! Ik zou denk ik wel een paar andere keuzes maken, maar over het algemeen komt er veel overeen. Leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 augustus 2016 08:04

Wat een leuke tag om te lezen! Ik heb ook het idee dat Bloglovin zijn beste tijd heeft gehad.

[Beantwoorden]


Door Elles op 19 augustus 2016 08:34

Heel leuk beantwoord Vera! Ik was eigenlijk met heel veel keuzes met je eens behalve dat het artikel 12 uur online moet staan.Dat lijkt me echt vervelend want dan kun je later niks terug kijken. Dan blog ik liever 2 uur in de week maar ga ik het heel erg voorbereiden (in mijn hoofd).
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 augustus 2016 09:41

Haha super leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 19 augustus 2016 09:46

Wat een leuke en originele tag!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 augustus 2016 09:49

Wat een super leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 augustus 2016 09:57

Super originele en leuke tag om te lezen Vera! Er zitten een hoop lastige vragen tussen; vooral die vraag over of maar 2x bloggen of je artikel maar 12 uur online zou ik echt niet kunnen beantwoorden. Super zonde toch als je zoveel tijd en moeite steekt in een artikel en dat het dan maar 12 uur online staat. Haha gelukkig zal je deze keuze in het echt nooit hoeven maken. Onscherpe foto’s zou ik ook heel erg vinden, dan maar een extra regel wit haha.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 19 augustus 2016 10:10

Haha, wat een moeilijke (onmogelijke!) vragen!

[Beantwoorden]


Door Marleen@Burgertrutjes op 19 augustus 2016 10:48

Haha, grappige tag!

[Beantwoorden]


Door Judith op 19 augustus 2016 11:01

Wat een superleuke tag met lastige dilemma’s! Ik gebruik zelf nog wel altijd Bloglovin’ om mijn favoriete blogs te lezen. :)

[Beantwoorden]


Door Rosemarijn op 19 augustus 2016 11:16

Wat naar dat je ‘toch al last hebt van negativiteit’, omtrent je persoonlijke leven kan ik daar niets over zeggen; maar over je blog hoef je je ECHT geen zorgen te maken hoor lieve Vera <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 augustus 2016 om 11:30:

Dankjewel Rosemarijn <3

[Beantwoorden]

Lenneke antwoordt op 23 augustus 2016 om 19:48:

Precies dat. Je levert goed werk, mag je trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 augustus 2016 11:25

Wat een lastige keuzes! Ik denk inderdaad dat Bloglovin’ zijn beste tijd wel heeft gehad, maar stiekem gebruik ik het zelf nog wel, hoewel ik ook vaker via een andere weg op blogs kom. Blijf het toch handig vinden omdat ik zoveel blogs volg.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 19 augustus 2016 12:23

Leuk deze tag! Lastige keuzes ook allemaal.
Tussen tekst en foto’s zou ik bijna niet kunnen kiezen.
Ze vullen elkaar zo goed aan!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door hillybillybeauty op 19 augustus 2016 12:24

Hier zitten toch nog echt hele lastige dilemma’s tussen! Daar zou ik al een flinke tijd over na moeten denken. Leuke tag overigens!! En dat t-shirt met die tekst elke dag dragen, ach, dat wordt dan toch vast een nieuwe hype waarschijnlijk…hihi

[Beantwoorden]


Door Jonna@Burgertrutjes op 19 augustus 2016 12:55

Ik vind bloglovin ook wel handig, lastige tag hoor! Ik zou moeite hebben om keuzes te maken haha

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 19 augustus 2016 13:18

Haha, er zitten echt wel grappige dilemma’s tussen. Ik zou het echt cool vinden als een blog helemaal zou rijmen!

[Beantwoorden]


Door Dineke op 19 augustus 2016 14:05

Dit is echt een hele leuke tag, ik zou denk ik bijna alles hetzelfde kiezen haha. Sommige zijn wel echt heel lastig!

[Beantwoorden]


Door PatriciaKleijn op 19 augustus 2016 14:22

leuke tag zeg, ik heb hem zelf ook ingevuld en klaarstaan voor morgen :D

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 augustus 2016 15:40

Lieve Vera,

Tijdens het schrijven van een artiekel op je blog
Kan je heel makkelijk rijmen, toch?
Negativiteit is nergens voor nodig.
Want onzekerheid is vaak overbodig.
Geniet maar gewoon van al het leuke om je heen.
Dan krijg je nu de lieve groeten van iedereen!

Komt helemaal goed toch? ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 augustus 2016 om 11:29:

Lief, dankjewel Eline.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 19 augustus 2016 15:52

Wat een leuke tag. Misschien neem ik deze ook wel over voor mijn eigen blog. Soort snapchat blog! Daar zou ik voor gaan, alhoewel erg zonde zou zijn van al de energie die erin zit om het maar zo kort te kunnen lezen. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Irina op 19 augustus 2016 19:54

Oew wat een leuke maar lastige dilemma’s!
Deze TAG ga ik zeker overnemen van je ˆˆ

[Beantwoorden]


Door thebirdlandgirl op 19 augustus 2016 20:03

Ik gebruik bloglovin’ nog wel, maar ik denk dat de nieuwe blog(lezers) er inderdaad geen gebruik meer van maken. Ach, aan alles komt een eind. Hele leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 19 augustus 2016 21:31

Wat stom van die AdBlockers! Niet gek dat er steeds vaker advertorials op blogs voorbij komen..

[Beantwoorden]


Door Styleteen op 20 augustus 2016 09:32

Vet leuke vragen! Zelf vind ik het altijd heel leuk om dilemma’s te lezen, misschien dat ik de tag ga overnemen :) Liefs

[Beantwoorden]


Door DisneyChicks.nl op 20 augustus 2016 11:42

Wat een leuke tag, nog niet eerder voorbij zien komen! Erg he, hoe snel die mailboxen vol zijn…:)

[Beantwoorden]


Door Melike op 20 augustus 2016 14:27

Wat een leuke tag, deze kende ik nog niet! Ik wil deze ook wel gaan doen hihi. Ik kies trouwens het liefste voor mijn mailbox, kan niet zonder!

[Beantwoorden]


Door Be Original op 20 augustus 2016 19:27

Wat een leuke tag! Ga ik ook zeker gebruiken op mijn blog! ;)

[Beantwoorden]


Door Vera Paulina op 22 augustus 2016 14:59

Heey Vera !

Ik wou je even vertellen dat ik je een top mens vind en ALTIJD met veel plezier je site bezoekt.
Blijf vooral jezelf en ik wens je veel plezier en geluk met alles wat je doet.

xx Vera Paulina

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 augustus 2016 om 11:39:

Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Mariska op 28 augustus 2016 22:01

Haha, hele leuke tag :) Bloglovin gebruik ik echt nog steeds op mijn favoriete blogs te volgen, blijf het een superhandige website vinden.

[Beantwoorden]


Door Marjo op 10 september 2016 20:57

Op zoek naar een TAG voor morgen, hoefde ik niet lang te zoeken, dank je wel voor deze leuke <3

Lieve groetjes,
Marjo

[Beantwoorden]