Zomer foto’s #3

zomer_fotos_16_03_00

Wat was het fijn om weer een week volop met mijn blog en YouTube kanaal bezig te zijn. Ik heb heel veel gedaan, vooral veel gefilmd en bewerkt en dat lukte allemaal goed! Ook ging ik naar een event, winkelen met vriendinnen, tuinstoelen kopen en lunchen met Teske.

zomer_fotos_16_02_01

Waar ik al bang voor was, klopte. Mijn koffer bleek te groot! Coolblue had de verkeerde opgestuurd. Hij hoorde 55 cm hoog te zijn, geen 67 cm. Ik mailde naar Coolblue en kon de volgende dag de koffer terug sturen.

zomer_fotos_16_02_02

Ik lees alle Linda.’s, ook de L’Homo. Dit vond ik een fijne en herkenbare fotoreportage. Reacties dat Jeffrey homo zou zijn komen regelmatig, vooral als we een filmpje samen online plaatsen. Zo bekrompen, ik begrijp daar weinig van. Ik zou Jeffrey voor geen goud inruilen voor een andere man. Ik vind het alleen maar leuk dat hij net als ik van shoppen houdt en me helpt met kleding uitkiezen. En los daarvan is hij natuurlijk ook heel lief en maakt hij me op alle vlakken heel blij.

zomer_fotos_16_02_03

Terwijl ik de L’Homo las, maakte Jeffrey deze gebakken rijst met ei, ui, ham, kip en lente uitjes. Erg lekker.

zomer_fotos_16_02_04

Zaterdag ging ik even de stad in. Wat is de Ted Baker aan de Leidsestraat mooi en leuk!

zomer_fotos_16_02_05

IJsje eten. De tweede keer ooit dat ik een Swirl at. Best lekker!

zomer_fotos_16_02_06

Ik krijg toch steeds zo snel een ladder in mijn panty. Loop ik dan de hele stad mee door… Charmant.

zomer_fotos_16_02_08

Zondag had ik afgesproken met Laura en Silke, die had ik alweer te lang niet gezien.

zomer_fotos_16_02_07

We waren aan het winkelen op de Kalverstraat en dan is Hotel V een hele handige plek om te lunchen. Ik blijf het eten daar zo lekker vinden!

zomer_fotos_16_02_09

Laura is helemaal gek van kaas en kocht een flink stuk + een kaasschaaf (met 10 jaar garantie!).

zomer_fotos_16_02_10

Kleding passen in deze mooie paskamer van & Other Stories.

zomer_fotos_16_02_11

Kaarten gekocht! Hele leuke van Sostene Grene.

zomer_fotos_16_02_12

Maandag filmde ik de hack voor dinsdag.

zomer_fotos_16_02_13

Het zag er een beetje vies uit misschien, maar het werkte wel.

zomer_fotos_16_02_14

Dinsdagochtend filmde ik een deel van een video en ’s middags ging ik naar een event van Ici Paris XL in Vondel CS. Dit deel is gesponsord door Ici Paris XL.

zomer_fotos_16_02_15

In twee grote ruimtes werden de nieuwe lanceringen voor komend najaar gepresenteerd.

zomer_fotos_16_02_16

Mooie contouring paletten van BE Creative Make Up.

zomer_fotos_16_02_24

Een groot oogschaduwpalette van Only You.

zomer_fotos_16_02_17

Bijzondere parfums van Replica.

zomer_fotos_16_02_18

En overal stonden ook nog eens prachtige taarten.

zomer_fotos_16_02_19

Urban Decay Vice Lipsticks in maar liefst 100 kleuren! Er is een handige app die je kan helpen met kiezen van de juiste kleur, heel leuk.

zomer_fotos_16_02_20

Er zitten veel mooie tinten tussen. Matte, maar ook interessante metallics.

zomer_fotos_16_02_22

Een nieuw parfum wat vanaf oktober bij Ici Paris XL te koop zal zijn: Intimacy. Ik blijf het leuk en interessant te vinden al die verschillende geurnoten te ruiken. Zo bijzonder dat daar een parfum mee gemaakt wordt.

zomer_fotos_16_02_23

En ik moest even een foto maken voor de prachtige rozenwand die in de ruimte stond.

zomer_fotos_16_02_25

Weer thuis van het event nam ik de voice over voor mijn video op. En vergat ik de microfoon in te pluggen zoals je kunt zien, dat had ik zelfs met het maken van deze foto niet door.

zomer_fotos_16_02_26

’s Avonds even naar Praxis.

zomer_fotos_16_02_27

Opzoek naar een fijne ligstoel voor in de ‘tuin’. Ik heb geen tuin of balkon, maar wel ramen die vanaf de grond tot het plafond lopen en helemaal open kunnen. Daarom wilde ik graag twee ligstoelen zodat Jeffrey en ik daar kunnen zitten en liggen en toch een beetje het gevoel van een balkon hebben.

zomer_fotos_16_02_28

Het was even zoeken, maar we hebben geschikte stoelen gevonden!

zomer_fotos_16_02_29

Ik kreeg nieuwe roségouden kwasten binnen van Boozyshop, wat zijn ze weer mooi.

zomer_fotos_16_02_30

Coolblue stuurde dit keer wel de juiste koffer op. Yay!

zomer_fotos_16_02_31

Jeffrey maakte een heerlijke pasta met garnalen, pesto en spinazie. Ik krijg weer trek als ik deze foto zie.

zomer_fotos_16_02_32

Mijn foundation was op, maar gelukkig had ik nog een back-up, want ‘mijn’ kleur is uit het assortiment.

zomer_fotos_16_02_33

Donderdag lunchte ik weer eens met Teske. We hebben een tijdje geleden afgesproken dat we dat vaker moeten doen en ik ben blij dat dat ons nu ook echt lukt!

zomer_fotos_16_02_34

Mert kwam na een tijdje ook aanschuiven en zo bleef ik nog veeeel te lang zitten. Het was heel gezellig en ik ging blij naar huis. Hoe was jouw week? X

Zomer foto’s #2
Zomer foto’s #1
Lente foto’s #13


Reacties

Door Femke op 11 juli 2016 06:42

Wat een fijne week heb je achter de rug. Ahhh die ramen van jouw woning vind ik altijd zo prachtig. Tof dat je daar nu lekker 2 ligstoelen weg kunt zetten en zo kunt genieten van het weer! Je nieuwe koffer vind ik mooi :-)! Mijn week was heerlijk, lekker wat vrije dagen achter de rug en Suikerfeest gevierd. Ook heel de familie en vrienden verteld dat mijn vriend en ik volgend jaar gaan trouwen, woehoee!

[Beantwoorden]

Muhlise antwoordt op 11 juli 2016 om 23:53:

Wat leuk ! Gefeliciteerd :)

[Beantwoorden]


Door 2momzs || Maria op 11 juli 2016 06:57

Leuke week! Wat een onzinrescties s

[Beantwoorden]


Door 2momzs || Maria op 11 juli 2016 07:03

Iets te snel op reageren gedrukt.. Maar wat een onzinreacties over Jeffrey. Tegenwoordig mag een man er niet verzorgd uit zien en men denkt meteen dat hij homo is. Hij is hartstikke lief voor je en jullie lijken oprecht gelukkig.
De taart bij het Ici Paris event is prachtig!!
Afgelopen week vierden wij Suikerfeest, was ik gast bij een babyshower op het strand en als afsluiter won Portugal het EK!

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 11 juli 2016 om 09:54:

Ja, vreemde reacties zeg! Als een vrouw stoerder/sportiever is, is ze dan ook meteen lesbisch? Snap niet waarom we mensen zo snel in een hokje moeten plaatsen, iedereen is anders.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 juli 2016 07:13

De Vice lipsticks zijn echt zooo mooi. Sowieso had Urban Decay al mooie lipsticks in het assortiment, maar er zijn zoveel mooie andere kleuren bijgekomen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne Elisa op 11 juli 2016 07:17

Heel erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Sylke op 11 juli 2016 07:25

Heey Veraa!

Deze foto’s van de week zijn altijd zo leuk om te zien, net als dat filmpje dat je hebt geplaatst laat je gewoon iets meer van jezelf zien en wat je nou allemaal doet! ???? Wat Jeffrey betreft, juist leuk dat hij van al die dingen houdt toch?! Hoop dat ik nog eens zo’n vriend krijg later ???????? je kan in ieder geval lezen dat je echt heel erg van hem houdt, en dat is het belangrijkste! Dat stukje van gesponsord vind ik trouwens helemaal niet erg, juist wel leuk om dat te zien want ik ga er nooit zelf heen, ik ga ook meteen die app uitproberen!

liefs Sylke

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 19:59:

Dankjewel Sylke, super lief!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 juli 2016 07:42

Wat een leuke en gezellige week! Die roségouden kwasten zien er mooi uit.

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 11 juli 2016 om 07:43:

Oh, en die ladder in je panty is zo herkenbaar. Dat is de reden waarom ik er al lang geen meer draag :-)

[Beantwoorden]


Door Alice op 11 juli 2016 07:58

Leuk om weer met je mee te kijken. En om ladders tegen te gaan in je panty kreeg ik laatst de tip om hem zodra je er 1 gekocht hebt, deze nat te maken en in de vriezer te leggen voor een nacht. De vezels zouden hierdoor sterker worden!

[Beantwoorden]

Florence Vlogt antwoordt op 11 juli 2016 om 08:38:

Volgens mij heb je een relaxte week gehad :)
Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 20:00:

Hmm, ga ik eens proberen! Dankjewel Alice.

[Beantwoorden]


Door Anne-Marie op 11 juli 2016 08:33

Wat staat dat bruine jasje je ontzettend goed! En ik ben echt fan van je kapsel.

[Beantwoorden]


Door A op 11 juli 2016 08:52

Leuk! Random vraagje, maar wat voor cappuccino drink jij op de foto tijdens de B&B lunch met Teske? Een cappuccino viennesse of gewoon een heel goed geschuimde cappuccino, ziet er in ieder geval delicious uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 20:00:

Ik drink altijd een latte! Soms een kleine en in dit geval een grote :D

[Beantwoorden]

Nora antwoordt op 12 juli 2016 om 19:12:

Ja wtf die latte ziet er goed uiiit!!!

[Beantwoorden]


Door Susan op 11 juli 2016 08:59

Wat een leuke foto’s Vera! Je koffer ziet er echt mooi uit, leuk die kleur :)

[Beantwoorden]


Door Demi op 11 juli 2016 09:19

Leuke week zeg! Goed idee om ligstoelen te kopen, lijkt me heerlijk om zo in ’t zonnetje te liggen :)

[Beantwoorden]


Door rosa op 11 juli 2016 09:23

wat een leuke week! ik ben altijd blij als het maandag :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 juli 2016 09:34

Huh, wat een rare kortzichtige reacties op jouw vriend.
Het is toch juist fijn als je partner dezelfde dingen leuk vindt?
Mijn vriend houdt ook van shoppen en vindt het leuk om voor mij mooie make-up uit te zoeken.
Ik heb in elk geval een hele lieve vriend die mij al 11 jaar gelukkig maakt.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 11 juli 2016 09:47

Wat een leuke foto’s. Ik vind die SuitSuit koffers echt te leuk!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 juli 2016 09:56

Leuke week heb je gehad! Het lijkt mij wel heel vervelend als mensen denken dat je vriend homo is, ik vraag mij ook af hoe ze daarbij komen terwijl jullie samen zijn. Gelukkig weten jullie zelf beter, maar het zou fijn zijn als mensen gewoon niet zo snel en dom zouden oordelen.

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 juli 2016 10:10

Wat een heerlijk relaxt weekje heb je gehad zo te zien. Al die lipsticks van UD… So pretty! <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 juli 2016 10:17

Hoi Vera, kun je zeggen hoe de tuinstoelen van de Praxis heten? Ik ben zelf ook op zoek namelijk!
Zou super fijn zijn!
Xx

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 11 juli 2016 10:26

Hi Vera,

Ik zie dat Jeffrey goed kan koken, hmm, haha! En wat is de kleur van je koffer prachtig. :)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 11 juli 2016 10:36

Leuke foto met Teske :-) Zo’n Swirl ziet er lekker uit, zeg!

[Beantwoorden]


Door anna op 11 juli 2016 11:02

Wat veel leuke foto’s! Dus de koffer was toch te groot, ik vond hem al zo groot lijken op eerdere foto’s haha! Fijn dat je nu wel de goede maat opgestuurd hebt gekregen. Wat lief dat Jeffrey vaak kookt! En alleen maar leuk en fijn dat jullie (deels) dezelfde interesses hebben, toch? :-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 juli 2016 11:08

Wat een rare reacties over Jeffrey. Volgens mij kan hij echt heel erg goed koken & cocktails maken! De grove krullen staan je echt mooi.

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 juli 2016 11:12

Wat stom zeg dat je zulke reacties krijgt over je vriend, trek jullie er maar niks van aan! Leuke foto’s verder! Fijn dat het zo snel opgelost is met je koffer ook.

[Beantwoorden]


Door Lauren op 11 juli 2016 11:29

Wat is je kapsel leuk! Ik ben fan haha!
De reacties op Jeffrey zijn sneu, volgens mij heeft het wat te maken met jaloezie.. Jullie zijn zo’n mooi koppel!

[Beantwoorden]


Door Melike op 11 juli 2016 11:31

Ik kijk je photodiary’s altijd met zoveel plezier! echt super leuk. Wat gek trouwens die reacties op je vriend, vind ik echt niet normaal..

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 juli 2016 11:40

looove dit soort posts op je blog :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 11 juli 2016 11:55

Op FeelUnique.com verkopen ze Estee Lauder Double Wear in de kleur 1C0 Shell nog wel! Dat is jouw kleur toch? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 20:00:

Ja dat is hem!!! Super dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Robin Valentine op 11 juli 2016 11:58

mooi die rozenwand bij de ICI PARIS! ziet er uit als een leuk event. die Boozyshop kwasten zijn ook erg mooi, vooral door de kleur ook ^^

[Beantwoorden]


Door Marjoleine op 11 juli 2016 12:02

Wat een leuke week weer! ik ben verliefd op je nieuwe koffer, die kleur <3

[Beantwoorden]


Door Iris op 11 juli 2016 13:51

Waarschijnlijk denken de meeste mensen gewoon dat hij homo is omdat hij knap is hahaha

[Beantwoorden]


Door Nina op 11 juli 2016 14:08

Wat een onzin over Jeffrey, niks van aantrekken! Mensen die zulke nare dingen zeggen, missen vaak zelf iets en reageren dat af via internet. Negeren die handel!
Ook moet ik zeggen dat ik je jas echt prachtig vind! Waar heb je die gekocht?

[Beantwoorden]


Door Marcelina op 11 juli 2016 14:34

Dankzij jouw blogpost heb ik alweer verschillende tabbladen open staan. Ik moest nog iets bestellen bij Coolblue, ik wil altijd al naar Sostrene Grene en ik wil echt die kwasten van de boozyshop (L)! Die lippenstiften zijn trouwens echt prachtig van Urban Decay :)

[Beantwoorden]


Door Miesie op 11 juli 2016 17:26

Dat boek is echt heel goed trouwens ;)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 11 juli 2016 19:51

Ik smelt elke keer weer als je schrijft wat jouw lief voor je heeft gedaan. Top stel jullie !

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 11 juli 2016 20:40

wat een leuke foto’s weer, wat een leuk event waar je geweest bent. En wat jammer dat mensen nare reactie’s kunnen geven zeg, ik vind dat echt nergens voor nodig ook bah! liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Lidewij op 11 juli 2016 21:00

Wat jammer dat je een ladder had! Een paar jaar geleden heb ik panty’s van Wolford ontdekt en ik wil nooit meer anders! Ik heb er een die al vijf jaar meegaat, zonder ladders, en er nog zo goed als nieuw uitziet. Kost even wat, maar dat heb je er dus zo weer uit ^^

[Beantwoorden]

Bibi antwoordt op 12 juli 2016 om 11:40:

Nou, lucky you dan.. Vorig jaar voor mn gala een Wolford panty gekregen, binnen een uur ook die kapot.. Om chagrijnig van te worden hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:35:

Dan weet ik niet wat ik verkeerd doe, heb ook een Wolford panty gekocht een tijdje geleden en die ging ook gelijk stuk! :(

[Beantwoorden]


Door Jannie op 11 juli 2016 22:02

Jeffrey is niet de enige man die van shoppen en kleding houdt. Mijn vader is namelijk zowat verslaafd aan nette kleding en shoppen. Ieder weekend zegt hij tegen mij en/of mijn moeder ‘zullen we gaan shoppen?’ Dit is betekent dan niet altijd dat ook wat gekocht wordt, hij vindt gewoon kijken of op een terrasje zitten ook super. Wel is hij altijd heel netjes gekleed, hij is bijna altijd gekleed voor een bruiloft, bij wijze van spreken. Zelf toen bij zijn been, tot knie, in het gips had wist hij er een nette broek overheen te krijgen en een blousje te dragen, hij draagt dan ook zelden ‘chil’ kleding (het is bij ons thuis dan ook echt not done wanneer we de hele dag in onze pyjama oid rondlopen). Kortom, mannen kunnen uiterlijk en shoppen ook heel belangrijk en leuk vinden en daar hoef je dan geen homo voor te zijn. (Mijn oom is homo en heeft een vriend, zij vinden uiterlijk absoluut niet belangrijk)

[Beantwoorden]


Door Bibi op 12 juli 2016 11:37

Oh wat houd ik van dit soort arikelen, zo leuk! Vind dit eerlijk gezegd veel leuker dan vlogs. Alle producten die je op de foto hebt gezet, zo mooi! Doe mij die 100 lipsticks maar <3

En belachelijk dat er zo wordt gereageerd op Jeffrey. Beter een zorgzame jongen dan een testeron-bom die vrouwen mishandelt! Jeffrey, als je dit leest: lekker jezelf zijn. (:

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 12 juli 2016 16:26

Ach. Laat ze lekker praten over Jeffrey. Gelukkig vallen we niet allemaal op hetzelfde type. En als jij gelukkig wordt van een man die geen last heeft van machoisme maar van shopdrang, soit.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 12 juli 2016 18:32

Haha die ladder in je panty, zo herkenbaar! Die lipsticks van Urban Decay lijken me echt prachtig, ben ik echt benieuwd naar. Leuke foto’s allemaal :)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 12 juli 2016 18:41

“Hij maakt me op alle vlakken heel blij” zegt genoeg denk ik. ;)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 12 juli 2016 19:20

Goh, ik reageer nooit maar op dit moment voel ik me genoodzaakt even te reageren. Ik wil namelijk even zeggen hoe raar ik het vind dat sommige mensen blijkbaar Jeffrey homo noemen. Wat denken ze wel niet? Jij bent gelukkig met een jongen en hij met jou, punt. Echt zo raar dat mensen tegenwoordig denken dat als een man geïnteresseerd is in kleding en bewust omgaat met zijn lichaam, dan homo is. Waar slaat dat op. Pfff, sorry, kan me er echt even kwaad om maken. Jij bent gelukkig en hij ook, daar gaat het om! Luister er niet naar :)!

[Beantwoorden]

hopper antwoordt op 12 juli 2016 om 21:31:

Dus dat! En als je vriendschappelijk met een jongen omgaat, moet die gelijk wat van je volgens iedereen. Want gewoon gezellig kan niet meer tegenwoordig. Er moet altijd wat achter zitten…

Kortzichtig noemen ze dat toch?

[Beantwoorden]


Door Nora op 12 juli 2016 19:20

Oooh Vera, ik vind jou van alle bloggers die ik volg (en die ik allemaal natuurlijk op hun eigen manier fantastisch vind, ik wil niet zeggen dat de één beter is dan de ander) stiekem wel de allerleukste om persoonlijke dingen van mee te krijgen – ik vind jou oprecht zo’n tof mens en jouw leven heel fijn overkomen; volgens mij heb jij het echt heel erg goed voor elkaar (en je bent zo leuk gebleven!).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:40:

Dankjewel Nora, super lief <3

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 juli 2016 00:00

Hoi Vera! Ik moet toch even reageren. Volgens mij is het idee van het artikel van de l’homo juist dat het je niet moet uitmaken als je homo wordt genoemd. Iedereen die hier reageert met “jeetje wat een nare reacties over Jeffrey” doen dit juist, door te impliceren dat het niet oke is als Jeffrey homo is! Het hoort juist niet uit te maken dat hij homo wordt genoemd, het moet namelijk geen negatieve connotatie hebben dat iemand homo is. Maar dat begrijp je zelf waarschijnlijk ook :)
Liefs, Vera

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:38:

Dat bedacht ik me later ook en dat heb ik misschien niet duidelijk in de tekst laten merken, want ik ben het met je punt eens en dat is ook iets wat ik in mijn hoofd heb.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 14 juli 2016 11:00

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 juli 2016 13:49

Wauw, dat ICI paris XL event ziet er net zo leuk uit als in België :)

[Beantwoorden]