Ladurée rozenblaadjes blush | Eerste indruk

In Parijs kocht ik niet alleen twee keer een doosje macarons van Ladurée, ook kocht ik bij Sephora de bijzondere rozenblaadjes blush + het bijbehorende potje. In de eerste indruk video van vandaag geef ik mijn mening over dit extravagante make-upproduct. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 juli 2016 | 38 reacties

Reacties

Door 2momzs || Maria op 12 juli 2016 07:42

Wauw!!! Het bijbehorende doosje is prachtig, maar ook de vormgeving van de blush is echt supermooi! Maar wat een prijzen????????.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 12 juli 2016 08:14

Wel heel tof gedaan zo met die rozenblaadjes. Ik vind de blush zelf niet zo bijzonder maar goed.. het is een eyecatcher op je kaptafel en een aandenken aan de reis. Leuk toch :)

[Beantwoorden]


Door Maris op 12 juli 2016 08:16

Grappig en een beetje een gimmick. Ben ben benieuwd of goedkopere merken binnekort met een soort gelijk product zullen komen :D

[Beantwoorden]


Door Svenja op 12 juli 2016 08:25

Wauw, wat een onwijs mooi en luxe product. Zo een mooie en bijzondere aandenken aan je reisje naar Parijs! De subtiele perzik kleur op je huid vind ik ook super pretty! Goede aankoop! Zelf zou ik het bedrag er nooit voor over hebben hihi, maar jij hebt nu wel een onwijs uniek en bijzonder product.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:40:

Ik ben er ook heel blij mee, een perfect aandenken aan Parijs :D

[Beantwoorden]


Door Susan op 12 juli 2016 08:27

Echt heel mooi! De verpakking, de blaadjes.. Ook de kleur is echt prachtig, maar voor 120 euro zijn er ook goedkopere opties!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 juli 2016 08:36

Heel erg mooi product, maar die prijs! Leuke video

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 juli 2016 09:51

Hoewel ik het effect mooi vind, is de prijs echt extreem hoog.
Ik heb meerdere DIY’s op youtube gezien, om deze Laduree rozenblaadjes blush na te maken. Gewoon de blaadjes uit een kunstroos trekken. Oude blush verpulveren en met elkaar mengen. Scheelt minstens 70 euro

[Beantwoorden]


Door Emilie op 12 juli 2016 10:00

Waw, wat is het mooi! En ik zou misschien ook kiezen om het potje niet te kopen en dat in zo’n glazen (snoep)potje te steken. Zou er toch iets chiquer uitzien. Maar wat leuk die blaadjes :) Maarja best prijzig goedje…

[Beantwoorden]


Door Angela op 12 juli 2016 10:12

Vera heb je deze blush ook geprobeerd met een andere kwast ?
Ik heb hier van ook een blush en de kwast maakt echt een verschil ik gebruik zelf een kwast van gieten haren en ik merk dat deze de product beter pakt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:35:

Nee nog niet geprobeerd! Maar ik kan me wel voorstellen dat het een verschil maakt.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 juli 2016 10:18

Wauw, wauw, wauw! Wat een mooie verpakking en blush! Ik zou zelf nooit zoveel geld uitgeven aan een blush, maar als je dat wel wilt doen dan is de DE blush die je moet hebben :). Ik vind hem je prachtig staan, maar ook heel natuurlijk. Echte luxe!

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 juli 2016 10:42

Ik heb deze ook en durf hem niet eens te gebruiken haha! Hij staat bij mij gewoon op de kaptafel mooi te wezen, want de blaadjes zijn te mooi en fragiel ;) Alleen die prijs is elke keer weer om te janken hahaha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:34:

Ik zou niet te bang zijn om hem te gebruiken! Was ik in het begin ook, maar de blaadjes gaan echt niet stuk.

[Beantwoorden]


Door Dineke op 12 juli 2016 11:14

Hahaha, die prijs! Het is wel echt suuuper mooi! Echt genieten, jeetje

[Beantwoorden]


Door Hilde op 12 juli 2016 12:08

Voor dat geld zou ik dat never nooit kopen…haha. Maar het ziet er inderdaad wel mooi uit. Plastic verpakking is natuurlijk functioneler, maar mooi glas had het wel een luxere uitstraling gegeven..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 juli 2016 13:07

Het ziet er erg mooi uit maar ik vind hem wel echt heel erg overpriced. Wel echt een mooi effect!

[Beantwoorden]


Door Melike op 12 juli 2016 13:59

Ik had deze al gezien in je shoplog maar dat hij zo prijzig was wist ik niet, wauwie! Ik had toch wel liever glas gehad ipv plastic dan. Maarja, soms heb je gewoon zulke dingen wat echte collectors items zijn, dit is er ook een van vind ik.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 juli 2016 14:03

Wauw het ziet er echt prachtig uit, maar inderdaad het is wel erg veel geld voor een blush. Erg bijzonder om te zien, maar ik denk niet dat ik het zelf zou kopen :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 juli 2016 15:41

Prachtige blush echt heel leuk in die vorm van rozenblaadjes, het doosje wat erbij hoort vind ik ook erg mooi, maar jammer van de prijs! Ik vind het wel een veel te dure blush.

[Beantwoorden]


Door Cora op 12 juli 2016 16:18

Echt een hebben make up item :)
Wat zie je er trouwens prachtig uit ♡ heel zacht en zomers

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:39:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Monique op 12 juli 2016 17:26

Wat een mooie video maar ook een prachtige blush zeg! Hier heb ik zelf geen budget voor maar i love it!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 juli 2016 18:51

oefff die prijs!

[Beantwoorden]


Door Annette op 12 juli 2016 19:17

Prachtig zeg, gewoon heerlijk toch en een hele fijne herinnering voor je. Veel geld maar ik zou het ook doen, is toch prachtig als het kan.

[Beantwoorden]


Door Florence Tillie op 12 juli 2016 20:44

Wat een geld. Niet normaal. Staat je goed maar ik zou het echt niet kunnen uitgeven hihi.
Liefs xx

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 12 juli 2016 20:52

wouw wat een mooie verwennerij zeg voor jouzelf. En wat ene leuke herdenking zal je hebben aan deze trip met je moeder zeg. en echt een mooi resultaat op de wangen zeg. het geld vind ik een beetje te overdreven helaas. maar wel een mooie item om in je collectie te hebben als beautyliefhebber. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Be Original op 12 juli 2016 21:01

Wauw, wat een geld! Ikzelf zou dit nooit over hebben voor een blush, aangezien andere mensen het waarschijnlijk harder nodig hebben voor belangrijkere dingen. De verpakking vind ik het geld echt totaaal niet waard, maar de blush zelf is echt supermooi! Al die blaadjes geven echt een ‘romantisch’ effect, haha. Nice!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 juli 2016 21:39

Waauw, zo mooi, maar €120 voor een blush? Neeeee! =D

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 juli 2016 23:01

Bedankt voor je wederom goede en leuke review! Ik vind het effect van de blush prachtig! Ook vind ik het rozenblaadjes idee leuk, origineel en mooi afgewerkt. De prijs vind ik heel hoog. Als ik nog eens de lotto win, schaf ik het aan. :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 12 juli 2016 23:38

In één woord Fantastisch! Wat een prachtig een luxe product. Ik zou er zelf zeker geen € 120,- voor betalen maar het lijkt me wel super om deze in je make-up stash te hebben. Het blush effect vind ik erg mooi. Hij staat je prachtig Vera! Er is goed nagedacht voor de verpakking en het luxe gevoel dat deze blush je geeft. Vraag me af of de DIY werken om zelf deze blaadjes te maken… misschien leuk voor in een youtube video? Leuk gedaan weer Vera ik geniet van je video’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 juli 2016 om 10:36:

Dankjewel! En ik ben al aan het nadenken over een DIY!

[Beantwoorden]


Door B's beauty corner op 13 juli 2016 01:43

Persoonlijk zou ik zulke prijs nooit aan dit product geven, maar ik vind het wel erg bijzonder en de kleur die je gekozen hebt is erg mooi. Staat je prachtig! Pluspunt vind ik ook dat dit gewoon erg mooi in je interieur staat. Ben indd benieuwd naar de houdbaarheid.

[Beantwoorden]


Door Annemarie op 13 juli 2016 14:50

Opzich een prachtig luxe product, maar inderdaad jammer dat het plastic is. Dan had ik liever nóg iets meer betaald, en dat het dan van glas is. Geeft nu toch een beetje een goedkope uitstraling eigenlijk, aan iets dat ontzettend duur is.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 juli 2016 18:28

Wow wat een prijs maar wel een heel mooi aandenken aan parijs! Daarnaast nog eens super mooi om in je stash te hebben, iets wat je nooit weg zult gooien. De kleur vind ik ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Marijn op 14 juli 2016 10:56

Wat een prachtig product! Mooie subtiele blush!

[Beantwoorden]


Door Lesley op 15 juli 2016 20:04

Ik snap helemaal dat je voor dit product gevallen ben. Wat een beleving op zich! Mooie kleur ook. Mag ik vragen welke lipstick je draagt in deze video? Het staat je super goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2016 om 10:01:

Dankjewel! Ik draag een Kiko potlood in Hearty Peach http://veracamilla.nl/2015/07/kiko-modern-tribes-free-spirit-lippotlood/

[Beantwoorden]