‘Maar wat doe je dan de hele dag?’

Ik heb vijf jaar geleden al een ‘maar wat doe je dan de hele dag?’ blogpost geschreven en het leek me leuk eens een YouTube variant te maken. Ik laat je zien wat ik als (beauty) YouTuber zoal op een dag doe, wat mijn werkzaamheden inhouden. Het is een kleine behind the scenes, hopelijk vind je het leuk! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De Starbucks Chilled Classics zijn verkrijgbaar in de supermarkt in de smaken Cappuccino, Caffé Latte (deze drink ik in de video), Skinny Latte, Caramel Macchiato en Caffé Americano. Lees hier mijn review.

Deze video is gesponsord door Starbucks.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 10 juli 2016 | 38 reacties

Reacties

Door 2momzs op 10 juli 2016 08:47

Leuk om een kijkje achter de schermen te zien. Haha ja selfies als part of the job ;)!

[Beantwoorden]


Door Susan op 10 juli 2016 08:49

Leuke video Vera! Interessant om een keer te zien :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 juli 2016 09:16

Leuke video. Tof om zo’n kijkje achter de schermen te krijgen. Ik vind die spiegel met lampen zo zo zo zooo tof :-)!

[Beantwoorden]


Door Marion op 10 juli 2016 09:45

Heel leuk om te zien en te horen. Nu hoop ik dat ik goed geluisterd heb en je dit al niet verteld hebt, maar hoeveel uur per week gaat er ongeveer in zitten schat je? Is natuurlijk per week verschillend, maar zelf zou ik denken dat je toch makkelijk richting de 40 uur gaat. Misschien wel meer omdat je ongemerkt tussendoor ook nog bezig bent. Het is volgens mij gewoon een fulltime job of niet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 19:57:

Ik hou de uren niet bij, maar omdat ik ook in het weekend werk, wel meer dan 40 uur. Het voelt alleen helemaal niet zo, ik kies er ook echt zelf voor.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 juli 2016 10:07

Heel erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 10 juli 2016 10:15

Ah, ben aan het werk maar ga de video kijken zodra ik thuis ben!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 juli 2016 10:29

Leuke video om ook dat eens te zien. Zo ziet het er best wel relaxed uit ;-). Maak je je content nog steeds vrij vroeg van tevoren? Ik weet nog dat je ooit vertelde dat je het lastig vond om vooruit te werken. Heb je dat nog steeds?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 19:58:

Nee, gaat tegenwoordig heel goed! Ik maak een planning voor ongeveer twee weken en probeer ongeveer een week vooruit te werken met video’s. Gaat de ene week beter dan de andere, maar ik word er wel steeds handiger in.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 juli 2016 10:40

Leuk om te zien! Ik herken wel wat omdat ik zelf ook blog en video’s maak, maar ik doe dit alleen niet fulltime en post wat minder daarom. Het lijkt mij wel echt leuk om zoveel creatief bezig te zijn!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 10 juli 2016 10:50

Hoi! Ik vraag mij stiekem wel eens iets af he en ik ga het nu gewoon vragen. Wat vind je er eigenlijk van dat je hele werk om jezelf draait? Heb je nooit behoefte om ook eens iets anders te doen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 19:59:

Dat vind ik soms best lastig en ik ben mezelf af en toe ook best zat, maar voor mij voelt het gelukkig niet altijd helemaal zo. Het gaat toch ook veel om wat ik maak en dat vind ik heel leuk. Maar af en toe ook niet en wil ik het liefst even onder mijn bed kruipen ;-)

[Beantwoorden]

Saskia antwoordt op 12 juli 2016 om 23:17:

Hahaha interessant om te lezen! Bedankt voor je antwoord.

[Beantwoorden]


Door Demi op 10 juli 2016 11:07

Zo’n onwijs leuke video! Heel erg leuk om te zien hoe het achter de schermen eraan toe gaat :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 10 juli 2016 11:25

Heel interessant om te zien. Veel mensen beseffen denk ik nog steeds niet hoeveel tijd er in zo’n video’s kruipt dus het is best leuk om daar dan wat meer informatie over te krijgen! Top!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 10 juli 2016 11:25

Erg leuke video om dit te zien. Een video lijkt zo simpel gemaakt, maar er komt toch een heel proces bij kijken! Welk bewerkingsprogramma gebruik je voor je tumbnail foto’s?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 19:59:

Dankjewel! Ik gebruik Photoshop.

[Beantwoorden]


Door Romy op 10 juli 2016 12:30

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 juli 2016 12:37

Dit soort video’s vind ik altijd zo leuk! Tof dat je zo goed bent in wat je doet, en dat je het ook daadwerkelijk zo leuk vindt. Zelf zou ik nooit fulltime willen bloggen/youtuben en doe ik het puur voor mijn plezier en om een beetje creativiteit kwijt te kunnen naast mijn reguliere werk (waar ik enorm veel plezier in heb). Vind het onwijs leuk dat jij het wel kunt en er zo van geniet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 20:02:

Dankjewel Kelly <3

[Beantwoorden]


Door Nicky op 10 juli 2016 12:39

Je make-up zit in deze video nog mooier dan anders! Heel interessant om eens te kijken hoe jouw dag eruit ziet en heel fijn bewerkt.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 10 juli 2016 13:25

Superleuk, zo’n kijkje achter de schermen! Fijn dat je je werk met zoveel plezier doet.

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 juli 2016 15:00

super leuk zo’n kijkje achter de schermen :D

[Beantwoorden]

Evi antwoordt op 10 juli 2016 om 16:34:

Wat een powervrouw ben je toch ook!

[Beantwoorden]


Door heleen op 10 juli 2016 16:50

wel eens leuk om een kijkje achter de schermen te nemen. Maar mij lijkt het saai zo de hele dag in je uppie. Ik weet dat er meer thuis werkers zijn hoor maar ik zou gewoon een collega missen. Wat mij onzeker zou maken is wat de toekomst brengt want je moet vernieuwen maar ondertussen komen er steeds meer beautybloggers bij en is de concurrentie groot. Want wil je over 10 nog over nagellakjes, creme etc schrijven. Je ziet nu bij de “oude garde”beautybloggers toch een soort verzadiging optreden van wat nu?

[Beantwoorden]


Door tinka op 10 juli 2016 20:25

hoi Vera
wat is je haar look toch leuk !!!
groetjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 20:02:

Dankjewel! :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 10 juli 2016 20:35

Wat leuk om te zien wat je precies voor werkzaamheden doet! Veel dingen had ik al wel verwacht, maar sommige ook niet!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 10 juli 2016 21:04

Wat een leuke video, en ik wil even mijn complimenten maken want wat zie je er goed uit in deze video zeg. Je straalde helemaal een natuurlijke glow heb je. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 juli 2016 22:00

Wat zie je er prachtig uit! Complimenten ook over de video, ziet er erg professioneel uit :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 juli 2016 om 20:02:

Heel lief, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 juli 2016 10:53

Heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Florence Vlogt op 12 juli 2016 06:37

Ik had wel al een goed beeld van wat je allemaal moest doen voor je blog en video’s, maar toch een erg leuke video!
Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 12 juli 2016 09:56

Superleuk zo’n kijkje achter de schermen, vooral omdat de mensen die dit zelf niet doen vaak echt geen idee hebben hoeveel tijd je eraan kwijt bent om artikelen te schrijven, filmpjes op te nemen, inspiratie op te doen en reageren op reacties. Een tante van mij zit niet op social media dus houdt het niet zo goed bij wat ik allemaal doe, maar ze was afgelopen week op bezoek en vroeg ineens hoe het met mijn blog gaat. Zo lief! :) Mijn familie vindt het allemaal wel interessant en de meesten volgen me dan ook op de voet met wat ik allemaal doe, echt super leuk :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 12 juli 2016 20:19

Hi Vera, wat zit je haar leuk zo! Vaker doen! Liefs Sanne.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 juli 2016 11:28

Heel leuk om te zien! Ook dat je echt alles met ons doorneemt !

[Beantwoorden]


Door Marijn op 14 juli 2016 11:01

Heel leuk de manier waarop je dit hebt laten zien! Weer eens wat anders dan een ‘normale’ vlog!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 14 juli 2016 13:37

Heel leuk om dit eens te zien. Zeker omdat ik best wel een nieuwsgierig persoon ben, zijn ‘behind the scene’ video’s echt iets voor mij. Ik denk dat er veel mensen zijn die de job van een fulltime Youtuber en/of blogger best wel onderschatten, wat erg jammer is.

[Beantwoorden]