Jeffrey koos mijn kleding

Ik was benieuwd hoe ik gekleed zou gaan als Jeffrey mijn outfits mocht kiezen. Hij kijkt er toch anders tegenaan dan ik. Vindt hij mooi wat ik draag, of zou hij me liever totaal anders zien? (niet dat dat wat uitmaakt natuurlijk, ik draag wat ik mooi vind). Ik nam de proef op de som en liet Jeffrey drie setjes kleding inclusief schoenen van Omoda, sieraden en lipstick uitkiezen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

♡ Outfit 1: casual

Top: H&M
Broek: H&M
Armbanden: Givenchy en Eddie Borgo
Sneakers: Adidas Superstar – vind je hier

♡ Outfit 2: zakelijk

Top: H&M
Rok: H&M
Panty: Hema
Tas: Ted Baker – vind je hier
Schoenen: Peter Kaiser – vind je hier

♡ Outfit 3: partygirl

Jurk: H&M
Panty: Hema
Schoenen: Omoda – vind je hier

Deze video is gesponsord door Omoda.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 19 mei 2016 | 47 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Jessy op 19 mei 2016 07:27

Aahhh, superleuk! Ik vind het zo grappig om te zien wat Jeffrey heeft gekozen. Het laatste jurkje vond ik het leukst, met de rits! -x-

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 mei 2016 07:50

Wat een leuke video :-). Ik vind die top van de 2e outfit je echt super mooi staan! Die hakken van de derde look, die heb ik ook (soortgelijk) in koraaloranje. Ik vind de outfits heel leuk en mooi gekozen door Jeffrey :-). Leuk ook om zijn toelichting te horen en jouw ideeën hierover.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 19 mei 2016 07:57

Wat n leuke video!!! Alles staat je mooi! Vond de jurk met rits ook top, staat je prachtig met je figuur!!

[Beantwoorden]


Door Paola op 19 mei 2016 08:13

Wat een leuk idee! De tweede outfit vind ik heel tof! Is dat shirt nog te koop? Kan hem zo niet vinden op de H&m site!

[Beantwoorden]


Door Jill op 19 mei 2016 08:13

Echt een super leuke video! Leuk in elkaar gezet. Toch grappig dat onze mannen qua kleding net iets extremer? gaan. Ik weet namelijk niet of ik het zou durven me aan te laten kleden door mijn vriend :’D.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 19 mei 2016 om 15:29:

Ik denk dat mijn vriend iets zou zeggen als: ‘Kleren? Nee, kleren zijn overrated’

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 19 mei 2016 om 15:48:

Ja echt he Emma, als ik gewoon aan mn vriend vraag wat zal ik vandaag aantrekken is zijn antwoord altijd ‘niks’. Dus ja vraag t nu ook maar niet meer :’))

Ontopic vond ik de eerste outfit het leukst, vooral met die sneakers erbij (zonder al die armbandjes dan, maar die draag ik zelf niet).

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 mei 2016 08:42

Heel erg leuk gedaan! Ik vind je tweede outfit het mooiste!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 19 mei 2016 08:43

Super leuk! Jeffrey is hier best goed in haha
en vind de manier waarop je Omoda hebt geïntegreerd ook heel tof gedaan. Zo is het ook echt een leuk filmpje om naar te kijken :)

[Beantwoorden]


Door Thessa op 19 mei 2016 08:50

Wat een leuke video! Hoe mannen toch anders naar ons blijken te kijken dan dat wij zelf doen. Vond de 2e outfit super mooi staan.. maar vond het niet echt zakelijk… eerder juist nette party outfit haha. maar dat is ieders smaak :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 mei 2016 09:03

Leuke video! Ik vind vooral de tweede en de derde outfit heel mooi, dat zou ik zelf ook wel aandoen.

[Beantwoorden]


Door Dana op 19 mei 2016 09:19

Leuk om te zien! Ik denk toch zeker dat een ander meer oog heeft voor onze goede punten (of wat zij mooi vinden aan ons), waar wij zelf sneller geneigd zijn onze zekerheden te verdoezelen (dus ietsje strakker waar wij voor verhullend gaan), en ik denk dat dat hier ook wel terug komt. Maar altijd wel geinig om te zien hoe een ander het zou doen met dezelfde middelen!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 19 mei 2016 09:20

Wat een leuk idee! De tweede outfit vind ik het leukste! Grappig dat mannen heel anders kijken naar kleding dan vrouwen he?

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 mei 2016 09:26

Staat je goed en ik vind Jeffreys stijl wel leuk, net iets te veel juwelen, maar voor de rest vind ik het allemaal mooi gekozen :)
xx

[Beantwoorden]


Door irene op 19 mei 2016 09:34

Hele leuke video!! X

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 mei 2016 09:56

Wat een grappig idee hihi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 19 mei 2016 10:34

Haha ik vond het echt heel leuk om te zien! Jeffrey heeft echt bewuste keuzes gemaakt en die toelichting was echt grappig, hij heeft er wel een beetje verstand van!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 mei 2016 10:38

Wat heeft hij het goed gedaan! leuke outfits.

[Beantwoorden]


Door Jamey op 19 mei 2016 10:38

Wat grappig zeg!! Erg leuke outfits jeffrey! Top stylist ;)

[Beantwoorden]


Door Demi op 19 mei 2016 11:09

Wat een suuuuper leuke video, heb ‘m met veel plezier gekeken. :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 mei 2016 12:01

hij heeft het goed gedaan :D jullie zijn sowieso echt zooo cute samen :3

[Beantwoorden]


Door Minke op 19 mei 2016 12:30

Echt een super leuke video, heel grappig!

[Beantwoorden]


Door Maxime op 19 mei 2016 13:54

Haha wat een leuk video, jullie zijn echt een leuk stel!
Grappig om te zien hoe Jeffrey je kleedt, hij heeft echt z’n eigen smaak, maar doet het wel super goed! En ik vind het heel knap hoe je je het gesponsorde stukje verwerkt in de video. Zo verdien jij je geld en kan je door blijven gaan met leuke filmpjes en posts maken en zijn de video’s nog steeds super tof!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 mei 2016 15:54

Whaaa, zoiets zou ik niet durven met mijn vriend! Haha! Ik vind dat Jeffrey het heel goed gedaan heeft :D !!

[Beantwoorden]


Door Eef op 19 mei 2016 16:51

Leuk zeg T filmpje Jeffrey heeft een goeie smaak je kan wel een beetje zien dat je niet graag op hakken loopt ;)

[Beantwoorden]


Door Syl op 19 mei 2016 18:36

Dat eerste topje van de h&m heb ik ook! (Ik heb hem in het grijs en zwart) staat echt zo sexy en vrouwelijk!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 mei 2016 18:52

Wat een leuke video! De jurk met de rits vind ik echt super, hij staat je ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 19 mei 2016 19:14

Oh wat grappig om te zien, maar ook echt heel leuk! Je vriend heeft leuke outfits samen gesteld!

[Beantwoorden]


Door Angélique op 19 mei 2016 19:21

Vera wat ben je mooi! Leuke video, grappig hoe mannen het zien. Die van mij vindt alles mooi, dus ik neem het maar met een korreltje zout haha.

[Beantwoorden]


Door Celine op 19 mei 2016 19:21

Wauw leuke video! Zou zelf ook benieuwd zijn wat mijn vriend graag zou willen dat ik aantrek.

[Beantwoorden]


Door Elsa op 19 mei 2016 19:22

Aaah super leuk om jullie zo samen te zien! Ik moet wel zeggen dat ik echt GEK van je achtergrond muziekje word. Je gebruikt altijd hetzelfde liedje en hij komt echt mn neus uit..

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 19 mei 2016 19:41

Wat een heerlijke video! Erg leuk om te zien hoe Jeffrey zijn best doet.

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 mei 2016 20:19

Leuke video, leuk stel!
Ik zag pas na de video dat hij gesponsord was dus mijn complimenten!

[Beantwoorden]


Door Suus op 19 mei 2016 20:20

Wat een leuke jongen is die Jeffrey van jou! En helemaal terecht dat hij complimenteus is. De outfits die hij gekozen heeft zijn – geheel in lijn der verwachting – iets sexier/strakker dan jij normaal draagt, maar het staat je heel goed.

Dat ietwat duistere van alle outfits vind ik juist wel leuk. Maar daar hou ik nu eenmaal van (ben ook fan van Jeffrey’s eigen stijl).

Ik vind het topje van de business outfit niet echt passend bij een zakelijke stijl. Of vooral de combinatie van blote armen, blote rug, én strak rokje. Dat lijkt mij toch iets teveel afleiden van de zaken. Zelfs voor een zakelijke borrel vind ik het op het randje.

Overigens zijn alle metalen neutraal, heb ik geleerd. Dus alle kleuren metaal kunnen bij elkaar. Dat druist enorm in tegen mijn extreme obsessie met kleurcoördinatie, dus ik los het op met een ring met verschillende kleuren metaal. Geen mens die dat opvalt, maar voor mij “klopt” het dan toch.

[Beantwoorden]


Door Johanna op 20 mei 2016 07:37

Dag Vera en Jeffrey!
Jeffrey heeft het er zeer goed vanaf gebracht, maar dat verbaast me ook niet : hij heeft oog voor detail en kent je eigen stijl ook heel goed denk ik…
Ik begrijp je helemaal wat betreft de derde look! Hoewel mijn lichaam wel nog ongeveer dezelfde bouw heeft (ben van nature tenger) , zou ik me eveneens niet meer op mijn gemak voelen in dat derde jurkje..(en geloof me, ik heb er ook zulke gehad)!
Dat tweede vond ik zeer smaakvol , de dikkere kousen vond ik niet storend omdat ze één geheel vormden met de rok en de schoenen. Je va-va-voom figuur kwam er ook zéér goed in uit! Wat een knap, gestroomlijnd en vrouwelijk figuur heb je toch!

[Beantwoorden]


Door anna op 20 mei 2016 08:52

Wat een leuke en lieve video! Ik vind de eerste outfit echt tof, die kan je zeker wel hebben hoor! <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 mei 2016 09:45

Ah leuk om te zien! Mijn vriend heeft heel vaak zoiets van: wat heb je nu weer aan? (had hij kunnen verwachten van iemand die mode heeft gestudeerd) Dus ik ben wel benieuwd wat hij voor mij zou uitzoeken. Waarschijnlijk het meest simpele outfit haha.

[Beantwoorden]


Door Kim op 20 mei 2016 11:54

Geweldige video, zo leuk om te zien! Erg leuk om te zien dat jullie toch verschillende smaken hebben en natuurlijk ook dat Jeffrey erg zijn best heeft gedaan :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 20 mei 2016 12:40

Lieve Vera,

Hier een trouwe volger vanaf het eerste begin. Ik reageer vrijwel nooit, maar wil dat nu toch even doen! Ik heb het idee dat je soms nog wat onzeker bent over je (veranderde) figuur (zijn we dat niet allemaal, dames?!) maar ik wilde even zeggen dat je verdomd PRACHTIG bent. Van binnen én van buiten.

Heel veel liefs,
Jennifer

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 mei 2016 13:45

Leuke video en erg leuk idee! Misschien ga ik dit ook een keer aan mijn vriend vragen, benieuwd wat hij uitkiest haha!

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie - Beautyonthefarm op 20 mei 2016 18:04

Mijn vriend en ik keken laatst naar zo’n programma op TLC waar ze ook hun vriend de kleding lieten uitkiezen. Dat leek mijn vriend ook wel wat haha! Al ben ik bang dat het niet helemaal mijn stijl zal zijn ;-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 20 mei 2016 18:32

Aaah deze video was zo leuk! Vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 21 mei 2016 01:02

Wat een leuk filmpje! Ik vind de tweede outfit het mooist.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 mei 2016 09:50

Echt heel erg leuk om te zien. HIj heeft wel echt verstand van kleding!

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 mei 2016 14:47

Superleuke video! Die top uit de tweede outfit is zo mooi! Jammer dat ze hem nu niet meer hebben :P

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 23 mei 2016 18:32

wat een leuke video’s, het heeft mooie resultaten gekregen ook. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 6 juni 2016 20:54

Wat leuk! Grappig dat Jeffrey aardig in jouw richting kiest, op de vele sieraden na dan haha! Als mijn vriend outfits voor mij zou samen moeten stellen komt er waarschijnlijk iets heel geks uit, want hij heeft zelf ook altijd de meest vreemde combinaties aan omdat hij vaak maar wat pakt… Daarentegen heb ik wel ZIJN outfit gestyled toen we naar de DYTG gingen :D

[Beantwoorden]