Maybelline Vivid Matte Liquid

maybelline_vivid_matte_liquid01

Knallende lipkleuren trekken mij als magneten aan. Vanwege de fluoriserend roze en felrode kleur van de twee Maybelline Vivid Matte Liquids die ik op gestuurd kreeg, was ik direct geïnteresseerd in het product. Vloeibare matte lipsticks zijn momenteel waanzinnig populair, hoe bevallen die van Maybelline mij?

maybelline_vivid_matte_liquid02

maybelline_vivid_matte_liquid03

De vormgeving van het product vind ik mooi gedaan. Matzwarte details, strak en simplistisch. De kleur die in de huls zit doet genoeg. Maybelline Vivid Matte Liquid zal vanaf 1 juni verkrijgbaar zijn in 10 kleuren.

Maybelline Vivid Matte Liquid 15 Electric Pink € 6,99
Maybelline Vivid Matte Liquid 35 Rebel Red € 6,99

maybelline_vivid_matte_liquid04

maybelline_vivid_matte_liquid05

Electric Pink – Rebel Red

maybelline_vivid_matte_liquid06

maybelline_vivid_matte_liquid07

Electric Pink

In de huls is Electric Pink onwijs fel, maar op mijn lippen valt het me toch een beetje tegen. Het is knalroze, maar niet zo oogverblindend als ik had gehoopt. Brengt wel makkelijk aan, verdeelt gelijk en zit mooi.

maybelline_vivid_matte_liquid08

maybelline_vivid_matte_liquid09

Rebel Red

Rebel Red is gelukkig wel net zo intens op mijn lippen als in de huls. Dat zal deels komen omdat deze kleur donkerder is, dan is dat toch makkelijker. Zit ook erg mooi en laat droge velletjes wegvallen.

maybelline_vivid_matte_liquid10

De Maybelline Vivid Matte Liquid voelen heel zacht aan. Ik kan het gevoel niet zo goed beschrijven, een beetje als mousse misschien? Heel comfortabel in ieder geval. De substantie droogt niet uit en verdeelt mooi. Ze zijn niet zoals veel vloeibare matte lipkleuren die volledig mat opdrogen en niet afgeven.

Ze drogen dus niet op, maar dat vind ik juist wel prettig. Ze zijn daarom ook niet uitdrogend, korrelen niet lelijk af en slijten juist heel natuurlijk. Minpunt is dat ze wel afgeven en dat Electric Pink niet zo super fel is als hij had kunnen zijn met een andere substantie. De Vivid Matte Liquids blijven zo’n drie uur zitten.

Maybelline Vivid Matte Liquid is vanaf 1 juni 2016 te koop bij de drogist.


Reacties

Door Maaike op 20 mei 2016 06:30

Jammer dat deze niet super longlasting zijn. Dat is voor mij toch wel DE reden om voor een liquid lipstick te kiezen boven een gewone lipstick.

[Beantwoorden]


Door Elles op 20 mei 2016 07:02

Jammer van Electric Pink, ik had gehoopt dat het echt zo’n matte knaller zou zijn! Rebel Red vind ik daarentegen prachtig. Dat de lipstick mat is maakt het echt WAUW! Ik ben fan!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]

leah antwoordt op 21 mei 2016 om 11:20:

Hoi! bij etos hebben ze van etos eigen merk een super knaller????

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 20 mei 2016 07:36

Ik vins ze heel erg tof! Lekker fel, daar houd ik van!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 20 mei 2016 07:46

Mooie kleuren. Alleen de houdbaarheid valt me wat tegen. Ik wil juist liquid lipsticks die blijven zitten totdat je het er zelf alfhaalt. Daar offer ik wel wat comfort voor op.

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn | STYLEDWAY op 20 mei 2016 07:46

Wauw ziet er tof uit, vooral Rebel Red vind ik heel mooi. Leuk dat dit soort type lipproducten ook door een merk als maybeline worden uitgebracht! Lfs

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 mei 2016 07:48

Heb zelf Rebel Red waar ik enorm blij mee ben, maar die roze lijkt mij toch ook wel erg mooi x

[Beantwoorden]


Door Meike op 20 mei 2016 07:55

Weinig matte:( zou dit daarom overslaan, maar ze staan je goed!

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 mei 2016 08:08

Wat een toffe kleuren! De roze vind ik toch wel erg mooi, ondanks dat hij niet zo mega fel is.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 20 mei 2016 08:19

Jammer dat ze niet echt mat zijn en niet zo lang houdbaar, maar ze staan je wel tof!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 mei 2016 08:21

Fijn dat ze in ieder geval natuurlijk afslijten, dat brokkelen kan zo vervelend zijn. Mooie kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 mei 2016 08:31

Volgens mij is dit echt iets voor mij! Ik heb bij matte liquid lipsticks altijd zo’n hekel aan het uitdrogen en het afbrokkelen. Dit klinkt dus heel erg goed. Je kunt ze na drie uur dus ook makkelijk bijwerken zonder dat je eerst heel de lipstick eraf moet halen?

[Beantwoorden]


Door Irina op 20 mei 2016 08:48

Ze zien er heel erg mooi uit!
Toch ga ik eerder voor een ander soort liquid lipstick, omdat ik er juist voor kies vanwege de houdbaarheid. 3 uur is me dan toch iets te weinig.

[Beantwoorden]


Door anna op 20 mei 2016 08:54

Ik ben denk ik toch meer fan van dit soort producten die niet te lang blijven zitten. Op een gegeven moment worden mijn lippen dan zo droog en ga je velletjes zien, niet mooi! Of je krijgt een rand als de lipstick af slijt… Dus misschien is dit wel een product voor mij! De kleuren zijn heel intens en op je lippen zien ze er heel mooi en comfortabel uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 20 mei 2016 09:00

Ze zien er goed uit! Jammer dat je Electric Pink niet fel genoeg vind, zelf vind ik die kleur zoals die nu is eigenlijk ook wel heel mooi, maar Rebel Red ziet er ook mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Syl op 20 mei 2016 09:05

Leuk dat ze ook naar NL komen! Ik zag op instagram ook een aantal andere kleuren voorbij komen, ik ben heel benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 20 mei 2016 09:28

Wat een leuke producten! Jammer dat ze afgeven.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 mei 2016 09:54

Ik vind het effect op de lippen erg mooi en het is natuurlijk fijn dat ze niet gaan brokkelen. Wel jammer dat ze niet zo lang houden.

[Beantwoorden]


Door Tine op 20 mei 2016 09:58

Oeh! Ik denk dat dit wel iets voor mij is, liquid lipsticks korrelen bij mij echt meteen eens ze volledig zijn opgedroogd.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 20 mei 2016 10:21

Dat is fijn idd dat ze niet helemaal opgedroogd zijn en daardoor voel de lippen ook niet erg droog aanvoelen. De kleur is echt om te knallen.

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 20 mei 2016 10:40

Ze zien er mooi uit! De liquid lipsticks van Ofra hebben ook zo’n mousse textuur en blijven (bij mij) wel lang zitten, misschien leuk om die een keer te reviewen?

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 20 mei 2016 10:54

Ik vind ze wel heel mooi! =D

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 20 mei 2016 11:02

Rebel Red vind ik wel een erg mooie tint rood! Jammer dat Electric Pink niet zo goed dekt, was wel een gave kleur geweest in combinatie met een simpele zomer outfit :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 mei 2016 11:09

Wat een mooie, felle kleurtjes. Fijn dat ze niet droog aanvoelen!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 20 mei 2016 11:40

Ik vind het werkelijk allebei prachtige kleuren. Ben eigenlijk wel blij dat de roze niet mega fel was, want dat draag ik toch wat minder makkelijk. Ben heel erg benieuwd naar de formule, dat mousse-achtige dat je omschrijft, ken ik nog niet!

[Beantwoorden]


Door Marle op 20 mei 2016 11:58

Ik vind ze opzich heel mooi maar kies persoonlijk toch liever voor een matte lipstick!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 20 mei 2016 12:01

Ondanks dat ze niet volledig mat zijn, vind ik ze toch heel aantrekkelijk klinken. Bij matte lipsticks komt er toch een hele gebruiksaanwijziging kijken en het feit dat deze comfortabel zitten maakt dat ik ze toch es van naderbij ga bekijken!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 20 mei 2016 12:12

Wat een prachtige kleuren!

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 mei 2016 13:22

Mooie kleurtjes! Leuk dat steeds meer merken vloeibare lipsticks uitbrengen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 20 mei 2016 13:30

Het zijn allebei supermooie kleurtjes, nice.

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 20 mei 2016 13:36

Leuke kleurtjes, wel jammer van Electric pink en ook jammer dat ze niet geweldig lang blijven zitten. Ondanks dat leuk dat steeds meer (budget) merken hiermee komen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 mei 2016 13:56

Wauw, ik vind ze echt onwijs mooi. Vooral de eerste kleur vind ik super en wat staat deze je mooi. Persoonlijk ben ik blij dat hij iets minder knallend is dan jij eigenlijk dacht. Echt een perfecte kleur!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 20 mei 2016 14:23

Super toffe kleurtjes! En ook goede prijs kwaliteit combi.

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 mei 2016 14:32

okay, die roze tint is te pretty :D

[Beantwoorden]


Door nil op 20 mei 2016 16:37

Leuk dat ze beetje bij beetje ook de Amerikaanse Maybelline producten hier in Nederland uitbrengen. Maar waarom iedere keer de minder goed beoordeelde producten? Je zou denken dat ze juist de – eerder door Amerikaanse bloggers positief beoordeelde – producten nu ook hier uitbrengen. Anyways, ik zie liever de Fit Me en Age Rewind concealers weer TERUG in Nederland.

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 20 mei 2016 om 19:51:

De age rewind concealer koop ik tegenwoordig (lees: voor de eerste keer) in Duitsland.
Ik heb hem nu 3 weken en hij is zo mooi! De foundation die er bij hoort trouwens ook.

[Beantwoorden]

nil antwoordt op 20 mei 2016 om 21:57:

Hij is fijn he! :-) Beide concealers koop ik in UK webshops, maar helaas zijn de nieuwe US maybelline producten nog moeilijk te bereiken :-(

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 20 mei 2016 16:42

Wat een prachtige kleuren zeg! Ik houd hiervan wel. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 20 mei 2016 17:54

Rebel Red vind ik een prachtige rode tint! Deze staat je ook goed, meid! Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar liquid lipsticks die opdrogen. Dan weet ik ten minste zeker dat ze muur- en muurvast zitten.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 20 mei 2016 18:53

Wel jammer dat ze niet zo supergoed blijven zitten, maar de kleuren vind ik wel ontzettend mooi. Vooral de rode, wauw!

[Beantwoorden]


Door Monica op 20 mei 2016 19:28

Jammer dat ze niet lang blijven zitten maar liever dat dan een lipstick die gaat korrelen. Ik ben erg benieuwd naar de andere kleuren en hopelijk zitten er ook mooie nudes tussen.

[Beantwoorden]


Door Saraya op 20 mei 2016 19:54

Oehh..ik vind ze alletwee prachtig, ze staan je erg mooi :)
X

[Beantwoorden]


Door Hilde op 20 mei 2016 21:23

Leuke prijsklasse ook! Ik hou ervan!! Staan je ook super.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 mei 2016 21:35

Wat een leuke producten dit :) had er ook nog niets over gelezen. Even onthouden!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 mei 2016 22:22

Ik moet zeggen dat ik ze eigenlijk best wel heel erg mooi vind! Ze zijn misschien wel niet de beste, maar ik vind ze wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 mei 2016 11:41

Ik moet je wel gelijk geven bij de roze kleur. Het ziet er niet knal knallend uit, maar mooi is ie wel.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 21 mei 2016 11:56

Eindelijk! Ik had deze liquid lipsticks van Maybelline al vaak voorbij zien komen op Instagram. Gelukkig komen ze nu ook naar Nederland :)

[Beantwoorden]


Door Camilla op 21 mei 2016 22:23

Oeh, mooie kleurtjes! 3 uur is zonder eten (lees: maaltijden) neem ik aan? Dan vind ik het niet eens zo heel lang om eerlijk te zijn, maar lipproducten zijn geen probleem om bij te werken. :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 22 mei 2016 06:46

Zit er een geur aan? X

[Beantwoorden]


Door Marrit op 22 mei 2016 14:08

Jammer dat ze niet zo super blijven zitten, maar ik vind ze er wel erg mooi uit zien! Ik ben vooral benieuwd naar de nudes eigenlijk :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 mei 2016 14:42

Rebel Red is echt een enorme knaller. Hele mooie rode kleur, wel jammer dat ze er niet zo lang op blijven zitten.

[Beantwoorden]


Door Fardau op 22 mei 2016 16:33

De rode kleur vind ik je echt goed staan!

[Beantwoorden]


Door Bente op 7 juni 2016 11:23

de rode lipkleur staat je echt super mooi! je bent zo mooi als je felle lipkleuren op hebt, vooral rood. ik hou ook van lipsticks alleen ik weet geen mooie kleur, het moet ook niet te fel zijn maar wel dat je ziet dat je wat op je lippen hebt. weet jij misschien nog een mooie/leuke kleur? xxx

[Beantwoorden]


Door Claartje op 29 juni 2016 10:15

Ik heb vandaag Red Rebel en Nude Thrill gekocht. Toen ik thuis kwam probeerde ik meteen Red Rebel. Ik was wel een beetje teleurgesteld omdat het inderdaad niet opdroogt. Ik heb toen keukenpapier gepakt en heb dat tussen mijn lippen gedaan zodat er was minder op mijn lippen zat en dat werkte, maar de kleur was toen een stuk minder. Ik raad aan om het ergens anders te kopen als je die matte finish en de mooie kleur echt wil. Hij voelt daarnaast wel fijn. Kuskus

[Beantwoorden]