Bobbi Brown zomer ’16

bobbi_brown_malibu_nudes01

Wat Bobbi Brown voor de zomer in petto heeft, dat wil ik ieder jaar weer weten. Nog een mooie Shimmer Brick? Een nieuwe favoriete kleur Art Stick misschien? Of is het dit jaar een ander product? Van het merk kreeg ik een aantal zomerse producten opgestuurd, zoals een Art Stick uit de Malibu Nudes collectie, maar ook een geheel nieuwe Nude Finish Illuminating Powder en meer!

bobbi_brown_malibu_nudes02

bobbi_brown_malibu_nudes03

Bobbi Brown heeft dit voorjaar nogal wat nieuwe producten en collecties in de schappen liggen. Deze producten komen daarom niet allemaal uit dezelfde collectie, maar zijn wel momenteel allemaal te koop. De kwast en lipstick zitten zelfs in het vaste assortiment.

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Buff € 46,50
Bobbi Brown Angled Face Brush € 45,00
Bobbi Brown Blush Duo Plum / French Pink € 43,50

Bobbi Brown Nourishing Lip Color Cosmic Peony € 27,50
Bobbi Brown Art Stick Punch € 27,00

bobbi_brown_malibu_nudes05

bobbi_brown_malibu_nudes06

Nude Finish Illuminating Powder is een poeder met zes verschillende kleuren, mat en glanzend, die gemixt een gezonde gloed en kleur aan je gezicht moeten geven. De verpakking vind ik heel mooi gedaan. Volledig nudekleurig met een lakeffect. Het ziet er gelikt uit.

bobbi_brown_malibu_nudes07

bobbi_brown_malibu_nudes08

De Nude Finish Illuminating Powder is verkrijgbaar in zes variaties. Ik heb Buff, die bevindt zich ongeveer in het midden en is al aardig donker.

bobbi_brown_malibu_nudes09

bobbi_brown_malibu_nudes10

Voor – Na

Het effect van de Nude Finish Illuminating Powder is heel subtiel bedoeld. Om iets meer kleur en een natuurlijke gloed te geven. Omdat mijn huid met rosacea vrij onrustig is, vind ik producten met zo’n subtiel effect doorgaans lastig te testen, omdat ze op mijn huid gauw wegvallen. Omdat Buff wat donkerder is, zie ik hem gelukkig wel zitten. En wat ik zie, dat bevalt me wel.

Buff geeft een lichtgetinte kleur met een klein beetje glans af. Voor mijn lichte huidskleur perfect om toch een beetje gebruind te lijken. Het effect is natuurlijk, maar ik vind het mooi! Niet te koel of juist te warm, ’t is precies goed.

Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder Buff € 46,50

bobbi_brown_malibu_nudes11

bobbi_brown_malibu_nudes12

De Nude Finish Illuminating Powder heb ik aangebracht met de Angled Face Brush. Ik heb een kwast van MAC met ongeveer dezelfde vorm, die ik ook veel voor bronzer gebruik. Deze van Bobbi Brown heeft een houten steel, zwart glimmend metaal en witte haren. Of het dierenharen of synthetische haren zijn, dat kan ik helaas nergens vinden.

bobbi_brown_malibu_nudes13

Het is een prima kwast, maar echt heel fijn vind ik hem niet. De haren zijn niet heel zacht, de vorm vind ik wat stijfjes en ik vind hem eigenlijk ook gewoon duur. Een kwast van MAC of Real Techniques zou ik je eerder aanraden.

Bobbi Brown Angled Face Brush € 45,00

bobbi_brown_malibu_nudes14

bobbi_brown_malibu_nudes15

Vorig jaar kocht ik van Bobbi Brown het prachtige Calypso Cheek Palette. Een trio met twee blushes en een highlighter. Dit jaar is er geen trio, maar wel een duo. Verkrijgbaar in vier variaties. Ik kreeg het duo Plum / French Pink opgestuurd.

bobbi_brown_malibu_nudes16

Het zijn twee koele tinten, tevens allebei mat. Pruim en framboos.

bobbi_brown_malibu_nudes17

bobbi_brown_malibu_nudes18

Wow, wat komt hier gigantisch veel pigment vanaf! De blushes zijn enorm intens.

bobbi_brown_malibu_nudes19

Foto 1: Plum – Foto 2: Plum + French Pink

Ik probeerde extra voorzichtig te zijn, maar ik bracht toch teveel blush aan. Ik heb Plum gebruikt als schaduw onder mijn jukbeenderen en French Pink daarboven. De textuur vond ik wel aan de droge kant, waardoor de blushes hier en daar wat vlekten (ik had foundation en poeder op als basis).

Ik denk dat de Blush Duo Plum / French Pink prachtig zal staan op de donkere huid. Het intense pigment zal niet wegvallen en de koele tinten zullen heel mooi spreken.

Bobbi Brown Blush Duo Plum / French Pink € 43,50

bobbi_brown_malibu_nudes20

bobbi_brown_malibu_nudes21

Ik kreeg twee lipproducten opgestuurd. Een Nourishing Lip Color en een Art Stick. Een nieuwe Art Stick, woehoe! De Nourishing Lip Color heeft een koele fuchsia kleur, de Art Stick is warmer koraalroze.

bobbi_brown_malibu_nudes22

bobbi_brown_malibu_nudes23

bobbi_brown_malibu_nudes24

Op de swatches kun je het verschil tussen de twee lipproducten goed zien. De Nourishing Lip Color is licht, verzorgend en glanzend, terwijl de Art Stick mat en intens dekkend is.

bobbi_brown_malibu_nudes25

bobbi_brown_malibu_nudes26

De textuur van deze lipstick is prettig. Heel zacht! Maar wat ik ook heel fijn vind is dat er veel kleur in zit en dat de lipstick zo flatterend voor mijn lippen is. Velletjes vallen weg en de lipkleur oogt fris en helder. De Nourishing Lip Color blijft ook nog eens goed zitten: tot drie uur lang.

Bobbi Brown Nourishing Lip Color Cosmic Peony € 27,50

bobbi_brown_malibu_nudes27

bobbi_brown_malibu_nudes28

Ik ben zo dol op de Art Sticks van Bobbi Brown! Punch is een prachtige limited edition koraalkleur. Perfect mat en heel intens. Wat ik zo fijn vind aan Art Sticks is dat ze ondanks het matte effect heel comfortabel zitten, niet uitdrogen en uren meegaan.

Bobbi Brown Art Stick Punch € 27,00

bobbi_brown_malibu_nudes04

Er is veel te koop bij Bobbi Brown momenteel, maar de keuze is divers en dat maakt het extra leuk. Van subtiele gezichtspoeder tot intense blush en van een comfortabele glanzende lipstick tot een intens matte art stick.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Nude Finish Illuminating Powder en de Art Stick in Punch, maar ik denk dat op de donkere huid het blush duo ook prachtig zal staan. Welke producten hebben jouw voorkeur?

Bobbi Brown is te koop bij Douglas en de Bijenkorf.


Reacties

Door Femke op 18 mei 2016 06:06

Wauw, ik ben erg onder de indruk van de Bobbi Brown Nourishing Lip Color Cosmic Peony en de Art Stick. Wat staan beide kleuren je toch mooi zeg. De blush vind ik erg goed gepigmenteerd dus daar ben ik benieuwd naar. De Nude Finish Illuminating Powder moet ik denk ik zelf eens proberen, het effect op de foto vind ik niet hel goed te zien.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 mei 2016 06:23

Wat een mooie producten zeg. Al koop ik niet snel wat van Bobbi Brown vanwege het prijskaartje. Een Art Stick wil ik nog wel proberen, want hier hoor ik meer mensen heel enthousiast over.

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 mei 2016 06:39

Die lipstick vind ik onwijs mooi! Daarnaast ben ik sowieso meestal wel te spreken over Bobbi Brown.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 mei 2016 07:23

Wauw wat heb je weer prachtige fotos gemaakt! En de lipproducten zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 18 mei 2016 07:25

Wat een prachtige luxe producten! Zelf vind ik de lipproducten het mooiste.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 18 mei 2016 07:28

Op de een of andere manier vergeet ik altijd bij BB langs te gaan wanneer ik in de stad ben. Maar nu weet dat er nieuwe collecties liggen, ga ik zeker even langs. Vooral de Art Stick vind ik heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Margje op 18 mei 2016 08:10

Wat een mooie producten! Ik vind die art stick zo mooi! Ik wil hier best wel wat producten van kopen.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 18 mei 2016 08:32

Goh, Bobbi Brown is op de felle tour! Normaal gesproken ben ik gewend dat ze iets meer warme en zachte tinten hebben. Dit is wel erg leuk voor de zomer! Zelf draag ik dit soort kleuren eigenlijk nooit omdat ze wat te koel voor mijn huidstype zijn, maar wat staat het jou mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 18 mei 2016 08:35

Oh die lipkleuren vind ik mooi! Die blush is lekker goed gepigmenteerd zeg :O

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 mei 2016 08:55

Ik vind punch echt ge-wel-dig, zo’n tint wil ik nog heel graag hebben!

[Beantwoorden]


Door anna op 18 mei 2016 09:21

Het lip potlood en de lipstick zijn prachtig! De blush is denk ik wat te roze voor mij.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 18 mei 2016 09:30

Wow, de blushes zijn inderdaad ontzettend goed gepigmenteerd. Deze tinten zijn mij helaas iets te fel. Al vind ik ze wel ontzettend mooi! Evenals de andere producten.

[Beantwoorden]


Door Celine op 18 mei 2016 09:39

Wow dat poeder is ideaal voor een lichte huid!????

[Beantwoorden]


Door Bianca op 18 mei 2016 09:52

Wauw wat een prachtige producten vooral die blushes en lipstick <3

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 18 mei 2016 09:57

Ik ben net verliefd geworden op de lipstick denk ik, wat een prachtig kleur op je lippen! xx

[Beantwoorden]


Door Marle op 18 mei 2016 10:23

De producten zien er echt prachtig uit! Vind vooral de lipstick ontzettend mooi staan bij je!

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 18 mei 2016 10:32

Oh die lipproducten! Ik hou van zulke felle zomertinten en ze zitten inderdaad erg mooi op je lippen.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 mei 2016 10:34

Oooh wat is die Artstick in Punch toch prachtig..

[Beantwoorden]


Door Tine op 18 mei 2016 10:36

Oei, ik denk dat ik verliefd ben! Die lipstick vind ik echt een pak mooier dan ik verwacht had!

[Beantwoorden]


Door Graziella op 18 mei 2016 10:54

Ik vertel mezelf elke keer weer dat ik echt een keer een bobbi brown art stick moet kopen, en tot nog toe heb ik het niet gedaan. En nu zie ik die foto’s van jou weer en denk ik ‘Ja Graziella, nu moet je het echt echt echt doen’. Ze zien er zo mooi uit! De felle kleur staat je ook fantastisch!

x

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 18 mei 2016 10:59

Nog nooit een blush van BB geprobeerd, dit duo ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Anna gerrie - Beautyonthefarm op 18 mei 2016 11:02

Ik vind de lipstick & de Art Stick echt heel gaaf!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 18 mei 2016 11:02

Wauw, mooie producten! Ik moet ook maar eens een Art Stick uitproberen, ze zien er altijd zo mooi uit! =D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 mei 2016 11:03

Ik vind bobbi brown zo’n heerlijk merk. Vooral de lipproducten vind ik erg mooi. De blush is voor mij iets te roze maar het pigment is geweldig!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 18 mei 2016 11:05

De art stick vind ik echt prachtig om te zien. Dit is zeker eentje die op mijn width list komt hoor. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 18 mei 2016 11:25

Wauw wat een super mooie producten & prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 18 mei 2016 11:26

Ik heb zelf ook een aantal producten uit de zomercollectie. Het Nude poeder gebruik ik heel graag, vind ’t net aanwezig en net subtiel genoeg. In de Art Stick heb ik Hot Berry, echt een knaller ook.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 mei 2016 13:40

Wow die blush! Ik vind de lipproducten errug mooi

[Beantwoorden]


Door Mandy op 18 mei 2016 15:25

De Illuminating Powder ziet er mooi uit, maar zou voor mijn huid denk ik toch wat te licht zijn. Waar ik wel heel enthousiast over ben zijn de lipproducten, wat zien die er goed uit zeg! En dan met name het matte potlood, wauw! Ik wist helemaal niet dat Bobbi Brown zoiets had. Toch maar eens voor gaan kijken :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 mei 2016 16:11

Wat een prachtige kleur die art stick!
Die komt alvast op mijn verlanglijstje..

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 18 mei 2016 om 17:03:

Wauw, wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 mei 2016 17:10

Laatst heeft de dame bij Bobbi Brown die blush bij me opgedaan en hij is zo enorm mooi! Wat een prachtige producten heeft Bobbi Brown zeg.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 mei 2016 17:19

De lipstick vind ik onwijs mooi! Alleen koop ik de producten niet heel snel vanwege de prijs.

[Beantwoorden]


Door wendy op 18 mei 2016 18:29

Wauw wat een mooie producten. De art stick zou ik wel willen proberen. Het prijskaartje houd me alleen wat tegen.

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 mei 2016 18:39

love die lipkleuren :D

[Beantwoorden]


Door Catherine op 18 mei 2016 18:44

Ik vind de punch Art Stick echt prachtig! Ben dol op Bobby Brown, dus de nieuwe producten ga ik snel even uittesten in de winkel :)

[Beantwoorden]


Door Hilde op 18 mei 2016 19:10

Het lippotlood vind ik supergaaf! Mooie kleur ook!! De kwast vind ik ook mooi, maar wel wat prijzig…

[Beantwoorden]


Door Ivaa op 18 mei 2016 21:06

Wauwww, die art stick is echt prachtig ???? Zo’n mooie zomerse kleur, maar ja dat is ook wel logisch als het in een zomercollectie zit, uhum ????

[Beantwoorden]


Door Saraya op 18 mei 2016 21:27

Wauw stuk voor stuk prachtige producten :o
X

[Beantwoorden]


Door Astrid op 18 mei 2016 22:57

Wauw, die lipsticks zijn echt heel mooi! Die roze kleur staat je vet goed!

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 18 mei 2016 23:16

Ik vind de duo blush en de roze lipstick erg mooi! Prachtige heldere kleuren. Ook vind ik de nude kleur van het poederdoosje mooi, weer eens iets anders dan het zwart.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 mei 2016 21:26

Super mooie producten vind ik het, de lipsticks zijn ook zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 20 mei 2016 13:41

De lipproducten zien dr echt goed uit, de andere helaas wat minder. Alhoewel de poeder me ook nog wel fijn lijkt, alleen wel te duur haha

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 mei 2016 14:42

Wauw wat een mooie producten. De artstick word denk ik je nieuwe favo net zoals de vorige :p

[Beantwoorden]


Door Marrit op 22 mei 2016 14:11

Die artstick ziet er echt super uit!

[Beantwoorden]


Door Vera op 22 mei 2016 14:49

De producten van Bobbi Brown vind ik steeds mooier en mooier. De limited edition stick vind ik echt heel mooi.

[Beantwoorden]