Regenboog unicorn highlighter | Eerste indruk

Een aantal weken geleden bestelde ik met veel geluk de regenboog/unicorn highlighter waar ik zoveel prachtige foto’s van had gezien op facebook en instagram. En het duurde even, maar hij is eindelijk aangekomen! Ik kon niet wachten met het filmen van de eerste indruk video, dus dat ben ik gelijk gaan doen. Is hij echt zo mooi als beloofd? En wellicht toch ook een beetje draagbaar? Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Fleur op 17 mei 2016 12:12

Voor een discobal geeft het inderdaad een leuk effect, maar verder….. ik vind het niet echt flatterend staan.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 mei 2016 13:27

Hahaha komt waarschijnlijk ooit een keer van pas maar voor een ‘normale’ look zou ik hem absoluut niet dragen. Wellicht is hij toch eerder tof in een ooglook?

[Beantwoorden]


Door Astrid op 17 mei 2016 14:07

Ik vind het dus ook echt megatof! Ik zou de regenboogversie naar een festival dragen. Echt supercool! Voor alledaags gebruik is het ‘m inderdaad niet haha.

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 17 mei 2016 14:52

Hier word je toch vrolijk van?! ik bedoel ik zou mezelf net een my little pony voelen YIHAA!

[Beantwoorden]


Door melissa op 17 mei 2016 14:54

Wauw! echt heel mooi effect op je wang! ik had niet gedacht dat je alle kleuren zo goed terug zou zien op de huid! Het ziet er mooi uit en deze highlighter zou ik zeker ook bestellen! ik ben gek op felle kleuren en dit zou leuk zijn voor een feest.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 mei 2016 15:02

Wat een gaaf product! In het begin dacht ik een beetje: is dit wel draagbaar? Maar ik vind het resultaat echt verrassend!

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 mei 2016 15:35

Oh dit is echt cute en het effect is ook erg mooi

[Beantwoorden]


Door Sarah op 17 mei 2016 15:36

Waaauw, aangenaam verrast door het mooie resultaat. Ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 mei 2016 15:58

Wat tof dat je deze hebt uitgetest! Je kunt de kleuren ook nog zo goed terugzien. Ik denk dat als je hem supersubtiel aanbrengt dat hij wel heel mooi kan zijn, maar ik denk dat less definitely more is bij deze highlighter omdat hij zo intens is en gekleurd!

[Beantwoorden]


Door sabine ganga op 17 mei 2016 16:02

De 2 highlighters van pat mcgrath 003 skin finish in golden en in nude geven ook een superglans nog wel mooier dan deze.ze zijn allebei naar mij onderweg vanuit Amerika. Ken jij haar producten al?

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 mei 2016 16:08

Cool! Ik zag ‘m al een paar keer voorbij komen op social media maar kende nog geen Nederlandse blogger / youtuber die ‘m had. Wat is ‘ie gaaf zeg, wauw! Hoewel ik hem waarschijnlijk niet zo vaak zou dragen zou ik deze highlighter zo graag willen hebben, gewoon als hebbedingetje! Hopen dat ik ‘m kan bemachtigen :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 17 mei 2016 16:35

Ik heb deze ook al een paar keer voorbij zien komen. En hoewel ik gek ben op alles wat glinstert hoef ik deze niet. Het is wel leuk om te zien, maar ik zou m toch niet gebruiken. Vind het buiten dat ook gewoon niet mooi op de huid staan. Wel leuk dat je het hebt laten zien. De maakster van dit zal wel niet weten wat haar overkomt :p

[Beantwoorden]


Door rroomy op 17 mei 2016 16:41

Weet iemand zo wat hij kost?
Heb het zo niet zo snel gehoord.
Heel erg gaaf.

[Beantwoorden]

sabine ganga antwoordt op 17 mei 2016 om 16:47:

dacht ca.22 dollar

[Beantwoorden]


Door robin op 17 mei 2016 17:19

ik vind het wel een pretty en uniek product =D zou het niet dagelijks dragen maar origineel is het wel :p

[Beantwoorden]


Door Sandra op 17 mei 2016 17:51

Wat onwijs gaaf zeg! Het is dan niet misschien heel draagbaar, maar het is zo leuk om te hebben of te dragen naar een festival, tijdens carnaval of iets dergelijks :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 mei 2016 18:27

Ik heb em al onwijs vaak op instagram en youtube gezien. Ik vind het echt een toffe festival highlighter. Een aantal youtubers/bloggers hebben zelfs een DIY hiervan gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 mei 2016 19:02

Ik vind het leuk dat je dit voor ons hebt gereviewd. Ik vind het een grappig product, maar eigenlijk ook best lelijk. Niet mijn ding, maar leuk om zo eens op beeld te zien.

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 mei 2016 19:04

hij is zoooooo gaaf :D i need this in life!

[Beantwoorden]


Door Verona op 17 mei 2016 19:20

woooowww :o omg zo mooi. ik wilde hem ook bestellen en idd hij was altijd uitverkocht. tof dat je hem hebt kunnen bemachtigen !!

[Beantwoorden]


Door Anna Gerrie - Beautyonthefarm op 17 mei 2016 19:25

Echt een uniek product! Maar ik zou dit never nooit op mijn gezicht aanbrengen haha. Misschien leuk voor een fout feest :-P

[Beantwoorden]


Door Jana op 17 mei 2016 19:44

Wow ik vind het resultaat wel heel erg mooi! <3 Alhoewel ik niet goed weet of ik het wel zou dragen in het echt

[Beantwoorden]


Door Hilde op 17 mei 2016 20:34

Wow! Dat ziet er wel gaaf uit!! Nooit gezien!

[Beantwoorden]


Door Sara op 17 mei 2016 20:35

Ik zou dit zelf nooit dragen, maar de glas en de kleur die dit product afgeeft vind ik ook echt verrassend. Het is, zoals iemand anders hier boven aangeeft, wellicht wel super tof voor een bezoekje aan een festival. Leuk dat je weer zo’n innovatief product hebt getest Vera!

[Beantwoorden]


Door aboutsbstyle op 17 mei 2016 20:47

ik ben erg benieuwd naar de prijs? ik vind het echt een leuk product!! ik weet alleen wel van mijzelf dat dit niet dagelijks te dragen is voor mij helaas. liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 17 mei 2016 21:53

Ik vind het een mooi product maar zou het zelf alleen dragen met carnaval ofzo ????

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 17 mei 2016 21:54

Sodeknetter, wat een pigment. Ik houd van dit soort dingen!

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 18 mei 2016 09:05

Wat een geweldig product! Leuk voor concerten of festivals

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 18 mei 2016 10:21

Ik moest lachen om je enthousiasme haha :D Super dat er mensen zijn die dit soort dingen bedenken; voor een feestje of festival lijkt het me nog wel wat

[Beantwoorden]


Door Jessica J. op 18 mei 2016 10:45

Origineel is het wel! Op een kleurrijk feestje of zomers festival zou het nog wel gaan, maar als doordeweekse make-up? Nee, voor mij hoeft het niet. Wel leuk om te zien hoe enthousiast je bent! :-D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 mei 2016 10:55

Ik wilde deze ook bestellen ook al zal ik hem nooit dragen waarschijnlijk haha maar het is zo’n speciale highlighter! De kleuren zijn echt zooo intens.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 18 mei 2016 11:32

Wauw, ZO cool! Ik ben echt fan =D

[Beantwoorden]


Door Justine op 18 mei 2016 12:59

Al denk ik niet dat je ‘m voor dagelijks gebruik zult gebruiken, vind ik ‘m wel zooooo gaaf! Zeker voor een wat ‘gekker’ feestje, carnaval of Koningsdag ofzo. Ik denk adt dit ook super vet is in een ooglook. Daar zou ik graag een look van zien! :D

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 mei 2016 17:25

Huhh! Woww, echt zo’n collecters item ♥

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 mei 2016 20:03

Ik vind het echt een gaaf product, maar het is niet iets wat ik iedere dag zou dragen!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 19 mei 2016 21:24

Haha, wat ziet dat er super vet uit! :)

[Beantwoorden]


Door me op 19 mei 2016 23:41

Het is meer de hype dan dat het echt normaal draagbaar is, zeker de blauwe en paarse kleur ziet er meer uit alsof je een blauwe plek op je wang hebt, ik denk dat heel subtiel hier de goede manier is om het te gebruiken anders gaat het meer op een carnavalslook lijken en als je het toch moet mengen om het op een goede manier te gebruiken kan ik net zo goed een goedkopere “normale” highlighter kopen. ;)

[Beantwoorden]


Door Eva op 20 mei 2016 14:21

Zo vet!! Leuk altijd zo’n eerste indruk video!
Ik heb op mijn blog een look gemaakt en dan met oogschaduw een regenboog highlighter gemaakt!

[Beantwoorden]


Door joy op 22 mei 2016 13:11

Ligt het nu aan mij of mijn beeldscherm of zijn jou video’s altijd zo overbelicht als wat? Ik krijg in tegenstelling tot andere video’s over deze highlighter juist helemaal geen indruk want ik kan de kleuren helemaal niet zien. I zit naar 1 witte vlek met een hoofd er in te kijken :’)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 22 mei 2016 14:02

Hoi Vera,
Ik zat net te surfen op het internet op beautyproducten en ik kwam bij de webshop hbb24 een product tegen dat je lipstick zou sealen. Het heet Lipcote the Original. Misschien zou dat iets kunnen zijn voor een eerste indruk video of een gehackt video? Misschien bestaat het al heel lang, maar zelf kende ik het niet en ik heb ook geen idee of het werkt.
Liefs Nienke

[Beantwoorden]