L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette01

Ik heb de smaak te pakken. Het Allround Contouring Palette van Catrice beviel zo goed, dat ik meer cream contouring paletten wil testen! Ook L’Oréal heeft tegenwoordig een Contouring Palette in het assortiment. Infallible Sculpt, in twee varianten.

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette02

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette03

Er is 01 Light/Medium en 03 Medium/Dark. In de verpakking zitten wat verschillen, geen idee waarom. De contouring crèmes zelf zijn hetzelfde, hoewel ze natuurlijk wel verschillen in kleur. Ze hebben allebei een donkere en lichte crème, allebei volledig mat.

L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette € 15,99

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette04

In elk Contouring Palette zit een handleiding, waarop uitgelegd wordt hoe je het palette kunt gebruiken.

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette05

Light/Medium

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette06

Medium/Dark

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette07

Light/Medium – Medium/Dark

Aangezien ik een hele lichte huidskleur heb, was ik sowieso al van plan Light/Medium te proberen op mijn gezicht, maar ik wilde toch ook even Medium/Dark swatchen. Gek genoeg vind ik deze tinten niet perse donkerder, maar vooral veel warmer van kleur. De donkere tint lijkt haast oranje! Dat vind ik niet zo best…

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette08

Voor – Na

Hier heb ik Light/Medium aangebracht. Het pigment is intens en de crèmes voelen zacht aan. Zowel het aanbrengen als het inblenden gaat makkelijk en het resultaat vind ik ook erg mooi geworden. Niet te donker of te oranje, maar heel natuurlijk.

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette09

Full-face met Light/Medium

Ik heb enkel nog mijn gezicht afgepoederd, maar verder geen blush, bronzer of highlighter aangebracht. Dat hoeft ook niet, ik vind het effect zo al heel mooi.

loreal_infallible_sculpt_contouring_palette10

Het L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette in Light/Medium vind ik mooi en goed werken. De tinten passen bij mijn lichte huidskleur. Ze zijn sterk gepigmenteerd en blenden egaal in. Poeder af, gebruik een setting spray en de contour blijft de hele dag zitten. Deze belandt in mijn collectie, ik wil hem vaker gaan gebruiken!

L’Oréal Infallible Sculpt Contouring Palette is nu te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 29 april 2016 | 34 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Maaike op 29 april 2016 06:20

Wow dat ziet er goed uit. Ook al zien de kleuren er te donker of te warm uit, het werkt wel. Het resultaat is mooi en natuurlijk, zelfs zonder de rest van je make up. Fijn dat drogisterijmerken ook met dit soort producten komen, al vind ik deze voor 2 kleuren alsnog wel aan de prijs.

[Beantwoorden]


Door Femke op 29 april 2016 06:32

Ik vind het effect mooi, maar net ietsje té subtiel. Ik vind het wel vreemd overigens dat het donkere palette zo warm is, de bronzer uit de light/medium lijkt haast wel donkerder van kleur! Wat super fijn dat dit product heel de dag goed blijft zitten. Ik zou dit product ook wel willen testen!

[Beantwoorden]


Door Mjay op 29 april 2016 06:55

Ik had helemaal niet verwacht dat dit een fijn product zou zijn. Maar ik zou het wel willen proberen met mijn bleke huid :)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 29 april 2016 07:00

Wat een toffe producten Vera! Die lichte variant geeft inderdaad echt een heel mooi natuurlijk, maar wel net iets geshapeter resultaat. En het lijkt me trouwens ook gewoon heerlijk om te doen, lekker je gezicht onderkladden :D

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 29 april 2016 07:07

Ik vind crème contourproducten altijd zo’n natuurlijk effect geven en ook deze doet dat prachtig! Gek dat de kleur medium/dark niet donkerder is, maar juist oranje. Ik zou zelf ook voor de lichte tint kiezen, die is toch wat meer assig. Het staat je mooi Vera!

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 april 2016 07:24

Wauw, wat een mooi effect! Staat je heel mooi, Vera!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle Springer op 29 april 2016 07:49

Vind het resultaat eigenlijk wel heel erg mooi. Het lichte palette ziet er ook heel mooi koel van kleur uit.

[Beantwoorden]


Door Laurette op 29 april 2016 07:59

Hoi Vera, weet jij heel misschien wat deze kitjes gaan kosten?
Xxx Laurette

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 29 april 2016 om 11:49:

Staat in het artikel.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 april 2016 08:02

Ziet er heel goed uit! Lijkt mij alleen best lastig aan te brengen…

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 29 april 2016 08:09

“Zowel het aanbrengen als het inblenden gaat makkelijk (…)”. Ik las in plaats van ‘inblenden’ ‘inbrengen’ en dat zou het verhaal een heel andere wending geven, hahaha.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 april 2016 08:22

Ziet er heel goed uit! Hij is inderdaad niet donkerder, maar een stuk warmer.

[Beantwoorden]


Door Elles op 29 april 2016 08:49

Light/medium vind ik erg mooi! Medium/dark vind ik helemaal niks, zo oranje. Ik snap eigenlijk niet waarom merken nog aan komen zetten met zulke kleuren. Misschien is het voor donkerdere huidskleuren wel fijn, ik als bleekscheet heb daar geen ervaring mee, haha! Het product zelf lijkt me erg fijn!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Hilde Janbroers op 29 april 2016 08:52

Wat een mooi natuurlijk effect! Ziet er heel mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 april 2016 10:11

Wat raar dat de donkere versie zo oranje is. Het effect van de lichte vind ik erg mooi, heel natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 april 2016 10:12

Wel mooi, maar duur! L’oreal wil steeds meer op een high end product lijken! Heb liever het product van Catrice (die ik ook heb :D)

[Beantwoorden]


Door anna op 29 april 2016 10:17

Oh wauw, de lichte variant vind ik echt mooi, die heeft ook een niet te warme bronzer! De kleuren matchen perfect bij je. Toevallig staat er vandaag op mijn blog een review van het contouring palette van Catrice maar helaas zijn het echt niet mijn kleuren! :(

[Beantwoorden]


Door Elaine | Heylaine op 29 april 2016 10:29

Ik zat echt net te denken “ik wil eens een cream contour product proberen”. Super toevallig! Ik ga deze even proberen te scoren vandaag, het ziet er super goed uit :-)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Tine op 29 april 2016 10:31

Wauw, dat ziet er goed uit! Al vind ik het toch nog vrij prijzig voor de hoeveelheid product. Het feit dat de lichtste kleur net iets lichter is dan jouw huidskleur wilt zeggen dat ie bij mij dan precies mijn huidskleur is, wat een beetje het effect wegneemt dan…

[Beantwoorden]


Door Denise op 29 april 2016 10:58

Wat fijn, ik ben nog op zoek naar een nieuw contour palette!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 29 april 2016 11:00

Ohwauw, super mooi effect! Vind het een heel mooi natuurlijk effect.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 29 april 2016 11:57

Wat een mooi resultaat zeg! Toen ik de swatches zag schrok ik even van de kleuren, maar op je huid staan ze erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 april 2016 12:44

Mooie palettes! Ze lijken echter wel vrij oranje, dat vind ik dan wel weer jammer.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 29 april 2016 13:25

Wat een positief review zeg! Het klinkt ideaal in gebruik en heeft mij wel nieuwsgierig gemaakt. Ik vind alleen jammer dat ik de verpakking niet erg leuk vind. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 april 2016 13:28

Wat raar dat de verpakkingen zo verschillen, echt mysterieus! Ik vind het resultaat wel echt mooi =D

[Beantwoorden]


Door Iris op 29 april 2016 14:06

Wat zie je er prachtig uit op de laatste foto

[Beantwoorden]


Door Ilona Wielinga op 29 april 2016 14:55

Wat een leuke palletjes! Wel vreemd dat de donkere kleur zo oranje is.

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 april 2016 16:46

ik heb echt een hekel aan cream producten dus deze skip ik!

[Beantwoorden]


Door Moniek op 29 april 2016 17:59

Ziet er fijn en mooi uit! Ik weet alleen niet of ik cream producten zo fijn vindt, maar dat moet ik misschien maar eens testen. Ik gebruik op dit moment een bronzer met glans om te contouren, denk dat mat mooier is!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 april 2016 18:50

Ik vind het effect er goed uitzien

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 29 april 2016 20:19

Ziet er goed uit! Ik zou ook voor medium gaan, ik ben meer van de poeders maar deze zou ik wel eens willen proberen! ziet er mooi uit bij je

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 april 2016 13:15

De donkere versie ziet er inderdaad wel heel oranje uit, maar ik vind dat Light/Medium je heel mooi staat! Je brengt het ook altijd zo lekker strak aan.

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 april 2016 17:34

Dit ziet er goed uit! Heel benieuwd ernaar geworden aangezien ik nog geen cream contour heb.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 mei 2016 18:13

Hoii Vera,
Welk contouringspalet vond jij fijner?
Die van Catrice of L’Oréal?
Xx Lisa
P.S. je zag er echt heel mooi uit op die laatste foto ♡

[Beantwoorden]