In het make-uptasje van… Iris

make-uptasje_iris01

Vandaag kijken we in het make-uptasje van iemand die tot zo’n drie jaar geleden enkel eyeliner en mascara droeg, maar nu een mooie stash aan het ontwikkelen is. Geniet van de foto’s met roségouden details en kijk mee in het make-uptasje van… Iris!

make-uptasje_iris02

Iris is 25 jaar oud en woont samen met haar vriend (en kat) in Leiden. “Ik werk als maatschappelijk werker en reis in mijn vrije tijd naar alle hoeken van de wereld. Hoewel ik tot pakweg drie jaar geleden weinig interesse in make-up had (lees: ik droeg alleen mascara en eyeliner van Hema), ben ik door het lezen van jouw blog geïnteresseerd geraakt in de ins en outs van make-up.

Ik had vroeger wel veel producten, maar dat waren dan hele waardeloze oogschaduws van rare winkels en uitgedroogde eyeliners die het slecht deden. Op een dag ontdekte ik jouw blog en besloot ik die rommel meteen de deur uit te gooien! Mijn eerste investering was… een rode lipstick van YSL! Sindsdien is mijn make-up tasje heel erg veranderd, met veel mooie producten waar ik elke dag gelukkig van word!

Het make-uptasje is van Shiseido, die heb ik een keer gekregen. Vooral fijn dat hij op zichzelf staat, zodat hij rechtop op de bodem van mijn backpack kan staan.”

make-uptasje_iris03

“Ik draag nooit foundation, maar voor feestjes grijp ik naar de Touche Éclat van YSL en de Guerlain de Lingerie de Peau Beauty Booster. Echt een super BB cream! Hiervoor had ik er eentje van Clinique, maar dat smeerde uit alsof je pindakaas op je hoofd deed.

Onder oogschaduw draag ik altijd een oogschaduwbasis: die van Catrice doet ’t uitstekend! Ik heb ook testers gebruikt van Urban Decay, maar deze vind ik echt beter.”

make-uptasje_iris04

“Mijn favoriete oogschaduw *insert verliefde zucht* is van Dior: 5 Couleurs State of Gold in Blazing Gold. Geweldige pigmentatie, nul fall-out en heerlijk compact voor op reis. Het was een kerstcadeautje aan mezelf en is na 4 maanden nog steeds fantastisch. Als blush gebruik ik Blush Up van Essence en het palet Frenzy van NARS.”

make-uptasje_iris05

“Mijn mascara is tegenwoordig Le Volume van Chanel, die heeft een geweldige borstel. Ik ben dol op eyeliner en de beste tot nu toe is de Tattoo Liner van Kat von D! Superstrakke lijntjes maak ik ermee en hij gaat erg lang mee. Met kerst kocht ik ook een eyeliner van Lancôme, in een prachtige roodgouden kleur (Pourpre Aura).

Mijn wenkbrauwen werk ik heel lichtjes bij met een potlood van MAC. Een wenkbrauwpotlood voor roodharigen is bijna onmogelijk te vinden, maar MAC is een aanrader!”

make-uptasje_iris06

“Ik heb veel lipsticks, maar deze drie draag ik het meest. De lipstick van Estée Lauder heeft een mooie koraalkleur, echt lekker zomers. Van Helena Rubinstein heb ik een lipstick die ik al heel lang heb, de Wanted Stellars Celestial Red. Subtiel, beetje glitter, net genoeg om op te vallen maar niet knallend. En tot slot de YSL Rouge Couture: sexy rood! Heel verleidelijk en altijd een blikvanger.”

make-uptasje_iris07

“Om het geheel af te maken gebruik ik een fixing spray van Bobbi Brown. Alles blijft hiermee perfect zitten, ook na een avondje stappen. En ik ga de deur niet uit zonder parfum, ik draag sinds een jaar Sì van Giorgio Armani.”

make-uptasje_iris08

“Mijn kwasten zijn bijna allemaal van Zoeva, maar ik heb uiteraard ook een MAC 217 om te blenden. De stippling kwast van Zoeva is perfect voor BB cream!”

♡ ♡ ♡

Iris, dankjewel voor je leuke, enthousiaste tekst en de mooie glowy foto’s! Je hebt prachtige producten (en een leuke kat ;)).

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een ligende foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 29 april 2016 | 23 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Vanessa op 29 april 2016 15:11

Leuk om te zien! Wat een mooie producten allemaal. Ik kan me goed voorstellen dat je hier elke dag gelukkig van word!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 april 2016 15:28

Grappig om te zien! Net zoals Iris ook aangeeft in de post, heb ik ook net zoals haar door jou (Vera) hele leuke make-up items ontdekt! Ik kijk de laatste tijd ook meer bij high- end producten, terwijl ik ook eerst echt flut make-up had haha.

[Beantwoorden]


Door Elles op 29 april 2016 15:32

Wat een leuke mae-uptas en de inhoud ook! De lipkleuren vind ik ook super mooi!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door femketje op 29 april 2016 15:51

leuk om te zien :D

[Beantwoorden]


Door Syl op 29 april 2016 16:09

Wat een prachtige inhoud! Ik wil de Lingerie de peau beautybooster ook nog steeds een keer aanschaffen.
Leuk dat je Shiseido even kort benoemd. Ik vind dat in Nederland zo’n ondergewaardeerd merk. Terwijl ze echt hele mooie make-up en huidverzorging hebben.

[Beantwoorden]


Door Charile op 29 april 2016 16:12

Mooie inhoud!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 april 2016 17:18

Wat een mooie make-up producten heeft Iris!

[Beantwoorden]


Door Marion op 29 april 2016 17:21

Wat een leuke producten, leuk om te zien!!

[Beantwoorden]


Door Denise op 29 april 2016 18:00

Hoe komt iedereen toch altijd aan van die leuke tasjes? Ik heb echt moeite met het vinden van een mooie die tegelijkertijd ook rechtop blijft staan (inderdaad, Iris!) en compact en betaalbaar is. Tijd voor een review, Vera…? ????

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 29 april 2016 om 18:21:

Ik heb een bruine nep-leren van de H&M. Ze hebben hem ook in een andere uitvoering. Blijft rechtop staan en omdat de rits goed open kan blijft die ook open staan!

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 29 april 2016 19:06

Prachtig make-up tasje Iris! Ik kijk ook steeds vaker bij high-end producten, maar gewoon budget producten. En de Zoeva kwasten zijn inderdaad super! Heb er ook een aantal. Xx

[Beantwoorden]


Door Kelly op 29 april 2016 20:06

Voor iemand die nog niet zo lang bezig is met make-up heb je wel echt hele mooie items! Wauw!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 29 april 2016 20:26

Wat een leuke producten in dit tasje! Niet te veel, maar toch alles wat je nodig kan hebben ;)

[Beantwoorden]


Door Janneke | Crafty Time op 29 april 2016 21:14

Wat een mooie inhoud! Fijne producten! xx

[Beantwoorden]


Door Melissa op 29 april 2016 21:43

Wat een prachtige collectie! Toen ik twee jaar geleden met mijn blog begon droeg ik ook enkel mascara haha :)

[Beantwoorden]


Door anna op 30 april 2016 09:34

Wat weer leuk om te zien! Wat een mooie producten. Zelf ben ik juist van de budget producten en dan meer verschillende producten haha, maar ook ik heb een aantal all time favorieten.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 30 april 2016 09:39

Wat een hoop high end producten! Daar kan ik alleen maar van dromen. ;-) Leuk om zo’n tasje te zien. :-)

[Beantwoorden]


Door senne op 30 april 2016 10:13

jaloers!!!!!!!!! haha

[Beantwoorden]


Door Nicole op 30 april 2016 14:13

Mooie foto’s en leuk geschreven! Daarnaast ook nog eens top high end producten! Ik ben zelf ook fan van de chanel mascara en het Frenzy palette van Nars zou ik ook nog graag willen.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 30 april 2016 16:18

Wat een prachtige kat heb jij! Ik ben er verliefd op geworden met zijn mooie vacht. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 30 april 2016 16:34

Wat een knappe foto’s zijn dit geworden! Een jaloersmakende collectie :)
xx

[Beantwoorden]


Door Andréa op 30 april 2016 19:59

Mooie foto’s en awesome collectie! En wat een schat van een kat :D
x

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 juni 2016 13:42

Zo leuk om te zien wat anderen in hun make-uptasje hebben zitten! Hopelijk komt er snel weer een nieuwe “in het make-uptasje van…” op je blog :-)

[Beantwoorden]