In het make-uptasje van… Sofie Katelijne

make-uptasje_sofie_katelijne01

Bij het zien van de eerste foto, werd ik opslag verliefd op het make-uptasje van vandaag. Mintgroen, met ijshoorntjes en uiteraard met een inhoud die minstens zo zoet is. We kijken in het make-uptasje van… Sofie Katelijne!

make-uptasje_sofie_katelijne02

make-uptasje_sofie_katelijne03

Sofie Katelijne is 22 jaar uit, komt uit Vlaanderen en volgt momenteel een lerarenopleiding. “Ik zou immers enorm graag leerkracht Engels worden (een masterdiploma Engels heb ik gelukkig al op zak :-)

Het make-uptasje kocht ik voorbije zomer bij H&M!”

make-uptasje_sofie_katelijne04

“De Stay Matte Foundation van Rimmel is werkelijk mijn holy grail. Hij werkt heel goed voor een vette huid (zoals die van mij) en is best betaalbaar. De concealer van Collection kocht ik op aanraden van quasi alle beautybloggers in de wereld en ben er heel tevreden over!

De prime and fine mattifying powder van Catrice kocht ik dan weer op jouw aanraden; mijn poeder was op het moment dat je filmpje over de tien must have drogisterij producten online kwam net op en ik zocht toen toevallig een nieuw poeder.”

make-uptasje_sofie_katelijne05

“De Face Contour Kit van Sleek in de kleur ‘Light’ is ook een heel fijn product. Niet alleen handig om mee te nemen, ook een hele mooie everyday bronzer en highlighter!

Momenteel heb ik deze Sweethearts blush van Too Faced in mijn tasje zitten (in de kleur ‘Something about Berry’). Ik ben dol op dit item enerzijds omwille van het schattige uiterlijk, anderzijds omdat je veel keuzemogelijkheden hebt met dit product. Zo kan je één van de drie tinten kiezen óf je kan ze uiteraard alle drie mixen!”

make-uptasje_sofie_katelijne06

“Sinds vorige week ben ik overgeschakeld op dit wenkbrauwpotlood van Catrice om mijn wenkbrauwen in te vullen. Hiervoor gebruikte ik (net zoals jij) het wenkbrauwdoosje van Catrice. Ik wou heel graag eens een andere ‘methode’ gebruiken en tot hiertoe bevalt het potlood me prima!

Mijn favoriete mascara op dit moment is de Lash Sensational mascara van Maybelline, wat een ongelooflijk fijn product! Maakt mijn wimpers superlang en intens zwart.

Een item dat ook niet mag ontbreken in mijn make-uptasje is de colour tattoo van Maybelline in de kleur ‘On and on bronze’. Aangezien ik vrij vette oogleden heb, is oogschaduw nogal een struggle soms (blijft echt niet lang zitten bij mij). Dit product blijft echter heel de dag perfect op z’n plaats, love it!”

make-uptasje_sofie_katelijne07

“Velvet Teddy van MAC is de afgelopen tijd mijn go to-kleurtje, heel bijzonder en subtiel tegelijkertijd! Als ik het iets feestelijker wil, ga ik voor Mauveine Queen uit de vernieuwde make-up lijn van H&M, een prachtige felpaarse lipstick!”

Velvet Teddy moet ik ook weer eens pakken. Zo’n mooie lipstick!

Sofie Katelijne, dankjewel dat we in je make-uptasje mochten kijken! De producten die je hebt zijn erg mooi en je hebt mij geïnspireerd ook eens het wenkbrauwpotlood van Catrice te proberen.

♡ ♡ ♡

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een ligende foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 2 maart 2016 | 37 reacties

Reacties

Door Bianca op 2 maart 2016 15:03

Mooie foto’s! Wat een gewaagde lipkleur die paarse :-)

[Beantwoorden]


Door Fardau | Beautyvanmij op 2 maart 2016 15:03

Hele mooie producten! (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 2 maart 2016 15:10

Wat een leuk make-up tasje! Mooie make-up ook allemaal. Ik vind het trouwens fijn dat er eens een Vlaamse lezeres aan bod komt ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 maart 2016 om 17:33:

Dit is niet de eerste, ik heb blijkbaar ook wat aardig Vlaamse lezeressen! ^^)

[Beantwoorden]

Aude antwoordt op 3 maart 2016 om 08:07:

Dat heb je zeker! :D

[Beantwoorden]

Liens antwoordt op 3 maart 2016 om 19:59:

Jup, hier nog eentje ^^)

Kelsy antwoordt op 4 maart 2016 om 10:36:

:wave:
Vlaanderen aanwezig! Ik moet ook maar eens tijd vinden om m’n makeup tasje op foto te zetten en hopen dat ik de rubriek haal (which I love btw) <3

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 5 maart 2016 om 18:39:

Yes yes, Vlaanderen represent! :wave:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 maart 2016 15:28

Die H&M lipstick ziet er heel erg gaaf uit :D Leuk gevuld tasje :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 maart 2016 15:53

Oeh wauw wat een prachtige producten gebruikt ze!

[Beantwoorden]


Door Elles op 2 maart 2016 15:59

Wat een leuke make-up tas en de inhoud natuurlijk ook! Velvet Teddy is echt een super mooie kleur!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Syl op 2 maart 2016 15:59

Die Collection concealer is echt een topper! Ik heb hem ook en hij is bijna op.

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 maart 2016 16:05

Wat een mooie producten gebruikt Sofie Katelijne. Leuk tasje. Ik ben toch zo benieuwd naar de concealers van Collection!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 maart 2016 16:20

Dit is zo’n leuke rubriek altijd. Ik gebruik de sleek face contour ook graag!

[Beantwoorden]


Door Jessy op 2 maart 2016 16:26

Ik ben verliefd op dat schattige make-uptasje!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 2 maart 2016 16:31

Wauw, die lipstick staat haar prachtig! =D

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 2 maart 2016 16:34

Wat een schattig toilettasje, Sofie Kathelijne! De lipstick van H&M vind ik zeer gewaagd kleurtje, maar onwijs mooi!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 2 maart 2016 16:44

Altijd leuk om te zien als andere meiden dezelfde producten gebruiken als ik. Zo gebruik ik zelf ook de concealer van Collection en prime and fine mattifying powder van Catrice! De Velvet Teddy lipstick staat trouwens al een tijdje op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Lidy op 2 maart 2016 19:30

Hoi Vera, ik hoorde je in een video (met Teske) over een mascara van HEMA. Deze mascara kleurde je wimpers ook zwart als je de mascara niet droeg. Dit effect was dan na een paar weken zichtbaar.

Ik heb zelf hele blonde wimpers en ben erg benieuwd naar de mascara. Op internet en in de winkel kon in hem helaas niet vinden. Weet jij zo de naam van het product? :$ Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 2 maart 2016 19:44

Dat wenkbrauwpotlood van catrice is top! Ik doe er zelf daarna nog lichtjes wat wenkbrauwpoeder overheen zodat mn wenkbrauwen niet gaan glimmen gedurende de dag. Met deze combinatie zwem ik zelfs midden in de zomer en dan blijft het ook goed zitten.

[Beantwoorden]


Door Milou op 2 maart 2016 19:46

Die lipstick staat haar echt super mooi. En wat een schattig make-up tasje!:-)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 maart 2016 19:51

Leuke inhoud!!
De lipstick van MAC heeft een prachtige kleur.

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 maart 2016 19:55

Altijd leuk om te lezen deze rubriek. Het leek contour palette gebruik ik de laatste tijd ook elke dag en Velvet Teddy is ook een van mijn favoriete lipsticks op het moment. (love)

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 maart 2016 20:02

Leuk om is Vlaamse lezeres te zien :D Ik ga dan misschien ook is een mailtje sturen :D Erg tof make-up tasje (love)

[Beantwoorden]


Door Daniek op 2 maart 2016 20:03

Super leuk artikel. Het is echt leuk om te lezen wat mensen in hun make-up tasje hebben zitten! Super leuke rubiek.

[Beantwoorden]


Door Saraya op 2 maart 2016 20:05

Oo wat een schattig toilettasje, mooie producten vooral de Blush van Too Faced :)
X

[Beantwoorden]


Door Andréa op 2 maart 2016 20:23

Superleuke inhoud! Het wenkbrauwpotlood van Catrice is echt een toppertje! En ook de lipsticks van H&M vind ik heel fijn!
x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 maart 2016 06:32

Heel erg leuk om te zien. Gewaagde lipstick, maar wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 3 maart 2016 06:55

Wat gaaf die paarse lipstick, eens wat anders dan anders. Staat haar ook echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 maart 2016 09:21

Wat een mooie producten!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 maart 2016 11:10

Wat een leuk make up tasje! & ook nog eens mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 3 maart 2016 11:17

Wat een prachtige inhoud!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 maart 2016 16:29

Die blush van too faced ziet er zo mooi uit! Ik ben ook helemaal gek van die maybelline color tatoo!

x

[Beantwoorden]


Door Jana op 3 maart 2016 18:14

On and on bronze vind ik ook zo’n mooi product! Velvet Teddy staat nog op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door makeuptutorial.nl op 3 maart 2016 22:50

Leuke inhoud!

[Beantwoorden]


Door Nathaliedje op 5 maart 2016 11:16

Ik heb dat tasje ook maar ik gebruik hem als etui! Voor de rest een leuk artikel :wow:

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 maart 2016 13:47

Vlaanderen! Altijd leuk om eens te lezen aangezien er niet zo heel veel Vlaamse beautybloggers zijn die echt gekend zijn, is het natuurlijk ook logisch dat veel Vlaamse meiden hier belanden. Leuk tasje in ieder geval :)
xx

[Beantwoorden]