L’Oréal Nude Magique Cushion foundation

loreal_nude_magique_cushion_foundation01

De foundationkussentjes zijn populair. Vorig jaar schreef ik over de Lancome Miracle Cushion en een jaar later kreeg ik op dezelfde dag een vergelijkbaar product van Yves Rocher en L’Oréal opgestuurd. Vandaag laat ik je de L’Oréal Nude Magique Cushion foundation zien!

loreal_nude_magique_cushion_foundation02

loreal_nude_magique_cushion_foundation03

L’Oréal ontwikkelde de Nude Magique Cushion foundation voor een ‘egale, frisse teint met de begeerlijke dauwachtige gloed’. Het merk geeft aan dat de cushion foundation een Aziatische make-up innovatie is, iets wat een aantal jullie vorig jaar in de Lancome review ook al opmerkten.

Ik vind het leuk dat de Aziatische invloeden ook in de verpakking verwerkt lijken te zijn. Het glimmende paars op de deksel, de lieve en schattige uistraling: leuk gedaan!

L’Oréal Nude Magique Cushion foundation € 17,99

loreal_nude_magique_cushion_foundation04

01 – 03 – 06
07 – 09 – 11

De foundation is in zes tinten verkrijgbaar, hier zie je ze alle zes.

loreal_nude_magique_cushion_foundation05

loreal_nude_magique_cushion_foundation06

Het valt me op dat alle foundations vrij geel zijn. Er zit geen één tint met een roze of neutrale ondertoon tussen. Jammer! Het kussen voelt luchtig aan geeft in één keer veel foundation af. De foundation is heel vloeibaar en absoluut niet droog.

loreal_nude_magique_cushion_foundation08

Ik ga de lichtste kleur (01) aanbrengen. In elke Cushion foundation zit een plat kussentje waarmee je de foundation aan kunt brengen, maar je kunt ook prima een ander sponsje of een kwast gebruiken als je dat prettiger vindt.

loreal_nude_magique_cushion_foundation09

Voor – Na

loreal_nude_magique_cushion_foundation12

loreal_nude_magique_cushion_foundation10

Volledige make-uplook met de L’Oréal Nude Magique Cushion foundation,
concealer, poeder, blush, bronzer en highlighter.

De foundation voelt heel licht en fris aan. Aanbrengen gaat met de applicator makkelijk, al deppend zorgt de foundation binnen enkele minuten voor een egaal en natuurlijk geheel. De kleur is helaas voor mij te donker en te geel. Gelukkig valt dat vanwege de subtiele dekking nog enigszins te verbloemen met wat concealer.

De foundation droogt snel op, geeft daarna niet meer af en blijft zeker wel een werkdag lang zitten. ’s Avonds kan hij hier en daar wat gesleten zijn, maar hij gaat lang mee. Het resultaat is heel natuurlijk, niet te mat of juist te glanzend. Je ziet de foundation eigenlijk bijna niet zitten.

loreal_nude_magique_cushion_foundation11

Hoewel ik liever een dekkendere foundation gebruik vanwege rosacea en ook de kleur niet helemaal klopt, vind ik het resultaat niet onaardig. Mijn huid oogt vrij rustig, egaal en helder. En met wat concealer hier en daar vallen wallen en pukkeltjes alsnog makkelijk weg. Toch hoop ik dat er nog een merk komt wat een cushion foundation lanceert met wat meer dekking. En dan ook in mijn kleur graag.

Ik vind het namelijk wel een fijn en goed product. Hoeft van jou de dekking niet zo heftig en zit jouw huidskleur er ook nog eens tussen, dan is de Cushion foundation van L’Oréal een goed betaalbaarder alternatief van de Miracle Cushion van Lancome.

L’Oréal is bij de drogist en diverse parfumerieën te koop, bestel hier online.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 4 maart 2016 | 70 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Femke op 4 maart 2016 06:08

Ik vind de dekking mooi. Ik snap dat je graag net een andere tint had gewild, toch misstaat het zeker niet. Ja, wat een mooi, fijn en leuk product. Ik ben er erg benieuwd naar geworden!

[Beantwoorden]


Door MamaOnderneemt op 4 maart 2016 06:11

Staat je goed ook al vind je de kleur van de foundation te geel. Lijkt me wel lastig met je rosacea. Ik zou ook voor de meest lichte kleur gaan met mijn bleke huid. Het is niet verrassend dat L’Oreal met eenzelfde product komt als dat van Lancome: it’s one big happy family ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 4 maart 2016 06:17

Op de foto’s vind ik ‘m wel meevallen met de gele kleur. Ik vind hem je goed staan. Foundation blijft toch iets wat iedereen zelf moet testen qua kleur, maar ikvind je review wel fijn om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2016 06:19

De dekking van deze foundation vind ik heel goed: wat een mooi natuurlijk resultaat! Wellicht dat je voor wat meer dekking, nog een tweede laagje aan zou kunnen brengen op de plekken waar dat nodig is. De kleur vind ik je niet misstaan. Ik denk niet dat het zozeer een te donkere foundation is, maar eerder dat de ondertoon te geel is.

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 4 maart 2016 06:22

Wat grappig dat nu drogisterij merken ook met dit soort foundations komen! Voor mij zijn de kleuren waarschijnlijk ook te donker en daarnaast gebruik ik nauwelijks foundation. Maar tof artikel! Lfs

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 maart 2016 06:31

Er zit ook niet echt een lichte kleur bij voor de sneeuw huidjes onder ons. Zo zou het voor mij al niet geschikt zijn.

[Beantwoorden]


Door Carina op 4 maart 2016 06:38

L’Oreal heeft gewoon de formule van Lancome gebruikt denk ik. Zelfde moederbedrijf dus daar zullen wel shortcuts voor geweest zijn. Jammer van de kleuren!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 4 maart 2016 06:46

Jammer van de kleurtjes, verder vind ik het idee wel leuk! Ik vind vooral de verpakking erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Tialda op 4 maart 2016 06:49

Leuk dat L’oreal hier ook mee komt. Helaas kan ik nu al zien dat ze voor mij allemaal te donker zijn.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 4 maart 2016 06:58

Wat balen dat de kleur niet matcht! Want, voor de rest klinkt ‘ie best wel goed, deze foundation. Al vind ik het toch altijd nog wel jammer dat er vaak zoveel product in dat kussentje blijft zitten, wat je er later niet helemaal uit kunt halen… Goede review trouwens Vera, met mooie, duidelijke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 4 maart 2016 07:26

Afgelopen jaar heb ik vier maanden in Zuid-Korea gewoond, waar de cushion producten -zowel foundation als blush- je om de oren vliegen. Leuk om te zien dat het ook (eindelijk) naar Nederland komt allemaal.
Liefs, Susan

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 12 maart 2016 om 22:42:

Omg 4 maanden!! Dat zou ik nou echt willen, om de kpop (emo, 17, bts, twice <3 :star: ) het eten, de cultuur en vooral omdat Zuid-Korea al zo veel verder is in de make-up!
Ben je zelf koreaans?

groepjes, Julie

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 12 maart 2016 om 22:43:

sorry exo, en liefs.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 maart 2016 07:43

Ik blijf het een uniek concept vinden, maar ben nu zelf toch wel heel erg benieuwd geworden naar de werking van de cushion foundations! Balen dat de goede kleur er niet tussen zit. Maar zo op de foto ziet het er toch wel erg mooi uit Vera!

[Beantwoorden]


Door Syl op 4 maart 2016 07:51

Ik zag dat Kiko nu ook van die kussen foundations verkoopt. Maar helaas heb ik nog geen matchende kleur gevonden. Alles is of te geel of te oranje

[Beantwoorden]


Door Elles op 4 maart 2016 08:14

Het geeft wel een mooi effect. Jammer dat ze allemaal gelig zijn, daar houd ik niet zo veel van. De dekking is mooi, maar ik ga ook liever voor een iets meer dekkendere foundation.
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2016 08:15

Ja ik vind de dekking erg mooi en natuurlijk ogen ondanks dat hij niet helemaal goed is qua kleur voor jouw huid. Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd maar ik ben nu toch nieuwsgierig geworden naar zo’n product. Het lijkt mij zo handig voor onderweg!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 4 maart 2016 08:24

Een iets te gele tint foundation staat me beter dan een te roze, maar ik denk dat ik de dekking niet hoog genoeg vind. Bij je wangen dekt het wel goed volgens mij, maar aan je neusvleugels te zien toch niet zoals ik zou willen. :)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 4 maart 2016 08:29

Een mooi luchtig resultaat, al heb ik zelf liever een iets dekkendere foundation. Gele foundations staan mij altijd het beste, maar deze zijn wel heel erg geel. Ben benieuwd hoe deze kleuren mij staan. :$

[Beantwoorden]


Door meryl op 4 maart 2016 08:41

Ik vind dit zo’n leuk concept maar jammer dat er alleen tinten met een gele ondertoon zijn :( daardoor moet ik hem helaas toch aan me voorbij laten gaan

[Beantwoorden]


Door Loes - LoezichNL op 4 maart 2016 08:46

Wat een leuk product! Jammer dat er niet een tintje lichter is gemaakt, de lichtste kleur ik voor mij ook iets te donker denk ik. :)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 maart 2016 09:07

Van dit product heb ik zelf nog nooit gehoord, alleen snap ik niet helemaal wat dat ‘kussentje’ precies inhoud. Is dat wel hygiënisch? En moet je hem om de tijd vernieuwen?

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 4 maart 2016 09:07

Voorlopig zijn de verhalen hierover allemaal vrij tot heel positief, dus ik ben echt wel benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 4 maart 2016 09:15

Een super leuk product, helaas zit ik met hetzelfde probleem: ik heb een roze ondertoon en ben nog eens wat tinten lichter. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 4 maart 2016 09:36

Ik heb niet veel dekking nodig, dus ik ga zeker in de winkel kijken of de lichtste kleur wel bij mij past. Het product zelf klinkt namelijk super fijn :D

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 4 maart 2016 09:56

Hi Vera! Als je een heel lichte en dekkende foundation wil proberen, dan raad ik je aan om de Liquid Foundation van & Other Stories te kopen. Hij komt in een dropper en hij is heel erg dekkend. En de lichtste kleur, Ivory, is echt heel erg licht. Ik denk dat je hem heel fijn zou vinden :]

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2016 om 19:10:

Dankjewel voor de tip, daar ga ik zeker naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Susan op 4 maart 2016 10:24

Op je gezicht vind ik hem helemaal niet zo dekkend lijken.. vooral bij de voor en na foto. Het geheel zit er niet egaal maar best streperig uit vind ik. Ik sla deze over. Toch een fijn artikel Vera!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 maart 2016 10:24

Ik vind hem je zeker niet verkeerd staan, ook al is de kleur niet helemaal een match. Zelf heb ik ook liever wat meer dekking en ik denk dat bij mij de lichtste kleur ook nog iets te donker zal zijn.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 4 maart 2016 10:28

ziet er eigenlijk best wel goed uit moet ik eerlijk zeggen!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 4 maart 2016 10:38

Ik vind hem echt wel heel mooi! =D x

[Beantwoorden]


Door Rose op 4 maart 2016 10:59

Ik ben benieuwd! Ga je ook nog die van yves rocher reviewen? Liefs

[Beantwoorden]


Door Moniek op 4 maart 2016 11:24

Dit ziet er goed uit! Jammer dat hij te donker is, dan is hij dat bij mij waarschijnlijk ook. Ik vind de dekking wel heel erg mooi, ziet er erg natuurlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Jana op 4 maart 2016 11:27

Het eindresultaat vind ik zeker mooi. Ik ga hem binnenkort ook testen dus ik ben heel benieuwd! Ik vrees alleen dat de kleur voor mij ook veel te donker zal zijn…

[Beantwoorden]


Door Valerie op 4 maart 2016 12:03

Ziet eruit als een fijne foundation! Vind de prijs trouwens best hoog. Ik heb de indruk dat veel drogisterij merken langzaamaan steeds duurder worden..

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 maart 2016 12:48

Bij een vriendin van mij was hij binnen 2,5 week op… €18 is dan wel heel duur!

[Beantwoorden]


Door Puck op 4 maart 2016 12:54

Ziet er fijn uit, alleen zal de kleur voor mij helaas ook te donker zijn :-(
Misschien in de zomer maar proberen want ben heel benieuwd naar zo’n cushion foundation!

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 4 maart 2016 12:56

Ik vind de foundation persoonlijk wat minder. Duidelijke review, dankjewel! :)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 4 maart 2016 13:18

Oeh ik ben hier zo benieuwd naar. Het effect is zo luchtig en ik denk dat dat wel goed past bij mijn droge huid. Ik hoop alleen wel dat hij licht genoeg is. x

[Beantwoorden]


Door Demi op 4 maart 2016 13:22

Heel apart zo’n cushion, toch maar ’n keer proberen. Wel leuk dat ook een budget merk nu zo’n product heeft uitgebracht. :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 4 maart 2016 13:42

ik heb zo’n soort foundation nog niet geprobeerd, maar het lijkt me wel wat :D

[Beantwoorden]


Door nil op 4 maart 2016 13:47

Ben ik de enige die het heel frustrerend vind dat L’oreal superveel nieuwe producten uitbrengt in Amerika, en hier in Nederland maar één daarvan introduceert? Het zelfde geldt voor Maybelline, het enige wat wij hier in Nederland krijgen is de vettige Babylips blush.

Anyways, het idee is heel leuk, maar ik denk dat als je telkens de applicator (of het nou deze, of een andere spons/kwast is) in het kussentje dept er bacteriën in het product terecht komen :-( Ik ga liever voor een foundation met een pompje oid. Bedankt voor je review!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 maart 2016 om 19:09:

Ik vind het ook stom, maar de markt is hier eenmaal kleiner :-(

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 4 maart 2016 14:09

Ik vind het jammer dat l’Oréal allen maar van die donkere foundations in het assortiment heeft. I guess dat dat met hun Franse roots te maken heeft en dat ze wat zuidelijker ook wat bruiner zijn, maar toch… De producten lijken me heel fijn, maar ik kan ze nooit gebruiken omdat de kleur nooit matcht met mijn lichte huid :(

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 4 maart 2016 14:17

Jammer dat er alleen gele ondertonen in zijn verwerkt. Ik vind het wel een erg bijzonder product.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 4 maart 2016 14:35

Mmm dit is niet mijn ding, sowieso gebruik ik liever al een natuurlijke foundation!

[Beantwoorden]


Door Inaya op 4 maart 2016 14:53

Ik heb deze getest in de winkel , ik heb graag meer dekking van mijn foundation.

[Beantwoorden]


Door Margje op 4 maart 2016 15:09

Ik had ze al zien liggen bij de Kruidvat. Ik heb voor mezelf ook gekeken. Jammer dat de lichtste tint voor mij al te donker is. Vooral te gelig. Dat is bij mij echt niet mooi. Ik wil zelf ook graag een foundation dat goed dekt, omdat ik veel last van puistjes heb en ook rode vlekken in mijn gezicht. Dus ik moet nog eens goed rond kijken wat voor mij geschikt is.

[Beantwoorden]


Door Iffy Alvi op 4 maart 2016 15:16

Wat betreft de dekking ben ik het helemaal met je eens. Het zijn fijne en handige producen die cushion foundations maar bij alle merken valt de dekking zo tegen helaas.

XO

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 4 maart 2016 15:47

wauw ik vind ten eerste je haar echt goed bij je staan! en de producten vind ik er ook goed uit zien!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 4 maart 2016 16:43

Zo’n vloeibare foundation lijkt me echt heel fijn, maar de kleuren zijn inderdaad wel heel geel!

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 4 maart 2016 17:19

Ziet er mooi uit, helaas vind ik persoonlijk de dekking iets te weinig als ik dat zo zie. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 maart 2016 19:01

Ziet er best goed uit en het concept zelf vind ik ook wel grappig, maar wel heel erg jammer dat er niet echt een hele lichte tint tussen zit en dat de dekking maar zo minimaal is!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 4 maart 2016 19:09

Lijkt precies op die van Lancome :-) Echt jammer dat de lichtste kleur niet echt licht is, hoop dat meer merken hiermee komen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 maart 2016 20:31

Ik vind hem eigenlijk niet te geel voor je maar misschien dat het ook door de concealer komt. Het lijkt mij in in ieder geval een fijne foundation!

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 maart 2016 21:54

Heeft een mooi effect!
Alleen echt spijtig dat hij zo gelig uitvalt en niet in een echt lichte kleur verkrijgbaar is :/
Anders zou hij zeker een plaatje op mijn shoplist gekregen hebben.

[Beantwoorden]


Door Eveline op 5 maart 2016 05:42

Jammer dat hij zo gelig is blijf dan toch maar bij de treu match van ze die heeft wel meer roze

[Beantwoorden]


Door Giiny op 5 maart 2016 17:06

Hey,

Ik heb zelf Aziatische makeup en skincare en weet er ook redelijk wat vanaf, maar ik heb nog nooit een cushion gekocht. Ik heb deze al een paar keer zien liggen maar ik vond nooit een tester van de lichtste kleur. Ik heb net z’on lichte huid als jij (daarom gebruik ik juist Aziatische bb cream) maar ik heb wel een gele ondertoon. Denkje dat de lichtste kleur voor mij zou kunnen werken?

[Beantwoorden]


Door Ginny op 5 maart 2016 17:10

Hey,

Ik heb zelf Aziatische makeup en skincare en weet er ook redelijk wat vanaf, maar ik heb nog nooit een cushion gekocht. Ik heb deze al een paar keer zien liggen maar ik vond nooit een tester van de lichtste kleur. Ik heb net z’on lichte huid als jij (daarom gebruik ik juist Aziatische bb cream) maar ik heb wel een gele ondertoon. Denkje dat de lichtste kleur voor mij zou kunnen werken?

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 5 maart 2016 21:35

Ik had het niet verwacht, maar het ziet er erg goed uit!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 6 maart 2016 11:01

Het product ziet er goed uit, wel jammer dat de tinten zo geel zijn! Zelf ga ik denk ik eerder voor een foundation met wat meer dekking.

[Beantwoorden]


Door anna op 6 maart 2016 12:12

Hmmm, ik weet niet of het wat voor mij is. Op zich zijn de kleuren voor mij nu denk ik wel goed, maar ik houd ook wel van wat meer dekking!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 6 maart 2016 13:28

Zoals gewoonlijk is voor mij de kleur ook veel te donker. Deze wordt het dus niet. Nochtans kan ik nu blijkt dat mijn BB-cream uit het assortiment gehaald is, wel een nieuw, betaalbaar alternatief gebruiken voor een lichte dekking.
xx

[Beantwoorden]


Door Lotte op 6 maart 2016 14:06

Erg jammer dat alle kleuren een gele ondertoon hebben. Ik had hem zo graag geprobeerd, maar ik heb zelf tot echt een wat rozige ondertoon nodig.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 6 maart 2016 14:54

Ziet er goed uit! Ik vind de kleuren alleen wel vrij donker allemaal! Maar full face ziet het er prima uit bij je, mooi dekkend ook. Mij lijkt dit wel wat!

[Beantwoorden]


Door Klaartje op 6 maart 2016 18:13

Hee vera! Ik heb een tijdje geleden een visagie opleiding gedaan in engeland. Daar heb ik geleerd dat slechts 10% van de mensen een echt roze ondertoon hebben. Jij valt daar zeker niet onder! Dit is een fout die zo vaak wordt gemaakt ook bij mac counters en noem maar op. Er zit namelijk een verschil tussen onder en overtonen ( ik hoop dat ik het goed vertaal) je ondertoon is in jou geval neutraal. Je overtonen zijn bijvoorbeeld de rode plekjes en zelfs de blauw/groene plekjes onder je ogen. Door de overtonen die jou gezicht hebben oogt je huid wat meer roze maar als je goed naar je nek kijkt is die helemaal niet overduidelijk roze of geel. Ik heb precies hetzelfde namelijk. Als je een wat neutrale foundation die iets meer neigt naar geel gebruikt balanseert dat juist de rode vlekjes in je gezicht. Het belangrijkste is natuurlijk dat je je goed voelt in de foundation die je draagt en een niet te donkere of lichte kleur kiest. Verder ziet je dagelijkse foundation er niet verkeerd uit hoor het is alleen een tip! Verder een superleuke video! <3

[Beantwoorden]


Door Milou op 7 maart 2016 11:33

Ik ben iemand die nog nooit foundation op heeft gedaan. Dit heb ik om meerdere redenen gedaan, nu dat ik ga trouwen zou ik toch echt wel graag een mooie en egale huid willen. Deze lijkt me vrij geschikt maar ik weet niet hoe ik een foundation zou moeten kiezen bij mijn huidstoon. Enige tips toevallig? Verder vind ik hem jou erg mooi staan daarom zou ik deze wel willen aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 11 maart 2016 23:14

Ik snap nooooit waarom merken de lichtste kleur “Porcelain” noemen terwijl de lichtste kleur voor aardig wat mensen veel te donker is! :’) Bij Porcelain verwacht ik iets als de lichtste kleur van de MaxFactor 3-in-1 foundation, of de lichtste kleur van de collection concealer. Niet dit, haha!

[Beantwoorden]


Door laura op 31 maart 2016 20:56

Zou je misschien een review kunnen schrijven over de nieuwe sculpting setjes van loreal die met blush en contour en highlighter? Het lijken zulke goede producten !

Deze foundation maakt me ook neiuwsgierig omdat hij best goed voor de droge huid is volgens mij

x laura

[Beantwoorden]


Door Judith op 24 mei 2016 22:20

Is deze foundation ook geschikt voor iemand met een droge of vochtarme huid waarbij je snel velletjes ziet na het aanbrengen van foundation?

[Beantwoorden]