Mijn 10 must have low-budget drogisterij producten

Ik kan eindelijk weer thumbnails uploaden! De video van vandaag ziet er daarom gelukkig weer uit zoals je van me gewend bent. Ik ga je mijn 10 absolute favoriete low-budget drogisterij producten laten zien. Van oogschaduw tot bronzer highlighter duo’s, betaalbaar en goed verkrijgbaar. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Suzanne op 26 juli 2015 07:26

Leuk om te zien. Ik vind de palettes van MUA erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 26 juli 2015 07:32

Leuk filmpje! Ik vind de meeste MUA oogschaduwpalettes ook echt heel fijn! Ook de ombre Essence Blush is top en verder hou ik ook heel erg van de Longlasting Lipsticks van Essence. Goede timing trouwens, nu er vandaag nog 1+1 gratis is op alle make-up bij Kruidvat <3

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 26 juli 2015 08:35

Leuk filmpje! Ik heb (heel verwend) maar 1 drogisterijproduct in mijn everydaybakje, namelijk het Catrice wenkbrauwsetje die je ook in het filmpje laat zien. Ik gebruik alleen de donkere kleur..

[Beantwoorden]


Door vera-(niet camilla hoor) op 26 juli 2015 09:04

Heel erg leuk filmpje. Het kan gewoon niet beter! !

[Beantwoorden]


Door martina op 26 juli 2015 09:11

Leuke video helemaal met oog op de een plus een gratis actie van het Kruidvat. Zelf bedacht ik me tijdens het kijken van de video dat ik helemaal vergeten ben om een back-up te kopen van het wenkbrauw setje. Dit vind ik echt mijn ultieme budget product en ik gebruik hem elke dag. Verder heb ik een prachtige crème blush van Essence maar helaas zat deze in een limited collectie.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 26 juli 2015 09:15

Mooie producten, een aantal heb ik er ook zelf! Het wenkbrauwkitje van Catrice moet ik nog steeds proberen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 26 juli 2015 09:15

Hele leuke video! Dat Catrice Wenkbrauwsetje is echt mijn Holy Grail.

[Beantwoorden]


Door Anna op 26 juli 2015 09:31

Leuk om zo te zien! Hele fijne producten! :yay:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 26 juli 2015 09:37

Wat een heerlijke video om te kijken :D Die blushes zien er inderdaad prachtig uit, daar ga ik zeker binnenkort naar kijken! Dankje voor de tip :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 26 juli 2015 10:02

Leuke video :-)! Die BB cream ziet er leuk uit, die kende ik nog helemaal niet van Miss Sporty! Ik gebruik als poeder altijd de prep & prime transparant finishing powder pressed, maar ben nu wel benieuwd naar die budget variant! Dat MUA palette heb k gisteren nog in mijn handen gehad, maar toch gekozen voor The Nudes en #SELFIE! Die eyeliner heb ik n.a.v. een artikel op jouw blog ook gekocht, dat is sindsdien echt mijn favoriete eyelinerpen!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 26 juli 2015 10:03

Wat een leuk filmpje! Jammer dat hij niet net wat eerder was. Heb net een aantal producten ingeslagen met de 1+1 actie bij de Kruidvat. Had misschien toch nog een aantal andere producten ook mee moeten nemen.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 26 juli 2015 10:06

Catrice en Essence vind ik twee goeie budgetmerken. Niet alle producten in hun assortimenten zijn even goed natuurlijk, maar beide merken hebben echt wel een paar toppertjes in hun collectie zitten.

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 26 juli 2015 10:11

Zo jammer dat die 1+1 enkel in NL is :( Het wenkbrauwsetje gebruik ik ook dagelijks! Die blush van essence (oranje/roze) zit ook in mijn stash en is vooral ook heel mooi om naar te kijken! Dat poeder wil ik wel eens aanschaffen, de mijne is bijna op en Catrice is super betaalbaar natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 26 juli 2015 10:13

De Collection concealer is echt zo fijn! Voor ij een rede om een tripje Londen te boeken als ie op is ;)

[Beantwoorden]


Door ais op 26 juli 2015 10:13

Oeh! Ik ook was jaren op zoek naar een matte assige wenkbrouwtint en mijn superfind is: Hema Oogschaduw in de kleur 053. Die gebruik ik al ja-ren, kun je heel mooi opbouwen is mat bruin zonder shimmer (duh) en echt een topper! Aanrader dus om een keertje te bekijken als je bij HEMA bent en hij kost volgensmij iets van 1,50 !

(de link bij de website verwijst naar de oogschaduwdoosjes, uiteraard bedoel ik een bruin poeder ;-) )

[Beantwoorden]


Door Manon op 26 juli 2015 10:14

Je laat hele fijne producten zien, alleen de eyebrow set van Catrice heb ik nog nooit geprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Peggy op 26 juli 2015 10:24

Mijn low budget topper is de Long Lasting nagellak van de HEMA. Die blijft bij mij nog langer zitten dan al die gel-zonder-lamp-lakken die de laatste tijd verschenen zijn en een (groot!) flesje kost maar €2,50!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 26 juli 2015 10:26

Leuke video en gelukkig werkt je thumbnail werkt hihi! Ik ga door jou ook maar de duo blush en bronzer van Essence halen denk ik ;)

[Beantwoorden]


Door Mieke | mieksmind op 26 juli 2015 10:35

Leuke video, het wenkbrauw kitje is ook echt mijn favoriet, ik heb ook het palette van all about.. Leuk voor de zomer deze kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Tea op 26 juli 2015 10:40

Dat palletje van MUA is echt super fijn, ik heb er meerdere en gebruik ze echt graag! Leuke video verder ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 26 juli 2015 10:43

Die oranje/roze blush is mijn favoriet, hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 26 juli 2015 10:47

De lipstick die je bedoelt is de Longer Lasting Lipstick van de Hema in nummer 05. Ik heb hem namelijk destijds gekocht op jouw aanraden en het is echt een beauty! Ik gebruik een oogschaduw van Essence ( nummer 15 Hazel me Not) als bronzer om mee te shapen. Als oogschaduw geeft deze nauwelijks pigment af, maar om mee te shapen is hij perfect. Het is een assige tint, zoals NYX Taupe. Ik gebruik de Essence oogschaduw 74 Peach Beach als perzikkleurige highlighter op de jukbeenderen. Het bovenlaagje is wat glitterig, maar daaronder zit een prachtig subtiel glanzend kleurtje. X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 juli 2015 10:47

Wat een mooie producten zeg. De meeste ervan gebruikte ik nog niet! Ik ben zelf dol op de concealer cream van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 26 juli 2015 10:56

Leuke video. Tussen de budgetproducten zitten inderdaad een aantal pareltjes. De laatste tijd is HEMA voor mij toch favoriet aan het worden. Ga je dit ook nog voor high ende producten of ‘gewone’ drogist producten doen?

[Beantwoorden]


Door Dionne op 26 juli 2015 11:33

Leuk filmpje! Dat palette is mooi!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 26 juli 2015 11:43

De MUA palettes vind ik ook echt geweldig! En ik hoop dat je je Hema lipstick nog terug gaat vinden, haha.

[Beantwoorden]


Door manon op 26 juli 2015 12:04

Mooie producten! Ik vind het zo vreselijk iritant dat de kruidvat bij ons geen mua verkoopt, misschien toch maar online bestellen!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 26 juli 2015 12:43

Wat een handig filmpje met goeie tips! De Kruidvat bij ons verkoopt helaas ook geen MUA, anders had ik die palette allang gekocht. Nog maar even kijken bij een andere Kruidvat dus en misschien vandaag nog even wat extra dingen scoren bij de 1+1 actie! ^^)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 26 juli 2015 12:48

Prachtige ooglook draag je, je ogen stralen echt door de bordeaux tinten!

[Beantwoorden]

Leentjuh antwoordt op 26 juli 2015 om 20:21:

Jaah vond ik ook al! Super mooi :D Jammer dat ze dit soort kleuren niet zoveel in de drogisterij hebben. Leuk filmpje ook! Zelf vind ik de long lasting lipsticks van essence heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 26 juli 2015 12:56

Wat leuk om te zien dat ik zelf ook veel van de producten die jij noemt gebruik! In mijn budgetfavorieten zitten ook de roze highlighter van mua en de lash princess mascara van essence. Ik heb ook de BB cream van miss sporty, maar dan niet de matte versie. Die van mij heeft allemaal kleine glittertjes en dat vind ik niet zo mooi in een BB cream. Toch maar eens de matte proberen dan.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 26 juli 2015 12:57

Leuke video! Ik vind de paletten van MUA vaak ook wel heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Ina op 26 juli 2015 14:37

Fijne video, ik ga toch maar eens kijken naar die bronzers dan!

[Beantwoorden]


Door Amber op 26 juli 2015 15:07

Leuke favorieten. Ik heb zelf een Herome taupe wenkbrauwpotlood omdat er veel inderdaad veel te oranje zijn, heb nog geen poeder omdat ik nog niks had gevonden maar die van Catrice klinkt inderdaad erg goed.

[Beantwoorden]


Door Margot op 26 juli 2015 15:25

Fijne favorieten! Ik moet toch eens naar die palletjes kijken geloof ik.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 26 juli 2015 15:39

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 26 juli 2015 15:40

De oranje/roze blush is mijn favoriet en ik gebruik deze dagelijks.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 26 juli 2015 17:05

Yay! Ik ben dol op budget producten! :smak:

[Beantwoorden]


Door Luna op 26 juli 2015 18:11

Ik heb van alles in mijn stash, van low budget tot high end. Mijn favoriete low budget producten zijn: wenkbrauwpotlood van Catrice en het wenkbrauwsetje. Het Bright oogschaduwpalette van Catrice, ik weet niet of die nog bestaat overigens.
Overigens vind ik de mascara’s van Etos huismerk ook erg prettig werken.

[Beantwoorden]


Door Syl op 26 juli 2015 18:56

Hele herkenbare budget toppers! Ik heb best veel dezelfde producten. alleen van miss sporty koop ik al jaren niets meer.

[Beantwoorden]


Door Robin op 26 juli 2015 18:59

Je hebt zulke mooie ogen he, niet normaal!

[Beantwoorden]


Door Ine op 26 juli 2015 20:44

Hoi Hoi,

Ik gebruik nu de Maybelline new york superstay better skin ik vindt deze ook echt heel goed gebruik hem nu wel alleen in het weekend vindt het een beetje onhandig om met foundation te gaan werken zeker in mijn verzorging’s sector

[Beantwoorden]


Door Heleen op 26 juli 2015 22:23

Ik gebruik het Catrice wenkbrauwsetje ook elke dag, het is alleen een beetje onhandig dat ik de 2 kleuren moet mengen, de lichte is te licht en de donkere veel te donker voor mij! Andere favoriete low-budget producten van mij zijn de Catrice wenkbrauwgel, Essence lipstick in Natural Beauty en de Essence coverstick in matt ivory, precies de goede kleur voor mij.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 26 juli 2015 22:26

Wat super leuk dat je hier een video over hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Whitney op 26 juli 2015 22:44

Hey Vera,

Ik heb ook erg zitten stoeien om de perfecte wenkbrauw poeder te vinden. Vol verbazing gebruik ik nu al meer dan een jaar een oogschaduw van mac (met dank aan een makeup artist van mac). De kleur hiervan is coquette!
Ik heb het gevoel dat deze namelijk vrijwel het zelfde is als de kleur die je nu gebruikt, dus voor als ooit catrice de eyebrow set uit het assortiment haalt is het misschien toch het proberen waard :)

[Beantwoorden]


Door anna op 27 juli 2015 13:42

Wat een leuk filmpje, fijn om je low budget aanraders te zien! De poeder van Catrice vind ik helemaal niet fijn, hij is heel poederig en daardoor gaat hij snel op en ook glim ik er keihard doorheen.. Gek, want normaal gesproken vind ik Catrice poeders heel fijn. Toevallig heb ik gisteren dat palette van MUA gekocht tijdens de 1+1 gratis actie bij Kruidvat. En wat zit je oogschaduw trouwens prachtig in de video, mooi!

[Beantwoorden]


Door Romy op 27 juli 2015 21:54

Hey Vera! We zijn wenkbrauwbuddy’s haha. Ga binnenkort ook de poeder van Catrice maar eens proberen. Daar heb ik veel goeds over gehoord!

[Beantwoorden]


Door Florentine op 27 juli 2015 22:39

Welke oogschaduw draag je?Echt prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juli 2015 om 09:03:

MAC Dazzleshadow Let’s Roll en het I Heart Makeup I Heart Chocolate palette :ja:

[Beantwoorden]


Door Marlies op 13 augustus 2015 21:15

Heb je ook een favoriete low-budget drogisterij mascara?
en misschien ook eentje die niet van Catrice is (ben ik allergisch voor T^T)

[Beantwoorden]


Door Olivia op 6 december 2015 03:38

Mijn favoriet is de Essence Liquid Ink eyeliner Waterproof en de All About Matt high covering concealer. Deze gebruik ik altijd (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 7 februari 2016 17:27

Ik ben zo blij dat je dat Catrice eyebrow setje ook geruikt!Anders had ik er 1 van de Hema gekocht en die is dan toch een euro duurder, ik ben ook echt superblij met dat setje!!! <3 <3 (love) :yay:

[Beantwoorden]


[…] Catrice kocht ik dan weer op jouw aanraden; mijn poeder was op het moment dat je filmpje over de tien must have drogisterij producten online kwam net op en ik zocht toen toevallig een nieuw […]