Victoria’s Secret All About Me Refresher Kit (van Etos!)

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit01

Sinds enige tijd verkoopt Etos Victoria’s Secret producten, vooral Body Splashes. Ik dacht eerst dat het tijdelijk was, maar steeds vaker wanneer ik door de drogist liep, zag ik de producten staan. En het assortiment lijkt zich uit te breiden, want onlangs spotte ik ook parfum en een aantal leuke gift sets in de schappen. Ik kocht de All About Me Refresher Kit.

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit02

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit03

In deze Refresher Kit zit een kleine Body Wash (60 ml), Body Lotion (60 ml) en Fragrance Mist (60 ml) uit de Love Addict lijn. Ook krijg je een (make-up)tasje, kam en handdoek bij deze set.

Victoria’s Secret All About Me Refresher Kit € 19,99

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit04

De Love Addict producten ruiken naar orchidee en sinaasappel, een zoete en bloemige geur. De Body Wash ruikt ook nog eens best fris en dat vind ik erg lekker. Schuimt goed en is ook als shampoo te gebruiken.

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit05

Ook de Body Lotion vind ik fijn. Hij heeft dezelfde zoete, maar toch ook frisse geur. De substantie is makkelijk smeerbaar en trekt snel in. Verwacht geen intense voeding, want daar is de lotion te luchtig voor. Ik combineer shower gel en body lotion in dezelfde geur graag.

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit06

De Fragrance Mist is in de set gaan lekken, daarom is er al een deel uit. Deze parfum kun je over je hele lichaam gebruiken. Hiervan vind ik de geur eigenlijk wat te sterk en bloemig. Ik mis het frisse wat de andere producten wel hebben. Hij is erg zoet, niet echt wat voor mij.

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit07

Het kleine handdoekje in de set voelt zacht aan. De kam vind ik persoonlijk niet heel handig, maar ziet er wel leuk uit. Met het tasje waar de producten in zitten ben ik wel blij, die is heel goed te hergebruiken.

victorias_secret_love_addict_all_about_me_refresher_kit08

Een leuke set om kado te geven, maar ook handig mee te nemen op reis. De producten zijn klein en gaan daarom makkelijk mee. Haal je het handdoekje en de kam eruit, dan kun je er ook nog een aantal kleine producten in kwijt, zoals bijvoorbeeld een reis formaat droogshampoo of deodorant.

Victoria’s Secret All About Me Refresher Kit is te koop bij Etos.


Reacties

Door Femke op 24 februari 2016 06:06

Ik vind het een leuk setje om te zien. Leuk om te geven of te krijgen, weer eens wat anders dan een pakket van Rituals. Niveau en noem het maar op. Leuk, ik had ze nog niet gespot!

[Beantwoorden]


Door MamaOnderneemt op 24 februari 2016 06:12

Ik wist niet eens dat Victoria’s Secret ook verzorgingsproducten verkoopt. Het setje ziet er leuk, fris en vrouwelijk uit en dat handdoekje is ook handig! De prijs valt me reuze mee!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 24 februari 2016 06:22

Wat een onwijs leuk setje! Leuk om cadeau te doen maar ook leuk voor jezelf :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 februari 2016 06:22

Een handig setje om ergens mee naar toe te nemen lijkt me. De kam lijkt me juist super handig om je natte haar mee door te kammen, of om een haarmasker goed te verdelen. Verder trekken de producten me niet heel erg. Ik vind veel van de Victoria’s Secret geuren te zoet waardoor de hele lijn me niet echt trekt.

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 24 februari 2016 om 07:14:

Ik vind ze vaak ook te zoet. Verder is het wel een leuke set! (:

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 24 februari 2016 06:38

Wat leuk, ik wist niet dat ze zo’n setje hadden! Onwijs leuk setje om cadeau te geven!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 24 februari 2016 06:59

Leuk om cadeau te doen dit! En super dat ze het gewoon bij Etos verkopen:)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 februari 2016 07:36

Wat een leuke producten! Ben benieuwd naar de geuren.

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 februari 2016 07:45

Wat een ontzettend schattig setje! Ik ben soms wel benieuwd naar de producten van victoria secret. Ik vind het vooral heel erg leuk om aan iemand cadeau te doen, het ziet er zo leuk uit

[Beantwoorden]


Door Lucy op 24 februari 2016 08:05

Wat schattig! Het kammetje lijkt me inderdaad, zoals iemand al zei, perfect voor onder de douce. Hele leuke set, vooral voor iemand die dol is op de Love Addict geur :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 februari 2016 08:49

Wat leuk dat de Etos steeds meer producten van Victoria’s Secret in het assortiment heeft. Het setje ziet er echt heel leuk en handig uit. De geuren van VS zijn vaak erg zoet inderdaad, maar op zijn tijd vind ik dat wel lekker, vooral in de zomer <3

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 februari 2016 09:22

Wat een super schattige set is dit, ook heel leuk om cadeau te doen :)

[Beantwoorden]


Door Annexxx op 24 februari 2016 09:29

haha deze heb ik toevallig ook maar dan in combinatie met nog een set eraan met kokos en vanille geur, die is echt zo lekker! Alleen zat er bij mij een douchepuff bij inplaats van handdoek.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 februari 2016 09:34

Wat een leuk setje, inderdaad erg handig voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 24 februari 2016 09:38

Wat ontzettend leuk om cadeau te geven (of te krijgen hihi)!

[Beantwoorden]


Door Selenay op 24 februari 2016 09:40

Super leuk! En wat toevallig, mijn YouTube kanaal heet ‘All About Me’! Deze moet ik dus eigenlijk echt aanschaffen, hihi <3

[Beantwoorden]


Door anna op 24 februari 2016 09:43

Wat ontzettend leuk, echt een mooi setje!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 februari 2016 10:29

Deze had ik al gezien bij Etos! Ik vind het er erg leuk uitzien, zeker een goed idee om iemand cadeau te geven :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 februari 2016 10:49

Hij is inderdaad erg leuk als cadeau en om mee te nemen op reis. Vind het heel erg leuk dat wij door de verkoop bij Etos ook makkelijker aan deze producten kunnen komen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 februari 2016 10:51

Super schattig! Ik vind de geuren van Victoria’s Secret vaak heel lekker en de verpakkingen zijn altijd erg mooi. Het tasje is ook heel cute.

[Beantwoorden]


Door Lauren op 24 februari 2016 11:15

I love all of the body stuff by Victoria’s Secret and always try to stock up when I’m in the States x

http://www.wonkylauren.com

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 24 februari 2016 11:49

Oh, wat een schattige kit!

[Beantwoorden]


Door Inge op 24 februari 2016 11:49

Jaa! ik had ze ook al gespot! leuk he! ik vroeg me trouwens af of die body wash wel echt bedoeld is ook als shampoo (voor je haar).. volgens mij niet. Shampooing Corporel betekent namelijk dat het voor je lichaam is (corporel = lichaam) en shampoo wordt in het Frans gebruikt voor wassen en dan niet alleen het wassen van je haar. Ben benieuwd of het dan ergens anders op de verpakking staat.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 24 februari 2016 11:56

Hi Vera,

Wil je even een dik compliment geven voor je artikels en reviews! Ze zijn lekker uitgebreid en met veel foto’s!
Ga zo door :)

X

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 24 februari 2016 12:03

Wat een onwijs leuk setje om cadeau te doen! :-)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 24 februari 2016 12:39

Wat een schattige set, super handig!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 24 februari 2016 13:14

Ik vind het wel een leuke set, zeker om cadeau te geven. Of voor op reis natuurlijk. De geur klinkt in elk geval heel lekker :)
xx

[Beantwoorden]


Door Jeannique op 24 februari 2016 14:28

met welke site heb je je site gemaakt?? :idee:

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 24 februari 2016 14:29

Wat een handig tasje! Heel leuk en ook nog best wel goedkoop.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 24 februari 2016 15:42

Een hele zoete geur is ook niet iets wat bij mij past, maar het idee van de set vind ik wel leuk!

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 24 februari 2016 18:44

Ziet er mij inderdaad heel leuk uit om mee te nemen op reis of voor een verjaardag of zo. Hele leuke set :)

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 februari 2016 20:11

Wat een hele leuke set :D Lijkt mij enorm leuk om aan iemand cadeau te geven ook (love)

[Beantwoorden]


Door Sara op 24 februari 2016 21:16

Wat een grappig setje om te zien. De kam is ideaal.. voor mensen met krullen. Ik gebruik zo’n kam iedere dag om mijn natte haren ’s morgens door te kammen. Voor mensen met stijl haar kan ik me voorstellen dat zo’n grove kam absoluut niet prettig is.

[Beantwoorden]


Door Saraya op 24 februari 2016 21:33

Wat een leuk setje, leuk voor iemand cadeau te geven :)
X

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 25 februari 2016 21:54

He, ik wist niet dat Etos VS producten verkocht

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 februari 2016 11:19

Ik zag wel vaker de bodysplash in de winel liggen maar dit set had ik nog niet gespot! Handig voor op reis of als cadeautje.

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 maart 2016 10:06

Heeft de etos ook een set waar meerdere geurtjes in zitten? :wave: ^^)

[Beantwoorden]