In het make-uptasje van… Angela

make-uptasje_angela01

Het ene make-uptasje is het andere niet, elke week zie ik andere tasjes met steeds een andere inhoud in mijn mailbox voorbij komen. Sommigen propvol, de anderen met nog genoeg ruimte over. Het make-uptasje van vandaag is gevuld met producten die dagelijks worden gebruikt. Enkel échte favoriete producten. We kijken in het make-uptasje van… Angela!

make-uptasje_angela02

make-uptasje_angela03

Angela is 14 jaar, houdt van make-up, maar lezen is ook helemaal haar ding. Het make-up tasje wat ze gebruikt (leuk die hartjes!) is van New Yorker. Hierin zitten de producten die ze (bijna) dagelijks gebruikt.

make-uptasje_angela04

make-uptasje_angela05

“Mijn favoriete make-upmerk is Essence, want het is low-budget en het zijn meestal goede producten! De blush (helaas limited edition) heb ik op aanraden van jou gekocht en ik vind hem zo mooi! Echt een budget topper.”

De blush van Essence is inderdaad erg mooi, hij zat in de Rock Out!!! collectie. Het andere product wat je op de foto ziet is de Essence Soo Glow! highlighter.

make-uptasje_angela06

“Het wenkbrauw kitje van Catrice kan niet missen nadat Vera hem talloze keren had aangeraden, thanks Vera, door jou heb ik hem ontdekt!”

Maar hij is ook zo fijn!

make-uptasje_angela07

“De Catrice Allround Coverstick kan ook niet ontbreken in mijn make-up tasje.”

make-uptasje_angela08

“Ook mijn handcrème van Treaclemoon is een favoriet, die ruikt heerlijk naar frambozen.”

make-uptasje_angela09

“De MAC lipstick Please Me is echt mijn pareltje. Please Me is mijn eerste MAC lipstick, die ik met een winactie gewonnen heb. Super leuk!”

Please Me vind ik ook prachtig! Ik draag deze MAC lipstick ook heel graag.

Angela, dankjewel dat we in je make-uptasje mochten kijken. Ik vind dat je mooie foto’s gemaakt hebt, dat kon ik toen ik zo oud was (je was zelfs nog 13 toen je de foto’s opstuurde!) echt niet. Je hebt prachtige producten!

♡ ♡ ♡

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een ligende foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 24 februari 2016 | 38 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Bianca op 24 februari 2016 15:01

Zo’n schattig tasje! ^^ Mooie budget producten. Ik vind dit zo’n leuke rubriek ook :-)

[Beantwoorden]


Door Chantalle op 24 februari 2016 15:22

Wat een leuke producten heeft ze in haar makeup tasje! Leuke rubriek heb je verzonnen!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 24 februari 2016 15:26

Die handcrème lijkt me fijn.

x

[Beantwoorden]


Door Svenja op 24 februari 2016 15:27

Wat een hoop mooie producten weer! Vooral de lipstick Please Me van MAC is echt een pareltje! Naar de handcrème van Treaclemoon ben ik ook erg benieuwd, de flacon van het product ziet er in ieder geval super schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Ella op 24 februari 2016 15:34

Haha, dacht ik even dat je een foto moest sturen van jezelf in liggende positie :crazy: had ik dat even verkeerd geïnterpreteerd!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 24 februari 2016 15:35

Wat een mooie producten! MAC Please Me was ook mijn eerste MAC lipstick!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 februari 2016 15:36

Heel leuk tasje en mooie producten. Ik hou er altijd van om te zien hoe sommigen meiden zo verknocht kunnen zijn aan 1 luxe product. Ik weet nog dat ik mijn eerste high end product kocht en hoe blij ik ermee was.

[Beantwoorden]


Door Daphne Lippmann op 24 februari 2016 15:51

Erg leuke make-up producten. Ook echt een mega schattig make-up tasje!

[Beantwoorden]

Angela antwoordt op 24 februari 2016 om 23:35:

Dankje! <3

[Beantwoorden]


Door Mirte op 24 februari 2016 15:55

Wat een mooi meisje is dat zeg! En een tof make-uptasje (en de inhoud natuurlijk ook), MAC Please Me staat op mn wishlist!

[Beantwoorden]

Angela antwoordt op 24 februari 2016 om 23:37:

Super lief compliment :) dankjewel ♡

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 februari 2016 16:28

Leuke producten ! Vooral het tasje, die zou ik ook wel willen hebben haha

[Beantwoorden]


Door Jessy op 24 februari 2016 16:34

Jaaaaaaa, mijn twee favoriete blogs bij elkaar!!! Superleuk, inspiregirll.blogspot.nl !

Jessy

[Beantwoorden]


Door Minke op 24 februari 2016 17:04

Please Me lijkt me super mooi!

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 februari 2016 17:06

Aaah dankjewel dat ik in je rubriek kom! Super lief :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 februari 2016 17:27

Ze is een vriendin van me ik lees elk verhaal van haar. Want ik vind ze geweldig. Hier is de link voor mensen die ook haar blog wil lezen!
Inspiregirll.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Esmé op 24 februari 2016 18:11

Super mooie producten Angela! Moet toch even zeggen dat ik heel trots op je ben! Je blog gaat steeds meer vooruit!! Trotse vriendin hier!!♡♡

[Beantwoorden]


Door Andrea op 24 februari 2016 19:18

Mooi tasje en mooie inhoud zeg :D
x

[Beantwoorden]


Door Femke op 24 februari 2016 19:31

Wat een schattig tasje en een lieve meid. Mooie producten hoor.. Gelukkig had ik geen MAC lipstick op mijn 14e, ik denk dat ik anders inmiddels geen geld meer had haha, sinds mijn 1e lipstick van MAC ben ik verslaafd geraakt aan het kopen van lipsticks haha!

[Beantwoorden]


Door Maris op 24 februari 2016 19:32

Wat een mooie inhoud zeg, daar kon ik op de leeftijd alleen maar over dromen. Hoewel eerlijk gezegd had ik op die leeftijd heel weinig met make-up (:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 februari 2016 19:39

Leuke producten heb je, en dat tasje is echt enorm schattig!

[Beantwoorden]


Door ikstavoorjeklaar op 24 februari 2016 19:44

Leuke artikel! =) X

[Beantwoorden]


Door Jana op 24 februari 2016 19:57

Wat een schattig tasje :D Ik vind het altijd leuk om te zien wat iemand vaak gebruikt en meeneemt :D x

[Beantwoorden]


Door Saraya op 24 februari 2016 20:18

Schattige tasje, leuke producten :)
X altijd leuk voor te kijken in iemand anders toilet tasje!

[Beantwoorden]


Door Linda op 24 februari 2016 20:48

Wat leuk om weer mee te kijken! Naast dat mijn foto skills op mijn 13e niet zo goed waren, was het dragen van make-up ook echt not done op die leeftijd. Heb een hoop scheven gezichten gehad haha! Je lipstick vind ik ook echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sara op 24 februari 2016 22:03

Altijd weer leuk om te spieken als deze rubriek voorbij komt. Heb je toch maar goed verzonnen Vera, want vrijwel alle meiden zijn altijd benieuwd naar de producten van iemand anders. Leuke producten om te zien, de blush ziet er ook zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 24 februari 2016 22:28

Wow ze heeft echt prachtige foto’s gemaakt inderdaad! Die blush ziet er prachtig uit en ik denk dat ik die wenkbrauw poeders maar eens snel moet gaan uittesten!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 februari 2016 06:31

Erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door LifeofRenee op 25 februari 2016 08:39

Wat vind ik dit een superleuke rubriek om te lezen zeg! Erg leuk om te zien hoe verschillend elk make-up tasje is, zo ontdek je voor jezelf ook soms wel eens hele fijne en nieuwe make-up producten.
Wat ik nog leuker vind ik dat ik nu dus Angela op jouw blog zie Vera! Ik ‘ken’ Angela doordat zij toen de tijd die winactie op mijn blog heeft gewonnen, ontzettend leuk om te zien dat ze MAC Please me nog steeds heeft en dat de lipstick nog steeds een groot favoriet van haar is. Echt heel erg leuk!
Nogmaals .. een hele leuke rubriek ook om te lezen!

[Beantwoorden]

Angela antwoordt op 25 februari 2016 om 12:20:

Jaaa, ik ben nog steeds zo blij met de lipstick! Super leuk :)

[Beantwoorden]


Door anna op 25 februari 2016 10:13

Wat ontzettend leuk om te zien, heel veel budget producten ook, tof! Die highlighter ziet er echt prachtig uit <3

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 25 februari 2016 11:37

Leuke producten! Heel tof!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 25 februari 2016 13:21

Erg leuk om te zien weer!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 25 februari 2016 14:47

Een mooie meid en mooie producten, perfect gewoon. Die lipstick vind ik zo prachtig, als ik een MAC lipstick koop, dan wordt het waarschijnlijk wel deze.
xx

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 februari 2016 22:06

Ik wou dat ik zo’n tof make-up tasje had toen ik 14 was. Ik droeg toen alleen nog mascara en oogpotlood.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 26 februari 2016 11:24

Wat een schattig make up tasje! De lipstick wil ik ook nog graag hebben.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 5 maart 2016 12:05

Wat een leuke producten gebruikt ze zeg! De lipstick is heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 5 maart 2016 19:10

Echt heel leuk deze “serie” op je blog.
TOPPIEE!

[Beantwoorden]