Eerste indruk | Vibrerende tool voor foundation | Color Me

Ik test vaak haar tools in eerste indruk review filmpjes, maar vandaag test ik de Color Me! Dit is een vibrerende tool om foundation mee aan te brengen. Ik was ontzettend benieuwd hoe dat zou werken, eruit zou zien en zou voelen. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 25 februari 2016 | 42 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Maris op 25 februari 2016 07:41

Grappig ding. Ik krijg alleen al jeuk aan mijn neus als ik met een elektrische tandenborstel mijn tanden poets, dus lijkt me niets voor mij ????

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 25 februari 2016 07:43

Wow, ik had op het eerste gezicht niet gedacht dat hij zo goed zou werken! Ik zie het verschil duidelijk tussen je twee gezichtshelften en zeker als je er wat meer tijd aan wilt besteden is het een mooie optie. Het is net wat gladder, dekkender en met poeder erbij is het helemaal mooi mat :). Hij is wel wat aan de prijs, maar het is echt een leuk ding!

[Beantwoorden]


Door Denise op 25 februari 2016 07:50

De dekking is echt super mooi! Maar, zoals je al zei, de sponsjes schoonmaken en vervangen is een groot minpunt. En ook dat je dubbel zo snel door je foundation heen bent, vind ik niet tof. Dit zou ik alleen gebruiken voor feestjes, niet voor elke dag. En daar is hij dan toch wat duur voor… Maar hey, het effect mag er wezen!

[Beantwoorden]


Door Dorien op 25 februari 2016 07:59

Ik zie de titel staan en dacht meteen “ik weet niet wat ik hiervan moet denken.”. Ik vind het effect heel mooi, maar voor alledaags gebruik vind ik de borstel toch net even te duur!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 25 februari 2016 08:27

Wat heb je toch altijd super originele en grappige gadgets die je uittest Vera! Het aanbrengen van de foundation en later poeder met het apparaatje ziet er nog best gemakkelijk uit en je krijgt er gelijk een mini massage bij, plus punt! Vind het effect er ook heel mooi en goed dekkend uit zien. Toch zou ik het zelf niet zo snel kopen, heb het idee dat het met een kwast net zo snel gaat!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 25 februari 2016 08:32

Het effect vind ik wel heel mooi! Ik vind alleen sponsjes nooit zo fijn omdat ik ze snel onhygiënisch vind. Dat trillende effect lijkt mij aan de ene kant wel ontspannend haha.

[Beantwoorden]


Door alexa op 25 februari 2016 09:50

zou niks voor mij zijn maar wel grappig bedacht

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 februari 2016 09:54

Wat een cool ding!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 25 februari 2016 09:55

Wat een grappig ding! Ik had hem al vaker gezien, maar nog nooit iemand zien uittesten. Ik sla hem over omdat hij zoveel product gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 25 februari 2016 10:15

Wat een grappig ding! Ik had niet verwacht dat het zou werken maar je ziet inderdaad wel degelijk verschil!

[Beantwoorden]


Door anna op 25 februari 2016 10:16

Hahaha wat een grappig ding! De dekking is super goed, maar inderdaad, dat kan ook aan je foundation liggen. Ik denk niet dat het iets voor mij is, aangezien het veel product gebruikt en ik meestal ook wel ben van “snel snel snel” en ik niet altijd een goede dekking wil of nodig heb :-).

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 25 februari 2016 10:19

Wow dit had ik echt niet verwacht! Ik vind de dekking inderdaad echt veel mooier en egaler! :-) Misschien ga ik het zelf ook aanschaffen….

[Beantwoorden]


Door Nicole op 25 februari 2016 10:31

Wat een grappig ding! Het geeft inderdaad echt een flawless effect, bijna photoshop achtig. En dat ook nog eens super snel. Zelf houd ik meer van een lichte dekking maar ik kan me voorstellen dat dit een fijn ding is als je van veel dekking houd. Alleen de prijs is natuurlijk minder.

[Beantwoorden]


Door Aboutsbstyle op 25 februari 2016 10:33

Wouw wouw en nog is wouw, wat een prachtig resultaat zeg. Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden hiernaar zeker omdat ik van een flinke dekking houd. Liefs soraya

[Beantwoorden]


Door Manon op 25 februari 2016 11:01

Dit lijkt mij wel een hele fijne gadget, maar het probleem is dat ik denk ik met dit me tijd ervoor ga nemen en dan nog langer met make-up bezig ben (in de ochtend) als ik moet opschieten. Ziet er totaal niet verkeerd uit!

[Beantwoorden]


Door Pien op 25 februari 2016 11:17

Wat een leuke video! Ik kwam jou kanaal toevallig tegen op yt en wat ben jij leuk zeg!! Je bent echt boeiend om naar te luisteren en doet t echt op een hele leuke, spontane manier. Ook heel leuk dat je zoiets van een kijker weet en er dan ook echt iets mee doet. You go girl!!

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 25 februari 2016 11:24

Wat een grappig ding!
Leuke video :)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 25 februari 2016 11:28

Hallo Vera
Ik vind jouw haarkleur hier echt super mooi! Zit er een kleurtje in? Mag ik weten welk merk en kleurnummer dat is? Bedankt!!

[Beantwoorden]


Door FJ op 25 februari 2016 11:34

OEEEHH MI LIKE!!!!
Ik merk wel dat je veel foundation moet gebruiken als je het op de applicatie aanbrengt. Is het dan niet een beter idee om de foundation op de huid aan te brengen met bijv je vingers en het vervolgens te blenden?

[Beantwoorden]


Door Inaya op 25 februari 2016 11:36

Wat gaan ze nog allemaal uitvinden! Loove the lips… (love)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 25 februari 2016 11:40

Ai neee, zo kut dat mijn geluid nog steeds niet werkt, ben zo benieuwd hiernaar! Hopelijk kan ik de video snel bekijken.

[Beantwoorden]


Door Lauren op 25 februari 2016 11:42

I’ve never seen this, I hope they bring it to the UK. It looks so cool! x

http://www.wonkylauren.com

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 februari 2016 11:55

Wow, ik ben echt heel benieuwd naar dit ding geworden! Ziet er top uit!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 25 februari 2016 13:23

Erg bijzonder apparaat. Ik vind het resultaat persoonlijk wel erg mooi. Maar ik vind het toch wel een beetje aan de dure kant. Dan gebruik ik toch liever mijn Real Techniques kwast.

[Beantwoorden]


Door jolanda op 25 februari 2016 13:43

Grappig..maar de foundation macht totaal niet bij je nek! Je nek is spierwit!

[Beantwoorden]

Mieke antwoordt op 25 februari 2016 om 14:22:

Ja zag ik ook is zo onnatuurlijk… :/ (:

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 25 februari 2016 13:51

Wow, geeft inderdaad een mooi resultaat! Had ik niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 25 februari 2016 14:25

Ik vind dit wel erg plamuur effect eerlijk ik vind dit niet mooi als het er zo dik op zit eigenlijk want ik vind dat je het wel ziet dat je dan een dikke laag foundation op je gezicht hebt. Niets voor mij ik ben meer voor een natuurlijk uitziende huid :roll:

[Beantwoorden]


Door talkingadrienne op 25 februari 2016 14:34

Wat een geinig apparaat joh!
Zou je een keer een video willen maken over hoe je volgers voor je blog krijgt en hoe dat bij jou allemaal is begonnen? xx

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 25 februari 2016 14:55

Leuke video! Ik vind dit gewoon echt niets. Je kunt niet in de hoekjes en verbruikt echt belachelijk foundation. Wat een zonde vind ik dit en zeker voor die prijs.
xx

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 25 februari 2016 15:02

Hi Vera, Leuke review! Wel echt een vernieuwend product. Nooit eerder gehoord van een vibrerende foundation gadget. Jammer dat je niet een beetje hebt ingezoomd op je gezicht. Misschien konden we dan wat beter het effect zien? Goed om te horen dat je blij bent met je aankoop. Maar wat als je nou een foundation hebt die halfdekkend is? Zou hij het dan ook zo goed doen? Of zou je het dan lekker bij een beautyblender houden?

Bedankt voor je info,

Liefs,
Mariëlle

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 25 februari 2016 16:04

Wat een grappig product!! Maar ik vind het zelf wel overbodig ook omdat het zo duur is.

[Beantwoorden]


Door feemke op 25 februari 2016 18:15

zonder dat ik wist dat het kon had ik youtube’s ondertiteling aangeklikt voor jouw filmpje. Toen ik het keek dacht ik dat de ondertiteling gewoon door jou was toegevoegd. Tot de ondertiteling woorden als ‘Japanse vibrator’ begon te vertalen.. Wat grappig!

[Beantwoorden]


Door Romy op 25 februari 2016 18:56

Echt super handig! Maar inderdaad de prijs en tijdens de video begon ik me ook al af te vragen hoe je die sponsjes goed schoon krijgt. Klinkt perfect maar ik persoonlijk zou er niet zoveel aan uitgeven xx

[Beantwoorden]


Door Ilse op 25 februari 2016 19:18

Wat een mooi effect geeft dat product! Wel jammer dat hij zo duur is, en je veel foundation moet gebruiken, maar mooi is hij zeker!

[Beantwoorden]


Door Sara op 25 februari 2016 20:44

Goh, wow, wat een bijzonder ding zeg! Ik denk pas dat je kan zien wat dit ding doet, als je het zelf ook hebt uitgeprobeerd. Je kunt wel goed zien dat de foundation meteen mooi egaal zit. De prijs staat me wel een beetje tegen. Een goedkopere variant (die er vast wel een keer zal komen) lijkt me leuk om uit te proberen. Ik zal eens op ebay gaan speuren, misschien dat daar al wel zo’n gadget opstaat voor een klein en fijn prijsje.

[Beantwoorden]


Door Syl op 25 februari 2016 22:21

Grappige gadget, maar voor de prijs vind ik het echt belachelijk.
Volgens mij kan je net zo goed een sponsje op je Clarasonic of elektrische tandenborstel vastmaken.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 25 februari 2016 22:50

Wat een speciaal dingetje! Ik vind het effect eigenlijk erg mooi en zie echt verschil met andere manieren!

[Beantwoorden]


Door Linda op 26 februari 2016 11:05

Ik vind het effect echt heel erg mooi! Het gaat inderdaad richting de Amerikaanse beauty Youtubers die alles er echt perfect op hebben zitten. Maar voor een bruiloft of een bijzondere dag of een fotoshoot lijkt het mij heel erg mooi en luxe. Net als dat het mij voor mensen met veel rode vlekken of misschien wel een wijnvlek ook echt een uitvinding zal zijn!

[Beantwoorden]


Door E op 27 februari 2016 14:36

Hoi Vera,

Ik vind dit echt een overbodige gadget omdat ik al 4 jaar geen foundation meer gebruik. Ziet er wel erg leuk uit, en het is leuk om te zien hoe enthousiast je kan worden van zo iets. Haha! :lol:

[Beantwoorden]


Door Andréa op 27 februari 2016 17:28

Ik vind het een heel mooi effect geven en hoor er inderdaad heel veel goeds over! Misschien schaf ik hem zelf ooi eens aan ;). Hoe werkt hij eigenlijk met velletjes? Accentueert hij die niet extra?
x

[Beantwoorden]


Door Mireya op 2 maart 2016 11:42

Is het niet logischer eerst op je huid te stippelen en dan dan ding gebruiken?

[Beantwoorden]