From Lancome With Love Spring Look ’16

from_lancome_with_love_spring01

Het oogschaduwpalette uit de lente collectie van Lancome vorig jaar vond ik zo mooi en zo anders dan wat het merk normaal creëerde, dat ik heel benieuwd was wat Lancome deze lente zou uitbrengen. Ik werd niet teleurgesteld, want ook deze collectie is weer anders dan anders. Kijk mee naar mijn review van de From Lancome With Love Spring Look!

from_lancome_with_love_spring02

from_lancome_with_love_spring03

Wat een vrolijk fris, lief en speels plaatje! Ik kreeg twee Hypnose Palettes, de My Parisian Blush en My Parisian Pastels en tot slot drie kleuren Vernis In love opgestuurd. In de lente collectie zitten – hoe kan het ook anders – veel pasteltinten.

♡ Hypnose Palette D012 Paris Merveilleux € 59,00
♡ Hypnose Palette D013 Paris en Reve € 59,00

♡ My Parisian Blush € 35,00
♡ My Parisian Pastels € 65,00

♡ Vernis In Love 148 Corail De Ville € 20,50
♡ Vernis In Love 146 Rose Haussmann € 20,50
♡ Vernis In Love 153 Bleu Ciel Parisien € 20,50

from_lancome_with_love_spring05

from_lancome_with_love_spring06

In de collectie zitten twee limited edition oogschaduwpaletten. Paris Merveilleux, met warme koraal- en bruintinten en Paris en Reve, gevuld met koele blauwe en paarse pastels.

from_lancome_with_love_spring07

from_lancome_with_love_spring08

from_lancome_with_love_spring09

1 – 2 – 3 – 4 – 5

De pigmentatie van alle kleuren uit het Paris Merveilleux oogschaduwpalette vind ik mooi en goed. De diverse finishes maken het palette veelzijdig en zorgen voor een interessant contrast.

from_lancome_with_love_spring11

from_lancome_with_love_spring10

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime Eye Base

5 (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
1 (bewegend ooglid)
3 (arcadeboog)
2 (ardaceboog + outer V)

Miss Sporty The Miaoww Eyeliner – review
Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

Ook in gebruik valt de kwaliteit me niet tegen. De warme tinten voelen zonnig aan en de oogschaduws vormen soepel één geheel. Favoriet zijn de eerste oogschaduw, die lekker fel en intens is, en de vierde oogschaduw, die juist heel glitterend is. Deze oogschaduw kun je als topcoat aanbrengen, of bijvoorbeeld voor een subtiele glinstering aanzetten in de binnenste ooghoeken. Een leuk en fijn palette!

Hypnose Palette D012 Paris Merveilleux € 59,00

from_lancome_with_love_spring12

from_lancome_with_love_spring13

1 – 2 – 3 – 4 – 5

Paris en Reve is niet gevuld met warme, maar met koele tinten. Dat houdt de collectie mooi in balans. Blauw, paars en een beetje bruin. Glanzend, mat en extreem glitterig. De swatches zien eruit als een feestje.

from_lancome_with_love_spring32

from_lancome_with_love_spring33

Producten gebruikt:

MAC Prep + Prime Eye Base

3 (wenkbrauwbot en binnenste ooghoek)
5 (eerste deel bewegend ooglid + arcadeboog)
1 (tweede deel bewegend ooglid + arcadeboog)
2 (ardaceboog + outer V)
4 (onderste wimperrand)

Miss Sporty The Miaoww Eyeliner – review
Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

from_lancome_with_love_spring34

Als je de swatches bekijkt, zien de oogschaduws er sterk gepigmenteerd uit, maar in mijn ooglook is daar helaas niks meer van te zien. Ik kon er onmogelijk een mooie look mee maken en de kleuren die je in het paletje en in de swatches ziet, terugvertalen naar mijn oogleden. De oogschaduws vielen compleet weg, hoeveel laagjes ik ook aanbracht. Ik heb het echt geprobeerd, maar er viel niks van te maken.

Hypnose Palette D013 Paris en Reve € 59,00

from_lancome_with_love_spring14

from_lancome_with_love_spring15

In de collectie zitten twee My Parisian producten die een speciale verpakking hebben. Dit is de My Parisian Blush, die in een schattig cirkelvormige blikje zit. Deze blush is verkrijgbaar in twee tinten, ik heb hem in 02 Rose Haussmann.

from_lancome_with_love_spring16

from_lancome_with_love_spring17

De textuur van de blush is heel apart. Het is geen poeder, maar ook geen crème. Lancome zelf vergelijkt het met Play-doh. Het goedje voelt fluweelzacht aan en geeft een intense roze kleur af. De blush is compleet mat.

from_lancome_with_love_spring18

Het aanbrengen en blenden van de blush gaat met mijn vingertoppen heel gemakkelijk. Met een klein beetje van de blush, heb ik al gauw een gezonde blos. Maar wat me het meest verraste is hoe goed de blush blijft zitten. Eenmaal aangebracht zit de roze blos muurvast en blijft hij de hele dag op zijn plaats. Zelfs nadat ik door een klein regenbuitje was gelopen, zat de blush nog perfect.

My Parisian Blush € 35,00

from_lancome_with_love_spring19

from_lancome_with_love_spring20

Het andere My Parisan product, is My Parisian Pastels. Een rechthoekige blikje met daarin kleine kubusjes in verschillende kleuren. Dat hebben we natuurlijk al eens eerder gezien, bij The Body Shop! TBS verkoopt al jaren Shimmer Cubes.

Ondanks dat was ik toch wel heel benieuwd naar dit product, omdat de My Parisian Pastels niet perse als oogschaduws zijn bedoeld en eigenlijk vooral als blush en highlighter worden geadviseerd.

from_lancome_with_love_spring22

from_lancome_with_love_spring23

Zoals Lisa Eldrigde in deze tutorial uitlegt is de eerste rij voor een subtiele highlight, de tweede rij om de kleur van je blush te versterken en de derde rij als je nog meer glans wilt. Je kunt ook alle blokjes tegelijk gebruiken.

from_lancome_with_love_spring24

Ik heb het paletje rij voor rij geswatcht, met tot slot een swatch van het gehele palet.

Ik ben geen fan van de TBS Shimmer Cubes omdat het effect heel subtiel is, en dat had ik daarom ook van de Lancome My Parisian Pastels verwacht. Het tegendeel bleek waar, want de textuur van de blokjes is veel zachter en er komt veel kleur en glans vanaf. Wauw, wat ziet dat er prachtig uit!

from_lancome_with_love_spring25

Op de onderste foto heb ik met een kwast alle kleuren uit het My Parisian Pastels palette aangebracht over de My Parisian Blush. Een prachtige glans versiert mijn jukbeenderen.

Dat Lancome bij The Body Shop heeft afgekeken, dat ben ik allang weer vergeten. Wat een leuk en mooi product is dit! Enkel als blush, maar ook als highlighter en wanneer je zin hebt in veel glans op je oogleden, zelf als oogschaduw te gebruiken. Je kunt het hele paletje, maar ook delen ervan gebruiken. Je kunt met de blokjes schuiven en zo eindeloos combineren. Van een prachtige glans ben je in ieder geval verzekerd.

My Parisian Pastels € 65,00

from_lancome_with_love_spring26

Om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je je ook je nagels versieren met nagellak uit de spring look. Creamy perzik, roze en blauwe tinten. Op de foto’s draag ik van elke kleur twee laagjes.

from_lancome_with_love_spring27

from_lancome_with_love_spring28

from_lancome_with_love_spring29

Niet heel bijzonder, maar wel gewoon heel lief, leuk en perfect voor de lente. Alle drie de Vernis In Love kleuren lakken makkelijk, drogen vlot en dekken goed. Mijn favoriet is de babyblauwe lak Bleu Ciel Parisian.

Vernis In Love 148 Corail De Ville € 20,50
Vernis In Love 146 Rose Haussmann € 20,50
Vernis In Love 153 Bleu Ciel Parisien € 20,50

from_lancome_with_love_spring30

from_lancome_with_love_spring31

Make-uplook met Hypnose Palette Paris Merveilleux,
My Parisian Blush en My Parisian Pastels.

from_lancome_with_love_spring04

From Lancome With Love Spring Look is een collectie om blij van te worden. Het Hypnose Palette in Paris en Reve viel me misschien tegen, maar de andere producten maken het meer dan goed. De collectie heeft een hele lieve en vrolijke uitstraling en mijn favoriete producten zijn zonder twijfel de My Parisian Blush en My Parisian Pastels. Wat zou jij graag van deze collectie willen uitproberen?

De From Lancome With Love Spring Look is nu bij de parfumerie te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 23 februari 2016 | 48 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door MamaOnderneemt op 23 februari 2016 06:09

Wat een frisse, jeugdige en vooral ook vrolijke kleuren! Ook heel anders dan hoe ik Lancome ken. Handig dat de blush regenproof is!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 februari 2016 06:18

Wat een apart en leuk product zo met die verschillende vierkantjes. De kleur is ook echt heel mooi en er komt veel pigment af. Toch wel een uniek product wat Lancome nu lanceert. Verder heb ik weinig met de kleuren en de producten. Ik weet niet waarom, maar Lancome trekt me niet zo.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 23 februari 2016 06:40

Wat een onwijs mooie producten! Vooral heel lief en zacht. Ondanks de lichte kleuren een heel mooi pigment! Ik vind dit ook een hele mooie collectie! Good job Lancôme!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 23 februari 2016 06:55

Onwijs mooie foto’s heb je gemaakt Vera! Ik word helemaal vrolijk van die prachtige kleurtjes van deze collectie!

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 februari 2016 07:13

De collectie ziet er leuk uit. Het eerste oogschaduwpalette vind ik mooi, het twee is minder mijn smaak en wat jammer dat de kleuren op je ooglid wegvallen. My Parisian Pastels heeft me verrast zeg, mooi! De lakjes vind ik niet super bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 23 februari 2016 07:29

Heel leuk om te zien! Mooie producten als je het mij vraagt. De lakjes zijn heel schattig. Ik krijg de lentekriebels.

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 februari 2016 07:39

Wat een schattige, zoete collectie!

[Beantwoorden]


Door Maris op 23 februari 2016 07:53

My Parisian Pastels doosje ziet er echt super leuk uit. Beetje rommelig, maar dan op een goede manier (kan dat?) ;)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 23 februari 2016 08:34

Wat een schattige collectie. Ik ben niet helemaal enthousiast over alle producten, maar de lakjes wil ik wel echt even naar gaan kijken. Hele leuke en vrolijke lente kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 23 februari 2016 08:36

My Parisian Pastels is echt supermooi! Echt een origineel product :D x

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 23 februari 2016 08:43

Wat een leuke en frisse collectie! Vooral de blikjes vind ik er erg leuk uit zien. Ik ben vooral erg benieuwd naar de My Parasian Pastels. Erg schattig.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 23 februari 2016 09:13

Wat jammer dat de oogschaduws niet zo gepigmenteerd overkomen op je ogen als in de swatches! Ik moet ook bekennen dat ik de collectie van vorig jaar stiekem wat leuker vond, maar de shimmer cubes vind ik er wel goed uitzien, dat had ik niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 23 februari 2016 09:40

2 van My Parisian Blush daar ga ik voor. Wat zijn ze lief en leuk zeg. My Parisian Pastels zien er ook wat prima kleuren tussen in.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 februari 2016 09:51

Mooie collectie, vooral de blush vind ik echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 februari 2016 10:01

Mooie collectie. Ik vind vooral de blush erg mooi. De lakjes doen me een beetje denken aan die van L’Oreal van een tijdje geleden, wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Minke op 23 februari 2016 10:30

Ik vind de shimmer cubes er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Lauren op 23 februari 2016 11:39

That eyeshadow palette is so sweet and I like the look of the nail varnish x

http://www.wonkylauren.com

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 23 februari 2016 12:03

Mooie collectie ziet er weer goed uit alleen de oogschaduw vind ik een beetje tegenvallen qua pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 februari 2016 12:14

Wat een lieve collectie, oogschaduw vind ik niet zo bijzonder, maar ik vind de blushes heel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 23 februari 2016 13:32

In een woord: prachtig al deze kleurtjes! Ik zou zelf wel alle nagellakjes willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Beatrix op 23 februari 2016 13:52

My Parisian Pastels vond ik heel mooi, ik hou van deze kleuren.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 23 februari 2016 13:56

Wat een lieve nagellakkleurtjes! Echt lentegevoel!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 23 februari 2016 14:31

Wow die cubes zijn echt prachtig! Ik ben helemaal dol op pastel kleurtjes. Als ik deze collectie zie word ik helemaal gelukkig. Blijft natuurlijk een duur merk, maar denk dat ik deze gewoon moet hebben!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 februari 2016 14:42

Wat een schattige, lieve, romantische kleuren! Ik vind vooral My Parisian Pastels mooi, die zou ik graag willen hebben <3

[Beantwoorden]


Door Julie Tina op 23 februari 2016 14:44

De blush en de pastels vind ik echt mooie producten. Cute vormgeving ook!

En wat sta je goed op die fullface foto met de ooglook, heel ladylike ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2016 om 17:27:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Linda op 23 februari 2016 15:14

Ik ben weer onder de indruk, wat een prachtig gekleurde collectie, hier word ik heel vrolijk van! (love)

[Beantwoorden]


Door Chantie op 23 februari 2016 15:19

Blijft de nagellak van lancome lang zitten?

[Beantwoorden]


Door Teddy op 23 februari 2016 15:44

Wat een leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 februari 2016 15:53

Wat een leuke collectie! Vooral de blush en de kubusjes vind ik mooi. Jammer van het 2e oogschaduw palette.

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 23 februari 2016 16:09

Duidelijke review en wat een mooie foto’s weer. Ik zag de foto en dacht meteen omg hebben hebben hebben! Vooral de My Parisian Pastels vind ik onwijs leuk, en wat gaaf dat je het effect ook kan opbouwen. Heel leuk! Wat een mooie collectie. Het roze nagellakje is ook super cute.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2016 om 17:26:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 februari 2016 17:11

Ik vind vooral de nagellakjes wel leuk, maar ook de verpakkingen van de producten zien er leuk uit. Jammer dat het tweede palletje niet echt iets doet.

[Beantwoorden]


Door Varenka W op 23 februari 2016 17:54

Ik ben gek op producten van Lancome
Vooral het warme palette de cube’s en de blush vind ik toppertjes
Hun lipsticks vind ik ook altijd heel fijn trouwens

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 23 februari 2016 18:21

Van de oogschaduw word ik niet warm, maar van de lakjes bijvoorbeeld wel!!

[Beantwoorden]


Door melissa op 23 februari 2016 18:38

ahhh wat wordt ik altijd blij van je eerlijke en uitgebreide reviews.
Ik heb zelf die parisians pastels en gebruik 2 kleurtjes als highligter, droom!!!!

[Beantwoorden]


Door Feline op 23 februari 2016 18:43

Wat een prachtige vrolijke collectie! Ik word er helemaal blij van en kan niet wachten tot het voorjaar! (love)

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 februari 2016 19:14

schattige lakjes :) lieve kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 23 februari 2016 19:45

Waauw! Ik vind het iedere dag weer een feest om artikelen te lezen met zulke mooie foto’s!! Het lijkt wel of ze met de dag mooier worden! Love ittt!????????

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 februari 2016 20:03

Ik vind die cubes wel erg leuk hoor

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 februari 2016 20:17

Wauw, ik vind My Parisian Pastels een prachtig product! Mooie pigmentatie, mooie kleuren, mooie glans. Wat ontzettend mooi! Verder loop ik niet warm van deze collectie maar My Parisian Pastels vind ik echt een pareltje.

[Beantwoorden]


Door anna op 23 februari 2016 20:28

Oh wat valt dat oogschaduw palette tegen zeg… De blush vind ik wel prachtig!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 24 februari 2016 11:57

Mooie foto’s :)
En moooooie collectie, hoewel ik de voorjaar/zomer collectie van Chanel nog steeds het mooiste vind!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 24 februari 2016 13:15

Ik vind het eigenlijk niet zo speciaal, voor die prijs had ik wel wat meer verwacht :)
xx

[Beantwoorden]


Door Andrea op 24 februari 2016 15:19

Die cubes vind ik heel leuk bedacht! Helaas wel een beetje duur ;)
Ik vind je full-face foto erg mooi gelukt!
x

[Beantwoorden]


Door laura op 25 februari 2016 17:17

Wauw! Prachtige foto´s! Welke lipstick heb je op trouwens? Die is erg mooi :). xx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 25 februari 2016 22:45

De oogschaduwpalettes zien er zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | MAC x Zac Posen op 29 februari 2016 15:15

[…] je gister ook al in de review van de Lancome Spring Look kon lezen (zie het tweede oogschaduwpalette) zeggen swatches echt niet alles. Dit keer zie je het […]