Nagels van de week #2

nieuwe_nagels01

Twee weken geleden ging ik voor het eerst naar de salon om mijn nagels te doen en precies 14 dagen later was het tijd voor een nieuwe afspraak. Hoogtijd, want de dagen ervoor begonnen de eerste scheurtjes te komen en op de dag van de afspraak had ik van bijna alle nagels de nagellak eraf gehaald (of eigenlijk gekrabd). Tijd voor nieuwe nagels!

nieuwe_nagels02

nieuwe_nagels03

Ook dit keer heb ik gekozen voor een zachte kleur. In deze kleur zitten wel wat glittertjes en zoals je kunt zien zit daar nog een glitterende topcoat overheen. Iets eenvoudiger dan de vorige keer, maar ik vind ook deze manicure weer erg mooi.

Binnen een uur was ik klaar en rekende ik € 36 af. Ook deze keer ging ik naar Jessica, die mijn nagels lakte met de OPI salon gel nagellak. Omdat mijn nagels niet sterk zijn, houdt de salon nagellak helaas bij mij geen twee weken (zoals die dat bij de meeste mensen wel doet). Ik denk dat ik daarom over één of anderhalve week weer een nieuwe afspraak maak. Gewone nagellak blijft bij mij nog geen twee dagen zitten, dus ik ben hier alsnog héél blij mee.

Wat heb jij momenteel op je nagels?

Twitter Facebook
Categorie: Nagels enzo | 20 februari 2016 | 60 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door MamaOnderneemt op 20 februari 2016 06:17

Momenteel alleen een simpele basecoat. Ik heb het kleurtje er vorig weekend vanaf geboend en ik heb nog geen tijd en zin gehad om mijn nagels opnieuw een kleurtje te geven. Of eigenlijk, zin om mijn nagels te lakken heb ik altijd, maar na een paar dagen ziet het er bij mij niet meer uit. En ik vind het eraf halen altijd een karwei. Jouw nagels zien er mooi uit! Een leuk perzikachtig kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 20 februari 2016 06:39

Ah, heel mooi die subtiele nagellak!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 februari 2016 06:49

Denk niet dat ik ooit de prijzen zal snappen van dit soort dingen, maar goed haha. Vind het wel een leuk kleurtje! Bij mij helpt het om een primer te gebruiken bij gel nagellak, wat een soort plakkerig goedje is waardoor de gel nagellak beter blijft zitten. Geen idee of OPI dat ook heeft (Sensationail en Pink Gellac wel), maar daar zou je misschien eens naar kunnen vragen?

[Beantwoorden]


Door Femke op 20 februari 2016 07:06

Ik moet zeggen dat ik 36 euro nog best vee vind zeg.. Ik vind de kleur die je gekozen hebt wel heel erg mooi! Leuk ook die glitter erin! Ik heb op dit moment acryl op mijn nagels en gellak, ik doe dit zo’n een keer in de 3,5 a 4 weken en ben dan 34,95 kwijt. Binnenkort wil ik mijn acryl eraf laten halen en doorgaan met gellak en dan ben ik ongeveer 20 euro kwijt.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 20 februari 2016 07:10

Mooi neutraal je nagellak. Handig als je het een tijdje wilt dragen.

[Beantwoorden]


Door Valerie op 20 februari 2016 07:28

Mooi vrouwelijk! Ik heb nu een nude tint op mijn nagels.

[Beantwoorden]


Door Tialda op 20 februari 2016 07:30

Leuk kleurtje! Voor zoiets zou ik ook kiezen. Helaas mag ik geen nagellak op i.v.m werk. Daar baal ik soms echt van. Haha! En voor mensen die over de prijs zeuren; die lampen zijn heel duur. Plus lakjes kosten ook al minimaal twintig euro. Dus base + topcoat en kleurtje = 60 euro en dan nog de lamp en een uur personeelskosten. Oh en de huur etc is ook niet gratis dus er moet wel een beetje winst op gemaakt worden. (:

[Beantwoorden]


Door B op 20 februari 2016 07:33

Mooi Vera! Volgens mij lijkt deze kleur een beetje op opi humidi-tea, maar dan met grovere glitters klopt dat? Fijn weekend

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 februari 2016 07:38

Wauw, mooi zacht kleurtje weer Vera, heel pretty! Gel nagellak lijkt mij zo ideaal, zo fijn als een kleurtje op je nagels wat langer dan twee dagen mooi blijft zitten. Ik draag nu zelf op het moment het lakje Go Ginza van Essie, een heel lief pastel kleurtje <3

[Beantwoorden]


Door Demi op 20 februari 2016 07:49

Wat een prachtige kleur heb je nu op je nagels!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 20 februari 2016 08:07

Ik vind dut persoonlijk zoveel leuker dan die halve maantjes van de vorige keer. Echt heel classy dit! Nude en glitter is sowieso een perfecte combinatie :)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 20 februari 2016 08:15

Mijn nagels zijn ook vrij zwak en gewone nagellak houdt het maar 2/3 dagen uit bij mij. Ik vind jouw nagels er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 20 februari 2016 08:45

Mooie manicure! Weet je toevallig nog welke kleur ze gebruikt heeft?

[Beantwoorden]


Door Syl op 20 februari 2016 08:52

Ik ken het zwakke nagels probleem. Bij mij blijft gellak van sensationails zo’n 5 dagen zitten. Gewone lak zo’n 2 dagen.
Deze keer vind ik je nagels met dat glittertje erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Clair op 20 februari 2016 08:52

Mooie kleur! Weet je nog welke het is?

Tip: prober de etos nagelverharder extra strong eens! k had ook zwakke nagels en inmiddels kan ik mijn nagels lang laten groeien en krijg ik regelmatig complimenten. Gewonde nagellak blijft meestal een week zitten nu (Ik zorg er wel voor dat ik met de base- & topcoat en de nagellak zowel verticaal als op het laatst horizontaal over de tip v.d. nagel ga, hierdoor blijft het langer zitten namelijk) .

Er zijn twee versies, de groenigere kleur moet je niet hebben, de wat blauwere wel!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 20 februari 2016 09:15

Ik vind deze stukken mooier dan de vorige. Hier komen je nagels ook mooi uit. Ik heb zilver metallic van Sally Hansen (miracle gel in Buffalo Nickel). Deze blijven bij mij bijna een week perfect zitten.

[Beantwoorden]

Lysa Reuvers antwoordt op 20 februari 2016 om 11:28:

Die heb ik ook op! :lol:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 februari 2016 09:24

Wat een mooie subtiele look. Ik hou hiervan en maak regelmatig dit soort combi’s van een nude kleurtje met een glittertje. Weet je ook welke kleuren ze gebruikt heeft?

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 20 februari 2016 09:52

Wauw, echt supermooi! Momenteel heb ik geen nagellak op mijn nagels, maar vandaag is het lakdag, dus daar komt snel verandering in! =D x

[Beantwoorden]


Door Natasja op 20 februari 2016 09:59

Herkenbaar dat nagellak niet blijft zitten. Lukt mij ook niet. Heel irritant! Mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 20 februari 2016 10:36

Wat leuk zijn ze geworden! Ben hier meer fan van de vorige (love)

[Beantwoorden]

Denise Melanie antwoordt op 20 februari 2016 om 14:45:

Even heel erg offtopic: maar wat een prachtige naam heb jij!

[Beantwoorden]

Amélie Cammaert antwoordt op 20 februari 2016 om 15:14:

Haha! Dankjewel :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 20 februari 2016 11:03

Prachtig. Heel zacht en sprookjesachtig =)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 20 februari 2016 11:17

Hele mooie kleur! Past heel mooi bij je huidskleur ook!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 20 februari 2016 11:24

Het ziet er leuk uit :)

[Beantwoorden]


Door Inayabeauty op 20 februari 2016 11:33

Nice …ik heb ook dringend een manicure nodig .

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 20 februari 2016 11:51

Door Jessica op 20 februari 2016 12:00

Wow k vind deze nog veel mooier dan de vorige. Geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 20 februari 2016 12:00

Mooi! Ik heb gisteren mijn nagellak eraf gehaald, even mijn nagels laten rusten en morgen een nieuw kleurtje erop!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 20 februari 2016 12:17

Heel mooi en natuurlijk lakje! Hoe heet het precies? ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Eline op 20 februari 2016 12:19

Wat een lief en mooi kleurtje! Heel erg tof!

[Beantwoorden]


Door Danique Krol op 20 februari 2016 12:31

Erg bijzonder. Leuk voor de lente!

[Beantwoorden]


Door Roos op 20 februari 2016 12:34

Ze zijn weer prachtig Vera! Ik verbaas me alleen zo over de prijs! Ik betaal €35 voor solarnails mét tips, en doe daar makkelijk 5 weken mee (ook hele dunne slappe nagels van mezelf), bijvullen kost me €25. Zou je niet liever voor iets gaan wat langer houdt, en dan zelf lakken? Lijkt me zo zonde van je portemonnee anders hihi

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 20 februari 2016 13:14

Ik vind het een hele mooie manicure. Op dit moment ben ik zelf thuis gelnagellak aan het uittesten voor mijn blog.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 20 februari 2016 13:31

Heel mooi weer! Vond dat van de vorige keer ook erg mooi! Xx

[Beantwoorden]


Door anna op 20 februari 2016 13:34

Wat zien je nagels er super mooi uit! <3 Ik vind nagellak van Rimmel en L'oreal heel fijn, die blijven bij mij ook zo'n 5 tot 7 dagen perfect zitten! Momenteel draag ik een rode kleur van het merk Lollipops.

[Beantwoorden]


Door Romina op 20 februari 2016 13:36

Supermooi! ^^

[Beantwoorden]


Door Marion op 20 februari 2016 13:36

Hey Vera,

ik heb zelf altijd Shellac op mijn nagels, die blijft echt wéken zitten ondanks dat de sterkte van mijn nagels oook echt niet om over naar huis te schrijven is. Misschien kun je hier naar informeren bij je salon.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 20 februari 2016 13:37

Wat een mooi resultaat! Niet te fel, maar toch bijzonder door de glitters.

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 februari 2016 13:55

cute met die glittertjes :D

[Beantwoorden]


Door Denise Melanie op 20 februari 2016 14:44

Het ziet er prachtig uit. Maar voor mij als student toch veel te prijzig! Maar voor een speciale gelegenheid is het wel heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Nele op 20 februari 2016 14:56

Jongenslief, wat een prijzen! :O
Lijkt me een beetje te gek worden als je elke week (of anderhalve week) tegen de €40 aan betaalt… Zeker als dit ‘maar’ een gellak is en de normale prijzen voor gel- of acrylnagels (met tips) tussen de €30 en de €50 liggen en je die maar om de 3-4 weken moet laten bijwerken.
Zijn er in je omgeving geen andere opties? Ik geloof dat Electanailart ook in Amsterdam zit.

Verder vind ik het een mooie kleur, maar net iets te veel op gewone nagellak lijken.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 20 februari 2016 14:56

Oh hier houd ik ook wel van zo mooi subtiel. Zelf draag ik momenteel ook een nude lak.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 februari 2016 15:15

Mooi kleurtje! Zoiets is natuurlijk veel gezonder voor je nagels dan gelnagels, al blijft het niet heel lang zitten.

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 februari 2016 15:20

Prachtige kleur, Vera! Leuk om te zien als inspiratie. ^^)

[Beantwoorden]


Door Emmie op 20 februari 2016 17:30

Ik heb bokkiewokkie gel polish van ebay. Blijft bij mijn mislukte nagels toch zeker twee weken zitten. Ik doe t zelf en een felske kleur is twee euro. Dus cheap en fijn!

[Beantwoorden]


Door Bae van op 20 februari 2016 18:14

http://xgirlstimeofficial.blogspot.nl/2016/02/yay-or-nay-shadow-nail-trend.html

Hele mooie nail-art voor kortere nagels!
Ze zijn best makkelijk te maken, leuk voor de volgende keer als je naar de salon gaat.

Xx

[Beantwoorden]


Door Iris op 20 februari 2016 18:16

Ik heb nu op mijn pink, middelvinger, wijsvinger en duim een paarse magnetische nagellak van Boulevard de Beaute. Een magneetje met een spiraal er boven gehouden dus er is een roze spiraal in het paarse.
Op mijn ringvinger heb ik een lichtpaarse nagellak van NYC met gouden glitters erop van Goldmark!
Love it!

[Beantwoorden]


Door Carina op 20 februari 2016 18:35

Elke 2 weken zou ik dit niet doen maar voor een bruiloft of zoiets (Van mezelf dan) waarschijnlijk wel! Had ergens verwacht dat je meer zou betalen omdat Jessica toch wel een echte pro is die ook veel shows doet. Valt me nog mee :)

[Beantwoorden]


Door Johanna op 20 februari 2016 19:08

WAUW! Heel tof. Kon ik me nagels maar zo mooi doen!

Ik heb ook een blog. Ik val onder de beginnende bloggers en ik zou het leuk vinden als jullie me een beetje helpen met volgers enzo.

blog: http://www.dailyjojoblog.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door Melisa op 20 februari 2016 20:07

Leuke nagels! Ik wil zelf weer acryl nagels laten zetten, maar dan niet van die hele lange. Mooie nagels zien er zo verzorgd uit.

[Beantwoorden]


Door Lotte | The BudgetBlog op 20 februari 2016 20:10

Heel mooi lief kleurtje <3

[Beantwoorden]


Door Desiree op 20 februari 2016 20:56

Het staat echt heel vrouwelijk en verzorgd!! :-)

[Beantwoorden]


Door Emke op 20 februari 2016 21:10

Weer erg leuk Vera!

[Beantwoorden]


Door suus op 20 februari 2016 23:29

Voeding heeft heel veel invloed op nagels. Ik had altijd zwakke nagels die barsten enzo maar sinds ik gezonder eet en meer eiwitten binnen krijg, zijn ze zove sterker geworden!

[Beantwoorden]


Door Dien op 21 februari 2016 10:43

Ik heb me nagels lichtblauw. Beetje als de lucht (als het mooi weer is). Ik heb gewoon weer veel zin in de lente/zomer.

Dien

[Beantwoorden]


Door Ies op 21 februari 2016 21:16

Veer je lijkt me een super leuke meid en ik kijk graag op je blog.
Maar kom op, €36 per week of 1,5 week voor een nude kleurige nagellak.
Ga dat niet meer doen, spaar je geld en koop dan een leuke Michael kors tas ofzo, want dit slaat nergens op. Xx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 februari 2016 10:40

Heel mooi dat het zo subtiel maar toch erg girly is!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Nagels van de week #3 op 27 februari 2016 10:15

[…] de nudekleur met glitter heb ik helaas maar kort kunnen genieten, omdat ik eigenwijs was en tijdens het schoonmaken iets te […]