Been there, done that TAG

been_there01

Van de week kwam ik de ‘been there, done that’ TAG tegen. Deze TAG vond ik wel toepasselijk aangezien ik vorige week met persreis naar Disneyland Parijs ben geweest! Een hele leuke TAG over de reizen en vakantie.

Schermafbeelding 2016-02-16 om 10.58.24

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

België
Frankrijk
Duitsland
Groot Brittanië
Italië
Spanje
Turkije
Egypte

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Ik had het er afgelopen weekend in de auto met Jeffrey nog over dat ik echt nog heel graag eens naar New York wil. Het vliegen gaat steeds beter en vind ik steeds minder eng, dus hopelijk gaat het binnen nu en een aantal jaar gebeuren. Ik heb nooit veel gereisd, ik vond dat net als op vakantie gaan, lange tijd niet leuk. Ik heb daarom nog niet echt een verlanglijstje, hoewel ik er wel steeds meer plezier in begin te krijgen en het steeds leuker vind nieuwe plekken van de wereld te ontdekken.

3

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Ik ben dol op city/shopping trips. Niet te lang weg, veel doen, winkelen en lekker eten.

Afgelopen oktober ben ik naar Ibiza geweest, dat was echt een strandvakantie. Ik vond dat in het begin wel moeilijk, alles loslaten en ontspannen. Maar toen dat uiteindelijk lukte, was dat toch ook wel heel lekker. Ik heb echt genoten van Ibiza, hoewel ik het wel jammer vond dat we er weinig konden winkelen.

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Ik blijf Londen heel bijzonder vinden. Zo’n mooie en vriendelijke stad. Ik kom er heel graag.

herfst_fotos41

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Ja, zo ben ik met Lush naar Londen en met Coty (voor het parfum van Katy Perry) naar Berlijn geweest. Ik ben ook uitgenodigd voor andere persreizen naar verdere landen en steden, maar die heb ik afgeslagen omdat ik de reis of het merk waarvoor ik ging niet bij mijn blog vond passen, of omdat ik het te eng vond. Ik vind dat zo stom om te zeggen, mensen die totaal niet bang zijn voor reizen en vliegen zullen me vast voor gek verklaren, maar het is de waarheid.

Met wie ga je meestal op reis?

Met Jeffrey, maar ik heb ook al aardig wat (pers)reisjes met Teske gemaakt. Super leuk vind ik dat.

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Het lijkt me ontzettend leuk eens met een grote groep vrienden op vakantie te gaan. Het maakt me niet eens zoveel uit waar naartoe, als we maar leuke dingen kunnen doen samen. Ook zou ik nog heel graag eens een shopping trip met mijn moeder maken, dat lijkt me ook heel gezellig.

winter_fotos_16_8_41

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Mijn ouders, Thijs, Jeffrey, Juul (de hond van mijn ouders), mijn laptop, iphone en camera.

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Toen ik klein was heb ik wel eens met mijn ouders in Nederland gekampeerd, of zijn we in een vakantiehuisje verbleven. Bijvoorbeeld in Zeeland, Maastricht en Friesland.

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Een attractiepark, het liefst de Efteling of Disneyland.

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Ik ben nog nooit op wintersport geweest, dus die keuze durf ik niet te maken.

winter_fotos_16_3_14

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?

De afgelopen jaren waren de vakantie’s echt heel erg leuk. Ik vind het lastig één herinnering te kiezen, omdat ik overal van genoten heb. Ik ben super blij dat ik nu zo kan genieten van vakantie, reisjes maken en even weggaan.

In januari ben ik een paar dagen naar Parijs geweest met Jeffrey en die trip was ook heel fijn, vooral omdat ik al vaker in Parijs was geweest en daarom nu niet zo het gevoel had veel te ‘moeten’. We hebben alleen maar dingen gedaan waar we zin in hadden, dat was best bevrijdend.

Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?

Ik ben een keer met mijn moeder en Thijs naar Egypte op vakantie geweest. Ik heb me toen zo onveilig gevoeld, iedere man die daar liep maakte vervelende opmerkingen, probeerde me te versieren, keek me creepy aan of vroeg mijn nummer. Het begon al op het vliegveld en ging door in het resort waar we verbleven. Dat zelfs de beveiliging op zo’n vliegveld niet normaal en professioneel kon doen, dat vond ik echt heel naar. Ook werden we alle drie na elkaar ziek, waardoor we de acht dagen dat we in Egypte waren, voor een groot deel in bed hebben gelegen. Ik vond het super sneu voor mijn moeder, want die had alles zo goed geprobeerd te regelen, maar hier kon zij echt niks aan doen.

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Ik heb nog geen idee. Als ik op vakantie ga dit jaar, dan zal dat na de zomer zijn. Weer in oktober, of ergens rond de Kerst. Tips zijn welkom!

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Zeg nooit nooit. Ik heb geen zwarte lijst of een land wat me verschrikkelijk lijkt, daar ben ik helemaal niet mee bezig.

Neem de TAG vooral over voor je eigen blog als je dat leuk vindt. Of laat me hieronder in de reacties weten waar jij graag naartoe gaat op vakantie en wat je mooiste herinneringen zijn.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 19 februari 2016 | 38 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Bianca op 19 februari 2016 15:01

Wat grappig dat je verre reizen en vakanties vroeger niet leuk vond. Ik heb daar nog steeds geen behoefte aan, maar ben het wel van plan als ik wat “rustiger” ben. Leuke tag verder en mooie foto’s van Parijs :-)

[Beantwoorden]


Door Judith op 19 februari 2016 15:05

Wat een ontzettend leuke tag! Ik houd echt van op vakantie gaan en ga het liefst naar Italië. Hoewel er nog veel landen zijn, die ik ooit zou willen ontdekken vooral in de buurt van Amerika (Los Angeles/New York of iets heel anders). :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 februari 2016 15:06

Wat een leuke TAG! <3

[Beantwoorden]


Door Svenja op 19 februari 2016 15:09

Wat een leuke tag Vera! Je hebt zo te lezen al een hoop mooie plekken bezocht in de wereld <3 NY staat ook hoog op mijn wishlist, maar ik zie stiekem ook wel erg op tegen die lange vlucht. Toch hebben mijn vriend en ik besloten om het aankomende herfst gewoon te doen, spannend! Verder ben ik helemaal dol op zon vakanties, daar geniet ik stiekem toch altijd het aller meest van!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 19 februari 2016 15:13

Ik zou graag een lange vakantie, als in 2 maanden, naar Amerika en dan specifiek Los Angeles willen. Ik ben er vorig jaar geweest en helemaal verliefd geworden, ik kan er helemaal mezelf zijn. Over precies een week zit ik in het vliegtuig naar Curacao, ik heb er zo een zin in!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 februari 2016 15:38

Een hele leuke TAG! Ik heb hem zelf ook ingevuld op mijn blog! Ik ga dit jaar een roadtrip maken in West-Amerika maar wil ook heel erg graag nog een keer naar New York!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 februari 2016 15:45

Leuke tag! Zelf vind ik het wel heel leuk om op vakantie te gaan, maar alleen op persreis lijkt mij ergens ook nog best wel eng, zeker als je het land/de taal niet kent. Ik ben dan toch iemand die het liefst gewoon met haar vriend weg zou gaan. New York lijkt mij ook nog wel heel mooi om te bezoeken!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 19 februari 2016 15:47

Wat een nare ervaring in Egypte! Als kind wou ik daar altijd heel erg graag heen, nu ben ik een beetje blij dat mijn ouders nooit hebben toegestemd… Wintersport kan ik je zeker aanraden, ik doe het elk jaar! Begin rustig met skiën en maak zeker ook genoeg tijd voor wandelen, terrasjes en wellness zodat je niet geradbraakt wordt door het skiën en het dan nooit meer wil doen ;)

[Beantwoorden]


Door Ann op 19 februari 2016 15:54

Leuk artikel! Een echte aanrader voor een city/shopping trip is Kopenhagen. Ik ben er 3 daagjes geweest, en dat was ook echt genoeg, maar het was super mooi/leuk, en er waren veel leuke winkels!

[Beantwoorden]


Door Joy op 19 februari 2016 16:10

Hele leuke tag! Ik ben eigenlijk gewend om elk jaar naar Zuid-Frankrijk te gaan (in de buurt van Monaco, Nice, St Tropez etc.) en daar dan gewoon een privé huisje te huren. Ik zou zou graag nog een keer naar Nice willen voor een paar dagen. De dag die ik er was, was veeeeeel te kort om alle geweldige winkels te bezoeken. Ik vond Nice zelfs leuker dan Parijs!
Echt een tip!

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 februari 2016 16:40

Wat een leuke Tag is dit. Je bent al op veel plekken geweest

[Beantwoorden]


Door Loïs' Blog op 19 februari 2016 16:47

Ik zou ooit nog eens een heerlijke vakantie willen op Bali of in zo’n ander resort!

[Beantwoorden]


Door esmee op 19 februari 2016 16:51

OMG die foto van het strand ziet er zo lekker uit!! Ik zou echt een moord doen om een beetje warmte op mijn bleke huidje te voelen. Ik woon namelijk in het noorden van Zweden en hier is het donker en koud. Kan niet wachten op de zomer!!

Kus uit het koude maar witte Zweden,
Esmee van http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 februari 2016 16:53

Ik vind dit echt een heerlijke tag! Je hebt al wat mooie (pers)reizen gemaakt! Ik vind alles loslaten ook altijd moeilijk, maar als het eenmaal lukt is het erf fijn.

[Beantwoorden]


Door anna op 19 februari 2016 16:53

Leuk om te lezen =) Ik hoop dat je binnenkort weer de kans krijgt om naar Londen te mogen reizen.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 19 februari 2016 17:27

Ik was altijd heel nieuwsgierig naar Egypte, maar nu is me behoefte om erheen te gaan verdwenen :P Deze tag is echt leuk, had hem ook gedaan. Altijd leuk om naar reis ervaringen terug te kijken :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 19 februari 2016 17:46

Hee Vera, als je ondanks je angst toch nog binnenkort een verre reis wilt maken kan ik inderdaad New York aanraden (je kan van tevoren echt bijna alles al regelen, zodat je daar geen stress hebt), maar ook Curaçao. Ik kom zelf uit Curaçao en het is fijn dat je daar ‘gewoon’ Nederlands kunt praten, je hebt Nederlandse producten, mooie stranden, kunt er ook nog best leuk winkelen, is groot genoeg dat je ook eens een avondje naar de bioscoop kan oid.. Ik denk dat dat voor jou echt een hele goede ‘eerste verre reis’ zal zijn. Gewoon een tip!

[Beantwoorden]


Door Demi op 19 februari 2016 17:51

Wat een super leuke tag dit! Ik zou nog graag een keer terug willen naar Engeland (Oxford is echt een aanrader!) en ik zou heel graag Berlijn ’n keer willen zien.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 19 februari 2016 18:17

Hele leuke tag! Ik heb in Egypte precies dezelfde nare ervaringen van enge mannen. Ik voelde me echt totaaal niet veilig daar. Ik was toen zelfs maar een jaar of dertien! Heel vervelend was dat.

[Beantwoorden]


Door Floor op 19 februari 2016 18:23

Hele leuke tag, ik wil heel graag nog een keer naar London<3

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 februari 2016 19:05

Erg leuke tag, jammer dat ik wat reizen betreft nog niet zoveel te vertellen heb, haha. Ik ben zelf helemaal gek op Engeland, in oktober ben ik er geweest en nu in mei gaan we weer! De sfeer, de mensen, het uitzicht, geweldig !

[Beantwoorden]


Door naomi op 19 februari 2016 19:20

Blijf dit een leuke tag vinden!

x

[Beantwoorden]


Door Gerda op 19 februari 2016 21:33

New York New York New York. Gaafste stad van de wereld. Met niets anders te vergelijken, niet met Parijs, Berlijn of London. Echt een must see!

[Beantwoorden]


Door Lib op 19 februari 2016 22:14

Echte aanrader..Canada! Ik ben er totaal 5 maanden geweest en heb er toen een aantal steden bezocht, over 2 maanden ga ik voor 5 maanden (het liefst kom ik nooit meer terug) van Halifax(oost-kust) naar Vancouver met de trein en 3 weken rondreizen met mijn moeder. Rusland is ook een aanrader!! Reizen is zo onwijs leuk! Learn to Enjoy it! Misschien kom je er ook achter dat Nederland niet jouw thuis is;)

[Beantwoorden]


Door Dana op 19 februari 2016 23:03

leuk om te lezen! ik ga hem zeker weten overnemen (love)

[Beantwoorden]


Door Irina op 20 februari 2016 09:15

Heel erg leuke TAG!
Ik herken me er ook wel in: ik heb op vakantie gaan heel erg lang niet leuk gevonden. Nu begin ik het toch wel weer te waarderen. Vooral tripjes naar Londen vind ik heerlijk, maar ook mijn vakantie naar Kreta afgelopen jaar heeft me echt goed gedaan.

[Beantwoorden]


Door Amélie Cammaert op 20 februari 2016 10:40

Mijn droomvakantie is ook NY!
Ik heb het er al vaak met mijn ouders over gehad en ik zal er naar toe gaan voor mijn 18de. Yes! Wel nog een paar jaartjes wachten…

[Beantwoorden]


Door Heike op 20 februari 2016 12:14

Leuke tag! Jammer dat je niet zo’n leuke ervaring had met Egypte, ik was er vorige paasvakantie en ik vond het fantastisch! We gingen dan ook niet met een touroperator, maar bij vrienden van ons die de hele buurt goed kenden, misschien maakt dat het verschil.
En in het vliegtuig nemen verschillen we precies ook heel erg: ik heb het nog maar 2x gedaan maar ik vind het zalig!
Zo zie je maar, iedereen is anders ;)

[Beantwoorden]


Door Manouk op 20 februari 2016 13:12

Hoi Vera,
Super leuke TAG! Ik ben 2 jaar geleden naar Mexico geweest en dat was echt super!!
Dat is wel ver vliegen maar het is het echt waard!
Alles is daar zo mooi! Ben benieuwd waar jij je volgende vakantie naartoe gaat!

Groetjes Manouk

[Beantwoorden]


Door anna op 20 februari 2016 13:33

Leuk om te lezen! Ik begrijp het wel hoor, zelf ben ik ook absoluut niet dol op vliegen. Lijkt me tof om een keer een roadtrip (door bijvoorbeeld Europa) te doen met de auto, dan zie je ook veel meer!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 20 februari 2016 14:40

Ik snap je helemaal over Londen. Het is gewoon een fijne stad. Ik zou er graag nog eens heengaan. Ik denk dat ik deze TAG ook eens ga doen! Erg leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Demmie op 20 februari 2016 18:42

Superleuk tag! Ik kan je aanraden om naar Kaapverdië te gaan. Het is daar wel erg warm maar heel erg leuk! Ik zou ook graag een keer naar NY willen gaan!
X Demmie

[Beantwoorden]


Door Rowan op 22 februari 2016 11:43

Superleuke tag! Ik ga deze ook overnemen voor mijn blog :D

[Beantwoorden]


Door Merel Teunis op 28 februari 2016 19:01

Wat een leuke tag! Die ga ik onthouden! New York is geweldig dus ik zou het heel fijn voor je vinden als het vliegen je steeds beter af gaat, kleine stapjes :) Liefs x

[Beantwoorden]


Door TAG ♥ Been there, done that | op 13 maart 2016 08:53

[…] Teide, TenerifeDeze TAG zag ik op de blog van Vera en ik moest hem gewoon overnemen. Ik hou van vakantie en reizen, dus ja. Helemaal perfect. […]


[…] heb ik weer een tag voor jullie, deze tag heb ik gezien op de site van Vera Camilla en ik wilde hem heel graag zelf ook invullen. Daarom bij deze vandaag de Been There, Done That […]


[…] was weer opzoek naar een leuke tag en kwam uit op een tag bij VeraCamilla op der blog. Zij had de tag ; Been there , done that tag gedaan en die zag er zo leuk uit dat ik […]


[…] PS: Benieuwd naar de Tag van Vera? Klik hier!  […]