Yves Rocher Blush Kerst ’15

yves_rocher_blush_kerst01

Ik had al twee oogschaduwpaletten uit de Kerst collectie van Yves Rocher gereviewd, maar deze week kwam er zomaar nog een pakje binnen met daarin de prachtige blush/highlighter waar ik al een tijdje op zat te azen! Té mooi om niet te fotograferen en een review van te maken.

yves_rocher_highlighter_kerst02

yves_rocher_highlighter_kerst04

De blush zit in een rond doosje, met een bol, roségoudkleurig deksel (lekker reflecterend zoals je ziet, haha). Mooi, strak vormgegeven. Maar de inhoud, die is nog vele male mooier. De blush bestaat uit een mozaiekpatroon van verschillende kleurtjen, met bovenop nog eens het Yves Rocher logo in het goud. Wauuuw!

Yves Rocher Blush Kerst € 15,90

yves_rocher_highlighter_kerst06

yves_rocher_highlighter_kerst09

Is het nou een blush? Of toch een highlighter? Ik dacht in eerste instantie aan een highlighter, vanwege het glinsterende goud. Maar dat is (helaas) slechts een overspray. Daaronder zit een hele lichte en perzikkleurige, matte poeder. Lastig om te swatchen zonder glitters, die dwarrelden nog een beetje rond.

PicMonkey Collage

yves_rocher_highlighter_kerst08

Voor – Na

Op mijn wangen zie je nu toch glans en weinig kleur. Dat komt omdat de poeder zo licht is, dat hij grotendeels wegvalt op mijn gezicht. Wat een domper! De glans zie je ziet is nog van de overspray. Heel mooi, maar ja: overspray… Na een paar keer gebruiken houd ik dus enkel een hele lichte, matte poeder over.

yves_rocher_highlighter_kerst03

Ik merk echt dat Yves Rocher zich aan het vernieuwen is en dat vind ik ontzettend leuk. De producten zien er vaak al veel mooier en specialer uit, helaas laat de kwaliteit soms nog wat te wensen over. Als highlighter (zonder overspray!) of als blush (die je wel echt ziet zitten) was dit zo’n prachtig product geweest! Nu weet ik niet goed wat ik er mee aan moet. Heel erg jammer!

De Yves Rocher collectie voor de feestdagen is nu te koop in de winkels en webshop.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 19 december 2015 | 36 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door manon op 19 december 2015 06:34

De highlighter ziet er zelf zo mooi uit! Wat jammer van de kwaliteit. Ik zat er over na te denken om hem zelf aan te schaffen, maar nu sla ik hem mooi over .

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 december 2015 06:54

Oversprays vind ik altijd zo jammer. Je wordt echt blj gemaakt met een dooie mus. En zonder de overspray blijft er eigenlijk weinig van deze blush over.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 19 december 2015 07:09

Ah, zo balen die producten met overspray tegenwoordig. Al vaker meegemaakt met producten, helaas!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 december 2015 07:19

Ah nee zeg. Overspray is altijd zo’n afknapper. De kleur die overblijft vind ik nou ook niet echt spannend. Wat een misser van Yves Rocher.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 19 december 2015 07:56

Wat hierboven ook wordt gezegd ben ik het mee eens. Een overspray maakt me een beetje boos, merken laten gelijk hun shine aan het product vallen. Het concept vind ik wel erg leuk en de uitstraling is ook veel beter geworden door de jaren heen. Maar come on guys… Overspray vind ik not done haha!
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Esmee antwoordt op 19 december 2015 om 07:58:

Ik ben s’ochtends echt te snel haha. Sorry voor het linkje #evenwakkerworden

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 december 2015 08:15

Ik vind het zo ontzettend jammer dat veel producten een overspray hebben :-(! Wat denkt een merk nou eigenlijk als ze dat doen, een product wordt hierdoor vrijwel altijd een teleurstelling. Erg jamemer! Deze blush/highlighter ziet er namelijk prachtig uit.. Zowel de vormgeving van de verpakking als de blush zelf zijn mooi! Jammer :-(!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 december 2015 08:22

Wat jammer! Hij is zo mooi, zeker inderdaad door het patroontje, maar valt inderdaad tegen :(

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 19 december 2015 08:41

Ah wat jammer! Het ziet er zo mooi uit in de verpakking…

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 december 2015 08:42

Hij is echt prachtig qua print! Zelf heb ik hem ook en ik vond het ook heel jammer om te merken dat het gouden gedeelte een overspay was. Omdat ik iets getinter ben dan jij, blijft er voor mij dan gewoon een gezichtspoeder over, haha. Dus afpoederen dan maar, hihi.

[Beantwoorden]


Door Natascha op 19 december 2015 09:00

Toen ik de verpakking zag had ik wel hele hoge verwachtingen want wat ziet ‘ie er mooi uit! Jammer dat er weer een overspray gebruikt is, nu blijft er niet heel veel van over. Zonde!

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 december 2015 09:34

Jammer dat hij toch tegenvalt, hij ziet er wel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 december 2015 09:52

Mooi product qua vormgeving, maar ik ben toch altijd teleurgesteld als het om een overspray blijkt te gaan.
xx

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 december 2015 09:55

De verpakking ziet er zo leuk uit met dat mooie patroontje vanbinnen, jammer van de kwaliteit. Dan is deze echt zijn geld niet waard.

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 19 december 2015 10:03

Ah hij ziet er inderdaad super mooi uit in het doosje, jammer dat hij het niet echt waarmaakt.
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door hopper op 19 december 2015 10:10

Ik vind hem een beetje lijken op die ene van de collectie die rihanna uitbracht voor mac. Dat was toen geloof ik de zelfde kleuren combinatie, ook met een overspray r. Is dit een dupe?

[Beantwoorden]


Door Tina op 19 december 2015 10:14

Hmn wat een onduidelijk product haha. Hadden ze wat meer pigment toegevoegd dan had het zeker een mooie blush kunnen zijn

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 19 december 2015 10:39

Wat een mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 19 december 2015 10:48

Ik ben blij dat ik hem niet heb gekocht, want dit vind ik wel heel erg zonde! Hij ziet er inderdaad fantastisch uit maar aah :(

[Beantwoorden]


Door Eva op 19 december 2015 10:58

Wat jammer van de overspray! Want eigenlijk vind ik hem heel mooi qua uitstraling en verpakking. Het effect op jouw huid vind ik overigens wel mooi.
Liefs, Eva

[Beantwoorden]


Door anna op 19 december 2015 11:03

Wat jammer zeg! Hij zag er zo veelbelovend uit, maar oogde wel al heel licht voor een blush. Helaas is dat dus ook zo. Als gewone poeder zal hij wel te donker zijn voor je! Misschien kun je hem als mega grote nude oogschaduw gebruiken, haha. Of iemand anders er blij mee maken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 19 december 2015 11:05

Wat jammer dat dit product je in verwarring brengt. Bij het zien van de swatches begrijp ik dat wel. Want waar ik dit product nou precies voor bedoeld? Als blush is ‘ie ontzettend licht, als highlighter niet echt geschikt. Tja.. een lastig product. Jammer dat het tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door Catherine op 19 december 2015 11:13

Ik had al eerder gelezen dat deze Blush nogal tegenviel. Heel jammer want het is een plaatje. Vind het echt fijn dat je trouwens altijd zo eerlijk bent!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 december 2015 11:26

Ik vind de verpakking en het product in de pan er wel heel mooi uitzien, maar zo jammer van de over-spray!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 19 december 2015 12:25

Heel jammer, zag er veelbelovend uit!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 december 2015 12:45

Ik had al verwacht dat dit een overspray is, die de blush er aantrekkelijk uit laat zien. Zo jammer want dit verdwijnt en dan blijft er naar mijn mening nogal een saaie, matte blush over.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 19 december 2015 13:39

Ik begrijp echt niet dat merken nog steeds kiezen voor overspray… Is eigenlijk best wel oplichterij! Heel erg jammer want hij zag er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 19 december 2015 18:31

Waauw wat mooi, duur maar heel mooi!

[Beantwoorden]


Door layla op 19 december 2015 21:28

Zonde van de overspray maar ik vind het wel een mooie blush

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 december 2015 22:25

Ik vind ‘m er heel erg mooi uitzien, maar wel jammer dat ‘ie niet zo aanwezig is!

[Beantwoorden]


Door Irina op 19 december 2015 22:45

Ik vind de verpakking echt prachtig, maar voor het product zelf zal ik hem toch echt laten liggen: jammer..

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 21 december 2015 10:14

Hij ziet er heel mooi uit maar het resultaat vind ik echt tegenvallen. Jammer! Ik merk inderdaad dat Yves Rocher aan het vernieuwen is. Ik kende eerst alleen het merk omdat mijn moeder er vroeger producten van gebruikte. Maar nu zou ik sneller producten bekijken dan toen.

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 21 december 2015 11:30

Dat je niet weet wat je er mee aan moet. Ik leer de laatste tijd producten van De Yves Rocher juist te waarderen. Maar het kan wel dat een product tegen valt.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 december 2015 10:46

Ik heb de highlighter ook gekocht. Ik vond het alleen erg moeilijk om deze op de foto te zetten met alle reflecterende delen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 december 2015 14:46

Wat zonde! Het ziet er zo mooi uit maar uiteindelijk zou ik ook niet zo goed weten wat ik ermee moet.

[Beantwoorden]


Door Ilona op 24 januari 2016 22:01

Wauw, zo’n mooi product!
Morgen eens zien of ik deze nog kan krijgen :D

Ilona
http://www.artthisisart.blogspot.be

[Beantwoorden]