2 x Yves Rocher oogschaduwpalette Kerst ’15

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif01

Yves Rocher heeft voor de feestdagen een collectie gelanceerd met daarin twee oogschaduwpaletten in de kleuren Nude en Festif. Elk palet bevat 5 glinsterende oogschaduws en zit verpakt in een doosje met glanzend koperkleurig deksel. Prachtig! Let’s review…

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif02

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif03

Vorig jaar november reviewde ik een oogschaduwpalette uit de feestdagen collectie van Yves Rocher, daar was ik helaas niet enthousiast over. In de vorm van dit jaar kende ik de Yves Rocher oogschaduwpaletten nog niet. De doosjes zijn langwerpig, plat en de oogschaduws hebben een letter ‘R’ in reliëf. Een verbetering als je het mij vraagt!

Yves Rocher oogschaduwpalette 01 Nude € 15,90
Yves Rocher oogschaduwpalette 02 Festif € 15,90

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif04

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif05

De oogschaduw ‘pans’ zitten niet heel stevig vast in het palette. Ze vallen er (nog) niet uit, maar draaien wel heen en weer. Voorzichtig mee zijn!

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif06

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif07

01 Nude

De oogschaduws in het Nude palette zijn aardig koel. Het pigment is twijfelachtig. De grijstint is vrijwel onzichtbaar en de andere oogschaduws geven wel kleur af, maar zijn niet super intens. De textuur is zacht, dat werkt wel prettig.

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif08

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif09

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Diorshow mascara

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif10

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif11

Freedom Pro Lipstick You Had Me At Hello – review

Ik kan met het oogschaduwpalette Nude niet goed uit de voeten. Ik heb verschillende tinten op verschillende manieren geprobeerd aan te brengen, maar de kleuren pakten niet goed en ik kreeg het niet voor elkaar een sprekende ooglook te maken.

Ik mis in dit palette diversiteit en intensiteit. Waren een aantal oogschaduws bijvoorbeeld mat en sterk gepigmenteerd geweest, dan had ik er veel meer mee gekund.

Yves Rocher oogschaduwpalette 01 Nude € 15,90

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif12

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif13

02 Festif

De oogshaduws in het Festif palette zijn gelukkig wel heel intens. De textuur van elke kleur is zacht en geeft een felle, gepigmenteerde streep af. De combinatie van deze warme kleuren vind ik erg mooi.

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif14

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif15

Urban Decay Primer Potion
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner – review
Diorshow mascara

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif16

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif17

Bobbi Brown Art Stick Hot Orange – review

Het creëren van een ooglook met Festif ging stukken beter. Alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, passen mooi bij elkaar en blenden soepel over. De kleuren van de oogschaduws zijn niet super standaard, dat waardeer ik ook. Ze zijn feestelijk en warm.

Hoewel ook in dit palette een matte tint of twee net wat mooier had gevonden omdat ze de ooglook net wat meer diepte hadden gegeven, ben ik over dit oogschaduwpalette zeker te spreken. De uitstraling, het resultaat: I like it!

Yves Rocher oogschaduwpalette 02 Festif € 15,90

yves_rocher_oogschaduwpalette_nude_festif18

Het maakt me blij om te zien dat Yves Rocher zich aan het ontwikkelen is. Deze nieuwe oogschaduwpalettes zijn als je het mij vraagt absoluut een stap in de goede richting. Ze zien er chic en feestelijk uit. Festif vind ik ook een sterk palette qua kwaliteit, maar Nude had van mij beter van mij gemogen.

Festif blijf ik gebruiken, zeker dit najaar. Ik ben ook heel benieuwd naar de highlighter die in deze collectie zit, die ziet er ook erg mooi uit. En ik hou het merk komende maanden zeker in de gaten om te zien wat Yves Rocher nog meer gaan uitbrengen.

De Yves Rocher collectie voor de feestdagen is nu te koop in de webshop en winkels.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget | 17 november 2015 | 56 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Femke op 17 november 2015 06:03

Nude vind ik echt een tegenvaller, er zijn zo veel mooiere en kwalitatief goede nude paletten.. Jammer! Festif vind ik dan wel weer een mooie. Die Tom Ford lipstick is ook prachtig zeg, staat je mooi met die look :-)!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 november 2015 06:27

Festif ziet er goed uit, al vind ik 15,90 voor 5 wel ok-gepigmenteerde oogschaduws wat aan de hoge kant. Alleen het feit dat er een mooie koperachtige tint in zit maakt dit palette voor mij speciaal genoeg om het zijn geld waard te vinden.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 17 november 2015 06:34

Nude valt wel vies tegen… En dan die prijs…. Ik snap nooit zo goed waarom cosmetica bedrijven het dan toch op de markt zetten…. Festif ziet er inderdaad goed uit!

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 november 2015 06:40

Ik ken Yves Rocher nog van hun postorder activiteiten (doen ze dat nog?) en het is leuk om te zien hoe het merk zich heeft ontwikkeld. Het tweede palette ziet er echt heel prima uit! In verhouding vind ik het echter wel een tikje prijzig.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 17 november 2015 06:55

Die tweede is prachtig! Vind het jammer dat merken de matte kleuren in palettes steeds vaker negeren. Zag het gisteren ook in een nieuwe palette van the body shop. 4 prachtige metallic kleuren en geen een matte tint..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2015 om 09:29:

Ik ook, mat is mooi!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 november 2015 06:56

Festif ziet er echt prachtig uit! Nude word ik ook niet enthousiast van

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 17 november 2015 06:58

Festif vind ik er wel mooi uitzien en ik vind je look daarvan ook erg mooi. De andere variant spreekt me eigenlijk helemaal niet zo aan. Voor die kwaliteit vind ik die toch een beetje prijzig

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 17 november 2015 07:15

Oh dat Nude palette valt nogal tegen, zeker voor die prijs. Maar Festif daarentegen vind ik echt prachtig. Wat een mooie kleuren! Wel houd ik wat meer van mat, dus ik weet niet of ik meteen naar de winkel ren om dit palette te halen.

[Beantwoorden]

Akosua antwoordt op 17 november 2015 om 07:20:

Festif ziet er wel goed uit, maar voor deze prijs kan je wel leukere paletten kopen.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 november 2015 07:23

Ik ben dol op festif en voor 16 euro ga ik hem zeker haleb! Leuk dat een wat duurder merk een keer betaakbaar is en dat er voor mij een super prachtig palette bij zit! (love)

[Beantwoorden]

Alysha antwoordt op 17 november 2015 om 14:10:

Festif is inderdaad een mooi palette. Maar ik heb wel mooiere gezien, zeker voor deze prijs. Ik zou het persoonlijk overwegen om deze te kopen! <3

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 17 november 2015 07:26

Festif vind ik ook net iets mooier qua kleuren. Warm en feestelijke kleur met jouw positieve review, fijn om te weten. Over nude heb ik het niet over. :-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 november 2015 07:36

Ik vind vooral de tweede echt heel erg mooi. De lipstick die je op hebt bij de eerste look staat je trouwens heel erg goed.

[Beantwoorden]


Door Leanne | Miss Nagellak op 17 november 2015 07:42

Festif vind ik nog wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 17 november 2015 08:12

Wat gek eigenlijk, dat één palet dan erg goed gepigmenteerd is en de andere niet! Festif ziet er inderdaad erg mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 november 2015 08:14

Wauw, deze paletten zien er qua vormgeving echt heel mooi en feestelijk uit! Jammer dat het pigment van het Nude palette wat minder is. Maar de tinten uit het festif palette zijn echt prachtig! Mooie opvallende en feestelijke look heb je met dat palette gecreëerd <3

[Beantwoorden]


Door suzan op 17 november 2015 08:16

Je kan ook zien dat het werken met het tweede palet wat beter ging. De kleuren van het eerste palet hebben voor mij net iets te weinig pigment op de oogleden. Maar de looks die je er mee hebt gecreëerd zijn weer geweldig!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 november 2015 08:19

De paletten zien er leuk uit! Jammer dat Nude niet zo goed gepigmenteerd is, maar Festif ziet er inderdaad een stuk beter uit!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 17 november 2015 08:24

Ik vind ze prachtig! Ik heb beide palettes en ook Nude pakt bij mij vrij goed uit gelukkig :). Ze zijn helemaal kerstwaardig in hun verpakking, dat vind ik er zo leuk aan. Je krijgt er door het gouden tintje helemaal een feestgevoel van. Yves Rocher heb ik het laatste half jaar echt herontdekt (ook op huidverzorgingsgebied) en ik wil nog veel meer van ze proberen!

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 november 2015 08:35

Als je een klantenkaart hebt van Yves Rocher dan krijg je maandelijks een kortingskaart voor 50% korting of 2=1. Nou moet ik zeggen dat 7 euro ten opzichte van 15 euro wel wat aantrekkelijker is, maar slecht pigment en half losse pans vind ik echt bagger.

[Beantwoorden]


Door Céline op 17 november 2015 08:42

De laatste keer dat ik in een winkel van YR was was ik een beetje teleurgesteld over de kwaliteit swatches en heb toen niks gekocht. Maar er zitten dus wel dingen tussen die mooi zijn. Bedankt voor je tip!

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 17 november 2015 08:42

Wauw twee prachtige palettes zeg heel mooi en die rode lipstick op je laatste foto’s heel erg mooi en chique!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 november 2015 om 09:29:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 november 2015 08:42

Ik heb het nude palette en ik vind de kleuren wel oké, maar festiv ziet er wel echt veel toffer uit en een palette waar je meerdere kanten mee op kan!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 november 2015 08:51

Leuke palettes, ik vind Festif het mooist!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 november 2015 08:56

Mooie palette! Ik vind nummer 2 het mooiste! Prachtige foto’s

[Beantwoorden]


Door Jamey op 17 november 2015 08:58

Mooie palletjes! Vooral de tweede look vind ik geweldig!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 17 november 2015 09:14

Ik vind het palette Festif best goed gelukt, de kleuren spreken mij erg aan!
Wél jammer dat Nude niet zo goed gelukt is qua pigmentatie..

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 november 2015 09:23

Wat jammer dat Nude zo tegenvalt! Prachtige kleurtjes vind ik wel, mooi warm.

[Beantwoorden]


Door Margot op 17 november 2015 09:48

Festif ziet er wel goed uit en je hebt er een mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door manon op 17 november 2015 10:01

Jammer van het nude palette, maar ik moet zeggen dat Festif er wel erg mooi uitziet!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 17 november 2015 10:27

Zo mooi dat Yves Rocher rose gouden verpakkingen heeft! Jammer dat het eerste pallete niet zo fijn werkt, de tweede ziet er al een stuk beter uit. :-)

[Beantwoorden]


Door Irina op 17 november 2015 10:31

Festiv ziet er prachtig uit! Wel jammer dat er geen matte kleuren in zitten inderdaad, ik vind een combinatie van mat en glanzend toch meestal wel het mooiste in een look.

[Beantwoorden]


Door J. op 17 november 2015 10:55

Haha nee het logo van YR staat erin. Het lijkt een R maar als je goed kijkt zie je dat de Y er ook in verwerkt staat ;)
Je bent een goede fotografe Vera! Ik zou je zo voor mijn bruiloft boeken!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 november 2015 om 09:51:

Dankjewel J!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 17 november 2015 11:20

Festif is inderdaad echt wel mooi!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 17 november 2015 11:20

Deze paletten zou ik zo graag hebben, want ik vind ze zo mooi

[Beantwoorden]


Door Tamara op 17 november 2015 11:26

Ik vind het wel een mooie look!

[Beantwoorden]


Door Maxine op 17 november 2015 11:26

Wat een mooie paletten. Vooral Festif is heel erg mooi! Je hebt er ook echt een hele mooie look van kunnen maken. En de prijs valt ook nog erg mee.

[Beantwoorden]


Door Natalie op 17 november 2015 12:34

Ik heb zelf het nude palette besteld, ben heel erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Daantje loves to read op 17 november 2015 12:43

Ik vind beide paletten prachtig. Ik ben niet zo van de enorme felle tinten dus ja ik vind ze allebei mooi. Maar…. toch schaf ik ze niet aan. Ik blijf namelijk trouw aan mijn Urban Decays. Yep, mooiste paletten ooit. <3

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 17 november 2015 14:09

Wat een beauties! Vooral Festif spreekt me heel erg aan (love)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 november 2015 14:50

wat een fijne palettes!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 17 november 2015 14:59

Mooie oogschaduw paletten! Nude valt een beetje tegen qua pigmentatie, maar Festif mag er zeker zijn.

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 november 2015 16:39

ik vind ze er heel erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Mary-Sue op 17 november 2015 17:14

Ik vind festif echt super mooi. Meteen de kerstsferen in!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 17 november 2015 18:24

Hmm, deze palettes spreken me niet zo aan!

[Beantwoorden]


Door Charlot op 17 november 2015 18:40

Jammer dat Nude tegenvalt voor de prijs zou je zeker wel wat kunnen verwachten!

[Beantwoorden]


Door Sara op 17 november 2015 19:36

Ik heb Festif ook nog liggen in mijn lade om te reviewen. Ik was van plan om er vrijdag mee aan de slag gegaan. Na het zien van deze review begint het helemaal te kriebelen. Wauw wat mooi!

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 november 2015 20:07

Festif ziet er veelbelovend uit! Mooie warme kleuren
De look met het Festif Palette ziet er heel goed uit. En wat zie je er prachtig uit, Vera! Combinatie van de rode lipstick en het palette zijn heel erg mooi bij jou!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 november 2015 om 09:50:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 november 2015 20:30

Wat jammer van nude! Festif is wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door anna op 17 november 2015 21:08

Festif is mooi! Yves Rocher is een van mijn favoriete merken, super leuk dat ze nu ook oogschaduw palettes hebben.

[Beantwoorden]


Door Guusje op 19 november 2015 17:34

Ik vind de kleurkeuze echt prachtig! Ik denk dat het wel moeite waard is om voor de feestdagen te vragen :wave:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Yves Rocher Blush Kerst ’15 op 19 december 2015 06:15

[…] had al twee oogschaduwpaletten uit de Kerst collectie van Yves Rocher gereviewd, maar deze week kwam er zomaar nog een pakje […]