Bobbi Brown Hot Collection lente ’15

bobbi_brown_hot_nudes01

Hot, hot, hot! De Hot Collection van Bobbi Brown voor de lente is gloeiend heet. Kijk uit dat je je vingers niet brandt aan het broeierige oogschaduwpalette of de vurige Art Stick. Ik fotografeerde en reviewde een viertal aan producten met de prachtige zon die op mijn bureau scheen.

bobbi_brown_hot_nudes02

bobbi_brown_hot_nudes03

Het is een zelfverzekerde, vrolijke en speelse collectie, met fluoriserende accenten. Van het volledige plaatje word ik in ieder geval al heel erg blij en wil ik voor deze stomende hete collectie best op de blaren zitten.

Bobbi Brown Hot Nudes Eyeshadow Palette € 75
Bobbi Brown Ink Liner Blackest Black € 25
Bobbi Brown Sheer Lip Color Berry € 26
Bobbi Brown Art Stick Hot Orange € 27

bobbi_brown_hot_nudes05

bobbi_brown_hot_nudes06

bobbi_brown_hot_nudes08

bobbi_brown_hot_nudes09

bobbi_brown_hot_nudes10

Bobbi Brown Hot Nudes Eyeshadow Palette

Het oogschaduwpalette valt gelijk op door de knalroze binnenkant. Wauw! Gaaf gecombineerd met de nudekleurige oogschaduws. Het is best een groot palette, gevuld met 8 kleuren oogschaduw en een klein (prima, maar klein) kwastje. Een flirterig een draagbaar palette voor alle huidskleuren.

bobbi_brown_hot_nudes11

Ivory – Smoke Shimmer Wash – New Peach Sugar Shimmer Wash – Cement Sparkle
New Nude Petal – New Bronzed Beige – Nude Glow Metallic – New Blackest Brown Shimmer

Ik vind het handig dat het effect van de oogschaduw in de naam aangegeven wordt. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten. Cement Sparkle is bijvoorbeeld vooral glitter en weinig kleur, maar Nude Glow Metallic heeft juist een metallic glans.

bobbi_brown_hot_nudes12

bobbi_brown_hot_nudes13

Ivory valt een beetje weg op mijn huid en Smoke Shimmer Wash is wat korrelig, maar Cement Sparkle, New Bronzed Beige en Nude Glow Metallic voldoen wel aan mijn verwachtingen.

bobbi_brown_hot_nudes14

Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base
Bobbi Brown Ink Liner
Bobbi Brown Smokey Eyes Mascara

New Peach Sugar Shimmer Wash vind ik toch ook wel heel verrassend! Het Hot Nudes palette is geschikt voor een frisse, vrolijke ooglook met perzik, nude tinten en donkerbruin, maar ook genoeg glitter.

De kleuren vind ik mooi, ze passen goed bij elkaar. De pigmentatie is goed en de uitstraling van het palette maakt me gelijk vrolijk. Je moet wel van nude en lichte tinten houden. Als je graag diepte en verschil in je ooglooks ziet, raad ik je aan een palette van een ander merk te kiezen.

Bobbi Brown Hot Nudes Eyeshadow Palette € 75

bobbi_brown_hot_nudes15

bobbi_brown_hot_nudes16

Bobbi Brown Ink Liner Blackest Black

De Ink Liner van Bobbi Brown heb ik al eens eerder gehad… en ik was vergeten hoe fijn hij was.

bobbi_brown_hot_nudes17

bobbi_brown_hot_nudes18

bobbi_brown_hot_nudes19

Gitzwart, mat en perfect voor zowel een dun als dik lijntje. Het vergt misschien even wat oefening, werken met deze eyeliner, maar dan heb je ook wat. De zwarte Ink Liner werkt heel precies en zet al met de zachtste aanraking een strakke en intens zwarte lijn. Een perfecte dunne wing zetten is ook geen probleem. Hij is wel heel anders dan mijn favoriet, de Kat Von D Tattoo Liner maar ook erg fijn en goed.

Bobbi Brown Ink Liner Blackest Black € 25

bobbi_brown_hot_nudes20

bobbi_brown_hot_nudes21

bobbi_brown_hot_nudes22

Bobbi Brown Sheer Lip Color Berry

Er zit een hele felle matte lipkleur in de collectie (daar kom ik zo aan toe), maar ook een zachtere tint als je van een subtielere look houdt. De Sheer Lip Color in Berry is super zacht, inclusief romige glans. De berry tint is heerlijk zoet en goed draagbaar. De lipkleur is bovendien licht en voel je bijna niet zitten.

bobbi_brown_hot_nudes23

bobbi_brown_hot_nudes24

bobbi_brown_hot_nudes25

bobbi_brown_hot_nudes27

Ja, best een mooie kleur! Een hele fijne lipstick als je comfort belangrijk vindt. Ondanks de naam Sheer Lip Color vind ik de lipstick nog best goed dekkend en mooi aanwezig op mijn lippen. Hij knalt niet, maar geeft wel net dat beetje extra aan je make-uplook. Blijft zo’n 3 uur zitten.

Bobbi Brown Sheer Lip Color Berry € 26

bobbi_brown_hot_nudes28

bobbi_brown_hot_nudes29

bobbi_brown_hot_nudes30

Bobbi Brown Art Stick Hot Orange

De Art Stick is een geheel nieuw lipproduct waar ik al een tijdje (na een voorproefje gekregen te hebben tijdens een event) ontzettend benieuwd naar was. Dikke potloden met mega veel kleur en een matte finish. De uitstraling van de Art Stick vind ik heel gaaf. Het potlood is lekker dik en slijp je ‘ouderwets’ met een puntenslijper. De kleur die je hier ziet is Hot Orange en sprak me ook gelijk aan.

bobbi_brown_hot_nudes31

bobbi_brown_hot_nudes32

bobbi_brown_hot_nudes33

bobbi_brown_hot_nudes34

Wat een pigment! Ongelooflijk. Er komt enorm veel kleur van de Art Stick af. Hot Orange is prachtig knaloranje. Een perfecte tint voor lente en zomer. De romige matte finish vind ik ook erg mooi. De Art Stick voelt niet droog aan, wat ik ook een pluspunt vind. Het enige nadeel is dat hij erg veel en snel afgeeft. Gelukkig blijft hij ondanks dat wel lang zitten. Makkelijk 4 uur.

Bobbi Brown Art Stick Hot Orange € 27

bobbi_brown_hot_nudes04

Wat een collectie! Lekker veel kleur en verschillende effecten. Ja, er is nude, maar wel met een vleugje glitter en knaloranje lippen. Mijn favorieten zijn de Ink Liner en de Art Stick in Hot Orange. Vooral de Art Stick verwacht ik wanneer de temperaturen stijgen, veel te gaan dragen. De Ink Liner is gewoon een goede basic, die gelukkig ook vast in de collectie zit. Het oogschaduwpalette vind ik ook heel mooi, maar is dit keer niet het product uit dat met het meeste verraste.

Bobbi Brown Hot Collection is te koop bij Douglas en de Bijenkorf filialen vanaf maart 2015.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 17 februari 2015 | 117 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 17 februari 2015 06:29

Voor een collectie van Bobbi Brown zijn deze producten best kleurrijk, met name de lipproducten. Het oogschaduwpalette vind ik de swatches minder mooi van, dan ik op basis van de foto verwacht had. Jammer dat er zo weinig mogelijkheden zijn om echt diepte in je oogschaduwlook te creëren, maar met name de art stick vind ik echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 februari 2015 06:37

Wow, wat een pigmentatie bij de lipproducten! De oogschaduws zien er ook goed uit, maar vind ik dan weer net niet genoeg van elkaar verschillen.

[Beantwoorden]


Door anna op 17 februari 2015 07:06

Even mijn complimenten Vera. Een echte beautyblogger die nog wel spullen reviewt! Zo blij mee.. :wow: :wave:

[Beantwoorden]

Joyce antwoordt op 17 februari 2015 om 07:27:

Mee eens! ^^)

[Beantwoorden]

Heleen antwoordt op 17 februari 2015 om 11:58:

Helemaal mee eens!!

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 17 februari 2015 om 12:11:

Hier ben ik het ook helemaal mee eens!! :!:

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 17 februari 2015 om 13:58:

Hier ben ik het eigenlijk ook helemaal mee eens! :)

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 17 februari 2015 om 23:05:

Ik sluit me hier ook bij aan,
De nieuwste producten staan hier altijd netjes gereviewed
Echt super!

[Beantwoorden]

Fem antwoordt op 16 mei 2015 om 08:08:

Ja jij be

[Beantwoorden]

Fem antwoordt op 16 mei 2015 om 08:09:

Ik bedoel jij bent echt super leuk en goed (love)

[Beantwoorden]


Door Frederieke op 17 februari 2015 07:06

Wauw, wat een goede pigmentatie hebben de lip producten! Hele fijne review ♡

[Beantwoorden]


Door Anniek op 17 februari 2015 07:09

Ziet er goed uit zeg, alleen de verpakkingen vind ik al tof! Op het eerste gezicht leek het palette echt heel gaaf, maar ik zou dan toch liever voor een palet gaan met iets verschillendere kleuren, ook qua licht/donker verhouding. Die lipkleuren vind ik wel echt super mooi, lekker knallend!

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 17 februari 2015 07:27

Zo’n perfecte oranje/rode kleur zie je maar weinig! Hij staat je ook echt ontzettend (love) goed.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2015 om 08:58:

Dankjewel! Vind hem ook schitterend en ben benieuwd naar de andere Art Sticks.

[Beantwoorden]


Door Carien - BlondieBeautyFashion op 17 februari 2015 07:37

Leuke collectie! Vooral het Hot nudes palette vind ik leuk!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 februari 2015 07:40

Wauw, de lipstick en het lippotlood springen er voor mij echt uit! Prachtig die kleuren op je lippen <3 De eyeliner geeft ook een mooi strak lijntje! Zo te zien echt fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 17 februari 2015 07:44

Prachtige collectie, vooral die laatste oranje stick, wauw! Uit de wintercollectie heb ik het oogschaduwpalette met 9 kleuren met de leren doos. Een kleur minder en je betaald nog steeds hetzelfde, dat is jammer. Maar oogschaduws van Bobbi Brown zijn wel echt prachtig <3

[Beantwoorden]


Door Cherel op 17 februari 2015 07:53

Wat een goede en fijne review. De producten zijn prachtig! En wat heb je het ook weer leuk geschreven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2015 om 08:58:

Dankjewel Cherel :$

[Beantwoorden]


Door saskia op 17 februari 2015 07:53

De twee lip producten en de eyeliner vind ik prachtig maar de oogschaduw vind ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen, als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een Makeup Revolution waar het pigment echt heel goed van is maar ook nog eens behoorlijk budget is vind ik dat je van Bobbi Brown meer mag verwachten.

[Beantwoorden]


Door Derek op 17 februari 2015 08:00

Ik vind de oogschaduw echt heel erg duur voor wat je er eigelijk voor krijgt, dat is echt een tegenvaller. Ik vind de eyeliner en de lipproducten wel echt prachtig.

XDerek

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 februari 2015 08:02

Wouw, die lipstick is erg mooi! De oogschaduws zien er ook mooi uit, maar zouden niet direct boven aan mijn wishlist staan, ik vind het palette wel erg prijzig.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 17 februari 2015 08:06

Wow! Wat een mooie lente en zomer collectie! Ik moet zeggen dat de Art Stick Hot Orange mij ook verraste. Je zou niet verwachten zoveel kleur van een potlood te kunnen krijgen.. Maar de Sheer Lip Color Berry is mijn favoriet. Ik houd wel van dat soort tinten, en de lipstick zit goed, en dekt mooi! De eyeliner en het oogschaduw palet vallen niet zo op als de lip producten, maar zijn ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 februari 2015 08:26

Ah die lipstick! Zó mooi! Haha, Liefs

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 februari 2015 08:38

Wauw wat een mooie collectie! Ik verwachte door de naam sheer erin, dat de lipstick niet zo gepigmenteerd was, maar wat een prachtige kleur! Het oogschaduwpalette ziet er ook goed uit! Mooie collectie (love)

[Beantwoorden]


Door Juliette op 17 februari 2015 08:46

Mooie nieuwe collectie! Het palette is echt prachtig, zowel de vormgeving als de nude tinten! Ook vind ik de sheer lip color heel erg mooi qua kleur!

Het potlood doet mij een beetje denken aan een potlood van Lookx, die ik begin vorig jaar gereviewd.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 17 februari 2015 08:51

Ik vind het zo fijn dat jij de nieuwe make-upcollecties reviewt, Vera! Ik zie dit soort artikels nog maar weinig, terwijl ik ze zo leuk vind! Ik vind het palette erg leuk, vooral dat perzik kleurtje hihi. De matte lipstick vind ik erg heftig, zo oranje! Maar hij staat jou verrassend goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2015 om 08:59:

Dankjewel! Ieder zijn ding, maar ik vind het ook heel erg leuk om te doen :$

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 17 februari 2015 08:55

Wauw, prachtige collectie! Alleen de oranje lipstick/lippotlood is niet echt mijn ding, maar de rest is zo mooi (maar wel duur zeg, pfoe).

[Beantwoorden]


Door Margot op 17 februari 2015 08:57

Mooie collectie, vooral de lipproducten vind ik erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 februari 2015 09:10

Inderdaad een hele mooie collectie! Het palletje bevat echt prachtige kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 17 februari 2015 09:11

Super mooie collectie! Ik zou dat palletje direct willen kopen, als het niet zo duur zou zijn

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 februari 2015 09:11

Wat een mooi palette!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 17 februari 2015 09:29

Wat een prachtige collectie! Ik heb nog nooit iets van Bobbi Brown geprobeerd, maar wil het wel nog graag! Vooral het oogschaduwpalette vind ik heel mooi! :-)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 17 februari 2015 09:32

Die berry achtige kleur kan je goed hebben! Vind het een erg mooie kleur

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 februari 2015 09:48

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het palette voor die prijs een beetje tegen vind vallen. Korrelige poeders vind je vaak in goedkope palettes. Het laatste lipproduct vind ik wel echt heel erg mooi, en zelfs het afgeven een beetje waard, hihi.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 februari 2015 09:49

Ik vind het oogschaduwpalette een beetje tegenvallen. Zeker een duur palette. Mijn MUA palette doet er niet voor onder… Het laatste lipproduct is echt gorgeous, en zelfs het afgeven wel een beetje waard!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 17 februari 2015 09:49

Wat een mooie foto’s en vrolijke kleuren! Ik zou de sheer lipcolor erg graag proberen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 februari 2015 10:01

30 euro voor een lipstick in potlood vorm die niet zo goed blijft zitten? De Color Drama van Maybelline in dezelfde vorm kost 7 euro en blijft urenlang muurvast zitten. En daar zit ook een oranje rood tussen, misschien een leuke tip voor mensen die dit een interessant product vinden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2015 om 10:12:

Hij blijft goed zitten, geeft alleen veel af.

[Beantwoorden]


Door Denna op 17 februari 2015 10:09

Ik vind het palletje heel mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 februari 2015 10:20

Ik heb het oogschaduwpalet en de Art Stick in Hot Berry en ik vind beiden echt super. Ik moet zeggen dat die rode kleur ook wel enorm mooi is, zeg.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 17 februari 2015 10:27

Ik had iets meer verwacht van het oogschaduwpalette, wel jammer hoor.

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 17 februari 2015 10:35

Waaaauw, wat een heerlijke collectie. Alles ziet er zo mooi uit, alleen vind ik de swatches van het oogschaduwpalette nog wel tegenvallen. Maar die lippies… :O

[Beantwoorden]


Door Vicky op 17 februari 2015 10:41

Mooie collectie. Ik vind vooral het laatste lipproduct heel erg mooi bij je staan! (love)

[Beantwoorden]


Door Selina op 17 februari 2015 10:54

Wauw! Wat een prachtige collectie. Vooral de sheer lip color vind ik nice (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 februari 2015 10:55

Berry spreekt mij wel erg aan! Verder moet ik bekennen dat deze collectie mijn hartje niet echt sneller laat kloppen; oranje lippen staan mij niet helaas en qua oogschaduw houd ik wel van iets spannendere kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Tara op 17 februari 2015 11:10

Super mooie producten! Vooral de lipproducten vind ik prachtig!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 17 februari 2015 11:28

die art stick vind ik echt geweldig (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 februari 2015 11:31

Wauw! Vooral het oogschaduwpalet trekt mijn aandacht! Wat een prachtige kleuren. De prijs houdt mij helaas een beetje tegen.

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 februari 2015 11:45

Dat palletje vind ik echt heel erg mooi! mooie lente collectie

[Beantwoorden]


Door Sanae op 17 februari 2015 11:50

Erg mooi. Vooral het palette springt er uit. Wel jammer dat het zo ongelofelijk prijzig is…

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 17 februari 2015 11:59

Die lipproducten zien er supergoed uit. Ze lijken mij heerlijk op de lippen

[Beantwoorden]


Door Jana op 17 februari 2015 12:02

Wow ik ben zeker en vast onder de indruk van deze collectie :D Vooral de lipproducten met name Bobbi Brown Sheer Lip Color Berry (love)

[Beantwoorden]


Door Silke op 17 februari 2015 12:04

Wauw, wat een prachtige producten! Vooral de Art Stick ziet er fantastisch uit!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 17 februari 2015 12:09

Ik vind de lipsticks altijd zo mooi van Bobbie Brown!

[Beantwoorden]


Door Lexi op 17 februari 2015 12:12

Wauw, die eyeliner! Zooo mooi zwart!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 februari 2015 12:27

Echt prachtige producten! Dat lippotlood heeft me echt verbaasd! Wauwie wat komt daar veel kleur vanaf.

[Beantwoorden]


Door Julie op 17 februari 2015 12:51

Wat heb je toch weer prachtige foto’s geschoten van deze producten Vera! :-) Ik vind uit het oogschaduwpalette vooral Cement Sparkle een super mooie kleur! Oh en die lipstick, ik ben dol op zulke berrykleurtjes! Die kleur staat jou ook echt geweldig! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2015 om 17:15:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Bertine op 17 februari 2015 12:56

die eyeliner springt er voor mij uit, mooi!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 17 februari 2015 13:10

Die Art Stick ziet er goed uit! Ik heb al gemerkt dat dit soort potloden soms heel droog kan zijn, maar deze ziet er mooi crèmig uit!

[Beantwoorden]


Door Gladys op 17 februari 2015 13:15

OE! Love het palette! Ga ik zeker proberen. Bedankt voor de review Vera

[Beantwoorden]


Door shoppingsarah op 17 februari 2015 13:19

Het oogschaduw palette vind ik wat te eentonig qua kleuren, maar de lipstick en art stick daarentegen wauw<3 Wat een pigmentatie en mooie vrolijke kleuren heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 17 februari 2015 13:41

Mooie producten heb je daar, vooral de lip producten vind ik ontzettend mooi. Het oogschaduwpalletje vind ik best teleurstellend, ik had meer van de kleuren verwacht, toch voor die prijs.

[Beantwoorden]


Door Birgit Roobol op 17 februari 2015 13:47

Allereerst wil ik even zeggen hoe heerlijk ik het vind dat je dit doet Vera. Jij bent een van de weinige beautybloggers die echt geregeld en goede reviews schrijft. Ik vind het niet alleen leuk om te lezen, maar ook ontzettend handig. Dankzij jou ontdek ik vaak genoeg pareltjes, of dat nou budget of high-end producten zijn.

Ik vind het palletje mooi, maar geen 75 euro waard. Maar de eyeliner ziet er wel echt goed uit, hij zet echt een mooi gitzwart lijntje. Ook die artstick ziet er tof uit!

Keep up doing the good work Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Larissa op 17 februari 2015 13:51

Wat zijn de lente collecties van bobbi brown prachtig! Vorig jaar mooie shimmer bricks gescoord. Ik denk dat ik nu ga azen op het oogschaduwpallette!
Mooie review Vera!

[Beantwoorden]


Door Yanna op 17 februari 2015 14:00

Ik vind het palette heel erg mooi! Jammer van die prijs… misschien even doorsparen (A)

[Beantwoorden]


Door Renske op 17 februari 2015 14:34

De lipproducten vind ik heel erg mooi, wauw! De swatches van het palet vind ik een beetje tegenvallen voor de 75 euro die je ervoor moet betalen..

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 februari 2015 14:39

Zo fijn om te zien dat jij nog een echte Beautyblogger bent, die ook de betaalbare make-up gewoon reviewt i.p.v. de duurdere merken. Ik kan hier echt zo van genieten! Dankjewel Vera, en ga vooral door! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 februari 2015 om 17:16:

Dankjewel Kelly! ^^) Dit is dan weer alleen niet zo betaalbaar…

[Beantwoorden]


Door Mandy op 17 februari 2015 14:40

Wat een mooie producten allemaal. Het oogschaduwpalette vind ik leuk en de lipstick staat je goed. En de eyeliner ziet er ook top uit, die zou ik zelf ook wel willen! Maar wat was ik verbaasd over de ontzettend goede pigmentatie van de Art Stick! Dat had ik niet verwacht van zo’n ‘potlood’-ding. :O Echt top!

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 17 februari 2015 16:30

Wat een ontzettend leuke collectie! Ik ben vooral onder de indruk van oranje potlood. Het geeft echt zo’n gaaf effect en hij staat je ook nog eens fantastisch. Mooie foto’s Vera! Xx

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 17 februari 2015 16:58

Wauw wat mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 17 februari 2015 17:04

De twee lipproducten vind ik echt prachtig! Niet standaard, maar eens wat anders, leuk!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 17 februari 2015 17:18

Het oogschaduwpalette vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 17 februari 2015 17:27

De Art Stick staat je goed, ik ben wel altijd zo iemand die hem vergeet te slijpen en hem vervolgens in haar tas meeneemt, haha. Hopelijk kan jij jezelf er makkelijker aan herinneren ;)
De vormgeving van het palette vind ik echt geweldig, maar de kleuren zijn inderdaad niet zo speciaal.

[Beantwoorden]


Door lousaa op 17 februari 2015 17:46

Hmm. Dat oogschaduwpalet voegt echt niets toe aan bestaande paletten zo te zien. Verder vast degelijke producten maar in mijn ogen overpriced.

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 februari 2015 18:02

Wauw wat een super gave collectie!! Pigmentatie van het potlood had niemand verwacht denk ik. De kleur is echt een super knaller

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 februari 2015 18:05

Het palette vind ik wel heel erg mooi om te zien en ook de lipstick trouwens. prachtig. Vind je foto’s ook weer erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door Nicky op 17 februari 2015 18:13

Een mooie collectie, al is hij niet goedkoop te noemen.

[Beantwoorden]


Door R op 17 februari 2015 18:24

Wow, wat een mooie en verrassende producten! Ik dacht eerst eigenlijk dat die lip potlood Art Stick een hele rare kleur contour potlood was… Leuk geschreven! Zoals altijd :-)

[Beantwoorden]


Door Lysanne op 17 februari 2015 18:53

wauw ik blijf kwijlen bij elke review van bobbi Brown. Er komt een dag dat ik mezelf helemaal te buiten ga bij de counter haha. :omg:
Vera, tipje; als je zulke potloden prettig vind, zou je eens bij Maybelline kunnen kijken! Zij hebben ook zulke potloden, die heten Color Drama geloof ik. Ik heb 2 kleuren (Berry much en red essential), ze zijn echt geweldig (en voor maar 7 of 8 euro ofzo). Blijven heel goed zitten, ontzettend veel pigment. Ben heel nieuwsgierig wat je mening daarover zou zijn! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 17 februari 2015 19:07

Mmm dat palette vind ik dan wel duur voor alleen maar wat nude tinten. De lipproducten vind ik wel leuk!!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 17 februari 2015 19:10

De lipproducten zijn erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Charissa op 17 februari 2015 19:11

En… je vingers nog gebrand? Grapje :p
Mooie makeupjes, ik ben het meest fan van de lipliner, zó shiny! X

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 februari 2015 19:31

“.. en wil ik voor deze stomende hete collectie best op de blaren zitten.” Oké die snapte ik even niet haha, zie niet helemaal in wat deze uitdrukking ermee te maken heeft. :roll: Maar goed, ik vind de collectie er verder goed uit zien! Het oogschaduwpalette vind ik wel wat tegenvallen, ZEKER als je er 70 euro voor moet neertellen. Dan zou ik nog eerder voor oogschaduw van Sleek gaan. De lipproducten en eyeliner vind ik wel geweldig zo op het eerste gezicht. Lekker gepigmenteerd allemaal! :)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 17 februari 2015 om 19:32:

Ohja goed review! :)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 17 februari 2015 19:55

Prachtige foto’s! Ik moet ook echt wat meer van Bobbi Brown gaan proberen. Die Art Stick vind ik echt een hele mooie kleur, die zou ik zeker wel willen hebben. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Denise op 17 februari 2015 20:35

Oh, wat doe je me aan haha! Wat een mooie producten. Jammer dat ze zo aan de prijs zijn. Misschien koop ik de eyeliner nog wel. ( En de Art stick.. en..) Mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 februari 2015 21:34

Wat een prachtige producten, vooral dat oogschaduwpalette is echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 februari 2015 22:18

Oooh, wauw, dat lippotlood is zo intens!

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 17 februari 2015 22:35

Jammer van de prijs van het palette, vind hem wel mooi. Ik heb zelf een paar shimmer bricks van Bobbi Brown en daar ben ik zeer tevreden over, het is gewoon een heel mooi merk.Ik wil zeker nog een mooi lidproduct van dit merk. Mooie foto’s Vera en duidelijk review.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 17 februari 2015 23:56

Wauw, ziet er allemaal heel goed uit! Beide lipproducten lijken me fijn en de kleuren zijn prachtig. Maar ook die eyeliner is super, fijn dat ie zo diep zwart is.

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 februari 2015 12:42

Ik werd steeds enthausiaster bij het bekijken van deze producten, wat een prachtige collectie! <3

[Beantwoorden]


Door Milet op 18 februari 2015 21:21

De artstick voor de lippen lijkt precies op de color drama van maybelline in de oranje kleur, ik heb deze en hij kost maar 6,99. Prachtige producten trouwens!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 19 februari 2015 10:37

Die Art Stick vind ik helemaal de max! Ik heb nog nooit een potlood op mijn lippen gezet (dat zou ik echt eens moeten uittesten), maar als ik een dik potlood zie liggen in de winkel, ben ik nooit geneigd het te kopen. Ik dacht dat de afwerking en nauwkeurigheid niet oké zou zijn. Nu weet ik echter dat het wel mogelijk is om met een iets dikkere punt ook heel fijn af te werken.

[Beantwoorden]


Door Jolet op 19 februari 2015 18:40

Jeetje wat een duur palette, haha!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 februari 2015 23:08

dit gaat niet over het artikel, maar ik las laatst ergens dat er in de v&d een sephora komt. Als het goed is zou de eerste geopend worden in januari 2015. Weet iemand, of Vera, daar meer van?

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 21 februari 2015 19:41

De art stick vind ik echt super mooi, de perfecte kleur ! :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 22 februari 2015 11:26

Wat een prachtige producten! Je reviews zijn altijd zo fijn om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Noé op 22 februari 2015 12:28

Ik kijk nu voor het eerst op je site,maar ik vind het er nu al helemaal top uit zien. Ik vind da je erg mooie foto’s plaats,en er een leuke tekst bij zet! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 februari 2015 19:57

Ik kijk altijd je video’s maar minder vaak op je blog en daarom zag ik deze producten voor het eerst in de backstage video. Vooral het potlood en de eyeliner vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Melisa op 23 februari 2015 19:28

Weer een hele leuke en uitgebreide review zoals altijd! Wat een prachtige producten, vooral de Art Stick!

[Beantwoorden]


[…] Prime And Fine Eyeshadow Base Bobbi Brown Ink Liner – review Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux […]


Door Silke op 25 februari 2015 16:37

Pfoe, wat een prijzen! De Art Stick is wel PRACHTIG! :love:

[Beantwoorden]


Door Donna op 26 februari 2015 20:51

Echt superblij met zoveel reviews! Niet veel bloggers doen dat meer! Zo weet ik ook een beetje wat ik wel en/of niet moet kopen! Thnx! :yay: :ja:

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | FOTD: feeling romantic op 6 maart 2015 15:24

[…] Prime And Fine Eyeshadow Base Bobbi Brown Ink Liner – review Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux […]


Door veracamilla.nl | Hema Soft Matt lipbalm op 10 maart 2015 06:00

[…] de Bobbi Brown Art Stick en ik nog in onze honeymoon fase verkeerden, kwam ik bij Hema wel een hele aantrekkelijke nieuwe […]


[…] zijn drie Cheek Palettes, die alle drie deel uit maken van de Hot Collection waar ik eerder al enkele producten van […]


Door veracamilla.nl | FOTD: MAC Bao Bao Wan op 1 april 2015 06:00

[…] Eye Primer Bobbi Brown Ink Liner – review Benefit Roller […]


Door Latisha Cicilia op 11 april 2015 18:35

Super review! Ik ken je blog pas sinds vandaag, vind het geweldig! <3

[Beantwoorden]


Door Lise op 16 april 2015 09:28

wauuw! Wat kan jij mooie foto’s maken!
Ik ken je blog pas sinds vandaag maar ben nu al een grote fan!
Ook je YouTube acc vind ik super! Xx :wow: ^^)

[Beantwoorden]


Door Tamira Boonstra op 3 mei 2015 09:57

Wauw echt een super revue en je kan ook hele mooie foto’s maken en al die producten zou ik ook willen hebben! :-P

[Beantwoorden]


[…] Een kijkje achter de schermen! Lees hier de review uit de video: http://veracamilla.nl/2015/02/bobbi-brown-hot-collection-lente-15/ Ik vond het best lastig alles goed in beeld te brengen, maar hopelijk heb je een idee gekregen. […]


Door veracamilla.nl | The Balm Nude Dude op 12 mei 2015 15:08

[…] Bobbi Brown Art Stick Hot Orange – review […]


Door Sarah - op 2 mei 2017 00:56