Mijn make-upcollectie in 2010

stash_09_00

Voor het ‘Waarom ik ben begonnen met bloggen’ artikel van vrijdag, spitte ik mijn computer door op zoek naar oude foto’s die ik eventueel kon gebruiken. In een mapje ver weggestopt, vond ik opeens foto’s van mijn make-upcollectie bijna 5 jaar geleden. Foto’s met flits gemaakt van alle poeders, lipgloss en mousse foundation in mijn knalgele ladekastje.

stash_09_01

foundation, concealer, poeder en bronzer

Ik maakte deze foto’s in 2010 als voor en na foto’s. Links zie je hoe mijn kastje eerst wast en rechts hoe ik het destijds opgeruimd heb. Ik spot mijn gouwe ouwe mousse foundation, de foundation waarmee het allemaal begon. Ook zie ik losse poeder, dat gebruikte destijds bijna iedereen. En mijn geliefde Essence bronzer, een hele goede namaak van de MAC MSF’s.

stash_09_02

Blush en highlighter

Deze lade bevatte vooral blush, want highlighter had ik nog niet echt. Alleen een witte poeder van NYX (in de eerste foto rechts van het midden). De 2True blush (zit schuin boven de NYX highlighter) was mijn allereerste blush ooit. Verder zie ik vooral merken als Hema, Catrice, Maybelline en L’Oréal uit de beroemde Kruidvat kortingsbakken en mijn eerste MAC blushes: Dame en Dollymix.

stash_09_03

Lipgloss en lipstick

Er is een tijd geweest waarin ik meer lipgloss dan lipstick had! En ook veel lip balsem van Vaseline en The Body Shop. Mijn lipsticks waren bijna allemaal van NYX, de Round Lipsticks waren destijds mateloos populair. Ook had ik er een paar van Wet ’n Wild en Lancaster, gekocht bij de Bijenkorf in de opruiming.

stash_09_04

Eyeliner, mascara en oogschaduw

Dit zijn twee verschillende lades. De eerste bevat behalve veel troep ook eyeliner en mascara, in de tweede lade zit oogschaduw. Zoals je kunt zien was ik toen ook al dol op oogschaduw. Ik had heel veel losse oogschaduws en paletjes. GOSH, Wet ’n Wild, NYX, Kleancolor en een paar mono’s van MAC. Ik kan me dit nog zo goed herinneren!

Wat leuk om terug te zien! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik alle webshops en drogisterijen afstruinde. Ik was dol op al mijn producten en koesterde ze en nog steeds geniet ik van al het moois dat ik heb.

Hoe zag jouw make-upcollectie er 5 jaar geleden uit?


Reacties

Door Laura Steenks op 18 februari 2015 06:27

Wat super leuk om te zien, zeker ook na je make-up stash die je nu hebt! Al die ‘oude’ producten enzo. Ik herkende dat gele (helmer?) kastje meteen haha! :)

[Beantwoorden]

Poppetje antwoordt op 18 februari 2015 om 20:43:

Hey Laura, superleuk jou hier te zien! Haha ik zit bij je op school, ook in Havo 5! Haha!

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 februari 2015 06:48

Haha, wat tof om dit te zien. Het herinnert me aan mijn eerste stapjes op make-up gebied. Volgens mij gebruikte ik toen ook een mousse foundation ja. Mijn allereerste product (ik denk bijna 15 jaar geleden) was een coverstick van Miss Sporty, dat weet ik nog heel goed.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 18 februari 2015 06:59

Oooh superleuk! Ik denk dat mijn stash nog wat kleiner was dan die van jou, en dan voornamelijk minder Blush en lipproducten – wel had ik toen (denk ik) al een shitload van die GOSH effect Powders, die heb ik nog steeds in een lade zitten en die geven me echt een heel nostalgisch gevoel, haha.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 18 februari 2015 07:08

Dit is echt super leuk om te zien, ik ga ook foto’s maken en wie weet denk ik over 5 jaar wel van: wat een flut opbergsysteem en dat ik die producten gebruikte?! Haha.
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Ayla op 18 februari 2015 07:10

Omg dit is zo leuk om te zien! Die hello kitty borstel herken ik nig van een whats in my bag video :”)! Mijn makeupstash waren eigenlijk alleen maar lipbalsems, van labello!
Liefs Ayla

[Beantwoorden]


Door Anniek op 18 februari 2015 07:14

Haha, wat tof om te zien zeg, zo lang geleden alweer! Ik vind dat jouw collectie op dat moment al behoorlijk groot was, zeker als je bedenkt dat je nog niet echt fulltime bezig was met bloggen! Ik ben zelf nu 16, en mijn make-up collectie toen ik 11 was was nog niet zo groot, ik begon alles toen net een beetje te ontdekken.. Dat is inmiddels wel anders! :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 18 februari 2015 07:28

Wat leuk om te zien hoe je collectie er 5 jaar geleden uit zag!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 februari 2015 07:40

Super leuk om te zien. Vijf jaar terug kocht ik vooral essence, catrice en 2true met soms een uitzondering zoals Gosh. Foundation deed ik niet aan, ik had één poeder waar ik vaak gebruikte (en die nog steeds niet op is!). De laatste jaren probeer ik ook steeds vaker andere merken, dus mijn stash is inmiddels een vreemde mix tussen MaxFactor, Chanel en gouwe ouwe essence en catrice producten.

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 18 februari 2015 07:44

Wat ontzettend leuk dat je dit nog hebt! Heel leuk om te zien dat je vijf jaar geleden ook al zo’n enorme collectie had toen je nog geen spulletjes opgestuurd kreeg waardoor je collectie bizarre vormen aanneemt ;). Mijn collectie bestond 5 jaar geleden denk ik uit een foundation, oogpotlood, mascara en een blush. Oh en een smokey oogschaduw-kit. Dat was alles haha. Hij is nog steeds trouwens niet enorm groot. Alleen m’n lipstickcollectie is heel erg aanzienlijk gegroeid.

[Beantwoorden]


Door Derek op 18 februari 2015 07:59

Haha ik koop pas een half jaar make-up. Over 5 jaar wil ik ook wel eens terug kijken haha. Super leuk artikel

XDerek

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 18 februari 2015 08:04

Wat leuk om te zien! Wat kan er veel veranderen in vijf jaar tijd. Vijf jaar geleden had ik heel veel producten van Essence, en ja, ook bij mij waren de kortingsbakken van de Kruidvat heel populair! ;)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 18 februari 2015 08:05

5 jaar geleden was mijn stash aanzienlijk kleiner. Inderdaad veel meer lipgloss dan lipstick. En ik was geobsedeerd door die losse oogschaduwpoeders van Bourjois, die ik bij jouw in het wit zie. Vroeger vond ik dat fascinerend in die verpakking met een kwastje erbij en ik heb ze nu nog steeds. Als ik weer eens aan het spelen ben met make up denk ik altijd, wat moet ik hier mee? Het is zo onhandig, maar ik kan mezelf er niet toe aanzetten om ze weg te gooien.

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 18 februari 2015 08:06

Ik heb mijn vlagen: de ene keer wil ik veel hebben, de andere keer denk ik van: wat doe ik daar toch allemaal mee?

[Beantwoorden]


Door Sophie op 18 februari 2015 08:27

Wauw wat leuk om te lezen (en zien). Ik heb het gevoel dat je vol trots aan het vertellen bent als ik dit lees.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 18 februari 2015 08:28

Wat een leuk idee om te laten zien! 5 jaar geleden had ik zelf meer budget producten dan nu.

[Beantwoorden]


Door Marthe op 18 februari 2015 08:47

Wat leuk om te zien! Veel van die producten ken ik ook nog uit die tijd. Je smaak is nu volwassener geworden dan toen. Je ziet goed hoe je gegroeid bent. Make-up collecties altijd: (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 februari 2015 09:07

Wat leuk om te zien! Je hand al een flinke stash toen.

[Beantwoorden]


Door Kim op 18 februari 2015 09:11

Dit vind ik altijd zo geweldig om te zien! Je had ook heerlijk veel. :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 februari 2015 09:11

Ik had geloof ik alles nog in 1 make up tasje zitten. Nu heb ik zeker 1 la vol. Time flies…

[Beantwoorden]


Door bymarlayne op 18 februari 2015 09:16

Leuk om te zien! Vijf jaar geleden bestond mijn make-up stash denk ik alleen maar uit een lip gloss en mascara, haha. Grappig hoe dat zo snel verandert is!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 18 februari 2015 09:23

Haha wat leuk om te zien zeg! Als ik mijn make-up collectie vergelijk met jaren geleden zal het er ook wel heel anders uitzien hihi! :-)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 18 februari 2015 09:23

Leuk zeg! Je had inderdaad veel losse oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 februari 2015 09:29

Leuk om te zien, het is toch al een heleboel wat je hebt.

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 februari 2015 09:30

Wat grappig om te zien. Mijn collectie is heel erg veranderd de afgelopen jaren.

[Beantwoorden]


Door simone op 18 februari 2015 09:34

Vijf jaar geleden had ik een mascara en een dagcrème, meer niet. Nu vijf jaar later is mijn stash echt veel meer. Alles wat je kunt gebruiken heb ik waarschijnlijk wel.
Ik ben nu zelfs zover dat ik nu ga uitzoeken wat ik wel en niet gebruik. Wat ik niet gebruik geef ik aan mijn dochter die nu beautyland aan het ontdekken is ;)

[Beantwoorden]

Rhodé antwoordt op 18 februari 2015 om 10:12:

Haha, herkenbaar. Mijn moeder geeft ook alles wat ze niet gebruikt aan mij dus nu heb ik clinique en lancome in mn stash liggen ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 februari 2015 09:39

Heerlijk om te zien! Vijf jaar geleden gebruikte ik veel minder, toen had ik sowieso nog geen blushes, bronzers en highlighters. Oh, en ook nog geen oogschaduw palettes

[Beantwoorden]


Door Sharon Jansen op 18 februari 2015 09:45

Zo leuk om te zien! Als ik 5 jaar terug kijk gebruikte ik nog niet eens make-up volgens mij. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 februari 2015 09:50

Wat leuk om te zien! 5 jaar geleden had ik denk ik alleen een aantal mascara’s en poeders. Daar begon het allemaal mee, maar in die vijf jaar is er heel veel veranderd!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 februari 2015 09:50

Leuk om te zien! Ik had vijf jaar geleden ook meer lipgloss dan lipstick; ik vond lipstick toen nog helemaal niet fijn. Daarnaast had ik op mijn foundations en mascara’s na vooral budget producten, op een paar uitzonderingen die ik van mijn moeder had gekregen na!

[Beantwoorden]


Door Minke op 18 februari 2015 09:57

Heel leuk om te zien!!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 februari 2015 10:08

Wat leuk om te zien! Ik blog ook al sinds 2009 dus ik heb ook heel wat oude foto’s op de computer staan met collecties en dergelijke. Erg leuk om af en toe eens door te spitten. Ik had in die tijd ook veel meer lipgloss dan lipstick, nu is dat juist andersom! Grappig hoe je smaak kan veranderen in een paar jaar tijd.

[Beantwoorden]


Door Mirne op 18 februari 2015 10:13

5 jaar geleden had ik bijna niet, alleen nagellakjes een paar. Daarna een periode heel veel nagellakjes verzameld. En nu heb ik bijna alles weer weggegeven. Ik bewaar nu alleen maar wat ik ook echt ga gebruiken, het was een soort kick om zo veel mogelijk te hebben vroeger.

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 18 februari 2015 10:17

Toen had je eigenlijk ook al best veel! 5 jaar geleden had ik een mascara en een bronzer (ja wtf… gewoon bronzer en niks anders -dikke fail)

[Beantwoorden]


Door Juliette op 18 februari 2015 10:18

Wat grappig om te zien! :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 februari 2015 10:21

Je had toen al best wel veel make-up zeg! (: Super leuk om zo die oude foto’s terug te zien.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 18 februari 2015 10:33

Ik zou niet meer weten hoe mijn collectie er 5 jaar geleden uitzag, maar 1 ding weet ik wel: ik had veeeeel minder. Tot ik blogs begon te lezen. :-) Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 18 februari 2015 10:38

5 jaar geleden had ik 3 nagellakjes, 2 oogschaduwpalletjes, het concealerpalletje van Catrice en een mascara van Catrice ;’) Nu loopt het lichtjes uit de hand

[Beantwoorden]


Door Andrea op 18 februari 2015 10:44

Superleuk om terug te zien! Ik was ook gek op NYX, maar ik mocht het niet bestellen van mijn ouders. Ik had 5 jaar geleden ook foto’s gemaakt van mijn stash voor het Beautygloss forum, haha. Ik had alles in van die laatjes van Ikea waar je normaal riemen enzo in doet (en daar zit nu nog steeds een deel in). Helaas kan ik ze niet terugvinden omdat ik tussendoor van pc ben gewisseld :/
x

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 18 februari 2015 10:47

Flinke bak! 5 jaar geleden bestond mijn make-up collectie uit een mascara en een oogmake-up remover. ;) Als je eenmaal begint, kun je nooit meer zonder!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 18 februari 2015 10:50

Erg leuk om te zien. Mijn make-up collectie bestond uit eyeliners en heel veel lipgloss.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 18 februari 2015 10:51

Toffe flashback! Volgens mij volgde ik je toen ook al.. Het verschil hoe je toen en nu foto’s maakt is echt huge!

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 februari 2015 10:58

Ik vind dit altijd zo leuk om terug om te zien (love) 5 jaar geleden lag mijn make-up zomaar in mijn kledingkast en had ik met 3 bakjes al genoeg. Nu heb ik daarintegen een kastje :D

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 februari 2015 11:03

Leuk om je collectie te zien. Je foto’s zijn er enorm op vooruit gegaan!

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 februari 2015 11:09

Plak mascara en 100000 verschillende soorten oogschaduw in een grote doos haha. Ik was toen 10! Leuk artikel Vera! Liefs

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 februari 2015 11:09

Flinke stash. Die van mij begint ook goed te groeien!

[Beantwoorden]


Door Wies op 18 februari 2015 11:13

Wat ontzettend grappig om te zien dat je collectie zo anders was! Ik heb ook wel foto’s uit mijn oude stash en dan schaam ik me dood als ik naar mijn stash nu kijk…

[Beantwoorden]


Door Senna op 18 februari 2015 11:18

Leuk artikel Vera! Mijn makeupcollectie was 5 jaar geleden, een mascara en een oogshaduwdoosje van essence, verder nog 1 lipgloss en een lipstick…Hahah,

Daar is wel verandering in gekomen, ik ben namelijk een jaar geleden gaan bloggen over makeup. Zo leuk als je stash groeit!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 18 februari 2015 11:18

haha waar is de tijd van de goede rommel/grabbel bakken bij Kruidvat XD Ik leefde als tiener voor de gosh dingen die er altijd inlagen

[Beantwoorden]


Door Celien op 18 februari 2015 12:18

5 jaar geleden, toen was ik 16 en was ik net begonnen met make-up. Ik denk dat ik toen 2 foundations had, enkele mascara’s een oogpotlood. Mss 1 goedkoop palletje oogschaduw en een stuk of 10 lipglosjes. :-)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 18 februari 2015 12:33

Dit vind ik echt geweldig om te zien! Ik vind het heerlijk om je stash filmpjes te bekijken. De verandering is zo groot. :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 februari 2015 12:35

Hihi wat leuk om te zien, ook toen had je al behoorlijk veel!

[Beantwoorden]


Door Linda op 18 februari 2015 12:46

Oh wat had je toen al een heerlijke uitgebreide stash, 5 jaar geleden was de mijne niet zo uitgebreid haha! Zeker omdat ik door allergieën toen alles weg moest geven. Heel erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Josie op 18 februari 2015 12:48

wat ontzettend leuk om een blik in je makeup la van 5 jaar geleden te werpen :)
enne mouse foundation is weer terug bij catrice zag ik ….LOL

dag dag, fijne dag !!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 18 februari 2015 12:59

aha super leuk om te zien. Ik heb zelf ook ‘dressing table inspiration’ posts op m’n blog en soms kijk ik terug en denk ik jeeeetje nog maar een half jaar geleden en al zo veel veranderd!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 18 februari 2015 13:23

Haha zo grappig om te zien dat mijn collectie nu zeer hard lijkt op die van jou. Maar 5 jaar geleden had ik enkel een mascara en oogpotlood, tadaa :D

[Beantwoorden]


Door frederique op 18 februari 2015 13:44

Leuk artikel! Ik moet zeggen dat mijn stash het laatste jaar een hele grote groei heeft doorgemaakt haha! (love) XX

[Beantwoorden]


Door Renske op 18 februari 2015 13:49

Mijn make up collectie vijf jaar geleden. Pfoe, die bestond denk ik uit maximaal vijf producten. Waaronder een bruin oogpotloodje van Miss Sporty, daar begon het allemaal mee! Leuk artikel, zo’n terugblik.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 februari 2015 13:51

Wat leuk zeg om te zien wat je toen allemaal al had!

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 18 februari 2015 14:08

Wow wow….altijd zo heerlijk om te neuzen in de laadjes van een ander, haha! Volgens mij heel erg grappig om terug te kijken naar toen en te zien wat er allemaal verandert is in 5 jaar tijd. Ik ben zelf redelijk ‘stabiel’ qua stash.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 februari 2015 14:32

Wat leuk om te zien! en toen had je al veel zeg

xx

[Beantwoorden]


Door Lexi op 18 februari 2015 14:48

Je had al best wel veel! Ik had 5 jaar geleden nog niet zo veel make-up (ik was toen ook pas 10), enkel een mascara met een witte en zwarte kant, en een paar dingetjes van NYC, want dat had ik gewonnen toen ik mail van de maand was in de Girlz!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 februari 2015 15:03

Altijd leuk om ouder foto’s te zien. Wat veranderd er toch altijd een hoop he! Leuk om te lezen over hoe en waarom je bent begonnen en jeetje wat een tijdje alweer! Ik volg je met plezier dus meid, ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 februari 2015 15:23

Wat leuk om te zien! Ik geloof dat mijn collectie bestond uit een mascara, zo’n foundation mousse van Essence en een lipgloss. Veel meer zal het niet zijn geweest haha!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 18 februari 2015 15:51

Wat leuk om te zien! Wat een verschil ook in fotografie! (love)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 18 februari 2015 16:15

Wat leuk om te zien! Veel herkenbare producten die ik destijds ook moest hebben haha

[Beantwoorden]


Door Veerle op 18 februari 2015 16:56

Wow, wat een verschil! Ik had 5 jaar geleden uhm… Één mascara, van Essence, waar ik nooit veel van durfde te gebruiken. :lol: Ik was toen 11, dus dat is vrij logisch denk ik ^^) Ondertussen bestaat mijn stash uit zo’n 3 goedgevulde lades. En er blijft meer bijkomen!
Xx Veerle

[Beantwoorden]


Door Julia op 18 februari 2015 16:57

5 jaar geleden was mijn make-up collectie een haarborstel en een paar elastiekjes :lol:
Ik was toen pas 10 dus zo gek is dat ook niet haha.
Leuk artikel Vera!

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 februari 2015 17:03

5 jaar geleden zat er volgens mij alleen een mascara en een lipgloss in mijn stash haha

[Beantwoorden]


Door R op 18 februari 2015 17:20

Vijf jaar geleden was mijn make-up collectie echt ZOOOO groot!!!! 2 lippen balsems, een nagellakje die ik nooit gebruikte en 1 haarelastiekje! Ja, toen ik 7 jaar was was die collectie erg groot!!! :-P

[Beantwoorden]


Door Beau (beauandthecity) op 18 februari 2015 17:26

Hahaha dit is zo leuk om te zien! Wat een verbetering wat foto’s betreft zeg, haha ;-)

[Beantwoorden]


Door Silke op 18 februari 2015 17:26

Wat een leuk artikel!
Ik heb geen idee meer hoe mijn collectie er vijf jaar geleden uit zag, het enige dat ik me nog herinner is dat het een rommeltje was!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 18 februari 2015 20:36

Ik had nooit héél veel make-up, maar wel een poedertje, mascara, wenkbrauwpotlood, blush etc. Gewoon de basics! Sinds ik bij een parfumerie is mijn liefde voor make-up ontploft! Maar ik ben niet iemand die dingen echt ‘verzameld’, ik wil juist zo min mogelijk hebben, want anders gaat het toch maar bederven. Toch heb ik meer dan genoeg keuze hoor!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 februari 2015 20:50

Oh ik herinner me nog dat je je make-up bewaarde in die gele ladekastjes van Ikea. Ik heb toen zelf nog zo’n wit gekocht om mijn collectie in op te bergen. Gho wat is dat lang geleden zeg. Ik wist ook niet dat ik je blog al zo lang las :D

[Beantwoorden]


Door Cindy op 18 februari 2015 21:04

Haha, wat leuk om terug te zien! Lekker van genieten!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 februari 2015 21:17

Haha, best grappig om te zien!

[Beantwoorden]


Door José op 18 februari 2015 21:23

Wat leuk om terug te kijken!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 februari 2015 21:34

Haha, wat mooi om te zien!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 18 februari 2015 21:39

Wat leuk om te zien zeg! Heel wat andere producten en ook merken dan nu. Tjah mijn collectie 5 jaar geleden was echt heel minimaal, nu is het best wel uitgebreid. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Wendy op 19 februari 2015 13:26

Wat leuk om te zien! Vijf jaar geleden, ik was toen vijftien, begon ik me “eindelijk” een beetje in make-up te verdiepen. Ik droeg toen vooral knalblauwe oogschaduw ( :nod: ) en een paarse oogschaduw-mouse van de Hema. Prachtig prachtig haha maar wel schattig als ik daar nu zo op terugkijk. (:

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 19 februari 2015 19:05

Wat een leuk idee en grappig om te zien!
5 jaar gelden zag mijn make-up stash er heel zielig uit, haha.

Kusjes

[Beantwoorden]


Door Pien op 20 februari 2015 16:17

Vijfjaar min twee weken geleden kreeg ik mijn eerste make up (lipbalsem glitter mascara en een palletje voor groene ogen terwijl die van mij toch echt heel donker bruin zijn) voor mijn tiende verjaardag ik was er dol blij mee

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 20 februari 2015 22:41

Wat leuk om dit te zien! Mijn make-up collectie van 5 jaar geleden bestond uit een veels te donkere foundation van de hema, een oogpotlood en een mascara, oh en dan ook nog een doorzichtige lipgloss. Dit droeg ik dan ook echt elke dag en het zag er niet uit…

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 februari 2015 19:46

Wat leuk om te zien! 5 jaar geleden bestond mijn stash waarschijnlijk uit 1 mascara en vooral oogschaduw die ik leende van mijn moeder omdat zij ze amper meer gebruikte. ;-)

[Beantwoorden]


Door yentl op 23 februari 2015 15:01

WOW, jij had toen ook al wel echt veel make-up haha. ik ben jaloers. Heb wel een tijdje ook echt uitpuilende lades gehad, maar niet op deze manier. Leuk hoor zou er best eens in willen snuffelen.

[Beantwoorden]