Make-uplook die mannen mooi vinden | Met Kelvin en Peter | No makeup makeuplook

Hoe kijken mannen naar make-up? En wat voor make-uplook vinden zij mooi? Ik zocht het uit met Kelvin en Peter. Ze kozen de producten en creëerden een ‘no makeup makeuplook’ voor elke dag. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Femke op 20 december 2015 07:45

Ik weet dat veel mannen een no makeup makeuplook mooi vinden. Wat ik dan vaak wel weer grappig vind is dat ze zowat hun nek breken voor vrouwen met een flinke dosis make-up op hun gezicht als die langs lopen ;-)! Haha, toen ze zeiden ik vind het eigenlijk wel goed zo en toen moesten de lippen nog komen. Voor mij het belangrijkste bijna wat er is in een makeup look ;-)! Ik snap de no makeup makeuplook wel, draag ik doordeweeks naar mijn werk ook het liefste :-)!

[Beantwoorden]


Door Elles [3lles] op 20 december 2015 09:26

Wat een leuke video! Ik vond het erg grappig om te zien dat Kelvin en Peter het echt interesseerde en dat ze je de hele tijd aankeken als je wat deed!
Liefs,
Elles

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 20 december 2015 09:42

Haha leuke collab! Altijd leuk om je favo YouTubers samen video’s te zien maken! Ik vind het echt typisch hoe mannen altijd kiezen voor een no-makeup-look, terwijl ze in realiteit vaak vallen op de meisjes met mega veel make-up. Achja, mannen he… Leuke video!!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 december 2015 10:09

Ik vond het een leuke video! Alleen kan het me echt niet boeien wat anderen van mn makeup vinden. Ik draag gewoon lekker wat ik zelf mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 20 december 2015 10:12

Mannen? Jongetjes!

[Beantwoorden]

Domenique antwoordt op 20 december 2015 om 11:01:

Ik wilde t net zeggen :’)
Theres a difference between boys and men

[Beantwoorden]


Door noa op 20 december 2015 10:19

Hoi

Ik heb een vraagje. Kennen jullie een goedkope budget foundation onder de €5,-.

Groetjes Noa :wave:

[Beantwoorden]

marrie antwoordt op 21 december 2015 om 11:26:

Miss sporty

[Beantwoorden]

noa antwoordt op 21 december 2015 om 17:00:

welke?

[Beantwoorden]


Door carolien op 20 december 2015 10:19

dag Vera,
Leuke video!
Het chocolade doosje waar kan je die vinden?
x

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 21 december 2015 om 18:59:

Bedoel je dat makeup palette? Die is van Make Up Revolution, ze hebben 3 ‘chocolate bars’. Ze hebben ze sporadisch bij grote Kruidvaten maar je kunt ze sowieso bestellen bij boozyshop of makeupmusthaves ofzo!

[Beantwoorden]


Door Lydia op 20 december 2015 10:21

Wat een grappige video! En waar heb je dat leuke truitje van?

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 20 december 2015 om 10:56:

en die bruine/beige winterjas ?

:$

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 december 2015 10:24

Ik vind dit een leuke video.

[Beantwoorden]


Door Chiara op 20 december 2015 10:55

Hey Vera, ik reageer vrijwel nooit en ben wat je noemt een echte ‘lurker’, maar ik wou toch heel even iets kwijt over de boodschap en het doel van deze video.

Ik ga meteen toegeven dat ik het filmpje niet heb bekeken, dus ik weet niet of het in de video vermeldt wordt, maar ik wou het alvast even kwijt: Ik ben er een beetje bang voor dat de onbewuste boodschap in deze video is dat je je als vrouw opmaakt om door jongens mooi gevonden te worden, terwijl dat absoluut niet zo hoeft te zijn. Je maakt je in de eerste plaats op voor jezelf, omdat het jou zelfvertrouwen geeft, omdat jij je er mooier door voelt, of gewoon, omdat je het leuk vindt om jezelf met behulp van make-up op verschillende manieren uit te drukken.

De reden waarom ik dit schrijft, is omdat ik op mijn werk (ik werk in diverse parfumerieën) steeds weer meisjes en vrouwen over de vloer krijg die bijvoorbeeld een lippenstift heel mooi vinden, maar hem dan niet kopen omdat ze bang zijn van de reacties van het andere geslacht. Dat vind ik zo ontzettend jammer en dan denk ik dat dat deels komt omdat die vrouwen niet genoeg gehoord hebben dat je je in eerste plaats voor jezelf opmaakt en kleedt. You do you! Ik zou het jammer vinden als deze video, die toch heel wat jonge kijkers trekt, op een negatieve manier kan beïnvloeden.

Zo, dit was even de feministische noot van de dag :) Maar, by all means, je hoeft het hier zeker niet mee eens te zijn.

[Beantwoorden]

Domenique antwoordt op 20 december 2015 om 11:03:

Ik vind t jammer dat je de video niet kijkt,
Waarin dit dus wordt uitgelegd :)

[Beantwoorden]

Lousaa antwoordt op 20 december 2015 om 18:18:

Maar dan nog. Je kunt het uitleggen, wat natuurlijk prima is. Maar dat is net zoiets als een disclaimer dat vuuurwerk gevaarlijk is en dan in een video een zootje lawinepijlen afsteken in een winkelcentrum. Of zeggen dat drinken niet gezond is en vervolgens filmen hoe je jezelf een delirium zuipt. Woorden en daden zullen we maar zeggen. Dus ik vond de feministische noot van de dag wel goed :-)

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 20 december 2015 om 20:00:

Ik snap wat jullie bedoelen, maar zo komt de video op mij absoluut niet over. Peter zegt zelf nog dat een vrouw lekker moet dragen wat ze zelf wil!


Door femketje op 20 december 2015 10:56

super leuke video :D

[Beantwoorden]


Door kim op 20 december 2015 11:08

ik vind juist dat je het goed uitlegd vera, het is juist grappig om te zien dat de ideeën soms best wel uit elkaar liggen van wat deze mannen mooi vinden, en hoever wij eigenlijk gaan wat betreft meerdere kleuren en blenden, shapen,lipkleur enz. grappig vond ik dat ze maar 1 kleur op de ogen wilden en het eigenlijk wel goed vonden zo.

leuke video !

[Beantwoorden]


Door kim op 20 december 2015 11:10

@ Chiara

misschien eerst de video maar eens kijken daar word het namelijk meerdere malen uitgelegd.

[Beantwoorden]


Door charile op 20 december 2015 11:21

Super leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Inge op 20 december 2015 11:36

Haha! Ge-wel-dig dit!! Mijn vriend zou t precies t zelfde doen denk ik! Inderdaad, natural beauty vinden ze t mooist maar ze hebben geen idee hoeveel make up er soms “nodig is” om tot een natural look te komen. Echt heerlijk dit filmpje op zondagochtend :-) en qua commentaar hierboven; de een gebruikt make up voor haarzelf en de ander doet t juist wel om een jongen te verassen of te versieren. Mag toch allemaal, en zelfs al doe je t alleen voor de ander; so what? Mijn man trekt ook wel eens een bepaalde blouse aan omdat ik het vraag. Wat maakt dat nou uit, qua make up idem. Als hij rode lippen mooi vindt, dan kan hij ze krijgen hoor :-D leuk toch juist!! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura J op 20 december 2015 11:37

Ik vind het ook altijd zo grappig als mannen/jongens zeggen dat ze het mooi vinden als een vrouw weinig of geen make-up draagt. Meestal dragen die vrouwen dan echt wel basis make-up (zoals foundation, wenkbrauwen, mascara etc) alleen geen felle ooglook of felle lipkleur. Het valt mannen dan gewoon niet zo op dat er wel degelijk make-up op zit, en dat hoeft niet eens weinig te zijn.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 december 2015 11:38

Echt een leuk filmpje! Maar mijn vriend weet dus echt niet wat hij mooier vind haha

[Beantwoorden]


Door Kimmetje op 20 december 2015 12:00

Super leuke video!

[Beantwoorden]


Door Nathalie | insideandout.nl op 20 december 2015 12:08

Haha wat een ontzettend lollige video! Laatst heb ik in detail beschreven hoe ik voor de eerste keer nepwimpers opplakte (en een uitgebreide make-up look deed) en hoe mijn vriend daar op reageerde. Eigenlijk vond ik dat ontzettend grappig, en dit nu dus ook weer ;) Mannen en make-up… ;)

[Beantwoorden]


Door Neesha op 20 december 2015 12:22

Wat is het een leuke video geworden! :yay:

[Beantwoorden]


Door Teddy op 20 december 2015 13:25

Wat een leuk filmpje is het geworden!

[Beantwoorden]


Door Catherine op 20 december 2015 13:27

Hahahaha wat een grappige video! Heb echt hard gelachen! Heel leuk om te zien wat mannen er eigenlijk van vinden en Kelvin en Peter zijn ook echt hilarisch (:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 20 december 2015 14:50

Super leuke video :D Ik merk ook dat mijn vriend andere make-up mooier vind dan ik zelf. Hij houdt b.v. niet van poeder op mijn gezicht ^^ Zo leuk om het nu ook eens bij andere te zien :D

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 20 december 2015 15:16

Wat een superleuke video is dit geworden! Heel origineel ook. Way to go, Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Esmee op 20 december 2015 15:18

hahaha geweldig dit! zo grappig om te zien hoe jongens eigenlijk niks afweten van makeup hoe wij dat kennen. Vind je videos echt amazing! Keep it up!
kusjes uit Zweden,
Esmee van http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 december 2015 15:45

Haha, wat een leuke video! Grappig dat veel mannen denken dat vrouwen geen make-up dragen terwijl ze eigenlijk wel foundation, mascara en dergelijke op hebben. Mannen houden dus duidelijk van een natuurlijke make-up look. Van de lippen ben ik wel een beetje verrast. Ik dacht dat mannen wel van knallende rode lippen hielden.

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 20 december 2015 16:18

Haha wat een leuke video! Echt tof om te zien hoe zij tegen make up aankijken. Ik wist al wel dat de meeste jongens houden van een ‘no make up make up look’ houden en zelf vind ik dit ook het mooiste. Maar voor een feestje vind ik het ook wel leuk om eens los te gaan en doe dat ook vooral. Wat je zegt, make up draag je toch voor jezelf.

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 20 december 2015 18:30

Super leuke video! Het ziet er gezellig uit :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 20 december 2015 20:01

Haha, erg grappig hoe die jongens tegen make-up aankijken! Dapper van jou om je zo in hun bijzijn op te maken. Dat lijkt me namelijk best ongemakkelijk.

[Beantwoorden]


Door Coco op 21 december 2015 05:29

Wat een ontzettend leuke video!! Ik vind het echt een origineel idee en heb er met veel plezier naar gekeken. Wat een leuke jongens :) ik kende ze nog helemaal niet…

[Beantwoorden]


Door Marleen op 21 december 2015 10:10

Héle leuke video! Ontzettend origineel ook!
Ik weet niet of ik me veel van de mening van Kelvin en Peter ga aantrekken, want lipstick kan ik echt niet meer missen, haha. Ik vond het wel grappig dat ze zwart oogpotlood op je waterlijn mooi vonden; ik vind dat – in ieder geval bij mezelf – echt niet mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 december 2015 11:31

Echt een super leuke video dit!

[Beantwoorden]


Door Romy op 21 december 2015 13:17

Leuke video! Doe een keer een party look met hun! :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 december 2015 11:57

Vera,

Welke lipstick draag je? is een matte? lijkt me een goede/mooie kleur met kerst te dragen.

hoop dat je een snel antwoord voor kerstdagen kan plaatsen.

groetjes

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 22 december 2015 om 11:59:

nee ik bedoelde een andere filmpje. shoplog:-)

[Beantwoorden]


Door Serena op 25 december 2015 19:44

hey Vera!

Dit is echt een super leuke video en heb echt gelachen! Niks van aantrekken dat sommige zeggen dat je meiden hier onzeker mee kan maken.. Het zijn juist goede tips en de video moet ook niet al te serieus genomen worden denk ik!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 21:00

Echt heel tof zijn ze. En lekker eerlijk. En eigenlijk vooral heel erg interessant.

[Beantwoorden]