Herfst foto’s #13

herfst_fotos_15_13_00

Afgelopen week was echt fijn en leuk. Die laatste week voor Kerst beviel goed! Ik heb ontzettend veel zin in komende dagen en ben blij dat ik het zo goed heb af kunnen sluiten. Dit zijn de laatste herfst foto’s, we gaan volgende week eindelijk over naar winter foto’s! En het zijn er lekker veel dit keer, dus ga er maar even voor zitten.

herfst_fotos_15_13_01

Vrijdag nam ik mijn video met Kelvin en Peter op. Dat vond ik best spannend, maar gelukkig ging het goed en vind ik dat de video heel leuk is geworden! Hier zie je mijn kleine set-up. Ik heb helaas geen foto met Kelvin en Peter samen, want die ben ik (zoals dat zo vaak gaat) helaas vergeten te maken.

herfst_fotos_15_13_02

Na het filmen met Kelvin en Peter, ging ik met de trein naar mijn ouders in Arnhem. Ik had nog wat tijd over op het station en kocht daarom dit schattige doosje bonbons van Hema om mee te nemen.

herfst_fotos_15_13_03

Mama had zelf een heerlijke soort appeltaart gebakken met spijs, maar die was voor de volgende dag.

herfst_fotos_15_13_04

Thee drinken, heel veel bijkletsen en de bonbons eten natuurlijk.

herfst_fotos_15_13_05

Slaap lekker!

herfst_fotos_15_13_07

Ik woon al twee jaar op mezelf, maar L’Oréal stuurt nog regelmatig pakjes naar mijn ouders huis. Vindt mama helemaal niet erg, want zij heeft nu deze mooie adventskalender.

herfst_fotos_15_13_06

Er zitten allemaal nagellakken in en één lipstick.

herfst_fotos_15_13_08

Zaterdag ging ik naar Suz toe, waar ik vergat mijn schoenen meteen uit te doen en na de cavia’s gedag gezegd te hebben, zag dat ik de witte vloer gelijk vies had gemaakt… Oeps.

herfst_fotos_15_13_09

Na bij Suz te zijn geweest, liep ik naar het centraal station. Ik liep deels over de route die ik vroeger altijd naar school fietste, dat voelde best gek. Ik was daar al zo lang niet meer geweest.

herfst_fotos_15_13_10

Even een broodje gehaald voor tijdens mijn reis, met pesto en kip.

herfst_fotos_15_13_11

En ik had mijn iPad mini bij me zodat ik lekker een boek kon lezen. Dan gaat de tijd veel sneller.

herfst_fotos_15_13_12

Weer thuis had Jeffrey het al gezellig gemaakt <3 herfst_fotos_15_13_13

’s Avonds keken we onder het genot van een ijskoude scroppino, de film Verliefd Op Ibiza. Ik vind het niet zo’n goede film, maar wel leuk om te zien omdat we in oktober natuurlijk zelf naar Ibiza zijn geweest en best wat plekken uit de film herkenden.

herfst_fotos_15_13_14

Zondag hebben we hardcore kerstkado’s geshopt! Na het winkelen kwamen we thuis op adem met lunch en (zoals je ziet) chocomelk.

herfst_fotos_15_13_15

Van Mulberry kreeg ik een kerstkrans, super leuk!

herfst_fotos_15_13_16

Die heeft een mooi plekje gekregen in de gang.

herfst_fotos_15_13_17

Ook kochten we een kerstboom en gingen we die versieren.

herfst_fotos_15_13_18

Alle lampjes en ballen erin…

herfst_fotos_15_13_19

Hij staat! Het is toch altijd weer gezellig met zo’n boom in huis. Ik weet dat ik hem ga missen als ik hem in januari weer weg ga halen. De tasjes die eronder staan zijn trouwens leeg, het zijn oude tasjes die Jeffrey tegen kwam en er ter versiering onder had gezet.

herfst_fotos_15_13_20

Nog meer lampjes. Nooit genoeg lampjes!

herfst_fotos_15_13_21

Mijn favoriete bodylotion Celebrate van Lush is op :( Dit vind ik echt zo’n enorm lekkere en fijne bodylotion.

herfst_fotos_15_13_22

’s Avonds sloeg ik nog wat kerstkransjes in om ook in de boom te hangen.

herfst_fotos_15_13_23

Ah nee, mijn fijne poeder van Catrice stuk! Er breken elke keer dat ik hem gebruik meer stukjes af.

herfst_fotos_15_13_24

Duif in de tram. Ik ging dinsdag uitgebreid make-up winkelen.

herfst_fotos_15_13_25

Ik vrees dat het nu echt gedaan is met GOSH… Welk merk zal hiervoor in de plaats komen? Makeup Revolution misschien?

herfst_fotos_15_13_26

Ik kreeg vragen of I Heart Makeup ook echt een eigen schap heeft, maar het merk heeft een kleine kartonnen stand. Zoals je kunt zien zijn hier de chocolade paletten al uitverkocht.

herfst_fotos_15_13_28

Het was flink zoeken, maar eindelijk vond ik dan toch een H&M met make-up!

herfst_fotos_15_13_27

De Bijenkorf heeft weer prachtige etalages.

herfst_fotos_15_13_29

Ik was uitgenodigd voor de premiere van Star Wars, daar gingen Jeffrey en ik ’s avonds samen heen.

herfst_fotos_15_13_31

Dit was mijn eerste premiere ooit, maar gelijk wel een hele goede om mee te beginnen. Het was enorm druk, met heel veel BN’ers, een zwarte loper, fotografen en strenge beveiliging.

Echt super cool om een keer mee te maken. En ik had nog nooit een Star Wars film gezien, maar ik vond The Force Awakens echt heel gaaf.

herfst_fotos_15_13_32

Goedemorgen!

herfst_fotos_15_13_33

Woensdag ging ik langs bij COTY voor de jaarlijkse kerstborrel. Het was er super mooi en kerstig aangekleed. Check die skilift!

herfst_fotos_15_13_34

Het was er heel gezellig, met genoeg lekker eten. Ik had al echt het gevoel dat het Kerst was!

herfst_fotos_15_13_35

Na afloop kreeg ik als bedankje voor de samenwerking afgelopen jaar een goodiebag mee waar onder andere deze fantastische paraplu in zat. Hier ben ik echt heel blij mee!

herfst_fotos_15_13_36

Even opwarmen bij Starbucks.

herfst_fotos_15_13_37

’s Avonds sliep ik slecht en donderdag werd ik al vroeg wakker. Ik had al een tijdje last van mijn oren, maar de irritaties en jeuk die ik had waren nu opgelopen tot constante oorpijn. Ik deed een warme kruik erop en belde de dokter. Gelukkig was er diezelfde dag nog plek.

herfst_fotos_15_13_38

Kadootjes inpakken!

herfst_fotos_15_13_39

Van OPI kreeg ik een kerstbal met een klein nagellakje erin! Super leuk, die ging gelijk de boom in.

herfst_fotos_15_13_40

Ik vind mijn nieuwe sloffen echt fantastisch. Ze zijn van H&M!

herfst_fotos_15_13_42

Terug van de dokter met druppels en watjes. Ik had een dubbele oorontsteking opgelopen, maar gelukkig was ik er op tijd bij waardoor het met druppels te verhelpen valt.

herfst_fotos_15_13_43

Jeffrey en ik legden onze kadootjes onder de boom. Aaah, nog maar even wachten!

herfst_fotos_15_13_44

’s Avonds kwam Teske de finale van Expeditie Robinson kijken. Het lijkt hier of ze een beetje boos kijkt, maar het was heel gezellig.

herfst_fotos_15_13_45

Ready!

herfst_fotos_15_13_47

En als laatste wil ik deze foto nog even delen. Ik ging namelijk donderdagavond slapen met druppels en watjes in mijn oren, maar dat zit niet heel lekker. Ik had wel verwacht dat ze in mijn slaap uit mijn oren zouden vallen, maar de volgende ochtend zag ik dit. Ik heb de watjes blijkbaar in mijn slaap uit mijn oren gehaald en ze heel netjes naast elkaar op mijn nachtkastje gelegd. Hahah!

Nog even een korte mededeling: Er zullen komende weken in verband met Kerst en Oud & Nieuw minder posts online komen. Ik heb wel voor een deel vooruit gewerkt, maar ik wil ook genieten van deze dagen en leuke dingen doen. Hopelijk begrijpen jullie dat! <3 Dit was dan alweer mijn week! Hoe was jouw week? X

Herfst foto’s #12
Herfst foto’s #11
Herfst foto’s #10

Twitter Facebook
Categorie: Lente/zomer/herfst/winter foto's | 21 december 2015 | 67 reacties

Reacties

Door Femke op 21 december 2015 06:11

Wat een fijne, drukke week heb je gehad. Leuk dat Jeffrey zo creatief is, met die lege leuke tasjes onder de kerstboom :-)! Balen dat je een dubbele oorontsteking hebt, maar gelukkig ben je er op tijd bij. Hopelijk heb je er al minder last van!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 21 december 2015 06:48

Ik wist niet eens dat L’Oréal een adventkalender had. Grappig. Jammer van je oorontsteking, ik hoop dat de druppels gauw helpen.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 21 december 2015 06:54

Aah, wat ziet die appeltaart van je moeder er heerlijk uit zeg. Echt een plaatje! Fijne week! :)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 21 december 2015 07:12

Ah, wat hebben jullie je huisje onwijs gezellig gemaakt zeg! De kerstboom, al die lichtjes en gezellige kerstspulletjes.. Bij ons thuis staat ook alles, en ik word er echt blij van :) En oh, dat gebroken poeder: herkenbaar! Ik heb een hele fijne bronzer van Rimmel die telkens meer breekt.. :(

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 21 december 2015 07:15

Leuke foto’s! De taart die je moeder heeft gemaakt ziet er lekker uit! Wel echt balen van je dubbele ooronsteking, heel veel beterschap!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 21 december 2015 07:59

Erg leuk om je foto’s terug te zien! Je hebt het lekker gezellig gehad. Wat een geluk heeft je moeder dat er toch nog soms wat op hun adres wordt bezorgd, leuk zo’n adventkalender! Ooronsteking is nooit fijn, maar gelukkig dat je op tijd genoeg was om het met oogdruppels te verhelpen, hopelijk heb je er nu al wat minder last van. Tof dat je naar Star Wars bent geweest, ik hoop er deze vakantie nog heen te kunnen gaan :). En dat er wat minder artikelen komen is heel begrijpelijk. Ga maar lekker genieten van de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Simone op 21 december 2015 08:18

Natuurlijk begrijpen we dat! Alvast hele fijne dagen. Hele leuke diary ook weer en wat mooi én handig, die Daisy paraplu.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 december 2015 08:58

Heerlijke week weer. En lichthes zijn het leukst aan kerst vind ik!

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 21 december 2015 09:05

Haha chocomel snor! Super schattige foto is dat. En je sloffen, ohmy die zijn cute! Het ziet er uit als een heeeele leuke week. Ik vind het altijd zo tof om dit soort posts te zien. Hele fijne feestdagen Vera, geniet er lekker van!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 21 december 2015 09:10

Wat een leuk overzichtje weer! En die advent kalender van l’Oreal ziet er erg tof uit.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 21 december 2015 09:36

De foto’s rond deze tijd vind ik toch altijd het leukste. Op Snapchat zie ik hoe je dagelijks een vakje openmaakt en wat leuk dat je moeder er ook zo van kan genieten. Ik kan het me voorstellen dat het best vreemd is om weer terug te komen op plekken waar je anders zo vaak kwam. Komen de vele herinneren weer naar boven!
XOXO esmee

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 11:35:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door anna op 21 december 2015 09:42

Wat veel leuke foto’s! Gaat Gosh echt weg? Ze hadden soms wel goede producten. En die sloffen van H&M zijn echt geweldig! Vervelend van je oorontsteking, hopelijk gaat het snel beter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 11:34:

Ja, denk dat het niet meer goed liep :-( Snap het ergens ook wel, vond het merk de laatste tijd helaas ook niet zo leuk en vernieuwend meer.

[Beantwoorden]


Door Minke op 21 december 2015 09:43

Super gaaf dat je bij de premiere van Star Wars was!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 21 december 2015 10:01

Hee Vera!

Wat vervelend dat je een dubbele oorontsteking hebt! Bij ons komt dat ook heel veel in de familie voor! We moeten echter áltijd juist ‘vette watten’ gebruiken. Deze nemen namelijk het medicijn niet op, waardoor het medicijn des te beter kan inwerken! Het is maar een tip, hier kun je natuurlijk mee doen wat je wilt!

Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 11:33:

Oh goed dat je het zegt! Thanks!

[Beantwoorden]


Door Tina op 21 december 2015 10:20

Aww die sloffen haha! Bij die laatste foto van je watjes moest ik meteen denken aan het plastic bitje dat ik ’s nachts moest dragen na m’n beugel en dat ik in m’n slaap ook altijd netjes op het nachtkastje bleek te leggen :D snel beterschap met je oren alleszins! Die première van Star Wars zag er wel heel coowl uit, zelf heb ik ook nog geen enkele film gezien, tot grote verbijstering van m’n mannelijke vrienden..

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 21 december 2015 10:38

Wat een leuke week heb je achter de rug! Lief dat Jeffrey het zo gezellig maakt met kaarsjes als je thuiskomt. Dat bewijst nog maar eens dat geluk in kleine dingen zit. Van Jeffrey gesproken… Op aanraden van hem heb ik het Vespa parfum besteld voor mijn vriend. Normaal ga ik het morgen ontvangen, ik ben super benieuwd! En haha, die foto met chocomelk is grappig. Zou mij ook overkomen hoor. Heel begrijpelijk dat je de komende week wat minder gaat posten. Geniet maar van de feestdagen en van elkaar!

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 21 december 2015 om 10:39:

En wauw, wat is die adventskalender van L’Oreal mooi. Ik kan me voorstellen dat je mama er heel blij mee is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 11:33:

Oeeeh! Ik hoop dat hij goed in de smaak valt ^^)

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 21 december 2015 om 12:34:

Aan jullie enthousiasme te zien kan dat moeilijk anders denk ik. Wie weet krijgt hij binnenkort ook complimentjes in de lift, haha!

[Beantwoorden]

Vanessa antwoordt op 25 december 2015 om 19:44:

Hey Vera en Jeffrey! Ik wou even laten weten dat mijn vriend heel blij is met het Vespa parfum. Ik wil jullie dus graag bedanken voor deze leuke tip. Prettige kerstdagen!

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2015 om 21:03:

Dat vinden we leuk om te horen :D fijne Kerst Vanessa!


Door Neesha op 21 december 2015 10:45

Wat heb je weer een heerlijke week achter de rug! ^^)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 21 december 2015 10:45

Heerlijke foto’s weer Vera. Het zier er echt uit als een hele fijne week!
En logisch dat er wat minder artikelen online komen. Lekker gaan genieten!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 december 2015 11:07

Heerlijke foto’s! Die adventskalender van L’Oréal is trouwens echt super zeg!

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 21 december 2015 11:10

Ziet eruit als een gezellige week. Wat een ontzettend leuke paraplu heb je gekregen zeg !!

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 december 2015 11:21

Ik vind je tv-kast echt heel erg tof! Dat is toch niet de Besta? Is het het Bergen dressoir van de Wehkamp?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 11:32:

Nee, is van Zuiver!

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 21 december 2015 om 11:35:

Hij is heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 21 december 2015 11:22

Die appeltaartjes en kerstbonbons zouden ze nu ook wel voor mijn neus mogen zetten, mmm. Dat kacheltje in jullie woonkamer is zooo gezellig! Ik kan de warmte bijna voelen. Mooie chocolademelk snor trouwens ;-)

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 december 2015 11:23

Wat een mega leuke foto’s, je kerstboom is supercute geworden!

[Beantwoorden]


Door Syl op 21 december 2015 11:30

Aw oorpijn is zo vervelend. Hopelijk is het snel over

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 11:32:

Het gaat inmiddels stukken beter gelukkig ^^)

[Beantwoorden]


Door charile op 21 december 2015 11:35

Leuke foto’s weer! Mooie kerstboom :)

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 21 december 2015 11:36

Wat ziet die kerstborrel er onwijs gezellig uit!
En heel veel beterschap met je oren!

[Beantwoorden]


Door Margot op 21 december 2015 11:42

Nooit genoeg lampjes, daar ben ik het helemaal mee eens. En geniet van de feestdagen!

[Beantwoorden]


Door cato weemaes op 21 december 2015 11:51

haha ik vind die sloffen ook echt heel erg leuk en nog eens prettige feestdagen Vera!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 21 december 2015 11:58

Wat een fleurige kerstboom, haha ^^) En die iPad mini hoes ziet er ook mooi uit. Fijne feestdagen!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 december 2015 12:03

Die taart van je moeder lijkt me echt lekker! Ik heb gelukkig het donkerbruine chocolade palette van i heart makeup gekregen voor mijn verjaardag!

x

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 december 2015 12:12

Je huisje is zo gezellig! En die taart lijkt me heerlijk haha ^^)
Oeh ik ga vandaag naar de stad en dan hoop ik dat ze die chocolde palette nog hebben :yay:

X Emma

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 december 2015 12:20

Grappig, ik moet voor mijn werk eens in de maand nachtdiensten draaien en doe dan oordoppen in. Die vind ik dan ook weer keurig terug op mijn nachtkastje als ik wakker word. * weird *

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 december 2015 12:33

Leuk om te zien! Wat is je kerstboom mooi!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 21 december 2015 12:42

Oh jee wat vervelend van je oorontsteking! Hopelijk gaat het snel over!

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 december 2015 13:00

ik heb mezelf suf gezocht hier in zeeland naar die i heart makeup hartjes blushes… maar de aanhouder wint :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 16:31:

Wel gevonden uiteindelijk?

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 21 december 2015 13:45

Wat een prachtige foto’s Vera! Geniet van je vrije dagen en alvast een fijne kerst <3

[Beantwoorden]


Door Josanne op 21 december 2015 14:24

Hahah je sloffen!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 21 december 2015 14:30

Wat een super leuke foto’s allemaal! Die marc jacobs paraplu is echt zoo gaaf!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Andréa op 21 december 2015 14:36

Wat een leuke foto’s weer! Hopelijk ben je nu weer beter :)
x

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 december 2015 15:07

Hey Vera,

Leuke foto’s weer!

Komt er nog een keer een review over de kwasten van de Boozy Shop die je liet zien in de video met cadeautips voor vrouwen/meisjes?

Liefs,
Marieke (:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 21 december 2015 15:44

Zoals gewoonlijk, weer echt leuke foto’s Vera! Die appeltaart ziet er trouwens mega lekker uit, misschien wil je moeder het recept wel delen? (A)
Maar de leukste foto vind ik wel met je chocoladesnor! Laat mooi zien dat je lekker spontaan bent :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 16:32:

Volgens mij was het een recept van Allerhande!

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 december 2015 16:13

Natuurlijk begrijpen wij dat, heel logisch dat je tijdens deze gezellige dagen even een stapje terug neemt! :-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 21 december 2015 16:34

Hey Vera,
Wat een leuke foto’s weer! Ik heb zelf het afgelopen jaar ontzettende jeuk en irritatie in mijn oren gehad. Na veel verschillende druppeltjes die allemaal niet werkten bleek de irritatie te komen door stress en vooral shampoo dat tijden het douchen in mijn oor liep. Het was zo erg dat ik het gevoel had dat het in mijn hoofd jeukte en ik kon niet krabben, haha. Ik moest toen vette watten in mijn oren gebruiken tijdens het douchen, deze stoten water af, zodat er niks in je oren kan komen. Misschien is dit een tip voor jou? :)

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 december 2015 om 17:47:

Ah wat naar! Dat lijkt me echt vervelend :-( De tip van de vette watten heb ik toevallig net ook gekregen, dankjewel! helemaal niet aan gedacht, maar ik ga er naar op zoek.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 21 december 2015 17:02

Ik herken dat met de watjes heel erg :’)
Ik slaap regelmatig met oordopjes in en elke ochtend liggen ze weer netjes op m’n nachtkastje

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 december 2015 18:31

Die appeltaart ziet er echt hemels uit! Hopelijk heb je nu al minder last van je oren!

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 december 2015 20:12

Gezellige fotos!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 21 december 2015 20:41

Leuke week weer, wat tof dat Jeffrey ook echt voor die gezelligheid zorgt. Geniet trouwens maar heel erg van deze mooie periode, een artikel minder overleven je lezers wel, ik in ieder geval wel.
xx

[Beantwoorden]


Door Hetje op 21 december 2015 22:36

Die foto van die sloffen!! Hilarisch !! :lol:

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 23 december 2015 10:28

Ik zit nu in de trein naar Utrecht gezellig naar mijn zus maar ben mijn oortjes vergen????dan maar jou blog kijken!????????

[Beantwoorden]


Door Hilde op 23 december 2015 11:34

Ik werk zelf bij Kruidvat en in plaats van Gosh komt er nu inderdaad MUA

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 december 2015 14:25

Hihi, leuk dat je mama nu ook een adventskalender kreeg :p

[Beantwoorden]


Door Samantha op 23 december 2015 14:31

Wat heb je leuke foto’s gemaakt, kan niet stoppen met kijken. Ben zelf ook druk aan het oefenen met fotograferen maar dat doe je niet zo in één keer.

Maar ik ben opzoek naar een hm met make-up op de site, maar kan het zo niet vinden. Waar ben jij geweest?

[Beantwoorden]