Donkere Hema lipsticks

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker01

Hema heeft best veel verschillende soorten lipstick en ook best veel kleurkeuze. Daarom is het vaak wel even zoeken. Tester pakken, open draaien en weer terug leggen. Ik kon nooit een mooie donkere lipstick bij Hema vinden, maar onlangs had ik toch geluk! Ik kocht een Longer Lasting- en een Moisturising Lipstick in 08 en 14.

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker02

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker03

Van de Longer Lasting Lipstick heb ik al knalrode lipstick die ik erg mooi en fijn vind. De Moisturising Lipstick is nieuw voor mij.

Hema Longer Lasting Lipstick 08 € 3,50
Hema Moisturising Lipstick 14 € 3,00

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker04

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker05

08 – 14

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker06

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker07

Longer Lasting Lipstick 08

Wat een mooie en bijzondere kleur! En super matte en intense roestbruin. Prachtig! De substantie van de lipstick vind ik alleen niet zo fijn. Hij smeert erg lastig uit, is stroef en droog.

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker08

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker09

Moisturising Lipstick 14

De Moisturising Lipstick is ook donker, maar heeft een glanzende finish. Deze lipstick is totaal niet stroef, maar heerlijk zacht. Dat smeert super makkelijk en droogt niet uit. Maar het heeft ook zijn nadelen: de lipstick vervaagt sneller.

hema_lipstick_long_lasting_lipstick_moisturising_lipstick_donker10

Twee prachtige donkere lipsticks. De Longer Lasting Lipstick in 08 is perfect als je van intens lang houdende lipsticks met een matte finish houdt. Deze lipstick blijft zo vier tot vijf uur zitten. Hij droogt wel uit, dus smeer tussendoor en/of als basis voldoende met lip balsem.

De Moisturising Lipstick in 15 is perfect als je van romige en glanzende lipsticks houdt met een intense kleur. Verzorgend en dus niet uitdrogend, maar ook minder lang houdend. Blijft tot drie uur zitten.

Ik vind allebei de kleuren gaaf en hoop gauw nog meer bijzondere (donkere) tinten bij Hema te ontdekken.

Hema Longer Lasting- en Moisturising Lipstick is te koop bij Hema filialen.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 21 december 2015 | 63 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Vanessa op 21 december 2015 15:03

De Longer Lasting Lipstick in 08 staat je mooi! Zelf draag ik nooit donkere lipstick, maar ik vind het wel mooi bij anderen.

[Beantwoorden]


Door Imke op 21 december 2015 15:23

ik was al heel lang opzoek naar een donkerrode lipstick van een lowbudget merk! thanks

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 december 2015 15:28

ik heb al een tijdje de long lasting lipstick in 02, die is een stuk donkerder dan de 08. de 02 is wat roder en heeft ook wel iets paars achtigs. ik weet niet of ze hem nog hebben maar denk het wel. ik vind de 02 geweldig en heeft de zelfde substantie als de 08.
groetjes Maud :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 december 2015 15:29

Ik heb zelf een aantal lipsticks uit de moisturizing lijn gehad en ik vond ze erg fijn. Ze verdwijnen wel erg snel van je lippen, waardoor ik ze uiteindelijk bijna nooit droeg. En met zo’n donkere kleur vind ik het ook lastig, want dat slijt bij mij meestal heel lelijk. Dan is de binnenkant weg en blijft er zo’n vieze donkere rand aan de buitenkant zitten.

[Beantwoorden]


Door Tina op 21 december 2015 15:40

Die Longer Lasting lipstick is inderdaad een heel mooie, bijzondere kleur! Dit soort tinten staan je ook altijd prachtig. Jammer van de droge structuur maar ik ga hem zeker eens van naderbij bekijken als ik hem tegenkom.
De tweede lipstick vind ik ook mooi maar ik hou niet van teveel glans bij zo’n kleur.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 21 december 2015 15:41

Ik heb ook best een aantal lipsticks van Hema. Voor die kleine prijs krijg je een prima kwaliteit :) Deze kleuren kende ik nog niet, dus ik ga ze zeker even onthouden!

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 21 december 2015 15:43

Wauw, ziet er erg tof uit!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 21 december 2015 15:46

Ik vind beide tinten mooi, ik zou dan gaan voor de niet uitdrogende want dat vind ik zo vervelend!

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 december 2015 15:47

Het zijn allebei hele mooie kleuren! Jammer dat hij zo stroef smeert, want de kleur is wel heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 december 2015 16:00

Wat een prachtige winterse kleuren, leuk dat ze ook zo budget zijn!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 21 december 2015 16:09

Oeh wauw, wat staat dit je prachtig. Denk dat ik het voor mijzelf toch net een tikkeltje te donker ga vinden..

[Beantwoorden]


Door Jamey op 21 december 2015 16:11

Mooie kleuren! (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 21 december 2015 16:14

Wat een mooie kleuren zijn het allebei! Er zitten wel aan elke lipstick een nadeel, maar voor de prijs vind ik dit geen hele erge nadelen eigenlijk. Ik zou zelf denk ik voor de romige variant gaan, omdat ik het wel belangrijk vind dat een lipstick fijn uitsmeert en niet (te) uitdrogend is.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 21 december 2015 16:20

Oh wauw, wat is die 08 mooi zeg! Echt zo’n jaren ’90 rode kleur en daar hou ik van. Als lipstickliefhebber ga deze morgen gelijk halen!

[Beantwoorden]


Door manon op 21 december 2015 16:22

Het lijken me fijne lipsticks, alleen ik zal dan voor de niet uitdrogende gaan. De laatste tijd vind ik het make-up van hema wel steeds leuker worden!

[Beantwoorden]


Door Chelsea op 21 december 2015 16:24

Mooi! Morgen meteen maar eens kijken :D

[Beantwoorden]


Door Rachel op 21 december 2015 16:24

oeh de eerste is prachtig! de glimmende is niet echt mijn ding liefs

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 21 december 2015 16:28

Allebei echt super mooi! Ik ga zeker eens kijken voor de Long Lasting kleur, matte kleurtjes vind ik altijd iets mooier bij mijzelf. Ik heb nog nooit een HEMA lipstick geprobeerd, ben heel benieuwd.
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Larissa op 21 december 2015 16:40

Wat een mooie kleuren, ik wist helemaal niet dat HEMA deze in het assortiment had! Ik vind matte kleuren altijd ontzettend mooi, en HEMA is naar mijn mening best goed met de kwaliteit van lippenstift. Snel maar weer een donkere daar aanschaffen, haha. Liefs.

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 december 2015 16:46

Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen. Staat jou goed! Ik ben sowieso wel te spreken over de lipproducten van de Hema. De soft matte lipbalms vind ik ook fijn!
Liefs, Eva

[Beantwoorden]


Door Manouk op 21 december 2015 16:49

Ik ben impressed! :wow:

[Beantwoorden]


Door Margot op 21 december 2015 16:53

Wat staat die eerste je goed!

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 december 2015 16:57

het staat je wel super :D

[Beantwoorden]


Door Larissa op 21 december 2015 17:05

aan het einde staat nummer 15 maar het is toch nummer 14? ik wil die zooooo graaag :wow: (love)

[Beantwoorden]


Door Pheedra op 21 december 2015 17:10

Die longer lasting lipstick staat je echt goed! De andere vind ik net iets te donker, maar dat is mijn menig ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 december 2015 17:22

Ik vond 08 helemaal niet zo mooi op de swatch, maar allebei de kleuren zien er super mooi uit op je lippen!

[Beantwoorden]


Door cato weemaes op 21 december 2015 17:28

Ik draag zelf niet zo’n felle kleuren,maar het ziet er wel altijd leuk uit bij andere mensen ^^)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 21 december 2015 17:33

Ik vind ze beiden prachtig, maar toch gaat mijn hartje net een tikkeltje sneller kloppen van nummer 08. Enige tijd geleden heb ik ook een aantal lipsticks bij Hema gekocht. Top prijs-kwaliteitsverhouding!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 21 december 2015 17:44

Hema heeft inderdaad echt hele fijne lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Vee op 21 december 2015 17:51

Ik heb de Longer Lasting lipstick in 02 gekocht en hij is inderdaad echt droog maar ik vind de kleuk echt zo mooi! Die van mij is meer paarsachtig dan bruin.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 december 2015 17:54

Ziet er mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 21 december 2015 17:58

Nummer 08 staat je echt prachtig!
x

[Beantwoorden]


Door Julia op 21 december 2015 18:47

Wat zijn ze mooi! Ze staan je echt goed! ♥

[Beantwoorden]


Door Britt • Annebrittures op 21 december 2015 19:06

Ik heb nummer 14 en hij is inderdaad zooo fijn, zacht en brengt super makkelijk aan! Ik maak hem vaak wat mat door met een papieren zakdoekje op mijn lippen te deppen. Die andere had ik nog niet gezien, ik ga eens langs gaan, hihi. Want dit zijn echt de perfecte dupe’s van dure Mac exemplaren.

[Beantwoorden]


Door Elise op 21 december 2015 19:10

Supermooi die longlasting lipstick! Ik zal hem eens moeten gaan halen. Van die Moisturising heb ik nummertje 4, soort van lichtbruinachtig ook heel mooi maar vervaagt inderdaad veel rapper!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 december 2015 19:21

Zien er mooi uit! Mijn favoriet is denk ik toch wel 14, dan maar even bijwerken :)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 21 december 2015 19:55

Wauw ze zien er goed uit! Ik wist niet dat Hema zulke mooie matte lipsticks had! X

[Beantwoorden]


Door Jana op 21 december 2015 20:02

Nooit gedacht dat de Hema zulke mooie lipsticks verkoopt :D Ik vind beide kleurtjes erg mooi bij jou staan :-) x

[Beantwoorden]


Door Bertine op 21 december 2015 20:21

het staat jou zo goed he! ik vind ze voor mij persoonlijk echt te donker!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 21 december 2015 20:25

Mooie kleurtjes! Staan je goed ook. Nummer 14 heb ik zelf ook en draag ik de laatste tijd weer regelmatig!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 21 december 2015 20:44

Prachtige kleuren, enkel vind ik ze op de close-up foto”s allebei niet zo mooi. Op de fullface foto maken ze dat gelukkig wel goed.
xx

[Beantwoorden]


Door anna op 21 december 2015 21:29

Mooie foto’s! Donkere lipstick staat je echt prachtig <3 Alleen vind ik het van heel dichtbij er niet zo heel mooi egaal uitzien, jammer dat de eerste lipstick nogal stroef is en niet fijn smeert!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 december 2015 21:52

Ik vind dat beide kleuren je heel gaaf staan!

[Beantwoorden]


Door Sara op 21 december 2015 22:25

Vooral de eerste: WAUW! Ik weet inderdaad dat deze lipsticks vrij stroef aanbrengen, wat een wonder dat jij deze lipstick wel zo perfect aan hebt kunnen brengen. Ik ben echt jaloers op je lipstick-aanbreng-skills.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 december 2015 08:01

Wat een onwijs mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 22 december 2015 09:28

Ik hou van van donker lipstick. Hema Longer Lasting Lipstick die gebruik ik ook altijd. :-)

[Beantwoorden]


Door Suzan op 22 december 2015 11:35

Ik ben fan van donker lipsticks. Ze staan je echt super goed zeg!

[Beantwoorden]


Door Louisa op 22 december 2015 12:10

Haha ik gebruik de long lasting lipstick van HEMA altijd als basis, en vervolgens smeer ik er een zachtere overheen zoals eentje van kiko om de kleur naar mijn smaak te brengen. Hierdoor blijft de lipstick ook langer zitten! (:

[Beantwoorden]


Door Evy op 22 december 2015 13:12

De kleuren zijn erg mooi, maar blijven zo te zien erg in die randjes hangen om je lippen. Dat vind ik zelf erg vervelend. Dat heb ik ook erg bij de soft matt lipbalm van de HEMA. Verder ben ik daar wel erg tevreden mee!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Tessa op 22 december 2015 14:37

Staat je goeeeed! Heel tof!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 22 december 2015 15:24

Ik heb diezelfe moisturizing lipstick en ben verzot op de kleur!

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 22 december 2015 16:54

Ik vind ze allebei echt heel gaaf ! (love)

[Beantwoorden]


Door Julia op 22 december 2015 18:57

Ik heb zelf ook zo’n donkere lipstick van de Hema, ik twijfel of het dezelfde is.. Maar hij blijft bij mij helaas niet dekkend :( Als ik hem net op heb gedaan zit hij geweldig, maar na 10 minuten is het al een ramp. Erg jammer want ik vind de kleur echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Linde op 22 december 2015 21:11

Hema longlasting lipstick 02 is een hele mooie bordeau rode kleur, die moet je zeker een keer proberen :)

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 22 december 2015 21:28

Ik vind de lipsticks van HEMA altijd prachtig en ben nu zelf ook wel heel benieuwd naar die roest kleur!

[Beantwoorden]


Door Irina op 23 december 2015 10:42

Wauw ik vind vooral de matte kleur echt heel erg mooi! Jammer dat die wat lastiger aanbrengt.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 23 december 2015 11:40

Ik vind ze allebei erg mooi!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 23 december 2015 14:03

Ik dacht eerst dat de lichtste kleur niet goed gepigmenteerd was, maar op de lippen valt het echt heel erg mooi mee

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 december 2015 22:12

Misschien dat die long lasting bij jou niet zo goed uitpakt, maar het is mijn vaste lippenstift geworden! (de 06 dan bij mij). Ik had er altijd eentje van MaxFactor geloof ik, die was vrij prijzig en was “24 hour stay” of zoiets. Maar deze HEMA long lasting heeft die echt van de troon gestoten! Spotgoedkoop en bij mij blijft hij zo onwijs goed zitten! Hij korrelt nauwelijks (niet zo erg als andere long lasting lippenstiften) en is prachtig van kleur. Hij is het echt zo waard, zo goedkoop voor zo’n geweldige kwaliteit, ik raad hem echt iedereen aan.

Maar hij zal misschien op anderen een mindere uitwerking hebben… maar proberen kan altijd toch?

[Beantwoorden]


Door Iris op 26 december 2015 10:48

Het zou helemaal geweldig zijn als die laatste die niet uitdroogt ook mat zou zijn :p
Maar ik moet straks toch make-up remover halen (ik zat gisteren zonder, ramp!!) dus ik zal ook wel even gaan kijken bij de Hema voor een leuke lipstick…

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 december 2015 14:14

Wat toevallig dit artikel, ik kocht de longlasting lipstick n08 vorig week en moest gelijk aan je denken! Ik kocht hem een beetje op de gok, ik was eigenlijk op zoek naar een donkere lipstick van MAC o.i.d. en ik dacht ach baat het niet dan schaad het niet voor deze prijs. Ik ben blij verrast door de lipstick en hij heeft alle kerstdiners overleefd! :yay:

[Beantwoorden]


Door tineke op 27 december 2015 23:35

Die longer lasting lipstick brengt wel fijn aan met een lippenseel, dat is de manier waar op ik hem gebruik. Bevalt reuze goed.

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 december 2015 11:50