Low-budget make-up shoplog

De shoplog van vandaag bestaat enkel uit beautyproducten! Low-budget producten gekocht bij de drogist, Hema, H&M (de vernieuwde lijn!) en Big Bazaar. Bekijk in de video wat ik heb gekocht. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 17 december 2015 | 48 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Marlotte op 17 december 2015 07:31

Oh wauw, die Plum lipstick van Catrice is echt prachtig. Kan niet wachten tot er een review komt!

[Beantwoorden]


Door Maris op 17 december 2015 08:21

Die advent calenders zoals die van essence in dit filmpje vind ik altijd zo’n leuk idee om iemand cadeau te geven. Alleen met kerst ben je er al te laat mee :’) (en ik kom er ook altijd te laat achter dat ze er zijn…)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 17 december 2015 08:45

Leuk filmpje! Ik hou de laatste maanden niet echt meer bij wat de low budget merken allemaal voor mooie producten uitbrengen/hebben, dus dan is het wel leuk om op deze manier even op de hoogte gebracht te worden, haha!

[Beantwoorden]


Door suzan op 17 december 2015 08:49

oei wat een leuk filmpje weer zeg!

[Beantwoorden]


Door manon op 17 december 2015 09:09

Super leuk filmpje! Mooie producten heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 17 december 2015 09:23

Zo’n advent kalender lijkt me zo leuk :D Ik ben alleen altijd te laat ze te kopen xD Waarom kunnen ze er ook niet een zomer editie van maken?! ;)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 17 december 2015 09:27

Heel leuk filmpje weer Vera!
Zo zie je maar dat budget producten ook heel fijn kunnen zijn.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Svenja op 17 december 2015 09:34

Wat heb je een hoop mooie en betaalbare producten gevonden! Vooral de lipstick Plum fiction ziet er prachtig uit, perfect voor het najaar! Naar het kleine W7 palette ben ik ook erg benieuwd, lijkt mij ideaal voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 17 december 2015 09:50

Ik wist niet dat de H&M zulke mooie make-up verkocht! Ik ben daarom erg benieuwd naar de reviews daarvan om te kijken of de pigmentatie ook een beetje oké is :). Vooral de lipcreams en het oogschaduwpalette zien er veelbelovend uit! De Essence adventkalender wilde ik ook misschien gaan halen, maar nu ik weet dat er eigenlijk alleen maar nagelproducten inzitten, sla ik hem over. Ik ben meer op zoek naar diversiteit.

[Beantwoorden]


Door Ina op 17 december 2015 09:53

Leuke video! Ik was een paar dagen geleden naar Kruidvat hier, maar ze hebben nog steeds niets van kerstspullen bij essence liggen. :( Niet zeker wanneer ze die wel gaan hebben, vast na kerst. :P

[Beantwoorden]


Door Iris op 17 december 2015 10:06

Helemaal off-topic dit, maar ik vind dit kapsel jou zo goed staan! Het viel me in deze video extra op ofzo, haha. Het staat echt chique.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 december 2015 10:12

Leuke video! De Velvet Lip Creams van H&M zien er wel erg mooi uit, daar ben ik wel heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door Sien op 17 december 2015 10:14

Ik ben onlangs de liquid lipsticks van de New Look tegen gekomen. Ik had de kleurtje die mij interesseerde geswatcht en die bleven echt heeeeel goed zitten, maar helaas waren die uitverkocht. Maar mochten de H&M lipcreams je niet bevallen, ga dan zeker die van de New Look checken, ik ben ook heel benieuwd naar bijde!
Heel veel groetjes vanuit België! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 december 2015 10:30

Wat een lekkere makeupjes heb je gekocht! En goed om te weten welke H&M een beauty afdeling heeft in Amsterdam. Ik vroeg het me namelijk al af en hier in Leiden is het natuurlijk niet te vinden en online make up kopen vind ik toch altijd wel een beetje riskant. Dus ik wilde het eerst in het echt bekijken. Plum Fiction van Catrice heb ik laatst ook gekocht. Ik was echt meteen om toen ik hem opdeed, wat een fijne lipstick!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 17 december 2015 10:41

Vera wat een super leuke video, nu heb ik ook zin om naar wat winkels te gaan en gewoon lekker wat te kopen! :)

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 december 2015 10:49

heb zelf die kalender ook, super leuk om elke dag een nieuw lakje te “krijgen” :3

[Beantwoorden]


Door Evita / Fashion meets Beauty op 17 december 2015 10:50

Volgens mij kan ik nog wel herinneren dat je een paar jaar geleden fan was van de big eyes mascara. Ik vind de make-up bakken bij Big Bazar er meestal ook niet erg hygiënisch uit zien dus meestal koop ik daar alleen O.P.I. nagellakken.

Bij HEMA kocht ik bijna 10! jaar geleden vaak quatro’s (leken op de Chanel Les 4 ombres) en die heb ik jaren met plezier gedragen want nat bleven ze een hele dag/nacht zitten. Ben benieuwd wat jij er van vindt!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 17 december 2015 10:57

Heb afgelopen maand twee palettes gekocht van H&M en ben echt niet tevreden met de kwaliteit :( komt echt ver niks af op het ooglid zelf jammer genoeg.. de lipsticks zijn dan wel weer heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Tina op 17 december 2015 10:59

Ahh kan niet wachten tot je reviews online komen haha ^^) Vooral naar de H&M producten ben ik erg benieuwd. Heb al wisselende reviews gelezen maar de mono oogschaduws zouden over het algemeen goed bevallen! De lipsticks zien er ook heel mooi uit, ik wist niet dat Hema zulke donkere tinten in haar assortiment had, hopelijk pakken ze mooi uit op de lippen

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 17 december 2015 11:02

Die adventskalenders vind ik allemaal zo leuk, maar die van essence zou ik niet kopen. Ik ben niet zo goed met nagellak en het blijft bij mij nooit langer zitten dan een dag. Daarom gebruik ik het bijna nooit. Die lipsticks van essence zien er wel super mooi uit!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Kristina op 17 december 2015 11:29

Hoi Vera,
waar heb je het shirt uit deze video gekocht? Zoooooooo mooi ^^)

[Beantwoorden]

Kaila antwoordt op 20 december 2015 om 18:30:

Pull&Bear :-)

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 17 december 2015 11:31

Wauw wat heeft de make-up van H&M een boost gehad zeg ziet er echt mooi uit. ben super benieuwd naar je review

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 december 2015 11:48

Leuk dat je die Essence adventkalender hebt kunnen vinden aan zo’n laag prijsje. Die Big Eyes mascara van Maybelline klinkt goed, ik ben sowieso fan van de Volum’ Express mascara’s. Lekker knalkleurtje ook, die blauwe Color Tattoo! Ben benieuwd naar die Velvet Lip Creams. Die laatste kleur vind ik ook het mooist eruit zien.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 december 2015 12:02

Leuk om op deze manier weer op de hoogte te worden gebracht van alle (ver)nieuwde lijnen van de budgetmerken. Kan het niet meer bijhouden, haha!

[Beantwoorden]


Door kim op 17 december 2015 14:05

ik weet niet hoe jij je wenkbrauwen doet maar ze zijn echt kk lekker en ze staan nog eeens schots en scheeef ook meid leer je make up normaal doen

[Beantwoorden]


Door kim op 17 december 2015 14:05

ik bedoelde lelijk

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 17 december 2015 14:06

Mooie producten heb je geshopt! Ben benieuwd naar de Catrice lipsticks, die vind ik zelf ook altijd erg fijn. De H&M producten zien er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 17 december 2015 14:08

Wat heb je weer heerlijk geshopt. Erg benieuwd naar de lipproducten!

[Beantwoorden]


Door Laura | Victoria op 17 december 2015 14:30

Zo zie je maar weer dat budget producten ook heel fijn kunnen zijn! Op mijn planning staat morgen H&M tijdens het shoppen door o.a. nood aan een kersttrui, maar misschien dat ik toch eens blijft treuzelen bij het schap vol make-up!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 17 december 2015 14:36

Leuke shoplog! Ben benieuwd naar de reviews. :)

[Beantwoorden]


Door Chloé op 17 december 2015 15:02

Superleuke shoplog, ben ontzettend benieuwd naar die lipsticks van Catrice. Die tweede ziet er heel mooi uit, ga ik ook eens zoeken :)

[Beantwoorden]


Door Esther V. op 17 december 2015 15:11

Leuk dat Essence ook een adventcalender heeft! Ik hoop dat ze volgend jaar één uitbrengen met allerlei soorten producten, aangezien ik nagellak niet zoveel gebruik. ;-)

[Beantwoorden]


Door marjolein op 17 december 2015 15:49

Helemaal obsessed door je nieuwe coupe, twijfel om zelf m’n lange lokken ook in te wisselen voor een lange bob. Maar nog iets belangrijkers; welke lippenstift draag je in de video?

[Beantwoorden]


Door manon op 17 december 2015 17:30

Wat een mooie producten! leuke video ook

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 december 2015 17:33

Oe die velvet lipcreams spreken mij wel aan. Hopelijk is het wat!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 december 2015 19:26

Die adventkalender van essence is best leuk, maar wel jammer dat het enkel nagelproducten zijn! Die ene rode lipstick is prachtig!

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 december 2015 21:05

Ohhh, wow, die aubergine eye cream van H&M, prachtig! Ben ook erg benieuwd naar de palette van H&M, ziet er heel mooi uit allemaal. Hoop dat ik kan wachten op de reviews ;-)

Even off topic: Wat een leuk topje heb je aan, staat/kleurt je heel leuk, waar heb je hem gehaald ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 17 december 2015 21:29

Wauw, ben echt benieuwd naar de reviews! Vooral de oogschaduws van de Hema zien er interessant uit.

[Beantwoorden]


Door selda op 18 december 2015 14:24

Hoi vera! Leuke producten heb je uitgekozen. Jammer dat je geen nagellak van H&M hebt meegenomen(ze zijn nu 3 voor 2). Ze zijn echt heel mooi en lakken echt super goed. Ik kan nieg zo goed lakken, maar met deze lakjes gaat dat heel makkelijk! Echt het proberen waard!

[Beantwoorden]


Door Antonia op 18 december 2015 16:38

Ik ga voor 5 maanden naar Engeland. Weet iemand in welke winkel je de collection concealer kan kopen? :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 december 2015 18:07

Leuke video! Lekker diverse producten en merken! Ben benieuwd naar de oogschaduws van h&m.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 december 2015 09:40

Heel benieuwd naar de reviews die eraan komen! Vooral de H&M lijn wekte mijn interesse. Lekker veel verschillende producten ook en allemaal niet zo heel duur. I love it!
xx

[Beantwoorden]


Door anna op 19 december 2015 13:57

Wat een leuke shoplog met allemaal budget producten! Wat grappig zeg, die advent kalender van Essence, zoiets had ik nog niet eerder gezien. Wel jammer dat er alleen nagel-producten in zitten, daar heb ik al veel te veel van… Jammer dat Hema en H&M make-up duurder is. Ik vind de kwaliteit namelijk vaak tegenvallen!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 december 2015 16:23

Leuke shoplog Vera! Die Essence adventkalender ziet er leuk uit. Wel jammer dat het vooral nagellakjes zijn. Verder ziet de oogschaduw palette van H&M er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Audrey op 20 december 2015 16:25

Wauw! Leuke shoplog. Ben benieuwd naar de producten van de H&M! Je ziet er trouwens goed uit! Haartjes mooi, Leuk truitje aan en!!! een mooie lipstick op!(welk merk? ;))

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 december 2015 18:24

Wat een leuk shirtje (of jurkje) heb je aan! En je haar zit ook echt prachtig. Ik ga binnenkort trouwens even kijken voor Plum Fiction van Catrice, lijkt me supermooi! :)

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 december 2015 11:58

Vera,

Welke lipstick draag je? is een matte? lijkt me een goede/mooie kleur met kerst te dragen.

hoop dat je een snel antwoord voor kerstdagen kan plaatsen.

groetjes

[Beantwoorden]