3 x Catrice lipstick On The Pink Side Of Life, Rose-Mantic Nights & Plum Fiction

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction01

Ik heb iets doms gedaan… Ik heb een lipstick gekocht die ik al een keer eerder gereviewd heb. Ik schaam me kapot! Gelukkig komt dit maar heel zelden voor en had ik dit keer echt totaal niet in de gaten dat ik de fout in ging. Ik had het pas door toen ik aan dit artikel begon en vorige reviews van de Catrice Ultimate Colour lipsticks terug ging lezen. Woeps… Sorry!

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction02

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction03

The Pink Side Of Life is de lipstick die ik al een keer eerder gereviewd heb. Over Rose-Mantic Nights en Plum Fiction las je gelukkig nog niet eerder wat op veracamilla.nl. Ik laat On The Pink Side Of Life hier nog een keer zien omdat ik hem toch al geswatcht had, maar mocht je denken: hé, die kleur heb ik al eens eerder hier gezien. Dat klopt dus.

Catrice Ultimate Colour On The Pink Side Of Life € 3,99
Catrice Ultimate Colour Rose-Mantic Nights € 3,99
Catrice Ultimate Colour Plum Fiction € 3,99

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction04

On The Pink Side Of Life – Rose-Mantic Nights – Plum Fiction

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction05

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction06

On The Pink Side Of Life

Deze lipstick vind ik nog steeds/alweer heel mooi. Geen echte roze-roze, maar net even anders. Net wat pittiger, dankzij het vleugje perzik wat er doorheen zit. Ook mooi: hij is vrij mat. Kijk wel uit met velletjes.

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction07

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction08

Rose-Mantic Nights

Rose-Mantic Nights is een lichtere en subtieler dekkende roze lipstick met kleine glittertjes. Ik vind het wel goed bij deze romantische kleur passen.

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction09

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction10

Plum Fiction

De vorm van Plum Fiction is iets anders. Zullen alle Catrice lipsticks er zo uit gaan zien? Deze intense berry kleur is super zacht en romig, weer heel anders dan On The Pink Side Of Life en Rose-Mantic Nights. Ook mooi, chique.

catrice_ultimate_colour_lipstick_pink_side_rose_mantic_plum_fiction11

Ik heb een aardige collectie Catrice Ultimate Colour lipsticks. Ik vind ze zo ontzettend fijn! Mooie kleuren, goede dekking en verschillende finishes. Van deze drie lipsticks blijft On The Pink Side Of Life het beste zitten (zo’n 4 uur). Plum Fiction zo’n 3 uur en Rose-Mantic ook ongeveer net zo lang. Ik vind de houdbaarheid van Catrice lipsticks altijd erg goed en ik kan je deze lipsticks dan ook zeker weer aanraden.

Catrice Ultimate Colour lipsticks zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.


Reacties

Door Femke op 18 december 2015 06:08

Ik vind ze alle drie mooi, maar Plum Fiction staat je toch wel heel erg goed hoor. Valt me eigenlijk mee dat dit de eerste keer is dat je een lipstick hebt gekocht die je al eerder hebt gereviewed :-)! Met alle producten die je reviewt, vind ik dat je dit knap hebt gedaan haha :-)!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 december 2015 06:29

Ah deze heb ik ook allemaal (gehad) en de eerste twee heb ik ook gereviewd. Rose-mantic nights heb ik inmiddels niet meer. Die was voor mij helaas te licht. Mijn lipkleur scheen er helemaal doorheen waardoor ik er een beetje doods uitzag. Vond ik zelf dan. De andere twee kleuren draag ik ontzettend graag.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 december 2015 06:35

Plun fiction is echt de mooiste! En je bent ook maar mens met menselijke vergissingen Vera. Daarbij snap ik dat je met zo’n lipstick collectie als die jij hebt, je door de bomen het bos niet meer ziet.

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 18 december 2015 06:58

Oh, ik ben echt helemaal weg van Plum fiction. Ik ren zo snel mogelijk naar de winkel haha! Ontzettend mooie kleur!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 18 december 2015 07:02

Kan gebeuren toch? Als beautyblogger heb je zoveel make-up dat je soms even niet meer weet wat je allemaal gereviewd hebt, haha. Ik was jaren terug echt heel erg van de Catrice lipsticks, maar omdat ik de houdbaarheid op een gegeven moment om te huilen vond, ben ik over gestapt op MAC :). Ik vind Plum fiction trouwens erg mooi, ik ben echt van de diepe, donkere kleuren nu in de winter!

[Beantwoorden]


Door Emma op 18 december 2015 07:04

Wat een mooie lipsticks! Vooral Plum Fiction vind ik erg mooi. Wel raar dat die lipstick anders is vorm gegeven. Doet me denken aan de NARS lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 18 december 2015 07:07

Oeh, Plum Fiction liefde hier! Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd voel ik me STERK aangetrokken tot donkerrode lipstickjes, haha :) Ik zit er ook over te denken om binnenkort als mijn allereerste MAC lipstick MAC Diva te gaan kopen! Maar deze drie lipsticks zijn ook heel tof!

[Beantwoorden]


Door Amy op 18 december 2015 07:07

Plum fiction heb ik een tijdje terug ook gekocht, ik vind het een hele gave kleur!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 18 december 2015 07:29

Deze drie kleurtjes zijn een prachtige toevoeging aan je collectie Vera! Ze staan je super. Vooral Plum Fiction vind ik super pretty! En Catrice is echt mijn favoriete budget merk voor lipsticks <3

[Beantwoorden]


Door Maris op 18 december 2015 07:37

Haha, dit zou mij echt ook zo kunnen gebeuren. Geeft niets toch? Iedereen vergeet wel eens wat.

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 december 2015 07:53

Oeh, plum fiction vind ik erg mooi!! Hij brengt heel mooi op. Ik denk dat deze kleur heel veel huidtinten mooi zal staan. Ik ga van het weekend ook maar even kijken! Hihi geeft niks toch dat je per ongeluk een dubbele lipstick hebt gekocht. Het verbaast mij eerder dat het je nog nooit is overkomen!
Liefs, Eva

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 18 december 2015 08:00

Hihi het zou mij ook kunnen gebeuren hoor! Ik vind alle drie de kleuren erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 18 december 2015 08:24

Haha ik heb dat ook wel eens gehad maar dan met een nagellakje, die kocht ik en thuis kwam ik erachter dat ik die al had. Ik vind het alle 3 mooie kleuren maar de laatste vind ik je het allermooiste staan! :-)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 december 2015 08:25

Ze zijn weer zo mooi op je lippen. Wat heb jij toch een mooie lipvorm om lippenstift te testen

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 december 2015 08:38

On the pink side of Life heb ik ook en die vind ik heel erg mooi! Al ziet Plum Fiction er ook wel echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Marion op 18 december 2015 08:43

Zien er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 18 december 2015 09:14

Ik vind Plum fiction de mooiste, echt een prachtige kleur!
De andere twee vind ik ook mooi maar net iets minder.

[Beantwoorden]


Door suzan op 18 december 2015 09:17

mooie kleuren weer!

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 december 2015 09:26

Ah joh… als beautyblogger heb je zo veel make-up.
Ik koop soms als gewone consument make-up dubbel. Dan denk ik op de swatch “oe wat een mooie kleur. ” en dan wil ik hem thuis in mijn stash doen… die op kleur gerangschikt is….en dan zie ik dat ik hem al had.

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 december 2015 09:33

Plum Fiction vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 18 december 2015 09:51

Wauw! Rose-mantic nights vind ik echt een beauty :)
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 18 december 2015 10:12

Wauw Plum Fiction ziet er echt super mooi uit! Mega dekkend ook. Ze staan je alledrie echt heel mooi, maar Plum Fiction vind ik echt het tofste.
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Tina op 18 december 2015 10:24

Als dit de eerste keer is dat je iets dubbel koopt zonder het te beseffen vind ik dat goed meevallen hoor voor iemand met zo veel beautyspullen ^^)
Plum fiction is echt een prachtige tint en staat je het beste van de drie vind ik. Het is dat ik nu even geen lipsticks meer mag kopen van mezelf..

[Beantwoorden]


Door Nadia | Lacqr.nl op 18 december 2015 10:30

Ze zien er alledrie goed uit, maar vooral Plum Fiction is/staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door manon op 18 december 2015 10:38

Oops! Maar het kan gebeuren toch! Het zijn alle 3 erg leuke kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 18 december 2015 11:15

Wauw, plum fiction is echt prachtig! Mooi intens.

[Beantwoorden]


Door Irina op 18 december 2015 11:25

Plum Fiction is echt prachtig!
En het kan iedereen gebeuren dat ze per ongeluk nog een keer hetzelfde product reviewen toch? Ik had laatst ook bijna dezelfde lipstick opnieuw gekocht, haha. Tja, dat gebeurt je als beautyblogger zijnde.

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 december 2015 11:34

Wat vind je van de Ultimate Stay lipsticks van Catrice?

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 18 december 2015 12:19

De laatste kleur is prachtig maar Catrice, mwoah, ik weet het niet. Het is het altijd net niet met een paar uitschieters ertussen. X

[Beantwoorden]


Door Ina op 18 december 2015 12:37

Mooie kleuren, voora Plum Fiction is mijn favoriet!

[Beantwoorden]


Door femketje op 18 december 2015 12:51

die donkere staat je gorgeous :D

[Beantwoorden]


Door Anna op 18 december 2015 13:06

Wauw wat zien ze er mooi uit! Vooral Plum Ficiton vind ik super!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 18 december 2015 13:31

Haha dat had ik ook laatst met een blush van catrice die een nieuwe vormgeving had gekregen en ik niet herkende en dus nog een keer kocht, helemaal jammer dat ik de kleur niet eens zo mooi bij me vind staan en dus nooit gebruik haha.
Ik vind de lipsticks erg mooi! Snel even bekijken bij de kruidvat :)

[Beantwoorden]


Door Neesha op 18 december 2015 13:38

Plum Fiction is echt een prachtig kleurtje! (love)

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 18 december 2015 13:51

Mooie kleurtjes! Ze staan je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sascha op 18 december 2015 14:18

Die laatste is mooi! Ik ben langzaam een beetje naar die kleur aan het toewerken, want durfde eerst nooit zo’n opvallende kleur te dragen, maar vind het wel heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Chelsey op 18 december 2015 14:52

Plum Fiction vind ik echt prachtig! Die moet ik hebben (love)

[Beantwoorden]


Door Romy op 18 december 2015 15:07

Ziet er mooi uit! Hoeveel rode lipsticks heb je ondertussen eigenlijk ? :) Stuk of 50 denk ik?

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 december 2015 15:21

Ah joh, kan gebeuren toch. Gelukkig is ‘ie mooi :-)

[Beantwoorden]


Door Rachel Kromdijk op 18 december 2015 15:35

oeh de tweede kleur vind ik je ook prachtig staan!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 18 december 2015 16:41

Kan gebeuren! Je komt zoveel producten tegen dat het niet raar is als je je een keer vergist. Ik vind het alle 3 erg mooie kleuren.

[Beantwoorden]


Door Nina Simplynspecial op 18 december 2015 17:05

Plum fiction is prachtig! Voor mij wat te heftig, maar jou staat ie heel mooi <3 Ik vind dit ook fijne lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 december 2015 17:46

Ik vind mantics nights wel erg mooi

[Beantwoorden]


Door Pheedra op 18 december 2015 18:28

Wat een mooie kleuren! Ze staan je allemaal beeldig.
Ik ga zeker eens kijken in de winkel voor deze kleuren

[Beantwoorden]


Door Jasmien Hellemans op 18 december 2015 18:45

Plum fiction koop ik, voor de naam alleen al! :D
(Gelukkig is ie ook nog heel mooi…)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 december 2015 19:05

Ik ben vooral fan van Plum Fiction! Die wil ik zeker

[Beantwoorden]


Door Layla op 18 december 2015 19:05

Wat zijn ze mooi!! Die ga ik halen binnenkort

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 december 2015 20:52

Ik heb Plum Fiction ook en ik vind ‘m echt prachtig! Alleen jammer dat ‘ie na een tijdje een beetje gaat lopen.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 december 2015 09:45

Die plumkleur is echt prachtig.
xx

[Beantwoorden]


Door anna op 19 december 2015 11:00

Plum fiction is prachtig! De andere twee tinten zijn, ben ik bang, te licht voor mij.

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 19 december 2015 16:30

Wow, Plum Fiction is mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door francoise op 19 december 2015 18:01

Plum fiction vind ik er mooi!

http://www.byfrancoise.com/

[Beantwoorden]


Door Kelly op 19 december 2015 19:11

Ik vind Plum fiction echt prachtig !

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 december 2015 15:57

Ohmy, ik ben echt onder de indruk van deze lipsticks. Wat een prachtige kleuren. Ik moet echt weer eens een keertje bij het Catrice schap gaan kijken!

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 21 december 2015 10:36

Ik vind Plum Fiction erg mooi! zeker ook voor het seizoen. De andere iets minder. Ik dacht al huh is de vorm veranderd? maar ja dus. Voor die prijzen heeft catrice echt mooie lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 december 2015 12:34

Wauw! Plum Fiction is echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]

maud antwoordt op 22 december 2015 om 09:16:

ik vind die plum fiction echt heel erg mooi!!!!1:)

[Beantwoorden]


Door Michelle Kaiser op 9 februari 2016 21:03

WAUW Wat een prachtige kleuren.

[Beantwoorden]


[…] een mini make-over gekregen. De voorkant is vlak gemaakt, met het logo verticaal erin gedrukt. Eind vorig jaar zag ik het al bij een lipstick, maar ik denk dat het inmiddels bij (bijna) elke lipstick is […]