In het make-uptasje van… Romy

Make-uptasje_romy01

Welke make-up gebruik jij voor een avondje uit? Gebruik je meer, of andere producten? Lipstick die niet afgeeft, veel eyeliner, of slechts wat extra setting spray? Romy laat vandaag de inhoud van haar make-uptasje zien als ze een avond gaat stappen. We kijken in het make-uptasje van… Romy!

SAMSUNG CSC

Romy is 29 jaar en sinds een jaar of vier bezig met make-up. Ze heeft inmiddels bijna vier ladekastjes vol, werkt part-time in een winkel en gaat binnenkort aan een nieuwe studie beginnen.

“Eigenlijk heb ik niet echt een make-uptasje met producten die ik dagelijks gebruik. Ik ben namelijk zo gek op make-up dat ik het liefst eindeloos combineer en afwissel. Vandaag een klassieke rode lipstick, morgen een nude gloss. Daarom leek het me handiger om een make-uptasje te vullen voor een bepaalde gelegenheid. Ik laat hier zien wat ik allemaal in mijn make-uptas heb om me klaar te maken voor een avondje stappen.”

Make-uptasje_romy02

“Het tasje zelf is van de Primark. Mijn tas was stuk gegaan en ik moest daarom per direct een nieuwe zwarte tas kopen. Het was dus eigenlijk een noodoplossing! De tas is vreselijk om als handtas te gebruiken, maar voor mijn make-up is hij ideaal. Vandaar dat dit Primark tasje is omgetoverd tot mijn make-uptasje!”

Make-uptasje_romy04

“Ik begin met de basis. Normaal gesproken zou ik beginnen met een primer, maar sinds ik de Even Finish foundation van Collistar heb, is dat niet meer nodig. Dit is een foundation en primer in één.

Wat ik wel van te voren gebruik, is een groene concealer. Ik gebruik de Go Correcting concealer van W7. Als laatste poeder ik mijn gezicht af met de Compact Matte Finish Foundation van Collistar.”

Make-uptasje_romy05

“Als blush gebruik ik de Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color Stick in de kleur Silver Lake Sunset. Zo’n stick werkt zo snel en gemakkelijk! Ook de highlighter die ik gebruik is een stick. De So Susan Statement Skin Highlighting Crayon in de kleur Candle Light.

De bronzer is van BE Creative (een van mijn favo merken). Omdat ik ga stappen, gebruik ik ook de Sexy Look Illuminating Oil van Collistar. Deze is niet alleen verzorgend, maar geeft ook nog eens een subtiele glans. Heel mooi voor op je decolleté of je bovenarmen.”

Make-uptasje_romy06

Make-uptasje_romy07

“De ooglook begin ik met de W7 Get Set Primer in White. Super goedkoop, maar vooral super goed! Voor mijn ogen gebruik ik meestal meerdere oogschaduwpaletten. Vaak gebruik ik het Naked Smokey palette en het Arty City Drive palette van YSL. Mijn wenkbrauwen doe ik met het W7 In The City palette. Daar zit voor mij echt de perfecte bruine kleur in! Ik maak de ooglook af met een oogpotloodje van W7, een liquid eyeliner van City Color en de Rimmel Scandaleyes mascara.

Om jullie een beeld van de oogschaduws te geven heb ik even een foto gemaakt van de kleuren die ik gebuik. Nummer 1 t/m 4 gebruik ik voor de ooglook en nummer 5 voor mijn wenkbrauwen.”

Make-uptasje_romy08

“Een mooie lipstick mag natuurlijk niet ontbreken. De Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion in Bittersweet heb ik nieuw. Dit is een prachtige donkerbruine liquid lipstick die super goed blijft zitten en perfect past bij het najaar. Sinds ik deze heb, is hij bijna niet meer weg te denken uit mijn look.”

Make-uptasje_romy09

​”Om het af te maken gebruik ik een fixing spray van de Etos. Een prima spray en heel betaalbaar Ik ben dol op de nieuwe uitstraling van Etos.”

Romy, heel erg bedankt voor je enthousiaste en persoonlijke verhalen en natuurlijk dat we in je make-uptasje mochten kijken!

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 16 december 2015 | 27 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Marlies op 16 december 2015 15:24

Ik vind dit zo’n leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door Kelsy van Rooijen op 16 december 2015 15:27

superleuke rubriek dit !
zou ook wel mee willen doen waar na toe kan ik foto’s sturen ?

xxx

[Beantwoorden]


Door Sara op 16 december 2015 15:35

Wat leuk om een gewoon tasje om te toveren tot een make-up tasje, ik vind het er heel erg leuk uitzien. De Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion (wat een naam!) vind ik er heel erg mooi uitzien. Echt een kleur die ik zelf ook zou gebruiken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Carina op 16 december 2015 16:00

Herkenbaar, ik heb een hele la vol met make up en niet echt een vaste routine. Ik vind deze rubriek echt heel leuk! En ik wist niet dat de pure envy lippenstiften ook in vloeibare vorm bestonden!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 16 december 2015 16:24

Wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Shannen op 16 december 2015 16:40

Ik vind dit echt een leuke rubriek. Zelf heb ik wel een routine wat betreft de basis. Daarnaast wissel ik af met mijn geliefde Bobbi Brown paletten. Daar ben ik echt verliefd op. Ik ben dan ook altijd benieuwd hoe anderen dit aanpakken!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 16 december 2015 16:54

Ik vind dit zo’n leuke rubriek! Ik hou ervan om in de make-up tasjes van vriendinnen te neuzen haha.
En wat heeft Romy prachtige producten! Ik ben erg benieuwd naar die fixing spray van de Etos.

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 16 december 2015 om 21:15:

Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door manon op 16 december 2015 16:56

Mooie producten! Collistar is een fijn merk!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 16 december 2015 17:51

Oh wauw, die lipstick is echt prachtig!
Een heel mooi gevuld make-up tasje :)

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 16 december 2015 17:53

Leuk weer om te zien. Die oogschaduwbasis van W7 wil ik wel eens uitproberen!

[Beantwoorden]


Door jing op 16 december 2015 18:29

ik zou dit ook wel willen doen(alleen vind ik mezelf een beetje jong aangezien ik net 2 maanden lang 14 jaar ben en al best wel veel make up draag <3 )

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 16 december 2015 19:46

Heel leuk om te zien wat ze allemaal gebruikt voor een feestje. Ondertussen lees ik zoveel goeds over die fixing spray van Etos dat ik die ook wil hebben.
xx

[Beantwoorden]


Door Jana op 16 december 2015 19:48

Heel erg leuk om te zien :D Wat een leuke producten gebruik je allemaal :-) Die groene concealer lijkt me erg fijn ^^ x

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 16 december 2015 om 21:16:

Die is ook echt geweldig! Eerst had ik een duurdere van BE Creatie, maar deze werkt gewoon beter! Waarom duur doen dan…

[Beantwoorden]


Door Bianca op 16 december 2015 20:03

Dat zijn best veel producten, mooi verschillend allemaal :) Romy heeft hele mooie ogen trouwens

[Beantwoorden]


Door anna op 16 december 2015 20:22

Wat een mooie en leuke foto’s! Ik ben erg benieuwd naar zo’n soort fixing spray, ik gebruik eigenlijk altijd haarlak, haha.

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 december 2015 20:56

Ik vind dit een superleuke rubriek; heel vernieuwend, en het is leuk om te zien dat make-uptasjes (+ inhoud, natuurlijk) zo kunnen verschillen. Één puntje van kritiek: ik zag op twitter dat Romy zelf ook een blog heeft, en ik denk dat het heel leuk voor haar zou zijn als je die hier ook linkt. Het is me volgens mij vaker opgevallen dat je meiden die ook een blog hebben niet linkt hier, terwijl ze wel een bijdrage leveren aan je site. Het kan natuurlijk dat je dit met een rede doet, maar voor het geval je er nooit over nagedacht had wilde ik het even benoemen. Verder geniet ik erg van je content! X!

[Beantwoorden]


Door Eva op 16 december 2015 20:57

Ik vind dit altijd zo’n leuk artikel. Alsof je stiekem in iemands tasje kijkt! Ik ben altijd vreselijk nieuwsgierig naar wat andere mensen gebruiken en wat hun ervaring dan is. Dat Naked palette staat eigenlijk nog hoog op mijn lijstje!
Liefs, Eva

[Beantwoorden]


Door Romy op 16 december 2015 21:17

Wat leuk dat mijn tasje op VeraCamilla is verschenen! Leuk ook om te zien dat jullie de inhoud ook een beetje leuk vinden!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 december 2015 22:20

Ah zo leuk weer! Mooie producten heb je Romy!

[Beantwoorden]


Door suzan op 17 december 2015 09:12

ik was alweer aan het wachten op zo’n artikel! Erg leuke producten heb je Romy!

[Beantwoorden]


Door Tina op 17 december 2015 09:58

Mooie inhoud! Ik ben zelf ook al een tijdje benieuwd naar de Be Creative lijn van Ici Paris, ga binnenkort eens wat reviews van de producten opzoeken.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 17 december 2015 12:01

Mooie producten! Het Naked Smoky Palette is ook bij mij groot favoriet.

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 december 2015 19:54

Erg leuke producten heb je Romy. Ben erg benieuwd naar de stick van Smashbox. Dat is het leukste; mee mogen kijken en dan allemaal producten zien die je ook wilt uitproberen/hebben.
Echt top, deze rubriek!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 december 2015 12:18

Wat een mooie producten zeg!

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 2 januari 2016 om 10:47:

Heey Vera, hoe kom je eigenlijk aan mensen die dit doen? Krijg je gewoon een mailtjr ofzo? En als ik mee wil doen? Moet ik dan een mailtje ergens naar toe sturen? Xx Anna

[Beantwoorden]