Maybelline Baby Lips Balm & Blush

maybelline_baby_lips_balm_blush01

De Maybelline Baby Lips zijn een grote hit. De betaalbare en vrolijke lipbalsem ken je waarschijnlijk wel. Nieuw is de Baby Lips Balm & Blush! Dit product kun je niet alleen voor je lippen gebruiken, maar geeft ook je wangen een kleurtje. Ik probeerde drie verschillende varianten uit.

maybelline_baby_lips_balm_blush02

maybelline_baby_lips_balm_blush03

Ik vind de Baby Lips Balm & Blush heel leuk vormgegeven. Het ziet er zo schattig uit! Het formaat, de vorm en die leuke kleurtjes… Echt goed gedaan. De Balm & Blush is verzorgend, heeft SPF 20 en elke variant heeft een andere kleur.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush € 5,99

maybelline_baby_lips_balm_blush04

maybelline_baby_lips_balm_blush05

02 Flirty Pink – 05 Blooming Ruby – 03 Juicy Rose

maybelline_baby_lips_balm_blush06

Het gebruik van de Baby Lips Balm & Blush is heel simpel. Je stipt hem aan en wrijft hem voorzichtig uit op je jukbeenderen voor kleur op je wangen. Wil je hem op je lippen gebruiken, dan tuit je die en kun je de Balm & Blush in één keer volledig aanbrengen.

Op de foto’s hieronder draag ik geen poeder op mijn wangen, enkel foundation.

maybelline_baby_lips_balm_blush07

maybelline_baby_lips_balm_blush08

02 Flirty Pink

Flirty Pink is het meest vettig van de drie Balm & Blushes. Je ziet het ook wel aan mijn wangen: ze glimmen nogal. Dat vind ik persoonlijk niet zo mooi en het werkt ook niet heel prettig. Het uitwrijven gaat lastig en foundation verschuift daardoor snel. Het lichtroze kleurtje vind ik wel mooi.

maybelline_baby_lips_balm_blush09

maybelline_baby_lips_balm_blush10

05 Blooming Ruby

Ik dacht dat dit een perziktint was vanwege de kleur van de verpakking, maar Blooming Ruby is een koele roze. Een stuk minder vettig dan Flirty Pink, waardoor hij fijner in gebruik is en ik het effect van de blush mooier vind.

maybelline_baby_lips_balm_blush11

maybelline_baby_lips_balm_blush12

03 Juicy Rose

Juicy Rose is de rode tint van de drie. Ik denk dat dit mijn favoriet is. Hij zit ook het mooist op mijn lippen; velletjes zijn het minst zichtbaar.

maybelline_baby_lips_balm_blush13

De Maybelline Baby Lips Balm & Blush vind ik leuk en slim gevonden. Op mijn lippen voelt de balsem prettig aan en geeft hij een licht kleurtje, terwijl ondertussen mijn wangen de hele dag van een blos voorzien zijn. Op mijn lippen slijt de kleur wel binnen een paar uur, maar dat is logisch.

Wel vind ik het jammer dat de drie kleuren die ik getest heb, (op mijn huid) zoveel op elkaar lijken. Ik zie weinig verschil. Flirty Pink is ook nog iets te vettig naar mijn smaak, maar Blooming Ruby en Juicy Rose zijn dat gelukkig een stuk minder. Gebruik dit product trouwens niet wanneer je poeder gebruikt hebt (smeerboel!), maar op foundation kan het prima.

Ik denk dat de Baby Lips Balm & Blush een leuk product is wanneer je niet veel make-up gebruikt, van een natuurlijk en lang-houdend effect houdt en wat verzorging wel prettig vindt.

Maybelline Baby Lips Balm & Blush is te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Mid budget Verzorging | 16 december 2015 | 54 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Iris op 16 december 2015 06:03

Ieee, dit klinkt als zon product dat helemaal gaat schuiven en in je poriën gaat zitten op je wangen. Jammer dat het niet of-of (lip OF wang) is. Verder wel een schattige verpakking, zeker voor jonge meisjes :-)

[Beantwoorden]

romee antwoordt op 16 december 2015 om 17:47:

ja ik heb het ook en na ik heb gebruikt kreeg ik allemaal pukkeltjes terwijl ik nooit pukkeltjes heb ofzo voor de lippen zijn ze wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 december 2015 06:07

Ik vind dat vooral de laatste twee kleuren op je wangen op elkaar lijken. De laatste vind ik het mooiste, zowel op je lippen als op je wang. De eerste vind ik niet echt mooi. Wel leuk gevonden, de baby lips balm and blush!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 december 2015 06:28

Over dit soort producten ben ik altijd een beetje skeptisch. De kleurtjes zijn vaak niet heftig genoeg voor op je lippen en het product is dan te vettig voor op je wangen zoals bij de eerste kleur. De laatste twee zien er op zich wel goed uit, maar ik denk toch dat deze het niet lang overleven op je wangen. Zeker bij een vettige huid gaat zo’n product toch scheiden dan wel oplossen?

[Beantwoorden]


Door Susan | susanblogt.nl op 16 december 2015 06:35

Wat een leuk product! Alleen zou ik zelf niet eenproduct als deze voor zowel mijn lippen als wangen gebruiken. Wanneer er al een laagjes foundation (en poeder) op je wangen zit en je het daar telkens overheen smeert en ook weer over je lippen… Niet iets dat ik zou doen.
Liefs, Susan

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 16 december 2015 06:56

Ze zien er onwijs leuk uit, maar ik weet niet of het een product voor mij is. Als ik ‘m zou kopen, zou ik ‘m alleen voor mijn lippen gebruiken en in ieder geval niet op mijn wangen.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 16 december 2015 07:02

Ik zag deze balm & blushes een poosje geleden al op een persevent, en was toen stiekem al wel heel benieuwd eigenlijk! Zo te zien en te horen zijn ze best fijn voor een lichte, natuurlijk look :) Ik vind de middelste kleur, de perzik kleur, het tofst!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 december 2015 07:04

Ik denk dat ik hier niet zo’n fan van ben. Puur omdat ik het een beetje gek vind om hetzelfde product daarna op mijn lippen te smeren en andersom. De laatste kleur lijkt me in ieder geval wel het mooiste en het fijnst ;-)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 16 december 2015 07:22

Ik denk ook dat het product voor een jonger meisje is dat niet zoveel make up gebruikt en een lichte huidskleur hebt. De verpakking ziet er echt schattig uit.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 december 2015 07:27

Jammer dat er zo weinig verschil te zien is van kleur. Grappig product, alleen zou ik het zelf nooit kopen denk ik!

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 december 2015 07:29

Wat zien deze er leuk uit! Vooral de laatste kleur staat mooi op je lippen. Toch zou ik deze overslaan, want ik gebruik toch liever gewone Blush. Het lijkt me echt een smeerboel als je zo’n vettig product zowel op je lippen als wangen gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Eline op 16 december 2015 07:36

Wat een ontzettend leuke producten, slim bedacht. Ze lijken me wel erg glimmend, maar misschien valt dat juist wel mee. Ze zien er in ieder geval wel super leuk uit!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 16 december 2015 07:41

In Amerika waren deze al een tijdje uit en ik hoorde al dat pigmentatie niet top was… Maar idd wel leuk voor iemand die verder weinig makeup draagt!

[Beantwoorden]


Door anna op 16 december 2015 08:14

Ik vind ze er heel leuk uit zien, grappig vormgegeven! Maar het is niks voor mij. Ik houd niet van dat vettige en al helemaal niet op mijn wangen. Ik heb ook al veel te veel lippenbalsems, haha!

[Beantwoorden]


Door Syl op 16 december 2015 08:37

10 jaar geleden zou ik dit product meteen hebben gekocht, maar ik voel me hier iets te oud voor. Ik gebruik liever ook geen crème blush.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 16 december 2015 08:53

Wat een schattige producten! Heel handig dat het multifunctioneel in gebruik is. Voor mij zijn deze drie producten iets te subtiel. Maar voor meiden/dames die meer van subtiele blush en lipkleuren houden lijkt mij dit perfect.

[Beantwoorden]


Door manon op 16 december 2015 09:04

Ze zien er wel schattig uit, maar het is niet iets wat ik zelf snel zou gebruiken. Die eerste glimt ook wel heel erg. Ik zie mezelf ook niet eerst dit op mijn wangen smeren waar al foundation en alles opzit en dan weer op mijn lippen :p

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 16 december 2015 09:06

Wat een lieve en schattige verpakkingen! Persoonlijk zou ik ze eerder als lippenbalsem gebruiken dan als blush. Ook gebruik ik iedere dag een poeder, dus dat is geen handige combinatie. Bedankt voor je fijne review!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 16 december 2015 09:07

De verpakking is echt superleuk, en het idee ook, maar ik denk dat ik hem zelf niet snel op mijn wangen zou dragen. Fijne review, Vera! x

[Beantwoorden]


Door Margot op 16 december 2015 09:11

Ze zijn wel erg cute, maar ik zou ze niet als blush gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Tina op 16 december 2015 09:33

Leuk concept voor jonge meiden, al lijken ze me als blush niet zo geschikt. Daarvoor vind ik ze niet gepigmenteerd genoeg en glanzen ze teveel naar mijn mening

[Beantwoorden]


Door layla op 16 december 2015 09:44

Ze zien er onwijs leuk uit maar niets voor mij

[Beantwoorden]


Door Noortje Wijckmans op 16 december 2015 09:47

Wat apart! Ik zou nooit er aan denken een lip product op mijn wangen te smeren, lijkt me vreemd aanvoelen. Zoals die eerste die zo vettig was, bah! Ik gebruik sowieso altijd poeder dus voor mij lijkt het me geen geschikte blush. Ik ben al een grote fan van de normale Babylips van Maybelline, denk dat ik het daar toch bij houdt. Handige review!
http://www.project-nw.com/

[Beantwoorden]


Door Mieke | Mieksmind op 16 december 2015 10:29

Ik zou dit zelf niet op mijn wangen smeren maar alleen voor mijn lippen gebruiken. Jammer dat ze zoveel op elkaar lijken. De ‘gewone’ babylips lijken me fijner, maar ze zien er wel cute uit!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 16 december 2015 10:45

Leuk bedacht maar dit is hem niet voor mij. Zal dit niet snel op mijn wangen smeren. Juicy Rose is inderdaad het mooiste maar vind hem nog steeds niet echt mega top!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 december 2015 11:15

Het lijkt me opzich best fijn als lipbalsem, alleen de verpakking lijkt me zo onpraktisch.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 16 december 2015 11:26

Ahh, ik heb er toevallig laatst ook eentje binnen gekregen maar nog niet aan toe gekomen om te testen. Of ik zo’n twee-in-een product in de praktijk vaak ga gebruiken weet ik niet, maar ik vind ze er wel heel leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 16 december 2015 11:35

Wat zien ze er schattig uit! Ik denk alleen dat ik het product zelf het meest zou gebruiken als lipbalm, omdat ik het als blush toch nog een beetje omslachtig vind…

[Beantwoorden]


Door Yris Esthelle op 16 december 2015 13:52

Hoi Vera
Wauw super leuk! Zou jij misschien een uitgebreide kerstlook willen maken? Met meerderde kerstlooks?
Alvast bedankt.
Xxx

[Beantwoorden]


Door Dielle op 16 december 2015 13:54

Zijn je foto’s nu een beetje waziger dan vroeger of ligt het aan mij?

[Beantwoorden]

romee antwoordt op 16 december 2015 om 17:49:

dat dacht ik ook al heb je een nieuwe camera vera?x

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 december 2015 13:57

Ziet er schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Vera op 16 december 2015 14:24

Haha, ik had ze zelf ook al meerdere keren bij de Etos gevonden. Maar ik begreep het Blush gedeelte niet helemaal, als je over je foundation gaat ermee, wordt het dan niet vies om vervolgens ook nog over je lippen heen te gaan?

[Beantwoorden]


Door Neesha op 16 december 2015 14:25

Als lippenbalsem denk ik wel dat ik ‘m fijn zal vinden, maar ik denk niet als blush. Ziet er echt heel vettig uit, jammer, want de verpakking ziet er wel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Sofie Katelijne op 16 december 2015 14:34

Had hier helemaal nog niks over gehoord, heel schattig!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 16 december 2015 15:25

Ik zou het niet zo snel op mijn wangen gebruiken, daarvoor zou het te vet zijn denk ik. Maar zo als lippenbalsem zijn ze erg leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 16 december 2015 15:41

Voor mij is dit niet echt wat denk ik, in ieder geval niet voor op de wangen; ik vind het niet zo fijn dat het toch vrij vettig is.

[Beantwoorden]


Door Lotje op 16 december 2015 16:22

Leuk product! Ik zou t alleen als lippenbalsem gebruiken! Xoxo

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 december 2015 16:31

Ik vind deze nieuwe vorm Babylips zo leuk! Zelf gebruik ik er ook al een paar weken eentje. Alleen met het snel opbergen beschadig je de balm wel heel vaak.
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Pheedra op 16 december 2015 18:11

Hoe cute zien deze er wel niet uit! Ik kan niet wachten om ze te gaan halen.

[Beantwoorden]


Door Leonie - AllAboutLeonie op 16 december 2015 19:07

Ik zag ze laatst al in de winkel en twijfelde om ze mee te nemen! Nu ben ik toch wel benieuwd geworden. Blooming Ruby lijkt mij het mooist :)

[Beantwoorden]


Door Manouk op 16 december 2015 19:21

Denk dat dit wel een leuk product is voor wanneer je net begint met makeup! Ik sla even over, al vind ik ’t er wel mooi uit zien hoor! xx

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 16 december 2015 19:48

De verpakking zag er leuk uit, maar toen ik zag wat het was, had ik al meteen mijn twijfels. Het product kan me zeker niet overtuigen, ik vind het gewoon niet zo’n mooi effect geven.
xx

[Beantwoorden]


Door Engelina op 16 december 2015 22:08

Ze zien er inderdaad erg leuk uit maar ik vind 5,99 voor een (sheer) lip/blush toch een beetje prijzig aangezien de normale babylips bijna de helft minder kosten en wel kleur geven en langer blijven zitten dan jij aangeeft ( die met kleur dan he)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 16 december 2015 22:15

Wat een schattig product! Ik zou het zelf alleen niet gebruiken, lijkt mij toch niet zo fijn op de wangen.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 16 december 2015 22:55

Ik hou wel minder van de vettige look van deze blushes, daarom ga ik ze links laten liggen

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 december 2015 19:59

Oh, ik vind de verpakking best grappig!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 18 december 2015 18:58

Oh wauw! Ik ben fan van de babylips lipbalms, dus dit lijkt me ook geweldig! I want it, haha

[Beantwoorden]


Door Wendy op 22 december 2015 20:39

Ooooh cool! Ik zou het wel alleen op mijn lippen gebruiken, denk ik. Ik weet niet, het lijkt te plakkerig voor op mijn wangen :p

[Beantwoorden]


Door Dee op 7 januari 2016 09:27

Volgens mij heb je de namen verward, de hele rode heet blooming ruby (zit hem ook in de naam, ruby!)

[Beantwoorden]


Door ruby op 13 februari 2016 17:39

ik vind dat de lip balmsen -blush leuk uit gevonden en je kan ook bij de kruitvat kopen
voor 5,99 4 soorten en je hebt korting bij de babylips dus kijk dan snel op kruitvat online. :hey: :hey: :hey: :-) :-)

[Beantwoorden]

ruby antwoordt op 13 februari 2016 om 17:41:

veel pelzier! :-)

[Beantwoorden]


Door ruby op 13 februari 2016 17:42

KRUITVAT ONLINE!

[Beantwoorden]


Door Jip op 11 september 2016 21:00

Ik heb de Baby Lips Balm & Blush niet maar dat komt omdat ik ze zo chemisch vond ruiken! Wel heb ik de normale baby Lips. Het fijnste wat er is!

[Beantwoorden]