Victoria’s Secret Beauty Bag/toilettas

victorias_secret_beauty_bag_toilettas01

Momenteel ben ik met vakantie op Ibiza (Alwin en Saske passen op mijn woning en de hele week komen er gewoon blogposts en video’s online). Maar voordat ik het vliegtuig in kon stappen moest er ingepakt worden. Kleding, bikini, opladers en natuurlijk: mijn make-up! Daarom kocht ik een paar weken geleden een ‘Beauty Bag’ bij Victoria’s Secret.

victorias_secret_beauty_bag_toilettas02

victorias_secret_beauty_bag_toilettas03

Ik noem het een toilettas, maar officieel is dit de Victoria’s Secret Signature Large Hanging Beauty Bag Perfume and Kisses Print. Goedkoop was hij niet, maar deze toilettas zag er van alle toilettassen die ik bekeken had, het meest handig, ruim, compleet én leuk uit. Ik kocht hem bij de Victoria’s Secret winkel op Amsterdam Centraal Station.

Victoria’s Secret Signature Large Hanging Beauty Bag Perfume and Kisses Print € 49

victorias_secret_beauty_bag_toilettas04

victorias_secret_beauty_bag_toilettas05

De toilettas heeft 4 vakken en 1 apart tasje wat op het onderste vak bevestigd zit met drukknopen. Hier kunnen makkelijk grotere en dikkere producten in, zoals flesjes parfum of foundation. Je kunt dit tasje er ook afhalen als je hem bijvoorbeeld mee wilt nemen in je handtas, of om neer te zetten op de wastafel.

Dit zit er in mijn beauty bag:

victorias_secret_beauty_bag_toilettas06

Kwasten voor oogschaduw en een kwast voor bronzer. Mascara van Dior en eyeliner van Miss Sporty.

victorias_secret_beauty_bag_toilettas07

The Balm Nude’Tude oogschaduwpalette en Guerlain Les Ombres Turandot.

victorias_secret_beauty_bag_toilettas08

Kwasten voor het gezicht en wattenstaafjes

victorias_secret_beauty_bag_toilettas09

En de rest! Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup, L.A. Girl concealer, Catrice Mattifying Powder, Makeup Revolution Ultra Contour Palette, MAC Dainty blush, Urban Decay Primer Potion, Catrice Eyebrow Set, Bobbi Brown Lip Balm en Urban Decay All Nighter Setting Spray.

victorias_secret_beauty_bag_toilettas10

Eigenlijk past alles wat ik mee wil nemen qua make-up er precies in. Ik kan de toilettas nog steeds mooi oprollen en dichtknopen. Ik neem best veel make-up mee, maar mocht je dat nou niet nodig vinden, kun je er bijvoorbeeld ook nog huidverzorgingsproducten doen.

victorias_secret_beauty_bag_toilettas11

victorias_secret_beauty_bag_toilettas12

Ik ben blij dat ik deze toilettas van Victoria’s Secret heb gekocht. Ik vind de print super leuk, hij is makkelijk op te rollen en mee te nemen, er past veel in en omdat hij van kunststof gemaakt is, kan ik hem makkelijk schoonmaken.

Victoria’s Secret heeft in Nederland twee winkels op Schiphol en één op Amsterdam Centraal Station. Houd er wel rekening mee dat deze winkels alleen beautyproducten en accessoires verkopen.


Reacties

Door Grim&Glam op 10 oktober 2015 06:04

Wat een schattig make-up tasje! En het belangrijkste; alles past erin. I need one!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 10 oktober 2015 06:28

Ik heb ook zoiets, alleen dan van Cath Kidston. Echt ideaal voor op vakantie. Alleen stop ik er al mijn haar- en huidverzorging in. Dat neemt bij mij veel meer ruimte in dan make-up.

[Beantwoorden]


Door Beautydiarynl op 10 oktober 2015 07:36

Wat een schattig tasje, heel leuk! Lijkt me ook handig, zeker dat losse tasje erbij.

[Beantwoorden]


Door Willemse op 10 oktober 2015 07:37

wow wat een bedrag moet je tegenwoordig neer tellen voor een mooie handige toilet tas
Ik zou dit er wel voor over hebben als ik vaak zou reizen of als al mijn make up thuis erin zou passen ( nou dat laatste zie ik dus niet gebeuren hahaha) maar anders vind ik het best veel geld
Hij is wel super handig en mooi en kan je eer jaren mee vooruit

[Beantwoorden]


Door Marlotte op 10 oktober 2015 07:39

Zo’n leuk toilettasje! Ook fijn dat hij gemaakt is van kunststof, wel zo handig!

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 oktober 2015 07:44

Zo’n toilettas is inderdaad niet goedkoop, maar wat lijkt hij me handig! Ik vind hem erg mooi.. Wat neem je een mooie producten mee zeg, maar ik had dan ook niet anders verwacht :-)! Heel veel plezier op Ibiza, hopelijk heb je een hele leuke tijd daar!

[Beantwoorden]


Door Simone op 10 oktober 2015 07:49

Oeh wat mooi en ontzettend handig. Leuke foto’s ook, zo opgevuld!

[Beantwoorden]


Door Lucy op 10 oktober 2015 08:25

Ik meen een soortgelijke toilettas gezien te hebben op de nieuwe beauty afdeling bij H&M, maar pin me er niet op vast. Die hebben in ieder geval ook hele leuke en handige tasjes met verschillende plastic afdelingen, voor een iets zachter prijsje, haha :P Hoewel deze wel héél erg schattig is.
Enneh, ik ga ervan uit dat je lippenstift in je handtas zit, want Vera die geen lippenstift mee neemt is niet mogelijk, toch? :o
Hihi, geniet van je vakantie! :)

[Beantwoorden]

Marianne antwoordt op 10 oktober 2015 om 11:07:

Primark heeft ze ook in deze hang variant

[Beantwoorden]


Door Tessa op 10 oktober 2015 08:26

Leuk, ik heb deze ook maar dan in het geheel roze van buiten.
Ik vind hem ook erg handig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 oktober 2015 08:49

Wat een handig ding, maar 49 euro voor een toilettas vind ik wel heel erg veel geld. Ik zweer bij de toilettassen van de H&M en een make up tasje van Make Up Designory.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 10 oktober 2015 08:56

Ik vind het tasje er echt te schattig uitzien! En wat kon er ontzettend veel in ook, ideaal! Super handig ook voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 10 oktober 2015 09:01

Wat een geweldig printje! De toilettas is lekker groot en het systeem lijkt me erg fijn. Vooral het feit dat je producten kunt scheiden en de tas kunt ophangen!
Heel heel veel plezier op Ibiza Vera!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 10 oktober 2015 09:06

Echt heel erg leuk! Veel plezier! x

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 10 oktober 2015 09:10

Wat is dat super handig en schattige beauty bag toilettas. Er kan ook zoveel in. Je neemt ook wat make-up voorraad mee op je vakantie.:-)

[Beantwoorden]


Door xAmber op 10 oktober 2015 09:29

Ik heb deze ook, alleen een ander printje. Ik vind m erg handig in gebruik, maar ben toch meer fan van mijn sephora make-up tas

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 10 oktober 2015 09:39

Dit lijkt me zo ontzettend handig! Er kan ook echt super veel in, ideaal!

[Beantwoorden]


Door Denise op 10 oktober 2015 09:42

Wat een gave toilettas. Er past echt veel in. Super handig!

[Beantwoorden]


Door petra op 10 oktober 2015 09:55

Ik wilde deze eerst ook kopen, maar de prijs hield me tegen. Ik meen me te herinneren dat ie ook onder de douche gehangen kan worden omdat de zakjes waterdicht zijn! (mocht je bijv in 1 deel douchegel enz. indoen)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 10 oktober 2015 10:00

Een heel mooi en leuk tasje waar veel in past. Maar zó duur….! Poeh, ik weet niet of ik dat er voor over zou hebben…!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 10 oktober 2015 10:05

Super leuk en handig! Met het patroontje had hij ook zo van Blond kunnen zijn haha

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 10 oktober 2015 10:33

Man wat een geld… voor een toilettas. Nee, ik ben toch echt geen zuiver beautymeisje :-)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 10 oktober 2015 10:40

Oeh, dat lijkt me echt super handig! En leuke print en kleuren ook :D. Veel plezier op Ibiza!

[Beantwoorden]


Door Elles op 10 oktober 2015 10:43

Wow super handige tasje! Ik heb het nodig!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 10 oktober 2015 10:45

Dat is echt ideaal! Jammer dat ie zo prijzig is..

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 oktober 2015 10:48

Wat een super leuk tasje. Echt heel handig dat er doorzichtige vakjes inzitten.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 10 oktober 2015 11:25

Ja zo fijn, ik heb deze ook. Alleen een ander printje uit een oudere collectie. Tip voor andere meiden die het te duur vinden: de tassen zijn regelmatig in de sale, zodra de collecties veranderen. Dan kan je deze scoren met 50% korting!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 10 oktober 2015 11:42

Voor iemand die veel reist lijkt me dit echt heel handig!

Zelf gebruik ik op reis/ vakantie/ kamp altijd veel minder make up als ik meegenomen heb, dus de laatste tijd neem ik niet eens meer de moeite om al mijn favoriete producten mee te slepen. Concealer, mascara en lipbalm red ik het ook wel even mee ;)

[Beantwoorden]


Door Danielleeee op 10 oktober 2015 11:48

Wat een ontzettend handig tasje !

[Beantwoorden]


Door Julia op 10 oktober 2015 11:49

Oh wauw, die lijkt me echt ontzettend handig. En hij is ook nog een heeel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marion op 10 oktober 2015 11:59

Wat een handige tas, lijkt me heel fijn voor op reis. Ga zelf niet zo vaak op reis of vakantie, zou hem zelf dan ook niet zo snel halen. Voor die paar keer is het mij te prijzig.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 10 oktober 2015 12:03

Oh deze tas ziet er super praktisch uit! Lekker handig met al die vakjes en hij ziet er ook nog eens heel leuk uit. Zelf zou ik die prijs niet snel betalen voor een toilettas maar deze lijkt me toch wel echt heel handig! Veel plezier op Ibiza! :)

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 10 oktober 2015 12:20

Wow, er kan echt nog wel veel in!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 10 oktober 2015 12:49

Wat een leuke tas! Hij is me niet opgevallen toen ik laatst in de winkel was, maar wat is hij handig. x

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 oktober 2015 12:58

Dat is echt een mooie tas! Het is fijn dat alles bij elkaar zit, zodat je geen tijd verspilt met spullen terug te vinden.

[Beantwoorden]


Door Nathalie | insideandout.nl op 10 oktober 2015 13:23

Wow wat een leuk ding… Lekker overzichtelijk, en hartstikke handig met die haak ee aan zodat je hem kunt ophangen!

[Beantwoorden]


Door Minke op 10 oktober 2015 13:28

Lijkt me echt super handig! Maar niet goedkoop helaas..

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 10 oktober 2015 13:44

Ik blijf dol op toilettasjes haha! Vind ze allemaal zo mooi. Ik heb een heel handige van Rituals, heb ik ooit gekocht voor 50% korting en die gaat altijd mee op vakantie. Van Jill Sander en Shiseido heb ik hele handige toilettasjes om zonnebrand of verzorging in te doen, deze zijn namelijk lekbestendig! Toch lijkt deze van Victoria Secret me ook handig om mee te nemen. Maar ik draag eigenlijk nooit zoveel make-up op vakantie..

[Beantwoorden]


Door romy op 10 oktober 2015 14:08

hey vera!
wat een ontzettend leuk artikel en tasje!
ik had een vraagje,
kun je deze toilettas dan wel in de victoria secret op schiphol kopen of niet? ik neem aan van wel omdat dit een accessoire is?

groetjes,
Romy

[Beantwoorden]


Door Margot op 10 oktober 2015 14:12

Wat is hij cute en handig!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 10 oktober 2015 16:01

Ohhh wat is die leuk en super handig. Als ik bij de VS winkel ben ga ik zeker even tussen de make-up tasjes kijken! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 10 oktober 2015 18:06

Heel leuk en handig voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 10 oktober 2015 18:07

Super handig!

[Beantwoorden]


Door charile op 10 oktober 2015 18:59

Wat handig!

[Beantwoorden]


Door Eva op 10 oktober 2015 19:01

Hoe leuk!

[Beantwoorden]


Door Emmy |mydiamakeup.com op 10 oktober 2015 19:23

Ibizaaa lekker! Jaloers haha! Leuke toilettas ook, ik heb lang gezocht naar zoiets. Ik vond onlangs bij Primark een hoop van dit soort toilettassen en heb daar een leuke set gekocht. Wellicht een budget tip voor andere meiden? 5 euro dacht ik. En ze hadden ook nog eens andere toilettassen in dezelfde stijl erbij, makeuptasje, beautycase, en zo eentje bijvoorbeeld.
Fijne vakantie

[Beantwoorden]


Door ss op 10 oktober 2015 20:05

van alle nederlandse bloggers die ik volg vind ik dat Vera echt de mooiste foto’s maakt!
ga vooral zo verder !! <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 oktober 2015 20:49

Echt heel gaaf en makkelijk voor op reis! Veel plezier op Ibiza, geniet er lekker van.

[Beantwoorden]


Door Amina op 10 oktober 2015 21:42

Wat een waanzinnig leuk en gezellig tasje zeg! Schiphol here I come!!! :yay:

[Beantwoorden]


Door Nele op 10 oktober 2015 21:53

Echt super handig!! Ik heb al meer zulke hang-tasjes gezien :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 oktober 2015 23:36

Hij is inderdaad prijzig, maar hij ziet er wel super leuk en handig uit!

[Beantwoorden]


Door Stasja op 11 oktober 2015 00:23

Dit is zo handig! Ik zie dat meerdere bloggers zoiets hebben, Mascha bijvoorbeeld, en nu weet ik eindelijk waar ik zoiets kan kopen. Dan heb ik eindelijk een overzicht van al mijn make-up als ik op vakantie ben.

[Beantwoorden]


Door BeautyLife op 11 oktober 2015 08:43

Wat ziet ‘ie er schattig uit zeg! Goedkoop was het tasje zeker niet, haha!

[Beantwoorden]


Door Sissy op 11 oktober 2015 13:10

Vera, waar is de lipstick! :nod: :$

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 11 oktober 2015 14:17

Wat een handige tas voor op reis!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 11 oktober 2015 16:43

Ik vind hem leuk, maar die prijs, holymoly! Ik prop alles gewoon altijd in een tasje dat ik gratis kreeg van Yves Rocher, dus dit is wel even wat anders, haha ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 oktober 2015 20:28

Wat een super handig tasje! Super leuke print maar helaas wel duur.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Lente foto’s #7 op 9 mei 2016 06:08

[…] Etos kwam ik de Victoria’s Secret Beauty Bag tegen die ik heb, maar dan met een andere print. Een tip als je nog een fijne toilettas zoekt, ik […]